När pitten står …..

Do you love this man? I don´t!

Do you love this man? I don´t!

… är halva förstånder borta brukar man ju säga. Men när det gäller katolska kyrkan och skyddandet av deras pedofilpräster är hela borta. Förståndet alltså. Och det med vilje. Ståndet däremot är heligt. Kvinnor och barn är lågt stående varelser i kyrkan. Dom finns där för mannen så att han kan få utlopp för sin köttsliga lust.
Kvinnan är ansvarig för mannens sexualitet. Och barnet är Guds gåva till mannen att göra vad han vill med. Om inte skulle väl Påven sätta ner klacken och fördöma. Det gör han inte. Istället välsignar han och mässar och dinglar med kärl med rökelse i fast prästerna förgriper sig på barn.

Jag såg dokumentären Fräls oss ifrån ondo om katolska kyrkan och pedofilerna i går kväll. Där framgick att det är mycket vanligt att prästerna förgriper sig på barn över hela världen. Allt kommer inte fram för det finns ett stort mörkertal. Genom dokumentären berättade Oliver O´Grady, father Ollie, om sina övergrepp. Han var den röda tråden. Katolska präster måste leva i celibat. Vad gör dom av sin köttsliga lust? Tar ut den på barn. Oskyldiga små kroppar som inte kan, törs och tror att dom får försvara sig eller skvallra. Föräldrar som tror på prästen. Guds man! Heliga skitstövlar med Påven i topp.

Ollie, född 1946, blev ertappad ibland. Men då lade biskopen i stiftet locket på och flyttade helt sonika på Ollie till en ny socken. Han opererade i Californien. Till slut blev han dömd till 14 år. Men då hade han använt sig av både flickor och pojkar. Den yngste var en flicka på nio månader. Han våldtog en baby! Det var flera offer, nu vuxna som berättade. Bröderna Howard ville dock inte vara med. Fader Ollie förgrep sig på dom mellan åren 1978 – 1991. Övergreppen började när den yngste var tre år. Övergrepp som pågick i 13 år. Hur överlever man sånt? En av kvinnorna berättade för biskopen om övergreppen men han tyckte inte det var så konstig eftersom hon var flicka! Hon hade väl säkert lockat honom – prästen/mannen – tyckte den maktfullkomlige och äcklige biskopen. Fy fan! Ollie blev fri efter sju år men utvisad från USA till sitt hemland Irland.

Att katolska präster måste leva i celibat har med pengar att göra. Det kom till på 500-talet. Tidigare hade påvar och präster levt med kvinnor och haft barn. Anledningen till celibatet var den att prästerna skulle vara ogifta så kyrkan fick ärva dom. Under resans gång med historien om Jesus och Gud har det hela tiden tillkommit olika saker. Allt kan med andra ord förändras. Det är bara att spåna och skriva till på något kyrkomöte. Eller dra ifrån. Så nu Påveskrälle är det dags att fridlysa kvinnor och barn! Skynda dig för fader Ollie går nu lös och ledig på Irland och tittar på barn och driften har han säkert kvar! Påven beskyddar honom dock. Med kyrkans hjälp är skammen uppe och går på torra land.

Läs även om 9-åringen som våldtagits och katolska kyrkan

Debatt på Newsmill om Påven och kondomer här och att trohet är viktigare än kondomer!

Ni som vill lära er med om gudinnorna – de första prästeran – kan läsa på Tealogen.

——-

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

46 kommentarer till När pitten står …..

 1. Josef Boberg skriver:

  URKUNDSFÖRFALSKNING
  En ny munk kom till huvudklostret och förvånades över att munkarna satt och kopierade kopior av de Heliga skrifterna. Han påpekade för abboten att detta kunde vara vanskligt, eftersom viktig kunskap kunde gå förlorad om någon munk skrev av fel.
  – OK, sade abboten, jag ska kontrollera urkunderna.
  Och så gick han ner i källarvalven, där de Heliga skrifterna i original förvarades. När han inte kom upp igen gick munken ner för att se vad som hade hänt. Han fann abboten bankandes sitt huvud mot stenväggen.
  – Vad har hänt ❓ Vad är det ❓ – frågade munken abboten.
  Abboten bankade åter sitt huvud i väggen och stönade:
  – Det står ”celebrate” och inte ”celibate” * ❗ ❗
  – slut citat härifrån.

