Nisha Bisara är ett stolpskott! En förljugen krönikör!

”Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.” Vilhelm Moberg

Är Nisha Besara lika korkad som hon ser ut. Eller begriper hon bättre och ger enbart uttryck för den fräckhet som skiljer henne och andra kolonisatörer från den svenska karaktären, undrar Kenneth Sandberg.

“Ni som tänker rösta på ett ytterlighetsparti “i protest” eller ni som vill “göra en markering” mot gamla, väletablerade, kompromissande, samtalande, sansade politiska ledare och partier. Tänk om. Och försök att hitta er inre kompass. Den som säger till er att er röst är för viktig för att slängas bort. Att er röst ska gå till något som ni verkligen tror på och som är det bästa för vårt land.

Att vi (sic) har en hundraårig framgångssaga bakom oss, som fortfarande har massa potential att förbättras, utifrån den plats vi är på i dag och de människor som bor här i dag. Inte de som bodde här för hundra år sedan. Och att det kräver en politik som vill alla människor väl”. Läs hela krönikan!

Nisha Besara
nisha.besara@expressen.se

Är Nisha Besara lika korkad som hon ser ut. Eller begriper hon bättre och ger enbart uttryck för den fräckhet som skiljer henne och andra kolonisatörer från den svenska karaktären!?

Att komma från Turkiet och här deklarera åsikten att svenska folket inte bör rösta på patriotiska partier för att rädda sitt fosterland, är bara en av de många fräckheter som svenska folket utsatts för under de senare decenniernas massinvandringspolitik förd av 7-klöverns folk- och landsförrädare!

Det har sett mörkt ut under några år, vad gäller svenska folkets och nationen Sveriges öde. Emellertid har situationen sporrat ett allt större antal svenskar till slutsatsen “nu får det vara nog!”. Kraftfulla rörelser – mogna för partibildande – har intagit scenen. Darra månde många göra i såväl de politiska sammanträdes-rummen som på de Politiskt Korrekta redaktionerna.

Stolpskottet ovan har knappast någon större kunskap om Sveriges historia – och inte heller en susning om innebörden av vår store nationalskald Vilhelm Mobergs ord nedan:

Vilhelm Mobergs ”Svensk strävan”
”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra.
Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.
Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund.”

Kenneth Sandberg

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Nisha Bisara är ett stolpskott! En förljugen krönikör!

 1. Helena Palena skriver:

  Nisha Bisara är rumsren. Hon får sitta på en av drakarna och tala om för oss vad vi ska rösta på. Själv är hon från Turkiet. Man ska ju alltid se saker och ting från två håll. Se henne sitta på en redaktion i Turkiet och skriva som hon gör här. Vad skulle hända?

  Gilla

 2. Blodsven skriver:

  Det som skulle hända är att hon fick börja med att dra på sig en slöja och svamla koranverser…

  Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Betänk att det skall ta 20 år minst för att få fram folk som ser vad som håller på att hända med Sverige ända sedan 1975!
  Inget annat folk i världen hade accepterat sin egen utrotning samt hjälpt till att utföra den och betala för det!

  Det är judarna som ligger bakom det vet vi! Ingen vägar nämna detta högt! Det har pågått i över 100 år nu! Det är väldokumenterat!
  Vakna Sverige! För böveln!

  Bonniers kommer till Sverige

  Så sent som i början av 1800-talet förbjöds judar att komma till Sverige. Det fanns tydliga direktiv om att de inte fick släppas in. Innan dess hade ett mindre antal judar kommit till Sverige, men den invandringen var inte särskilt uppskattad av någon grupp i samhället. De ville inte assimilera sig utan arbetade för att gynna sin egen folkgrupp och än idag finns det judar som är besläktade med judar som invandrade för 200 år sedan och fortfarande ser sig mer som judar än som svenskar. De arbetar också huvudsakligen för Israel, inte för Sverige, trots att deras släkt bott här i flera generationer.

  När Bonniers förfader Gutkind Hirschel flyttade från Tyskland till Danmark 1801 hade det svenska samhället inget till övers för denna främmande stam. År 1806 införde vi ett förbud mot att släppa in judar i landet eftersom de fåtaliga som redan fanns här hade blivit en påfrestning som ytterst få medborgare uppskattade. Gutkund bytte namn till Gerhard Bonnier och etablerade sig som bokhandlare i Köpenhamn.

  Förbudet mot invandring av judar tycks ha upphävts senare då Gerhards äldste son Adolf flyttade till Göteborg för att bilda en filial i familjeföretaget. Han öppnade ett bibliotek först i Göteborg och sedan även i Stockholm där han också startade ett förlag. Adolf fick sedan sällskap av bröderna David Felix och Albert som flyttade till Stockholm för att hjälpa till att bygga upp företaget.

