Fatta: Dick Cheney ger order! Inte Obama säger Victoria Nuland argt till Sergej Lavrov!

Victoria NulandClinton och NulandJa, vad gör Victoria Nuland mer än försöker styra utvecklingen i Ukraina så det ska passa den osynliga makt som styr i USA. ”Fuck the EU” = Victoria Nuland.  Man riktigt känner när Obama talar att han inte har på fötterna. Han är en marionett som säger det som väntas av honom. Kan inte vara lätt men å andra sidan får han skylla sig själv som klätt sig i den kostymen. Makten tyckte det var lämpligt med en svart president. Äntligen! Och nu tycker samma gäng att vi ska chocka världen med en kvinna: Hillary Clinton. Precis som om det skulle spela någon som helst roll. Tur att Putin och Lavrov är så pass intelligenta som dom är. Läser ni det här killar så vill jag bara säga: Keep up the good works for us all!

“Cheney Gives The Orders, Not Obama!” US Official Rages At Kremlin

A shocking report published by the Ministry of Foreign Affairs (MoFA) today states that the Kremlin was “stunned” yesterday after Minister Sergey Lavrov endured a nearly one-hour tirade from US Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs Victoria Nuland  who, among other claims, “raged” that former Vice President Richard “Dick” Cheney was in charge of the United States, not President Barack Obama.

According to this report, a “highly agitated” Secretary Nuland contacted Minister Lavrov yesterday demanding that Russia immediately order Iran to return to US custody the 4 CIA agents arrested and detained for directing ISIS terror forces in Iraq.

Secretary Nuland, also, this report continues, “bluntly warned” Minister Lavrov that should Moscow ever again provide to France, or any other NATO nation, superior “electronic-technology”, and for the Russian air force to continue disabling US warships, she would further order the American military to “aggressively respond”. Läs mer!

Wallströms härdsmälta – Sverige nu värre hök än USA:s Zbigniew Brzezinski

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Fatta: Dick Cheney ger order! Inte Obama säger Victoria Nuland argt till Sergej Lavrov!

 1. Benny skriver:

  Haha, jaså man är rädd i USA att ryssarna delar med sig av sin portabla EMP-utrustning som kan slå ut all modern elektronik till andra? Ja det är ju förståeligt för detta skulle ju göra USA till en lame duck bland de egna i Nato. Kan även tillägga att alla pengar som USA lägger ner på Stealth-teknologin av allt att döma är bortkastade pengar då ju ryssarna redan för åratal sedan utvecklat radar som ser s.k Stealthplan lika bra som vanliga. Att Obama bara är en marionett har väl stått klart ett bra tag nu och detta ger väl en förklaring till varför vissa organisationer, typ CIA i USA, Mossad i Israel, stödjer IS medan andra som USA:s militär i alla fall låtsas bekämpa IS. Det som pågår i USA är en maktkamp inför öppen ridå och det mest fantastiska är att de flesta s.k politiska experter fullständigt missar detta (eller låtsas man som att allt är lugnt?). Och att Obama är sidosteppad bevisas väl av att Netanyahu struntade i att träffa Obama vid sin resa till USA, en skymf men också en maktdemonstration från Israels sida.

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  OT
  Twitter 9 mars @arnstad
  ”Jag står solidarisk med mina friterade systrar och bröder” #jagärfritös

  Jag skrattade så jag fick ont i magen – aj, aj!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Benny: Vilken nesa för Obama! Otroligt egentligen. Fast nu kryper allt upp till ytan. Netanyahu gör allt för att vinna valet 17 mars. Men det finns motstånd i Israel mot honom. Det är många där som vill ha en annan politik gentemot Iran o s v.

  Sofia: Nä, det är inte OT. Arnstad är också en del i spelet. Fast han förstår det inte själv.

  Gilla

 4. Netanyohu är vämjeligaste Skadeinsekten genom alla tider, giftigare än Ebola!!!

  Gilla

 5. Kalle skriver:

  Det råder inget som helst tvivel på att det inte är Obama eller kongressen som styr i USA. Huvudkontoret ligger inte ens i landet.

  Gilla

 6. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Känner ni till att man redan för många år sedan hade klart för sig att en geografisk fråga i frågesporter ofta besvarades felaktigt? Det gällde frågan ”Vad heter huvudstaden i USA”.
  De flesta, oavsett nationalitet svarade Washington D.C. vilket sedan länge är helt fel.
  Rätt svar är Tel Aviv. Ju fortare man fattar detta desto lättare är det att begripa varför det ser ut som det gör i världen just nu.

  Gilla

 7. Jan-Ola: APPLÅÅÅÅÅÅÅÅDEEEEEEEEEEEEERRR för en SANN, Fullkomlig MITT – i – PRICKARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 8. Pingback: Censur? | All denna censur

 9. Insider skriver:

  Intressant, så jag tog mig en titt på ursprungssajten [ WhatDoesItMean.com ] som visar att de flesta artiklarna anger namnet Sorcha Faal som reporter el. skribent. Tex. sajtens senaste artikel som rapporterar om hur Ryssland, som svar på Englands nukleära policy att attackera utan föregående varning, anammat densamma politik. Se nedan:

  March 14, 2015
  Russia Warns “State Of War” Exists As UK Nukes Prepare First Strike
  By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=17901

  Ingenting fel i att rapportera sådana saker, om det inte vore för att namnet Sorscha Faal för många som ägnat nätet en del tid, gör att en väcklaklocka börjar ringa. Artikeln nedan från 2011 belyser varför:

  Sorcha Faal: Intelligence Briefs or Disinformation? How To Tell the Difference
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=17901

  Sajten är alltså en disinformationskanal från västerländsk underrättelsetjänst och dess syfte vad gäller ovanstående artikel är att öka spänningarna mellan västmakterna och Ryssland. Varför frågar vän av ordning? Ja, man måste nog vara rätt blind för realiteter om man inte ännu förstått att starka krafter just nu är mycket aktiva för att öka spänningarna mellan västmakterna och Ryssland. Och vem skulle tjäna på ett storkrig i världen? Ja, varför inte konsultera arkitekten bakom planerna för tre st. världskrig, frimurarstormästaren Albert Pike, om den saken?

  Tell Me More About Albert Pike
  http://www.threeworldwars.com/albert-pike.htm

  Gilla

 10. Pingback: Kontanter är en mänsklig rättighet! England – Kina skakar tass! USA is furious! | Helena Palena

 11. Pingback: Kriget i Ukraina har pågått i åtta år och är planerat sen länge! Hur länge har Sverige varit med i Nato? | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.