Kan Katarina Frostenson sitta kvar? Maktens ansikte och ofint beteende på Nobelfesten!

Obelisk ej i is. Washingtonmonumentet.

De som styr, eller Deep State, visar sitt ansikte mer och mer! Är det bra eller dåligt? Dum fråga! Spelar ingen roll eftersom dom flesta inte har en aning om vad som pågår. Och det är ränksmidarnas stora lycka.

Nu är Nobelfesten över för i år. Åkesson fick inte komma. Men det fick inte Janne Kladd heller. Och jag undrade om hans fru Katarina Frostenson skulle dyka upp ensam. Det gjorde hon inte. Hon ville väl vara lojal mot sin man. Hon tror väl fortfarande att han är oskyldig till alla snaskigheter som kommit fram. När han var uppe på tapeten första gången för en så där femton år sen blev hon förbannad och snäste av. Nu har dom gått under jorden. Det är ett sorgligt par. Det enda dom har är varandra. Låt vara att hon sitter i akademien men vad är det idag. Ett råttbo där alla får fördelar och smörjer varandra. Ska bli kul att se om det blir något av Jean-Claudes och Katarinas mygel med skatter och arbetsgivaravgifter på källarklubben Forum. Deras hemsida är nedsläckt sen ett par veckor. Undrar vad Horace Engdahl tänker nu. Han ville ju att Jean Claude Arnault skulle använda källarklubben Forum till att fostra unga killar till gentlemän. Jesus! Fostra unga män till hur man använder kvinnor som dussinvaror och hur man grab them by their pussy skulle det ju blivit!

Alice Bah Kunhke iklädd en papperskreation.

Alice Bah Kunhke tror att hon är en drottning. Hon är bara en kulturminister i nuvarande regering. Hon gick med i miljöpartiet på en kafferast för att kunna ta posten. Man kommer inte till en sån nobel fest som Nobelmiddagen är i en sån pappersklänning som hon hade på sig. Den stack ut för mycket. Undrar vad hovet tänkte. Man ska hålla stilen och inte glänsa över den riktiga drottningen. Men stil och etikett har hon alltså inte. Klänningen var hennes egen ide. Som en isdrottning i en magisk klänning med en bolero av veckat papper ville Alice Bah Kuhnke glida in på Nobelfesten. Allt för att sätta fokus på Arktis och klimatförändringarna. – Nu har jag definitivt något att tala med mina bordsherrar om, sa hon till Aftonbladet. Undrar vad en av dom tänkte, Kazuo Ishiguro. Han fick säkert stoff till sin nästa bok.

För tredje året fick floristen Per Benjamin smycka Blå Hallen. Hallen dekorerades med isskulpturer i form av små och större obelisker, skapade av Ishotellet i Jukkasjärvi. Obelisker i all ära men det är en maktsymbol. Och räddandet av Arktis och smältande glaciärer är bara en bluff. Isarna växer! Vi lever i en stor bubbla av lurendrejeri och mygel. Makten har fått mänskligheten att tro att koldioxid är farligt. Det är det inte. Det är en nödvändighet för allt levande på jorden. Syre och koldioxid jobbar ihop. Våra hjärtan skulle inte kunna pumpa runt blodet i våra kroppar utan dessa båda storheter som jobbar i par. Inget skulle kunna fungera. Inget kan verka utan det andra. Läs på lite här hur makten manifesterar sig i världen.

Top Ten Illuminati Symbols – The Illuminati loves taunting the Profane by putting their symbols in plain sight for all to see. Only the Illuminati insiders are privy to the symbols’ true meaning. Symbols of the Illuminati are present on our currencies, and are plastered all over our television, movies and newspapers.

What are the Illuminati symbols? The most prominent symbol of the Illuminati is the all-seeing eye. Pyramids, owls, fire, pentagrams, skulls, snakes, obelisks, butterflies (especially blue Monarchs), as well as the numeral 666 are also associated with the Illuminati. Here are the 10 most popular symbols of the . Läs här!

Om Washingtonmonumentet enligt wiki

Om Obelisker enligt wiki

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kan Katarina Frostenson sitta kvar? Maktens ansikte och ofint beteende på Nobelfesten!

 1. Lasse Wilhelmson skriver:

  Klockrent Helena 🙂

  Gilla

 2. Pingback: Varför ifrågasätts o. diskuteras inte detta i Sveriges ”perfekta” P.K. MSM media i Sverige? | Om Sverige NU

 3. Blodsven skriver:

  Finns ingen bättre underhållning än när maskerna börjar falla i låtsasvärlden….

  Gilla

 4. Pingback: Kan inte KatarinaFrostenson har skrivandet som hobby? Hur girig får man bli | Helena Palena

 5. Pingback: Kan inte Katarina Frostenson har skrivandet som hobby? Hur girig får man bli | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.