Teatermordet på Olof Palme! Sossarna seglar med lik i lasten!

Mordet på Palme var en statskupp! Var tog Palme vägen?
Hans Holmér (DN 25/8-86): Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, kommer den att skaka Sverige i dess grundvalar.

Sven Olof Joachim Palme, född 30 januari 1927 på Östermalm i Stockholm, död 28 februari 1986 i Stockholm, var en svensk statsman. Wikipedia

Har just läst En oväntad vändning av Claes Hedberg och den är spännande som den värsta spionroman. Fast den här är fylld med fakta. Undrar varför inte Kalla Fakta, Uppdrag Granskning och journalisterna på dom stora drakarna aldrig har grävt fram sanningen om palmemordet (undantagna Lars Borgnäs och Tomas Bresky som försökt). Hur kommer det sig? Det beror nog på att för 30 år sen var SAP ännu det statsbärande partiet som trodde att dom ägde Sverige. Och kunde göra som dom ville med myndigheterna.

En hel drös med palmespanare har skrivit otal böcker och artiklar om detta där dom gräver fram alla oklarheter och konstigheter i samband med ”mordet”. Författaren och journalisten Sven Anér har sysslat 30 år av sitt liv med detta. Och media bryr sig inte. Istället blir grävarna avlyssnade och bevakade. Konstigt! Nä, här ligger massor med hundar begravna! Så MSM: Gräv! Gräv! Gräv!
Det blev ingen lösning på Palmemordet! Fyra kommissioner och i dagsläget vänder man nog bara papper på det kontoret. Wilhelm Agrell anser att man krattat med glesa krattor. Än idag är det många prominenser som tror att det var Christer Pettersson som mördade Palme. Stefan Löfvén t ex. Det är mycket oförskämt eftersom CP blev frikänd i Hovrätten och Högsta Domstolen tog inte upp det hela till prövning 1998. CP valdes med all sannolikhet som gärningsman. Men resningen misslyckades!

Annat är det med privatspanarna som fått fram mer resultat i stil med á la missing people. Genom åren har jag tagit del av dom flesta eftersom tidskriften DSM har skrivit om dom. Så när Claes Hedbergs bok damp ner i brevlådan så föll allt på plats. Ja, det var nog så det gick till! Claes Hedberg har sammanställt alla spanares rön och knutit ihop säcken över vad som hände 28 februari 1986 på Sveavägen minut för minut. Han har haft benägen hjälp av Bo Hall som samarbetspartner- en gruvingenjör som gärna skulle vilja scanna Palmes grav.

De båda fick kontakt för Claes Hedberg ringde Ring P1 efter att ha läst en debattartikel som flera prominenser skrev – bl a Inga-Britta Ahlenius – och undrade över Palmemordet. Det hörde Bo Hall. Sen har dom jobbat ihop under flera år. Det hela var ett teatermord enligt duon. Den slutledningen kom dom fram till efter att ha läst Hans Liljeson bok Palmemordet hemliga scenario – Dubbelspel och statskupp.  Liljeson var jurist på ambassaden i Paris och träffade ofta Carl Lidbom som då var ambassadör där. Det var där hans misstankar växte om att det hela var en planerad statskupp. Liljeson anade ugglor i mossen. I mina ögon Sveriges första false flag.

Det var två par Palme som gick på Sveavägen efter bion. Vid en reklampelare utanför Skandiahuset väntade ett par och då slank paret Palme snyggt in i det huset. Det andra paret strosade vidare och bytte några ord med skytten. Sen sköts ”Palme” och kvinnan hällde några dl medhavt blod över honom. Hon kysste Palmes blodiga ansikte och fick själv fullt med blod i sitt så ingen skulle känna igen dom.
En undersköterska tänkte ge första hjälpen men hon blev ivägknuffad av Lisbeth Palme. Hon fick inte hjälpa till. Det fanns två ambulanser. En kom in med teaterparet. Under tiden hade det riktiga paret Palme gått ut på baksidan av Skandiahuset och åkte iväg i en bil med täckta rutor. Lisbeth byter sen till en polisbil som skjutsar henne till Sabbatsberg. Där byter hon av den andra kvinnan som spelade Lisbeth Palme.
Två ambulanser – Sabbatsberg- och Sollentunambulansen – ägnas en gedigen kartläggning i boken. Det är så spännande att läsa hur Holmérs och polisens versioner punkteras minut för minut. Ja, hur kunde Lisbeth och Olof Palme komma in till Sabbatsberg i en ambulans och hur kunde Lisbeth lite senare komma åkande i en polisbil i en annan kappa? Läs själva och lägg ihop.


