Kriget i Ukraina har pågått i åtta år och är planerat sen länge! Hur länge har Sverige varit med i Nato?


The Grand Chessboard av Zbigniew Brzeziński Zbig.

Svaret på den frågan måste nog vara så länge sen järnridån drogs igång och man började med öst och väst! Gorbatjov och Reagan möttes och diskuterade en bättre värld. Nu skulle det avrustas. Men Warsawapaktens baser gick upp i Nato så Ryssland blev lurat. Hur det kan få gå till!
Vi minns när Obama damp ner i Stockholm och viskade i örat på Reinfeldt att han skulle lura i oss att öppna våra hjärtan (våra plånböcker). Sist nu kom Boris Johnson med sitt lustiga hår och rodde eka med Magdalena! Han var ett ombud för USA/CIA och skrev på en solidaritetshandling för att rädda oss om ryssen kommer! Tänk hur man kan ludda in det så vi inte ska förstå vad som pågår! Washington DC, City of London och Vatikanen är tre entiteter som ingår i den absoluta toppen på pyramiden.

För några år valsade Zbigniew Brzezinski runt på nätet med sin bok The Grand Chessboard. Den borde valsa igen för där står vad som är planerat. Putin är på löpet varje dag. Minns när Saddam prydde samma tidningar. Vi vet hur det gick. General Wesly Clark sa att dom skulle ta sju länder på fem år. Och nu ska världens största land tas en gång för alla via proxyrkig i Ukraina – en hörnsten för korruption. Men alla pilar pekar åt fel håll – på Putin. Han får klä skott fast han även är en spelare på schackbrädet. Sinnrikt gjort så vi inte ska förstå.

Zbig 2014: “Obama should convey clearly to Russian President Vladimir Putin that the United States is prepared to use its influence to ensure that a truly independent and territorially undivided Ukraine pursues policies toward Russia similar to those so effectively practiced by Finland: mutually respectful neighbors, wide-ranging economic relations both with Russia and the European Union, but no participation in any military alliance viewed by Moscow as directed at itself – while also expanding its European connectivity. The Finnish model may be the ideal example for Ukraine, the EU and Russia.” Läs mer!

Mejl från Jan Ola Gustavsson 26 februari 2014 som man bör läsa igen. Kriget i Ukraina har således pågått i åtta år men en del tror att det började i år.
Utdrag ur arbetsbeskrivning för den nya världsordningen, se bifogad fil (se kartan).

Till alla er som undrar vad som sker i Ukraina just nu:

Här får ni ett uppslag ur en bok av den ökände presidentrådgivaren åt flera amerikanska presidenter, nämligen tillika krigsförbrytaren, NWO-höjdaren och elitkonspiratören Zbigniew Brzezinsky (gissa härkomst!) Boken heter The Grand Chessboard och är en detaljerad beskrivning av hur det blivande amerikanska imperiet ska byggas och utvecklas genom diverse omstörtande verksamheter i nyckelländer med betydande råvaruresurser och energikällor. Kolla vad som skett i Nordafrika, Syrien och nu senast i Ukraina. Förutom ZB har andra skurkar utformat scenariot, Henry Kissinger och George Soros (gissa härkomst även här!).

Läs texten på sidorna och betrakta kartbilden. Notera på den vänstra sidan hur man räknar med att Sverige och Finland ska falla som mogna frukter in i NATO (d v s stommen till världsregeringens kolonialtrupper) sedan baltstaterna lurats in i detta som bl a Carl Bildt under många år arbetat för. Att läsa denna bok är en ögonöppnare inför det som sker i allt snabbare takt i vår värld i dessa dagar, men som konsekvent undanhålles oss av våra centraldresserade media. Skaffa eller låna denna bok för djupare kunskap om något som kommer att påverka oss alla. Jag fick för några år sedan Göteborgs stadsbibliotek att skaffa denna bok.

