Carola och Emil mördade på Ikea! Hon fick förmodligen halsen avskuren

Tycker synd om Ingvar Kamprad! Gillar honom. Kunde inte morden ha skett på McDonalds istället. Mamman var en svensk kvinna. Hon hette Carola Herlin, 55 år. Sonen Emil Herlin, 27 år, blev också dödad. Från Skellefteå. Frågan är varför Sverige förmodlinge har fått sin första halshuggning. Hemskt! De var på besök i Västerås och for till Ikea. Läs mer på  Snaphanen.

Självklart att media mörkar detta. Frågan är om sonen var mörk och adopterad. Eller om kvinnan fått sonen med en svart man. Om inte har två svarta mördat två vita. Har vi inte journalister som ska berätta sådant för oss! Hur det ligger till så vi slipper spekulera.

Nej icke! Kan det hela ha varit ett svartsjukedåd. Eller en vendetta av något slag. Gärningsmännen är från Eritrea och den yngre av dom sprang ut och togs vid en busskur. Det sägs att han skrek Allahu akbar. Kan man bli mördad bara av att förnärma någon idag i en affär. Stöta till någon så gruff uppstår. Eller måste det ligga något mer bakom. Ja! Det tror jag. Kan det vara en false flag – ett iscensatt drama för att skada Ikea. Man kan inte veta. Man kan bara spekulera. Media mörkar och polisen ska skärpa bevakningen på asylboendet. Men vilka ska ta hand om och skydda oss – den inhemska befolkningen! Vem kan svara på det tro.

Intervju med Carola Herlin

Läs här varför våra politiker plus statsministern inte gör något.Istället för att i den här situationen erkänna det nationella traumat morden utgör söka skapa helande och nationell försoning, väljer landets folkvalda – med statsminister Stefan Löfven i spetsen – att göra sig osynliga i frågan. Dubbelmorden var därför inte det enda brottet mot Sverige som begicks denna dag. Det andra brottet var de folkvaldas landssvek.

http://blueshift.nu/landet-ledarlos-sverige-efter-dekapiteringen-pa-ikea__/

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

56 kommentarer till Carola och Emil mördade på Ikea! Hon fick förmodligen halsen avskuren

 1. Carl hallström skriver:

  Hur mår alla svenskar som röstat fram detta?

  Gilla

 2. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Arma Sverige! Vårt land är med vår regering och riksdag vid ratten och utan bromsar i en brant nedförsbacke, där ingen vet hur kraschen ser ut för det som en gång var på väg mot ett välfärdsland. Alla normalbegåvade människor tänker nu med deltagande på den familj som grymt berövades två medlemmar i ett meningslöst våldsdåd.

  Politikernas och myndigheternas monumentala valhänthet avslöjas i den märkliga hantering som hittills förekommit. Media bidrar givetvis till desinformationen i egenskap av ”husbondens röst”.
  Ett varuhus stänger temporärt och polisen som knappt räcker till för sina normala uppdrag omdirigeras till ett antal migrantförläggningar med oredovisat uppdrag – impulshandlingar som visar hur mentalt oförberedd man är i en sådan här situation.

  Vi har ett okänt antal, men åtminstone några tiotusental personer från fjärran konflikthärdar, som har med sig varierande trauman från sina hemländer. Jag såg tydligt detta under de år jag var chef för invandrarbyrån i en mellanstor svensk kommun 1988-1992. Vi hade i denna kommun unga män som varit s k pojksoldater i hemlandet och tvingats att begå fruktansvärda handlingar mot andra människor – ibland till och med mot släktingar och familjemedlemmar under vapenhot om att annars själv bli skjuten. Flera kommuner hade samma problem. Dessa pojkar/unga män fick ingen psykiatrisk hjälp eftersom det inte finns kompetenta tolkar till många av de udda språk som förekommer, så man förskrev olika psykofarmaka som gjorde att de vankade omkring på stan i ett halvdåsigt tillstånd fångade i sin egen ångest utan tillstymmelse till proffshjälp.

  Jag har senare i livet i många år arbetat med/för invandrare och har följt hur det i verkligheten ser ut på flera håll i landet. Vi har fortfarande efter många år ingen struktur för hanterande av det stora antal tickande bomber som dessa traumatiserade personer utgör. Vi vräker ut miljarder av skattemedel på att ta emot hundratusentals personer som gjort sig av med identitetshandlingarna
  och placerar dem i olika etniska ghetton där de egna klanstrukturerna bildar enklaver i många svenska städer. SFI-undervisningen uppvisar alla varianter från låt-gå-verksamhet till engagerad och resultatinriktad verksamhet. Invandringspolitiken är en stor flopp, ett lappverk som man försöker rätta till här och där, men ingen har överblick eller modet att utforma regler som kan styra upp det hela.

