Sverige toppar våldtäktsligan! Och nu vänder polisen ryggen till! Fritt fram!

Foto: Johan Nilsson/TT

På den här bloggen finns det många inlägg om våldtäkter. För den som vill läsa är det bara att skriva in ordet våldtäkt eller rape i sökrutan. I Sverige serverar vi våra flickor på silverfat!  Varsågod! Kom och ta!

Nej, vi hade inte gruppvåldtäkter för tjugo år sedan. Det är något som eskalerat med invällningen av främmande element sen får t ex Anders Ygeman med sin svaga och knarriga röst tro och säga vad fan han vill. Vad ska vi göra med våra mesiga politiker som säljer ut oss! Vad ska vi göra?

Polisens facit: 13 nedlagda våldtäktsärenden – per dag
”Polisanmälningar om våldtäkter ökar med 16 procent i år, visar nya siffror som SvD tagit del av. Men betydligt fler våldtäktsärenden läggs ned i år, jämfört med förra året. Detta samtidigt som den högsta polisledningen kräver att högen av öppna ärenden snabbt måste minska.

”Vi har fler än 80 våldtäktsärenden som ingen ens har hunnit titta på. I stället utreder vi personer som har kört mot rött eller kraschat in i en stolpe”, berättar poliskällan som arbetar med utredningar.”

Inte nog med att polisen inte hinner med. När dom gör det så blir killarna dessutom frikända och kan spatsera ut och göra om bedriften för lusten/pockningen lär ju inte avta. Man ska ju alltid vända på saker och ting. Se från olika håll! Vad skulle hända om ett gäng vita svenskar gruppvåldtog en färgad flicka i en by i Afrika eller MÖ någonstans! Vad tror ni?

”En av dom som reagerade på frikännandet av killarna är moderata politikern Thomas Persson som skrev på Facebook: ”Dom kanske skulle kört sina egna hemländers regler. Grävas ner till huvudet och stenas…” Läs mer här! 

Den 19 mars 2012 fick jag 307 518 besök! Wow! Vilken chock! Dagen innan vällde det i 50 000 och dagen efter runt 100 000. Vad var det som drog så in i helvete! Jo detta inlägg!

Sens moral: Förnedringen av den svenska mannen,  kvinnan och det svenska samhällets normer är total!

…….

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sverige toppar våldtäktsligan! Och nu vänder polisen ryggen till! Fritt fram!

  1. Pingback: Sverige toppar våldtäktsligan! Och nu vänder polisen ryggen till! Fritt fram! – Life, Death and all between

  2. Blodsven skriver:

    ”Sverige har aldrig varit tryggare” eller ”Det finns inget att vara rädd för”, säger vissa stora tänkare. Troligen har våra odugliga politiker gått på dårarnas skitprat…

    Gilla

  3. Pingback: Sverige toppar våldtäktsligan! Och nu vänder polisen ryggen till! Fritt fram! | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.