  Gilla

 2. Josef Boberg skriver:

  För mycket ”kuk” i min föregående kommentar – för den hamnade i Ditt spamfilter. 😥

  Gilla

 3. Znogge skriver:

  Inte en dag för tidigt att det görs ett program om vad som händer inom katolska kyrkan och vilka åsikter som en del medlemmar står för. Det har ju många gånger ryktats om övergrepp på bland annat unga korgossar men utåt har man hållit en enad front. Fy för är min kommentar!

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Josef: Javisst måste Påven ändra till celebrate!

  Znogge: Påven måste dela ut en ny dogm. En som skyddar barn och som låter katolska präster få gifta sig.

  Gilla

 5. mrmhalland01 skriver:

  Bra skrivet Helena.
  Katolska kyrkan är utan tvekan världens största sekt.
  Där finns många ”Knutby-fall” som tystats av de ”höga” gubbarna som har en enorm makt, även ”utanför” kyrkans väggar.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Regilösas moral är den värsta sorten. Kan inte ens förstå hur de kan stå och titta i spegeln utan att kräkas.

  Tackar så mycket.. Och jag skulle också lägga till dig på bloggportalen bara jag kan lista ut hur man gör det. Du är den första och den ända som valt mig. Gråter nu en liten skvätt. Buhu…
  Ibland undrar jag faktiskt hur många som VERKLIGEN läser vad man skriver och hur mycket är det bara spindlar som drar upp siffrorna. Men inte har vi alltför höga siffror. Fast klart att ha mindre eller inget alls, måste kännas, för jag vet att jag gärna vill ha flera.
  Hur sätter jag dig på min lista?

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Alltså det ingår ju incest i bibeln. Där döttrarna ligger med fadern för att de vill få barn.
  Det här är ju inte incest förstås men lika illa ändå. Kan inte ens förstå varför man tror på gud, och hur de kan möta den gud som de så mycket dyrkar. oavsett vilken samfund man nu tillhör.

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Uppdraget är utförd 🙂

  Gilla

 9. menuette skriver:

  Säger bara en sak ve för den kotolska kyrkan!

  Gilla

 10. menuette skriver:

  Har du lust att göra mig en tjänst vid tillfälle?
  Josef Boberg skrev en kommentar hos mig, han har gjort det vid annat tillfälle också och det går inte att kommentera i hans blogg!
  Såvida man inte är inloggat och jag har ingen WP, han kanske inte vet det.
  Det vore snällt om du kunde göra det.
  Känner mig oartig förstår du, tack på förhand!

  Gilla

 11. Josef Boberg skriver:

  Menuette… – nu har jag ändrat WP´s grundinställning för kommentarer – så att även en ej inloggad besökare kan kommentera. 😉

  Hjärtligt Taaack för tipset ❗

  Gilla

 12. livsglimtar skriver:

  Tänk att alla vet att det är så här vidrigt och ändå gör inte ett dugg.
  Det så hemskt och jag med mitt agg till de egenutnämnda kyrkans män och kvinnor också för den delen får vatten på min kvarn.
  Tänk så ofta man läser om att just prästerna har hållit igång med sexuella utsvävningar gift som ogift. Sen sticker de med insamlade medel sk religiöst folk 😉

  Gilla

 13. mrmhalland01 skriver:

  Hej Helena.
  Jag har hänvisat (ej länkat) till detta inlägg i mitt senaste inlägg.
  Hoppas att det är ok.
  Eftersom ämnet är ganska kontroversiellt, tänkte jag att det är bäst att fråga.
  Vill du tar jag givetvis bort det, men, på något vis tycker jag ämnena berör varandra.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Alla vet att det är så här vidrigt och ändå görs inte ett dugg! Det skulle behöva släppas en bomb i Vatikanstaten så gubbarna vaknar upp.