  De av politikerna skapade problemen får nu allt fler obehagliga följder runt om i landet, nu senast tiggarinvasionen där en talrik etnisk grupp tillåts bryta mot lagar och regler som skulle få lagliga påföljder om svenskar skulle göra likadant. Ordspråket LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND är tyvärr fullt tillämplig på Sverige idag. För länge sedan hette det istället LAND SKALL MED LAG BYGGAS OCH INTE MED OLAG ÖDAS. En sak är säker – våra barn och barnbarn får det inte lätt i framtiden om detta fortsätter.

  Gilla

 3. s skriver:

  Ni miljöpartister och ni andra. Måtte ni ha mardrömmar resten av ert liv.

  Gilla

 4. Detta är en handling som jag har valt att beskriva som Sudden Jihad Syndrome! Att vi inte får sanningen spär på hatet till myndigheter, politiker, journalister och polis. Och de förtjänar det!

  Gilla

 5. Sigve.varholm skriver:

  IKEA, er Muslim vennlige. De ønsker mange muslimer med hijab niqab å burqa ansatt…og som kunder… Dette er ISLAM!

  Dolket i ryggen!!
  Støtt IKEA… Kvalmt!!!
  https://m.facebook.com/groups/389722604533412

  Gilla

 6. Maud Andersson skriver:

  Kvinnan hette Carola och inte Caroline.En viss skillnad.

  Gilla

 7. Kenneth skriver:

  With all that immigration to Sweden, Sweden is a lost country in long term. What are you Swedish voters thinking about?

  Gilla

 8. Sandra Kero skriver:

  huh så jävla hemskt.. jag lider verkligen med er anhöriga och vänner… Jag hoppas dessa drägg får fängelse och blir utvisade för alltid.. såna ska inte få existera.. och jag hoppas sd vinner

  Gilla

 9. Hanna skriver:

  Hur kan du uttrycka dig ”kunde inte morden ha skett på McDonald’s istället?” Det får mig att undra var du jobbar? Om du nu ändå ”önskar” att morden skedde, kunde de inte skett på din arbetsplats?

  Gilla

 10. Sara skriver:

  Källa på att hon blivit halshuggen? Sedan är båda männen kristna eritreaner så att han skrek Allah akbar stämmer inte, det är något folk på Flashback hittat på. Att du har mage att säga att du hellre hade velat se morden på mc donalds?? Detta ska inte hända någonstans, hemskt!!

  Gilla

 11. Chris skriver:

  Du kan väl skaffa en källa på att de är kristna eritreaner till att börja med.

  Man kunde ju önskat att skulle morden ändå ske hade McDonalds vore vettigare, eller annat ställe än anrika svenska IKEA. Inte för att det skadar något av varumärkena, men McDonalds bidrar till döden genom ohälsa medans IKEA inte gör det.

  Gilla

 12. Jan Persson skriver:

  Verkar som om fackeltåget mot rasism blivit inställt. Nu om nånsin behövs det. Ett dåd som Ikea-dådet kan inte vara mycket annat än ett rasistdåd. Ett dåd som saknar motiv och där det enda synliga är att hudfärgen skiljer offer och förövare åt. Att det denna gång var vita som mördades av svarta borde inte göra någon skillnad. Vi är ju alla lika mycket värda…trodde jag i alla fall.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Hanna: Att man uttrycker sig så kallas cynism i tragedin. Och jag skrev det efter att morden hade skett. En viss skillnad. Jag har alltså inte önskat att morden skulle ske.

  Jan: Visst är det ett rasistdåd! Två svarta har mördat två vita. Vänd på det. Om det skulle ha skett i Sverige skulle media och myndigheter gå i spinn. Nu säger dom ingenting. Sverige ska förstöras. Den som inte ser det är blind.

  Gilla

 14. Peter Jacobsson skriver:

  Det jag reagerar på är att media gör stor sak av att polisen ökar skyddet runt flyktingboendet, själva morden hamnar på en nivå under.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Peter: Ja! Det är ju bara vita svenskar! Läs här vad som gäller:

  En regering av desertörer

  Istället för att i den här situationen erkänna det nationella traumat morden utgör söka skapa helande och nationell försoning, väljer landets folkvalda – med statsminister Stefan Löfven i spetsen – att göra sig osynliga i frågan.

