Patrik du har ingen skuld! Just nu våldtas ett barn

Patrik Sjöberg du har ingen skuld. Det är den vuxnes fel som begår övergreppet som är den store förövaren. Att utnyttja och svika ett oskyldigt barn är det stora helgerånet. Att man känner skam i en sexsituation är inte konstigt eftersom man också känner lust. Ett barn har ingen kunskap om det här. Du var bara tio år. Hur skulle du kunna veta? Bra att du berättar. Vi kan inte tala nog om detta.

Övergreppen pågår just nu överallt: i fosterhem, i katolska kyrkan, i flyktingläger, bland gatubarnen i världens alla städer. Just nu plågas ett barn. Allt ska upp på bordet. Skammen måste vika hädan och den vuxne få sitt straff. Viljo Nousiainen var en snygg man. Han var tydligen både bisexuell och pedofil, och kanske narcissist. Makt och sex hör ihop. Det är Viljo ett synbart bevis på. Pedofili är en sjuka om ni frågar mig. Pedofilen tror att barnet vill. Barnet vill inte men förstår inte. En pedofil får gärna ha sin läggning men han får absolut inte leva ut den.

Övergrepp i katorlska kyrkan: Fader Ollie
Flickan var bara fyra år


DN
SvD SvD SvD DN DN

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Patrik du har ingen skuld! Just nu våldtas ett barn

 1. Antonia skriver:

  Jag tycker att det är skrämmande att det finns så många pedofiler. Och de är närmare än man kanske tror. Man borde kastrera de både kroppsligt och även mentalt. Och det borde vara hårda fängelsestraff.
  De förstör ju ett barn för livet. För jag tror inte att man kommer över det. Den följer resten av livet.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Vilken snygg header du har satt upp. Vad är det för nåt? Kan vara en fin metallskål, eller slipad glas. Eller nåt heeeelt annat.

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Vi måste tänka på barnen i första hand, och vuxna får komma senare. Många barn visats tex på förskolor hela dagarna i händerna på främmande kvinnor (till största del). De kvinnliga pedofilerna måste fram i ljuset och varför inte ha föräldrakontrollanter i varje förskola som ett skydd?

  Gilla

 4. gotiskaklubben skriver:

  Patrik Sjöberg är tuff som går ut med detta. Kanske måste man vara litet ”ego” för våga sitta och tala öppet om såna har grejor i TV. Har alltid gillat Partiks raka språk, även när han åkte dit på ”kola”. Snyggt pressmeddelande då:

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article10876683.ab

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Antnonia: Håller med. De borde snöpas för gott. Det är kanske något i vattnet och maten som gör dom sjuka. För mycket stalater och annat skit. En man ska väl inte hålla på och rikta sin sexuella håg till barn. En man ska väl inte vara en sillmjölke. Nä, det är något storfel någonstans. Det tycks vimla av pedofiler. Usch!

  Tror bilden är en kupol, ett tak, från någonstans. Ha ringen aning. Ingår som val till sidhuvude i detta tema plus en del andra.

  Helena: Finns det verkligen kvinnliga pedofiler? Det kan inte vara många. De måste ju vara sjuka i huvudet. Klart det borde vara större koll på vilka som jobbar på dagis o s v. Men i Sverige får man ju inte kolla någonting.