  På ytan såg det helt oförargligt ut. Någon invandrar och startar ett företag. Men bakom denna företagskonstellation fanns redan från början ett etniskt nätverk av askenazijudar som var lojala enbart till sin egen stam, inte till svenskarna. Fransmän, holländare eller andra vita invandrare uppgår i regel i det nya värdlandets befolkning eftersom de är så kulturellt och etniskt lika, men den judiska bakgrunden är mer avvikande. Judarna är ofta så etnocentriska att slitningar ofta uppstår när de försöker påverka värdlandets politik till sin fördel. De är judar och arbetar för judiska intressen i första hand. Deras etniska medvetenhet är större än hos något annat folk. Om andra folk visar samma medvetenhet kallas det rasism.

  Bonniers är en mardröm för Sverige

  Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället. En vanlig bonde visste att en främmande stam som höll ihop i vårt land – mot oss svenskar – inte skulle medföra något gott. Vi var ett svenskt land utan några som helst erfarenheter av hur etnisk eller politisk infiltration fungerar. Vi var naiva och trodde gott om alla. I jämförelse med vilket land som helst var Sverige ett fantastiskt land, vi låg alltid steget före oavsett vad det gällde och oavsett vilken tid vi befann oss i. När världen öppnade sig 1960 var Sverige ett etniskt homogent land, ett av världens mest välmående länder. Allt detta på grund av gemensamma rötter och en gemensam historia som höll oss samman. I jämförelse med de flesta andra folk har svenskarna varit ett folk av god kvalitet.

  https://bonnierhotet.wordpress.com/

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  August Strindberg berättar hur djävulskt judarna arbetade på att förstöra Sverige!
  Gör något åt detta innan det är försent!

  KRISTNA FRONTEN.

  Strindberg liknade en gång Moses Smith vid en ”slemmig reptil”, och liknelsen är synnerligen träffande. Moses är en fet, slemmig orm, listigare än alla andra djur på marken.

  Vi ha redan tidigare nämnt, att Moses lika ogenerat som alltid ställt sig som beskyddare och befrämjare av alla slags politiska rörelser och riktningar, men alldeles särskilt gynnar sådana, som öppet eller i hemlighet arbeta på att underminera, besmitta och ödelägga den rest av nationellt och fosterländskt medvetande och vilja till svensk självhävdelse, som ännu finns kvar hos vårt svenska folk. Och hur Bonnier-Moses i alla avseenden är ett av de mest livslevande och talande bevisen för äktheten av de s. k. Zions vises protokoll. Det finns knappt en enda punkt, där Moses inte gjort allt vad som stått i hans förmåga, för att i sin mån bidraga till förverkligandet av de judiska planerna på ett världsherravälde under den judiske Antikrists spira. Som ett led i dessa planer ingår som bekant bl. a. att judefinansen genom alltmer ökat insteg i dagspressen och bokförlagsverksamheten strävar att sprida vantro, splittring och kaos också i de verkligt kristna lägren, för att därigenom till varje pris bringa även de sant troende på fall.

  http://www.radioislam.org/historia/bonnier/30.htm

  Gilla

 5. Elif skriver:

  Fröken i fråga är från en minoritetsgrupp i Turkiet och jobbar med familj och vänner, patrioter som de är för sin egen grupp. Målet är att ta över medier och politik idag är det S och vänster partiet för att öva påtryckningar mot regeringar och hindra andra grupper som kommer från Turkiet att tex hålla möten etc…en slags hämnd eller barnslig skadeglädje…finns några stycken som håller på med detta på heltid.
  Jag är född och uppvuxen i Sverige men efterlyser mer patriotism av svenskar, för den skull menar jag inte nazister.

  Gilla

 6. Lars Lindeberg skriver:

  Återigen de bedrägliga judarna! Ökända!
  En röst på SD är en röst på judarna!

  https://www.nordfront.se/sveriges-rekordhojer-flyktingkvoten-iden-lanserades-av-okand-sd-judinna.smr

  Gilla

 7. Förbannad och fått nog skriver:

  Det blir en röst på Nordiska motståndsrörelsen. Droppen var pensionsuppgörelsen.

  Gilla

 8. michaelnilsson228 skriver:

  Den som inte ser vad som händer här i Sverige är antingen korkade eller förblindade av sina ideologiska glasögon. Regeringen låter migranter från tredje världen välla in i Sverige för att underminera den tidigare etniska homogeniteten och söndra nationalstaten. Att slå sönder vår nation är en del av en plan(Kalergi-planen) som har bedrivits i över 90 år. Den kommer inte att upphöra förrän den siste svensken ligger sönderslagen i en rännsten och blöder till döds.
  Jag kommer också att rösta på Nordiska motståndsrörelsen och inte på något av de andra sionisthorpartierna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.