Kolla gärna ifall dom fortfarande har den eller om någon ”gallrat” bort den ungefär som skett på många svenska bibliotek med Fredrik Reinfeldts bok ”Det sovande folket” som är en föraktfulll idiotförklaring av det folk han tyvärr representerar. Lyckligtvis finns denna pubertala skrift att läsa på nätet och man får då en bra uppfattning om den sorts människosyn som präglar hans agerande.”

Kunskap är styrka! M v h! JOG

Vad som skrevs 2015:

https://parnassen.wordpress.com/2015/04/01/dodens-budbarare-henry-kissinger-och-zbig-brzezinski-snart-glomda-london-och-washingtons-betydelse-minskar-for-varje-dag/

Victoria Nuland säger en sanning!

https://parnassen.wordpress.com/2015/03/10/fatta-dick-cheney-ger-order-inte-obama-sager-victoria-nuland-argt-till-sergej-lavrov/

Läs om Zbigniew Kazimierz Brzeziński – March 28, 1928 – May 26, 2017), or Zbig.

https://en.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezinski

Här kan ni ladda ner DET SOVANDE FOLKET

…..

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Kriget i Ukraina har pågått i åtta år och är planerat sen länge! Hur länge har Sverige varit med i Nato?

 1. Björn Sveninge skriver:

  För att anlägga ett annat perspektiv på att de ”utvalda” håller på att ta över världen .
  För att de skall lyckas måste resten av världen i huvudsak bestå av korkskruvar.
  I Sveriges riksdag te.x finns bara kork, massor av kork.
  Söndra och härska är valspråket , att svensken fyllts med en massa skit från TV och radio ,samt av att ” de utvalda” äger tidningarna hålls befolkningen just söndrade och be- härskade.
  Natofrågan lämpar sig sällsamt dåligt för en omröstning säger högsta hönset i riksdagen.
  Kan det olämpliga bestå i att resultatet förmodligen inte skulle bli det önskade?

  Gillad av 3 personer

 2. kalixbo skriver:

  Hej Helena och TACK för denna publicering! Går det att göra ett tillägg om att gamle skurken Brzezinskis son, Mark B. för några år sedan var UZA:s ambassadör i Sverige en period och givetvis då hade i uppgift att förbereda det landsförräderi som nu sker! Mvh JOG

  Gilla

 3. Pelle skriver:

  British Foreign Secretary Calls For A ‘Global NATO’
  https://newspunch.com/british-foreign-secretary-calls-for-a-global-nato/

  The Pentagon Says: Russia No—But China Yes

  Gilla

 4. Pelle skriver:

  Why The Wolfowitz Doctrine Inevitably Leads To World War

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Minns skriverierna om ryska ubåtar. De var inte ryska ens. Jädra fulspel!

  Palme i ett annat ljus! U-båtarna kom från väst!

  Gilla

 6. Pelle skriver:

  Russia Moves To Withdraw From WTO, WHO

  https://greatgameindia.com/russia-withdraw-wto-who/

  Gillad av 1 person

 7. Pelle skriver:

  WHO Stealth Coup to Dictate Global Health Agenda of Gates, Big Pharma
  http://www.williamengdahl.com/englishNEO18May2022.php

  Gillad av 1 person

 8. hllviken skriver:

  Just nu känns det hopplöst att få en förändring. De flesta diskussionerna sker på Facebook och Twitter. Det är där frihetskämparna kan nå PK-folket. Regimkritiker stoppas från att ge relevant info till de godtrogna. Finns det något annat sätt att nå ut inan valet?

  Gillad av 1 person

 9. Pelle skriver:

  Interview: F. William Engdahl on Dutch Farmer Revolt & The War on Food
  https://www.lewrockwell.com/2022/08/no_author/interview-f-william-engdahl-on-dutch-farmer-revolt-the-war-on-food/

  The Cult of Globalism: The Great Reset and Its “Final Solution” for “Useless People”
  https://www.globalresearch.ca/cult-globalism-great-reset-final-solution-useless-people/5784969

  Gillad av 1 person

 10. Pelle skriver:

  The Dark Origins of the Davos Great Reset
  By F. William Engdahl
  https://www.lewrockwell.com/2022/10/no_author/the-dark-origins-of-the-davos-great-reset/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.