När Lisbeth hoppar ur polisbilen tar polisfotografen Ulf Karlsson från Aftonbladet en bild på henne. Han var tidigare på mordplatsen men blev beordrad att åka till Sabbatsberg av sin chef på AB. Då har hon sin kappa på sig – alltså inte den som kvinnan hade på sig som först kom in och som sen skickades till Tyskland för analys. Den bilden publicerades i Göteborgsposten men aldrig i Aftonbladet som var fotografens tidning (bilden finns inte på nätet men här kan ni se den på Anérs bok). Där kan vi prata om olycksfall i arbetet om det nu var en komplott som privatspanarna och Claes Hedberg hävdar i sin bok.

Det var flera som inte kände igen Palme på sjukhuset. Milan Valverius – obducenten – kände inte igen honom. Den kropp han obducerade hade ett sår på 14 cm som nyss sytts igen på bröstet. Valverius och hans fru dog båda samma dag 10/2-94. Med all sannolikhet blev dom förgiftade. Palmes obduktionsprotokoll hemligstämplades ganska omgående. Ingen får ta del av dom sekretessbelagda handlingarna förrän 2056. Varför kan man undra när det gäller en sån traumatisk händelse för ett helt land. Valverius sa att sanningen om palmemordet ligger i obduktionsprotokollet.
Att det blev sån sekretess beror nog på att det hela var en komplott som Palme själv var inblandad i. Lisbeth Palme fick redan från början diktera villkoren. Polisen fick inte titta på hennes skada. Poliser fick inte förrätta likbesiktning på hennes döda make. Polisen fick inte fastställa hans identitet. Hon avvisade läkare som ville se om hennes påstådda skottskada. Hela Sabbatsberg stängdes av för andra patienter. Lisbeth bestämde vilka hon skulle tala med. Däremot fick Åke Nilzén ta hand om Lisbeth på natten. Han var en släkting och professor i klinisk dermatologisk allergoli. Åke Nilzén var gift med Olof Palmes syster Catharina. Vad hade han där att göra en fredagkväll så sent? Var han förhandsinformerad? Det var Lisbeth som bestämde vad som skulle stå i obduktionsprotokollet. Poliserna trippade på tå för henne. Hans Holmér utsågs till spaningsledare. Han fick fria händer p g a sina goda kontakter med familjen Palme och Ingvar Carlsson. Han skulle värna om Palmes personliga förhållanden. Hans Holmér var i Borlänge och skulle bo på hotell på mordnatten har man hört till leda. Han skulle ju åka Vasaloppet! Nej! Han var i Stockholm hela tiden. Det har polisinspektör Rolf Dahlgren berättat. En polis som fick agera privatchaufför åt Holmér. På morddagen gav Palme sina livvakter ledigt. Ja, för hur skulle man annars kunna iscensätta det hela?

Hans Holmér  gillade allt ljus på sig! Spaningsledare med all makt det första året innan han sparkades i februari 1987. 

Palme var hatad i många läger i Sverige. Han skulle på en lång resa till Sovjet i mitten på mars. Han ville begränsa Nato. Ville ha slut på Natoubåtar i svenska vatten. Bara det! Dessutom hade han hiv och sjukdomen som slagit sönder hans liv måste döljas för familjens och partiets bästa. Staten/SAP och familjen ville att han skulle få gå ur tiden som en stor statsman och inte vittra bort i en skamlig sjukdom enligt författaren. Han skulle försvinna med flaggan i topp!