  Dubbelmorden var därför inte det enda brottet mot Sverige som begicks denna dag.

  Det andra brottet var de folkvaldas landssvek.
  http://blueshift.nu/landet-ledarlos-sverige-efter-dekapiteringen-pa-ikea__/

  Gilla

 16. orglasse skriver:

  Hade det varit två negrer som mördats av vita då hade Statsministern stått i TV och uttryckt sorg och bestörtning men nu inte ett ord.
  Jo man påpekade att ”mörka krafter” kan utnyttja det här.
  Var det inte mörka krafter som genomförde dådet?

  Gilla

 17. Jonathan skriver:

  Kanske daGs att Eritrea inlägget så inte fler går på dina lögner om halshuggning? Eller är du för stolt för att inse att din rasism gjorde dig fartblind och du går på första bästa källa som påstod att någon blev halshuggning?

  Gilla

 18. Daniel skriver:

  Det finns inga som helst belägg eller bevis på att hon blev halshuggen utan det är endast rykten som sprids på nätet. Båda brottsoffret var Etniskt svenskar! Du som skrivit detta borde kanske ta reda på lite fakta innan du yttrar dig!

  Gilla

 19. Tekla Svensson skriver:

  Vill påstå att det inte är halshuggning / definition, detta är ren halalslakt fast av en människa istället!

  Gilla

 20. Hellstream skriver:

  Vilka jäkla nötter ni är som enbart spekulerar i detta och snackar skit om vilken hudfärg förövaren och offren har… Innan vi vet någonting om motivet snackar ni en massa skit. Det är individer som begår brott. Inga andra än förövarna själva är ansvariga.

  Och skitsnacket om dekapitering är bara en skröna, ännu en lögn som sprids av sjuka människor.

  Gilla

 21. Kalle skriver:

  Öh… spelar det någon roll om det är svarta som mördar vita eller vita som mördar svarta eller vita som mördar vita eller svarta som mördar svarta…?? Människor som mördar, våldtar, misshandlar är så in i h-e fel oavsett vilken färg de har

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Kalle: Läs vad Orglasse skriver!

  Gilla

 23. Kalle skriver:

  Jag har läst, och det får stå för statsministern. Hudfärg ska inte spela någon roll, det finns svarta, halvsvarta, adopterade svarta svenskar som står lika långt ifrån det här som vilken vit svensk som helst. Har ingenting med hudfärgen att göra, men däremot kultur och bakgrund. Jag hatar det här, oavsett om det är en neger, kines, svensk, norsk (breivik…), marsian eller indian.

  Gilla

 24. Waster skriver:

  Om det är killen som namnges i “kloaksajten” Flashback så är inte muslim. Kan vara kristen, men då han besökt och “gillar” Israel (han har 2 Israeliska flaggor på sin FB) så kan han också vara jude. Vilket egentligen inte spelar någon roll …men eftersom rykten finns att han skrek “Allah akbar” vilket ingen jude eller kristen borde ha gjort.
  För övrigt så känns det bra att snart lämna Sverige några år (nästa år). Inte p g a invandrarna och tiggarna utan för att den obehagliga rasistiska Inskränkta tonen som vuxit i samhället.

  Gilla

 25. Sampa skriver:

  Detta är i allra högsta grad ett politiskt.

  Gilla

 26. elina skriver:

  Lövet har stängt sig i en garderob, darrar där men tänker på nya inlägg om Zara Larsson. Kan han inte blåsa bort med vinden?

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Elina: Det är en skam det vi brevittnar i Sverige. Skatt betalar vi till ett garnityr som smiter. Sticker svansen mellan benen och kommer undan.
  Tänker på sonen på 24 år som är kvar. Herregud vilken tragedi. Lillebror är ensam kvar. Vilken tur att det inte finns barnbarn. Eller kanske! Hoppas killen har stor släkt som kan hjälpa honom.

  Gilla

 28. Daniel skriver:

  VARFÖR vill våra politiker byta ut svenskarna mot andra våldsbenägna kulturer och krigserfarna folkslag? VARFÖR???
  Utan multikulturen hade detta tragiska inte inträffat. Men i valet 2014 ville 87% ha det så här, och vi måste respektera majoritetens beslut?
  RIP

  Gilla

 29. Helena Palena skriver:

  Daniel: Gå till blueshift och läs så får du svaret.