  Ni får gärna använda min blogg till allt möjligt.

  Gilla

 15. Jan Nordin skriver:

  Jag såg också programmet ”Fräls oss från ondo” och blev fruktansvärt upprörd. Jag förstår inte hur präster i katolska kyrkan eller andra kristna församlingar kan ägna sig åt något så sjukt. Katolska kyrkan är inte unik på något sätt. Prästen i Knutby (Pingströrelsen) var ingen snälling precis. Det verkar som pedofilerna ofta återfinns i kyrkliga sammanhang. Min uppfattning är att man ska hålla sig så långt borta som möjligt från dessa falska och förljugna predikanter.

  Gilla

 16. alnabone skriver:

  Jag tror det här förekommer i ganska liten skala trots allt om man ser det globalt. Givetvis är det fruktansvärt för den enskilde individen som råkar ut för eländet men då mörkas det säkerligen. Jag tror dock inte att detta är mer utbrett inom kristenheten än i någon annan trosuppfattning.

  Att pedofilerna ofta återfinns i kyrkliga sammanhang, som Jan Nordin hävdar ovan, är nog lite sanning med modifikation. Saken är dock som sådan att den mediala bevakningen blir enorm när något så traditionellt som kyrkan råkar få en av dessa otroliga ytterligheter till individer. Det är nog tungt för vilken organisation det än månde vara att få insikt i att man har en anställd som har någon form av pervers läggning åt det brottsliga hållet.

  Även fast de är präster så är de fortfarande jus människor, deras ”chef” är dock den som är fullkomlig…

  Gilla

 17. fairymary skriver:

  Jag beundrar dig Helena som kan formulera dig i ord om dessa helt oacceptabla brott mot barn….jag blir bara ordlöst rasande…..

  Gilla

 18. Gunnar skriver:

  Hej
  Jag tycker det verkar som den katolska kyrkan blir mer o mer märklig med den nuvarande påven i spetsen. Det var väl inte Ok förut heller men det verkar vara några snäpp värre nu.
  i-)

  Gilla

 19. Josef Boberg skriver:

  Bara en testkommentar…

  Gilla

 20. Josef Boberg skriver:

  …för det funkade ej för mig att kommentera på annat håll. Tillfälligt wordpress.com-strul, förhoppningsvis… 💡

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Att det förekommer inom kyrkan har sin förklaring i att Gud har en viss syn på kvinnan. Ni som kan Bibeln vet det. Herren Sebaoot – Bibelns Gud – och vad jag förstår den gud alla menar när dom säger gud – hatar kvinnor.

  Den som vill bli präst får lära sig det och får ett övertag. Adepten blir liksom en liten gud på jorden – Påven är ju Guds ställföreträdare på Jorden – och tror därmed att han kan göra vad han vill. Sådan husse – sådan hund!

  Fader Ollie trodde att han var en liten gud och som sådan kunde han göra precis vad han ville med dom oskyldiga små lammen!

  Gilla

 22. fairymary skriver:

  Jag räknar mig till dem som kan min bibel….efter en uppväxt i Evangeliska Fosterlandsstiftelsens och Bibeltrogna vänners anda….

  För mig är Herren Sebaot en gammaltestamentlig gud, en stamgud…som är som en trotsig barnunge…..

  Sen kom Nya Testamentet och en man som hette Jesus som gick omkring och hade väninnor och talade med kvinnor …vilket egentligen ansågs opassande men det gjorde han ändå….nu i söndags predikades om en kvinna som hällde en massa dyrbar olja på honom och masserade honom …och när folk förfasade sig över hur hon kunde slösa så med dyrbar olja tog han henne i försvar….han gjorde nog så gott han kunde för kvinnosaken i den tid som var….vem vet om han inte var gift också …eller hade en käresta….fast det har de sexualfientliga gubbsen liksom trollat bort….liksom de har fått för sig att hans mamma och mormor födde barn utan att ha samlag….sånt trams…..

  Jag tänker ibland när jag ser de fåniga guldhattarna och mantlarna de klär sig i att något har gått förfärligt snett ….