  gotiska: Han är verkligen tuff. Hoppas han tjänar massor med pengar på sin bok som lite plåster på såren om inte annat.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Ju det kan faktiskt var något i vatten. Förr brukade också skämta om det, men nu såg jag en dokumentär häromdan, och där kom fram att mycket som ökar i vatten förutom fiskarna. Och eftersom det är en evig kretslopp får vi det tillbaka genom mat och vatten.
  Avvikande sexualitet har ökat hos barn. Har man nu konstaterat. Så uttalandet att det var nåt konstigt i vatten är inte helt skämt längre.
  Underkastelsen hette filmen kan ses på playTV: http://svt.se/2.149969/1.2367118/underkastelsen Men man mår nog inte så bra efteråt.
  Och om du ska se det kan jag rekommendera en annan film också där som heter Tjuvarnas lag: http://svt.se/2.129759/1.2233840/tjuvarnas_lag
  Handlar om ryska maffian. Jag är glad att jag inte lever i det landet. Sverige kommer få problem med Antonov i Saab.
  Undrar också Vad Putin sa till Reinfeldt för helt plötsligt blev Antonov godkänt.
  Fast här handlar om pedofili, så flåt att jag skriver om annat.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Tack för bra länkar. Underkastelsen av Stefan Jarl har jag inte sett. Men läst om den. Det räcker. Kan tänka mig in i vad som sker. Vet vad som pågår. Man ska inte underskatta vatten. En droppe kan urholka en sten. Förresten stammar allt från vatten. I stenen finns vatten.
  Putin har jag större förtroende för än Reinfeldt konstigt nog. Nej, du behöver inte be om ursäkt. Här behöver man inte följa ämnet och be om urskulda sig för att man vill skriva off topic. Ös på!

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Jag har inte lika bra vibbar med Putin. Han är en diktator i fårakläder. Han styr redan Ryssland inofficiellt, officiellt är ju Medvedev. Vid nästa val kommer han tillbaka.
  Han är en slipad diktator. Men lika mycket diktator som hans ”förfäder” var.
  Jag litar inte på honom alls.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Antonia: Jag förstår. Du har vuxit upp i Ungern och vill komma ifrån ryssarna/kommunisterna med en jävla fart. Som finnarna vill. Men jag har sett igenom finansspelet och litar mer på Putin än på våra svenska företrädare som har USA som husse. Not funny! Not funny at all! 😛

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Jag är inte heller förtjust i USA.
  Storebror gillar jag inte. De vill veta mer om allt. Inte heller så nyttigt.

  Gilla

 11. Josef Boberg skriver:

  ”…Makt och sex hör ihop. …”

  Jo… – HelEna – det har jag inget att invända emot – för det har ju visat sig vara så historiskt såväl som ej minst i dags dato. Men många väljer att ”glömma bort” den mindre väl kända sanningen: ”With this I´m going to control your LIFE !”

  Så när män får makt inbillar dom sig att dom kan ”knäcka” det faktumet – men hittills har INGEN lyckats med det – såvitt jag vet.

  Dock… – Wi föds ju alla som höggradigt och fysiskt förnimmelsebart elektriska = sexuella varelser i kött (vem kan undvika att uppleva det – som håller en baby i famnen ?) – och sen kommer redan i blöjåldern vuxenvärldens tro på att Wi skall vara skamfyllda, skuldfyllda och ej minst syndfyllda för det.

  Som ”lök på den laxen” – så fostras barnen av såväl föräldrarna som framförallt på dagis, och alla skolor därefter, till att ständigt och jämt KÄMPA = KRIGA – för att få ett existensberättigande i den här världen, tyvärr tyvärr… 😥

  Så som jag ser det – är det inget konstigt alls att en del vuxna får en snedvriden syn på sin egen sexualitet och t ex ger sig på barn. Snarare kan det upplevas som ett mirakel – att ej fler ”felfostrade” barn och tonåringar ALLVARLIGT tar skada under sin uppväxt – och t ex sen ger sig på barn som vuxna.

  Så det här med pedofileri – är bara toppen på ett mycket mycket större samhällsbekymmer = vuxenvärldens mer eller mindre felfostran av barn och tonåringar – som jag ser det.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det ”vet” jag att jag ej har.

  Gilla

 12. Josef Boberg skriver:

  ”…Jag är glad att jag inte lever i det landet. …”

  Hmmm… – Antonia – vad känner Du till om hur den svenska modellens samhälle funkar = ej alls funkar – för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Antonia: Du måste lära dig vem storebror är. Då förstår du spelet som pågår i världen på ett annat sätt. Men då blir det samtidigt inte så lätt.

  Josef: Vilken rolig bild! Det är sant. Det är därför kvinnan tuktas så hårt i Bibeln. Det är fanimej synd om män som måste döda ”makten” med ord sida upp och sida ner. Sånt kvinnohat som finns i Bibeln finner man ingenstans.