  Gilla

 30. Alex skriver:

  Du som skriver den bloggen är otroligt korkad… Så otroligt otroligt dum, blåst och korkad människa. Sättet du skriver på och vad du skriver, det är skämskudden på när man läser. Men missförstå mig inte, det är vidriga människor som har begått det här brottet och för min del kan dom gärna avrättas med samma knivar som dom själva använde. Tack för mig

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Alex: Ja, kanske det! Men det är många som läser. Och som sagt tanken är fri! Yttrandefrihet? Ja, än så länge.

  Gilla

 32. JB skriver:

  Det verkar inte bättre än att det verkligen finns viljor och önskningar, på högre ort, som verkligen önskar sig ett utplånande av just de nationer som har en övervägande andel just ljushyade, blonda och blåögda befolkningar, vilket särskilt väst- och nordeuropeiska nationer har…

  Dessas önskningar finns då förmodligen för att man lever i en inbillning och en föreställning att just enbart ljushyade, blonda och blåögda människor kan vara, eller är rasistiska. Samt att de inte kan vara någonting annat, vilket naturligtvis är en fullkomligt felaktig och totalt förvriden föreställning…

  Men sådan är propagandan….

  Och många som invandrar till nordeuropeiska nationer, från just utomeuropeiska länder, blir matade med propaganda om hur onda, elaka, snåla, illvilliga, automatiskt och strukturellt rasistiska och värdelösa alla blonda, blåögda och ljushyade människor är…

  Förmodligen vill man då, från högre ort, faktiskt kunna försöka använda sig av dessa utomeuropeiska invandrare, oftast mörkhyade och svarthåriga, som verktyg för att aktivt kunna bekämpa de vita, och deras inneboende ondska, elakhet, snålhet, oginhet och illvilja?…

  Detta kan då ske just genom en gedigen propaganda, genom hån, bespottelse, spe och smädelser, som då vill försöka uppmuntra till både ett självhat hos s.k. vita, en, skam, en skuld och också då till vettlösa attacker, våld, rån, våldtäkter, stölder och mördande och dödande aktiviteter från en förfördelad, mörkhyad, illa behandlad, hunsad och strukturellt diskriminerad invandrad mörkhyad och svarthårig befolkning? En invandrad befolkning, som då kan ha svårt att kunna känna sig hemma i ljushyade folks nationer,och som då alltid, och i alla sammanhang endast är de självklara offren för vita människors genomruttna, automatiska och inneboende överallt förekommande, s.k. rasism, ondska och elakhet?…

  Vem vet…

  Gilla

 33. Sven skriver:

  Ja är bara tragiskt allt och åter allt, en värld som går allt fortare mot sin avgrund och slut. Finns en bra ordföljd för detta ”den som är utan synd kastar första stenen”. Eller med andra ord, vit,svart,fattig eller rik spelar ingen roll. Vi är alla lika giriga små dumma idioter som jorden aldrig någonsin har behövt eller kommer behöva.. Tack och hej…

  Gilla

 34. Spelar fan ingen roll skriver:

  Som du själv skriver i en kommentar så har vi yttrandefrihet. Därför yttrar jag mig här nu om dig och dina åsikter. En sak till, Sveriges första halshuggning? LÄS PÅ LITE SVENSK HISTORIA. Du är inte vit, svart, muslim, kristen eller jude, du är obildad.

  Gilla

 35. Bo Enström skriver:

  Vi är på väg mot en systemkollaps i Sverige om inte vansinnesinvandringen stoppas.Medborgarskap skall återkallas för allt kriminellt slödder med utvisning på livstid som påföljd.

  Gilla

 36. Mattias skriver:

  Sen var det inte västerås han fått lägenhet utan i skellefteå. de var i västerås för att hälsa på.