  Fast det som har gått mest snett är sexualsynen….och tanken på alla barnen som man förgripit sig på under århundraden är nästan outhärdlig….

  I min bibel står det ungefär så här: ”Den som förför en av dessa mina minsta små, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals”….jag tror inte på helvetet men något slags konsekvens må de väl ändå få alla dessa perversa präster och biskopar….

  Puh….jag blir alldeles matt….

  Gilla

 23. fairymary skriver:

  Oj, jag skrev en lång kommentar som bara försvann…spam?

  Gilla

 24. Pingback: när alla blir muslimer blir det fred… « Divage

 25. Monica skriver:

  Hej
  Även kloktok på aftonbladets blogg skriver om detta.
  Håller med er båda. Religion i den omfattningen är bara ett sätt att kunna göra precis hur du vill och sedan be om syndernas förlåtelse (bikta sej).
  Ha de gôtt

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Mary: Om det ligger någon sanning i kyrkans uppdelning i himmel och helvete så tror jag att dessa kåta präster kommer att få en chock när dom dör. Då kommer straffet! Ha, ha, ha…

  Gilla

 27. Antonia skriver:

  Lite är jag avundsjuk. Du får alltid så många kommentarer. Det får aldrig jag. Skit samma.
  Det var inte det jag ville. Utan det är inte haschkakor hos mig. det är money. Och det är mycket.

  Gilla

 28. andrej skriver:

  Och det är alltid så, det falska leend och väl smörda magar. Nu jag är här igen, titta på min e-mailadress. Finns ingen SEKT som är mer förljugen än katoliker. Det är sekt för GUBBAR och dem som vill betala deras lyxliv. I detta underbara land tittar de på mig som en idiot när jag berättar att det inte finns verken övergivna barn eller hundar i Sverige, att man inte får slå sina barn, sina grannar eller husdjur, inte ens fru. Och det är helt ok när en riksdagsman förkunnar att Obamas val som President betyder slut för den vita Rasen. Han har förresten rätt, det har sket, men inte Där utan Här!

  Gilla

 29. Helena Palena skriver:

  Mary: Ja, man blir matt på alla dessa gubbar och män och deras makt. En kvarsten – tung som fan – till alla som missköter sig.

  Gilla

 30. fairymary skriver:

  Gläds med mig alla medbloggare….jag är frisläppt ur spamfiltret efter flera dagars ”karantän”

  Jag ska försöka behärska mig och inte skriva vilt här och där…men kan inte låta bli att kommentera här under din vackra bild av påven: Han har gjort det igen!

  Denna gång är det kondomer i Afrika som han fördömer…i det av HIV och AIDS härjade landet där föräldrar dör ifrån sina barn oavbrutet hela tiden…

  Jag får använda hela min buddhistisk-inspirerade ambition att acceptera…..

  Jag skulle vilja föreslå Herr Påve att starta en mansgrupp och dela med sig av sina erfarenheter av hur han tyglar sina friska lustar, gärna i Afrika där de flesta, både män och kvinnor, tycks vara överens om att en man kan inte sova ensam på natten …så när hustrun är upptagen av att föda barn bara MÅSTE han ha en annan kvinna hos sig….

  Källa: en sjuksköterskevän som arbetar med hemsjukvård för AIDS-sjuka i Tanzania

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Mary: Såg påven i Afrika i sina vita kläder. Huvaligen vilken skitstövel!

  Gilla

 32. Philippe Öhlund skriver:

  Frågan är vilken Gud man har.

  Jesus Kristus är min Gud.

  Min tro är väldigt okomplicerad.

  Kyrkans Gud är celibatet=pengar.

  Frågan är vad man sätter främst, Jesus eller någon okristlig doktrin, som ger pengar till en viss grupp.

  Celibatet har inget stöd i det Nya Testamentet.

  Jesus själv sa ju också att hororna är närmast himmelriket, se Matteusevangeliet 21:31.

  Frågan man bör ställa blir då: Vem tjänar på celibatet, denna avgud?

  Gilla

 33. fairymary skriver:

  Tack Philippe!