  Gud hade en fru som hette Ashera. Henne dödar man på sidan 20 tror jag.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”Gud hade en fru som hette Ashera. Henne dödar man på sidan 20 tror jag.”

  Jo… – HelEna – och på den vägen har det ju varit i nu mer än 6000 år. Som princip så har ju ALLA Qvinnliga kvinnor – som troligast Ashera var en av de första beskrivna av – klassats som häxor.

  Numera bränns dom ju ej på fysiska bål – men faen vet om det är så mycket bättre att bli naglad i massmedia, kallas för hora av nära och kära, sköka, prostituerad osv – och få leva med den stämpeln hela livet.

  Så jag har full förståelse för att dom flesta kvinnor VÄLJER att förneka sig själva. I vart fall när det finns någon annan som ser på, tyvärr tyvärr… 😥

  Det är som det är att vara människa i en kvinnoLekamen = Rolls-Roycen.

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  …och Jesus lagvigda hustru Maria från Magdala – som tillsammans avlade dottern Sara – har i MaktHavarnas påhittade = uppfunna bibelböcker framställts som bl a prostituerad = byhora.

  Sen t ex ”den helige anden” på taket – som enligt samma ljugböcker avlade Jesus och hans tvillingbror Tomas – som föddes när Maria bara var 13 år ung – var ju ingenting annat än den glada snoppen på en mycket ung ädel romare. Han var i Israel just då – och pryade som befälhavare för en mindre militär styrka. Israel var ju vid den tiden militärt ockuperat av Romarna.

  Han var inkvarterad hos Marias föräldrar – som tillhörde det övre samhällsskiktet i Israel. Snickarhistorian hänger nog samman med att Marias pappa var hobbysnickare, förmodligen… 💡

  Den ädle romaren och Maria fann tycke för varandra – och på det platta taket till Marias föräldrahem – så gjorde dom det som numera alltför få tonåringar gör – och mååånga ggr. Men en av gångerna ”misslyckades” det – och så gick det som det gick – Maria blev med barn. ”Inget konstigt alls !”.

  Men det fanns HELT andra gifterMålsplaner för den ädle romaren – och så blev det istället den snälle Josef – som blev ”far” i den havande Marias hus.

  Till den här ”avelshistorian” hör också att Jesus som tonåring levde loppan som en riktig ”värsting” = det var mycket vin, kvinnor och sång – även om han var förhållandevis måttlig med vinet. Men så småningom stabiliserade han sig – och gifte sig med Maria från Magdala – och dom fick dotterna Sara tillsammans. Detta var några år före plusfästelsen.

  Kan Du gissa vad Jesus ”helige ande” – såväl som hans pappas – ytterst fysiskt var för någonting ❓

  Gilla

 16. kloppan skriver:

  en dildo 🙂
  Hälsningar ateisten

  Gilla

 17. Josef Boberg skriver:

  ”Josef: Vilken rolig bild! Det är sant. Det är därför kvinnan tuktas så hårt i Bibeln. Det är fanimej synd om män som måste döda ”makten” med ord sida upp och sida ner. Sånt kvinnohat som finns i Bibeln finner man ingenstans.2>/em>

  Apropå bilden – så är det så, som jag ser det, att ALLA tillräckligt små barn VET – och som princip alla vuxna (inkluderar mig själv) har förtrollade = mer eller mindre ”körda” egon – som inbillar sig = tror att de ”vet” (kolla Platon-bilden till höger och läs andra stycket), tyvärr tyvärr… 😥

  Gilla

 18. Josef Boberg skriver:

  Jo… – Kloppan – en eller annan dildo kan ju ha varit med på ett hörn – för dildon har ju funnits sedan stenåldern. 😉

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  kloppan: Vad ska man med dildosar till när det finns män? Dum fråga…

  Josef: Tack för bra input i guds- och sexfrågan. Vad sperma är för något kan du läsa på Tealogen. Det är jag som skrivit detta inlägg:

  http://blogg.aftonbladet.se/12704/2007/03/333341

  Gilla

 20. kloppan skriver:

  det finns inga dumma frågor har jag hört 🙂 if it has tyres or testicles it will cause probblems 🙂

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  kloppan: Det har du rätt i! Skrev dum fråga åt mig själv! 😛 Tyres vad är det? Menar du innerslang?