  Gilla

 37. orglasse skriver:

  Det var ett väldigt känslomässigt engagemang ”spelar fan ingen roll” tar till med. Ett verkligt bombardemang. Känslor, känslor, och det är bra att visa känslor, det är bra sägs det! Nu ska vi visa våra känslor för dig så det måste väl också vara bra då enligt samma förutsättningar.
  Vi vill inte skicka några djävla häxor eller andra heller för den delen till månen för vi hatar inte som du gör. Vi vill bara slippa slöddret som kommit till detta land i massor de senaste åren. Vi vill också slippa slöddret som hatar sitt fosterland.
  De är ett hot mot samhället. De borde inte funnits, och varför de finns beror på att deras Fäder glömde Durex den gången.
  Man bombar Malmö.
  Man skjuter hejdlöst i Göteborg.
  Nu mördar man på Ikea.
  Man stjäl, tigger förgiftar ett helt samhälle med invandrad underklass som saknar utbildning och kunskaper. Men för delen är de inga undermänniskor de är en underklass som inte passar här. Vi har inget behov av outbildade människor. De ska stanna i sina hemländer och bygga bättre samhällen där. Inte komma hit och förstöra den sociala välfärd våra förfäder byggt upp till oss. Inte utarma vårt land. Inte förstöra det vi vill våra barn ska ha. De kommer – de är som gräshopporna där de drar fram och ödelägger allt i sin jakt. Romska läger ser ut som soptippar.
  Eller är du en Svensk som hatar dit hemland? du som skriver under synonymen ”spelar fan ingen roll”. Är du en av de där Sverigehatarna de som sett sin framtid försvinna på grund av personlig inkompetens! På mig verkar det så. Du är en hatare. Du hatar på grund av att du inte förstår. Därför är du en misslyckad människa som vräker ur dig det grövsta du kan mot andra.
  Du är en dålig människa.

  Gilla

 38. @ Rolf. Hur lättlurad får man lov att vara? Här får du bra förklaringar och lite statistik att grunna på.
  http://nationell.nu/2015/08/12/sa-ljuger-media-om-valdsstatistiken/

  Gilla

 39. Kära sverige skriver:

  Multikulti bra för sverige

  Gilla

 40. Magnus Forslund skriver:

  Vilka ska ta hand om oss, Helena? Jävla idiot! Läs BRÅ! Det är mindre farligt att leva i Sverige nu än någonsin. Kolla i stället hur många mord, våldtäkter och misshandel som sker i om familjen. I hemmet. Hos medelsvensson!

  Gilla

 41. Helena Palena skriver:

  Magnus: Idiot kan du vara själv som går på allt som sägs i media! Vad sa Zarneckie i en slutmening i tv? Jo, att brotten ökat bland kriminella.

  Gilla

 42. Madelene skriver:

  Ni som undrar hur Sverige kunde rösta fram detta, hur bör Sverige rösta för att män ska sluta misshandla, våldta och mörda?

  Gilla

 43. Gustav_Vasa skriver:

  Madelene…
  Sverige bör naturligtvis undvika att medvetet skapa förutsättningar för att misshandel, våldtäkter och mord skall kunna ske, om så möjligt. Enligt BRÅs statliga undersökning från 2005 så är INVANDRARE från Afrika och Mellanöstern till 600% överrepresenterade då det kommer till våldtäkter, och generellt överrepresenterade när det kommer till övriga grova våldsbrott och mord som du nämner. Så med den informationen vid hand så faller sig ju en mycket stor del av lösningen tämligen enkel. Att rösta på ett parti som vill införa totalstopp för invandring från de delar av världen, och repatriera dessa individer till deras sandlåda. Att sedan själv verka aktivt för att stoppa förintandet av den svenska nationen. Sedan bör man naturligtvis möjliggöra omedelbar utvisning av hela familjer/släkter vid mord eller våldtäkt av svenskar då vi lever i Sverige och Sverige är svenskarnas land.
  Vill för övrigt upplysa om att det är tal om att BYTA UT det svenska folket, i enlighet med Kalergiplanen, vilket EU- delar ut pris till politiker som varit extra duktiga på att göra. Det är alltså, per definition, att tala om ett pågående folkmord på vita människor enligt FN´s definition tredje punkten.
  …Men jag antar att du inte är intresserad av att inse detta, så det gör ont mentalt att ”falla ner i kaninhålet”…

  Gilla

 44. Carl G skriver:

  En intressant iakttagelse är att polischefen i Västmanland, Pär Ågren, talar om ”mörka krafter” i det svenska samhället. Polischefen kanske minns sin egen dåtid då han tillhörde basebolligan på Norrmalmspolisen, som åkte runt med basebollträ i högsta hugg. PÅ betald arbetstid dessutom.

  Gilla

 45. Elli skriver:

  Det var EN som mördade. 36 åringen erkände när han vaknade upp på sjukhus.
  23 åringen är friad och oskyldig från alla misstankar.
  Mamman blev inte halshuggen, hon tog emot ett hugg i bålen. Grabben fick fler skador då han försökte värja sig.
  36 åringen avslutade med att sticka kniven i sig själv.