  Jag blir av någon anledning glad över din kommentar. Jag förstår i och för sig inte hur celibatet kan ge pengar ….men det känns underordnat …

  Jag såg också påven via TV:n i sin vita skrud. Han såg väldigt förstelnad ut i kroppen … osökt kom jag att tänka på Dalai Lama som ser så levande ut…är dom i samma ålder???

  Gilla

 34. Philippe Öhlund skriver:

  Kul att du gillade kommentaren, fairymary! 🙂

  Påven är äldre. Han är född 1927.

  Dalai Lama är född 1935.

  För den som är 18 år och vill bli katolsk präst är celibatet inte av underordnad betydelse…

  Jag tror dock att Påven egentligen är bra.

  Han har bara blivit vilseförd av medeltida doktriner som inte grundar sig på det Nya Testamentets anda och ord.

  Gilla

 35. fairymary skriver:

  Philippe!

  Nej sannerligen…det förstår jag att celibatet inte är underordnat för en ung blivande präst…

  men jag är varken ung eller blivande präst så för mig är det underordnat…fast kanske egentligen inte ändå för måhända …eller självklart….är celibatet en del i det som jag betraktar som en stor fara för mänsklighetens mentala och kroppsliga hälsa…nämligen katolska kyrkans perverterade syn på sexualiteten

  Kan man inte kräva av en påve som är given en sådan oerhörd makt över så många människors sinnen att tänka själv och inte låta sig vilseföras av medeltida doktriner?

  Jag har väldigt svårt att i hans budskap uppfatta det som för mig är kärnan i kristendomen: Gud är kärlek

  Gilla

 36. Philippe Öhlund skriver:

  Fairymary, Påven bör låta sig vägledas av det Nya Testamentets anda, men också be och visa en stor integritet.

  Påvens viktiga ämbete får inte förhindra en för honom viktig kontemplation och reflektion.

  Det meditativa samtalet är därför av oerhörd vikt.

  Gud har gett oss kraftens, kärlekens och självbesinningens Ande, se 2 Timotheosbrevet 1:7.

  Gilla

 37. Josef Boberg skriver:

  ”…Abboten bankade åter sitt huvud i väggen och stönade:
  – Det står ”celebrate” och inte ”celibate” * ❗ ❗
  – slut citat härifrån.
  – slut citat av min inledande kommentar på den här linan.

  Gilla

 38. Kurt Wered skriver:

  Det var ett intressant inlägg – särskilt som det berör två ämnen som jag tagit upp till fördjupad granskning på min egen blogg: Vad som händer när lemmen reser sig vid fel tillfälle samt det papistiska ansvaret för sprisningen av venerisk smitta i Östergötland.

  Gilla

 39. fairymary skriver:

  Ur Människor och tro i radions P1:

  Den argentinska kvinnorörelsen argumenterar för kollektiv ”apostasia collectiva”….dvs. att kollektivt lämna kyrkan

  Två kvinnor dör varje dag i Argentina till följd av illegala aborter.

  Kyrkans motstånd mot preventivmedel och förbudet mot abort är huvudargument …men också kyrkans historiska samröre med militärjuntan

  ”Bort med era radband från våra äggstockar” ropar arga kvinnor.

  Undrar vad påven tänker….

  Gilla

 40. Helena Palena skriver:

  Mary: Hörde också detta. Blev glad! Äntligen tänkte jag får man höra lite jävlar anamma från dessa förtryckta kvinnor.
  Påven tänker ingenting. Jag tror inte han kan tänka.

  Gilla

 41. fairymary skriver:

  Ja Helena, jag kände också ett stort och hjärtligt ÄNTLIGEN!

  Gilla

 42. Hi, nice post. I have been thinking about this topic,so thanks for sharing. I will definitely be coming back to your blog. Keep up the good posts

  Gilla

 43. Pingback: Må präst-svinpälsarna som förgriper sig på barn brinna i helvetet! « Palena Inn

 44. Pingback: Jävla knullgubbar! En paj i nyllet på prästerna | Helena Palena

 45. Pingback: Patrik du har ingen skuld! Just nu våldtas ett barn | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.