  Gilla

 22. Josef Boberg skriver:


  Jo… – HelEna
  – det förvånar mig ej att Du är Gud Innan. Men i o f s så är ALLA kvinnor födda som Innan Gud – fast Du är den första jag har mött i bloggvärlden som VET det – och VÅGAR skriva om det också.

  Grattis

  – och det inger möjlighet för en HELT annan kvinnors syn på sig själva förr eller senare = som de Rolls-Royce-lekaminas som varelser i kött som ALLA kvinnor är födda som.

  Men vaddå… – mannen = T-Forden behövs ju också – för att Rolls-Royce-arna skall kunna få upplevelser av att vara Rolls-Royce.

  Så som alltid – alla mynt har två sidor – och den ena sidan är ju ej bättre eller sämre än den andra – utan visar ju bara på HelHeten = myntet som sådant egentligen – som jag ser det. Det här med rätt och fel är ju helvetiskt påhitt av dom män = T-Fordar som hittade på = uppfann religionerna.

  Dock… – ”Mörker är ju en absolut nödvändighet – för att en upplevelse av ljuset skall vara möjlig !” Nu har det ju varit mörkt i mer än 6000 år – så måhända börjar kvinnor nu äääntligen att bli hungriga på ljuset i sig själva.

  Så länge som det finns liv så finns det framtid ❗

  Gilla

 23. kloppan skriver:

  det kanske stavas thyres. jag är lite dålig på stavning ibland 🙂 men iaf betyder det däck på engelska

  Gilla

 24. Josef Boberg skriver:

  Apropå dialogerna ovan om det ca 6000-årade kvinnoförtrycket – som ju per automatik drabbar även männen – enär man och kvinna är två sidor av exakt samma mynt – så tycker jag den följande historian är sedelärande.


  URKUNDSFÖRFALSKNING
  ”En ny munk kom till huvudklostret och förvånades över att munkarna satt och kopierade kopior av de Heliga skrifterna. Han påpekade för abboten att detta kunde vara vanskligt, eftersom viktig kunskap kunde gå förlorad om någon munk skrev av fel.
  – OK, sade abboten, jag ska kontrollera urkunderna.
  Och så gick han ner i källarvalven, där de Heliga skrifterna i original förvarades. När han inte kom upp igen gick munken ner för att se vad som hade hänt. Han fann abboten bankandes sitt huvud mot stenväggen.
  – Vad har hänt ❓ Vad är det ❓ – frågade munken abboten.
  Abboten bankade åter sitt huvud i väggen och stönade:
  – Det står ”celebrate” och ej alls ”celibate” ! ! !”
  – slut citat härifrån.

  Personligen är jag in i märgen övertygad om – att Wi kan ALDRIG få någon jävla ordning på någonting i samhället – som t ex den globala räntebluffen, CO2-bluffen, brist på energi-bluffen, den för barn och tonåringar GRAVT hälsoskadliga IT-smogen, normalkost visavi stenålderskost som mest hälsosamt, felfostran av ALLA barn osv osv – förrän det här med att kvinnor NATURLIGTVIS också är elektriska = sexuella varelser till ca 99,99 % (i volym sett enligt skolvetenskapen) – och att det BLIR helt OK för var och en av dom att leva det dagligen på sitt eget unika sätt.

  Först då kommer ju även männen per automatik att också kunna göra det. Inget konstigt alls – för det är ju exakt samma människo-mynt.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det ”vet” jag att jag ej har.

  Gilla

 25. Steffen skriver:

  Den anekdote om cølibat er lige i øget. Den må jeg huske 🙂

  Retten til selvbestemmelse er unik.

  Gilla

 26. Josef Boberg skriver:

  Lite mera om dagens hens som sexuella varelser HÄR. 🙄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.