  Läs på på bättre ställen innan ni sprider dynga.

  Gilla

 46. MetalHeadViking skriver:

  Det absolut bästa jag läst i ämnet är skriven av Ingrid Carlqvist: Varför vägrar polisen dementera ryktet om halshuggning på IKEA?

  http://www.d-intl.com/2015/08/13/ledare-varfor-vagrar-polisen-dementera-ryktet-om-halshuggning-pa-ikea/

  Plockar sönder Chang Fricks tidigare artikel också.

  Gilla

 47. Madelene skriver:

  Gustav_Vasa

  När jag läser på BRÅ ser jag att våldsbrott inte har ökat sen 2005, snarare minskat. Detta trots att invandringen ökat.

  Däremot är det fortsatt gruppen män som är oerhört överrepresenterade bland gärningsmännen. Faktum är att i alla tider är det gruppen män som står för alla sorters brott. Så jag undrar fortfarande hur svenska folket bör rösta för att gruppen män ska sluta misshandla, mörda och våldta?

  Bara i natt läste jag om en kvinna som blivit gruppvåldtagen samt en kvinna som mördats. Varken du eller jag behöver fundera närmre på vilket kön människorna som utförde dåden hade, eller hur? I mina ögon är det märkligt att fokus ligger på vilket land förövaren kommer ifrån när könet är en betydligt större gemensam nämnare.

  Gilla

 48. orglasse skriver:

  Statistik är lögnarens bäste vän.
  Med statistik kan ljugande politiker bevisa inför en väljarkår att de väljarna är idioter.
  Statistik var Stalins metod att få makten att mörda.
  Att sammanställa olika siffror till diagram, och sedan säga det här är sanningen det är den stora lögnen.
  Tro inte på statistik.
  Tor inte på politiker när de snackar brottslighet.
  Tro inte på BRÅ och framför inte Jerzy The Lier. Han är de kriminellas vän och beskyddare.
  Varje dag våldas 10 – tals kvinnor i det här landet.
  Spränger i Malmö
  Mördar i Göteborg.
  Knivskärningar
  Stölder
  Våldtäkter
  Ringer du Polisen ”var god vänta” när du väl kommer fram så finns ingen att skicka.
  Sverige idag är precis som Dansken sa, ”tur man inte bor där”.
  Inte förrän en hög politikers familj blir utsatt kommer någon förändring att ske.
  Men då sker det.

  Gilla

 49. dene skriver:

  I en tid av universellt bedrägeri, låt oss tävla i vem som bedrar (vem) mest. Orglasse eller Madelene?

  Gilla

 50. Carl G skriver:

  Madelene: Du måste vara rätt pantad. Du drar alla män över samma kam – fastän det mest logiska är att börja sortera män och kvinnor utifrån politiska preferenser, etnicitet, religion och kultur. Då kan vi se om vissa grupper av män är under- eller överrepresenterade i olika typer av brottsstatistik. Om det nu råkar vara på det viset att män och kvinnor från vissa länder är överrepresenterade i brott och i övrigt överbelastar samhällets resurser så kan vi säga tack men nej till att fler ska komma hit från dessa grupper. Hade vi gjort detta för länge sedan hade vi kunnat använda fler resurser till att ta hand om våra egna som behöver stöd för att fungera normalt i samhället.

  Gilla

 51. sommar39354volvo skriver:

  Man blir inte så särskilt förvånad längre av de ”Svenskfientliga” kommentarerna från Sveriges Radios journalister med anledning av de två bestialiska morden som ägde rum på Ikea i Västerås.
  Den svenskfientliga kvinnliga Journalisten frågade sig, om knivarna som användes vid de två morden mot två oskyldiga människor, av den ene av de två Eritreanerna, fanns som tillgängliga varor på varuhuset Ikea? Hon antydde och försökte ställa varuhusets grundare Ingvar Kamprad
  till svars för det som hände och den ytländska journalisten på ”Landsförrädarnas Radio” frågade sig om knivarna fanns att köpa på varuhuset Ikea? Upplysningsvis till denna simpla murvel till Journalist på Sveriges Radio i ”Tokholm” : IKEA är världens största Varuhus, så varför skulle det inte finnas knivar på ett av världens största varuhus? Det finns säkert bestick av alla de slag!
  Alla utlänningar på Sveriges Radio åk hem för fan!

  Gilla

 52. hllviken skriver:

  Bild på de mördade:

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.