Gruppvåldtäkten: Mehmet delade ut kondomer! Sweden Rape Capital of Europe!

PrästkrageNär det gäller den 15-åriga flickan som blev våldtagen av flera killar kan man nog säga att hon hade otur. Hon blev våldtagen i mars och lagen ändrades 1 juli 2013. Där står i den nya formuleringen  att det är våldtäkt att otillbörligen utnyttja någon som befinner sig i en ”särskilt utsatt situation”. Hovrätten blundade för sammanhanget.

Domare, jurister och nämndemän är människor som ska tolka lagarna. Men dom är samtidigt människor som är fulla med värderingar. Formade i ett patriarkalt samhälle som stipulerar att kvinnor antingen är horor eller madonnor (Bibeln och Koranen). Läs igenom inläggen på Tealogen så förstår ni vad jag menar.

En av dom som reagerade på frikännandet av killarna är moderata politikern Thomas Persson som skrev på Facebook: ”Dom kanske skulle kört sina egna hemländers regler. Grävas ner till huvudet och stenas…”

Thomas Persson är kommunpolitiker och är ersättare i kommunfullmäktige såväl som kommunstyrelsen i Ovanåker i Hälsingland. Utöver det sitter han med i styrelsen för ett kommunalt bolag. Han har raderat det hela på FB och bett om ursäkt.

Vilken vågad politiker! Våga sticka ut hakan i dessa tider! Bra gjort! Men man borde kanske stena och gräva ner juristerna i stället. Eller helt enkelt skriva om lagen så att alla fattar att en tjej som är i paralyserat tillstånd instängd med sex killar i ett rum inte är förmögen att göra motstånd. Hur fans jävla svårt kan det vara att förstå???

I lägenheten befann sig åtta killar och tre tjejer. Alla i 15-16-årsåldern: Amer Akrem Abdu, Mehmet Acaralp, Jibril Adam Aden, Allaeddin Ben Othman, Bashir Ibrahim Hussein och Mohammed Yassin Ben och två till som inte berördes av domen.

Ur Hovrättsdomen: Bakgrunden

”Beträffande de faktiska omständigheterna kring den nu åtalade händelsen antecknar hovrätten följande. Lördagen den 2 mars 2013 hade Mehmet fest i den lägenhet där han bor tillsammans med sin mamma. Med på festen var de tilltalade, målsäganden och hennes väninnor Alexandra och Fatou samt ytterligare två killar. Samtliga var vid tillfället 15-16 år gamla. Fatou hade bett målsäganden att följa med på festen och målsäganden hade inte träffat någon av killarna tidigare. Fatou, Alexandra och målsäganden blev upphämtade vid tunnelbanestationen i Tensta av tre av killarna omkring klockan åtta på kvällen. Väl framme i lägenheten blev de bjudna på alkohol och tilltugg. Alexandra blev så småningom påtagligt berusad. Vissa av killarna fick under kvällen kondomer av Mehmet. I ett sovrum i lägenheten förekom under början av kvällen ett frivilligt vaginalt samlag mellan målsäganden och en person som inte omfattas av åtalet. Senare under kvällen förekom i samma sovrum ett oralt samlag mellan målsäganden och Adam samt vaginala samlag mellan målsäganden och Mehmet, Yassin, Allaeddin och Bashir. Åklagaren har vidare gjort gällande att Akrem försökt att ha ett vaginalt samlag med målsäganden. Akrem har dock förnekat att det förekommit någon sexuell kontakt mellan honom och målsäganden.”

Den 15-åriga flickan kände inte killarna sen tidigare. Man kan anta att hon drack och blev påverkad. Kanske första gången.  Senare i ett rum med sex killar som låser dörren, tar hennes mobil och klär av henne så finns det nog skäl att anta att killarna använde våld. Hade jag varit domare hade jag dömt på ett annat sätt. Helt klart. Killar i flock är inte att leka med som förmodligen sett för mycket  sjuk pornografi på TV dessutom. Borde få sig en rejäl näsbränna så dom aldrig mer gör om det hemska. Men tyvärr sänder domen en signal till samhället att det är fritt fram att våldta i grupp. Sverige är dessutom Rape Capital of Europe. Sverige toppar ligan! Grattis!

För 20 år sedan fanns inte gruppvåldtäkter i Sverige. Jo, en enda. Kolla på länken ovan – Sverige toppar ligan.

dn

Klart killar måste få våldta en ung tjej

Åtta på en kvinna

Ville ha en fick alla

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gruppvåldtäkten: Mehmet delade ut kondomer! Sweden Rape Capital of Europe!

 1. skvitt skriver:

  Det är ju ganska osannolikt att en så ung flicka vill vara med på något så avancerat som gruppsex, till på köpet med obekanta killar.
  Varje dom har inslag av sannolikhetsbedömning och den har helt fallerat här.

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 2. Blodsven skriver:

  Politiskt tillsatta hönsarslen i tingsrätterna är naturligtvis befängt. Men det är väl nästan lika många kvinnor som män?

  Gilla

 3. elina skriver:

  Om en muslimsk kvinna har sex utanför äktenskap är det hon som blir stenad eller piskad, inte männen, enligt sharia. Det dyker upp något fall då och då i media och vi blir då upprörda på fallet, inte på lagen.

  Gilla

 4. Pingback: I vilket Sam Flegal, den glade konstnären, målar sig en bild av Loke… Och nog verkar Lokes krafter i Världen… | Hedniska Tankar

 5. Helena Palena skriver:

  Elina: När det gäller sharia borde alla ställa sig upp och skrika. Kvinnan har alltid fel. En flicka måste rå för att hon blir våldtagen av fyra män t ex. Hon måste skaffa ett vittne för att gå fri. Hur ska hon klara det? Sharialagarna finns redan i Malmö. Hemska saker.

  Gilla

 6. Pingback: Sverige toppar våldtäktsligan! Och nu vänder polisen ryggen till! Fritt fram! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.