Så var tog han då vägen Palme! Jo, han åkte i den där bilen med täckta rutor – som många vittnat om att dom sett – till Borlänge. Där flög han iväg två timmar senare i ett franskt plan som Carl Lidbom ordnat. Och där har vi förklaringen till att man väntade med att gå ut med rikslarm efter mördaren i över två timmar. Man ville förvissa sig om att Palme var i luften.

Bill och Hillary Clinton är involverade i många skumma affärer. Alla som tänker vittna eller går ut med sanningen återfinns döda. Antingen mördade eller så har dom tagit självmord. Samma är det i spåren av Palmemordet. Många som dött. Hedberg gör en sammanfattning över ca 60 personer varav 45 dödsfall. Han skriver: Palmemordet handlar i grunden om två konspirationer. Å ena sidan: en mordkonspiration, ett scenario som varit planerat och förutbestämt. Å andra sidan: en tyst konspiration, ett hemlighållande och ett sekretesskyddat scenario. Det har varit alltför många attacker och dödsfall för att bara vara tillfälligheter, vilket allmänheten nu bör få kännedom om. Man har attackerat sanningssökare på bred front och sanningen om Olof Palme har sitt pris. Och så listar han upp namnen bl a:
Carl-Fredrik Algernon – knuffad framför ett tunnelbanetåg 1987
Nils Bejerot – professor som sa att det var partiet som dödade Palme. Utsattes för mordbrand och drabbades därpå av en virussjukdom och dog.
Elias Bengtsson – Palmes mångårige privatläkare. Han ville se obduktionsprotokollet för att kunna fastställa dödsorsaken och avsluta sin akt. Nekades av polis och obducenten Kari Ormstad. Sannolikt hade han kunnat berätta en hel del om Palmes hälsa. Han kan ha mördats.
Rolf Dahlgren – Holmérs privatchaufför och polisinspektör dog en mystisk död.
Gösta Söderström – första polis på mordplatsen. Han trakasserades av sina kollegor för sina vittnesuppgifter. Hittades död i bostaden. Det är inte uteslutet att ”man” bragte honom om livet. Han blev 82 år.
Tage Tuvheden – utsatt för flera allvarliga mordförsök, gasatttack, hot, inbrott och stöld. Hade kunskaper om Olof Palmes hälsa redan 1985.

Resten av dom drabbade personerna får ni läsa om själva i boken. Fruktansvärt hur det får gå till i cover-up-spåren!
I DSM 2/2016 skriver Jan Gillberg att Hans Holmér just hade påbörjat sina memoarer när han under oklara omständigheter plötsligt gick bort. Gillberg undrar om innehållet kunde vara så känsligt att han helt enkelt mördats. Holmér avled 4 oktober 2002.
Jan Gillberg har han blivit hotad? Ja! Utsatt för sabotage mot egendom, förgiftning, övervakning och avlyssning. Han är ständigt bevakad av KSI och Säpo. Det kostar på av driva en sanningssökande tidskrift som DSM.

Så var tog Palme vägen? De sista samtalen han hade innan han gick på bio på mordkvällen var med Mårten Palme, Sven Aspling och Emma Rothschild som han hade en affär med. Kanske han for till ett Rothschild slott i Frankrike. Inte helt otroligt!
Det är mycket som inte stämmer i den här soppan. Nu har vi levt med det här i över 30 år. Hedberg har gjort ett hästjobb i sin kartläggning. Han har skrivit en handbok över det hela på 608 sidor som visar på ett bedrägeri på högsta nivå. Knyter ihop säcken snyggt. Vad nuvarande utredare helt enkelt borde göra är att läsa Hedbergs bok. Där finns allt. Men dom lyssnar inte. Hedberg har försökt. Slött intresse och för döva öron. Skandal!

Intressant om Palme hos Anders Jallai:

Några av Olof Palmes många älskarinnor har stolt gått ut och berättat om sina affärer med vår framlidne statsman. Bland andra den amerikanska skådespelerskan Shirley Maclain och den kände fotografen Ewa Rudling. Dessutom talar mycket för att hans sista älskarinna i livet var den kände nuvarande professorn i historia vid Harvard University: Emma Rothschild som dessutom 1986 bodde bara något kvarter från familjen Palme i Gamla Stan.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

48 kommentarer till Teatermordet på Olof Palme! Sossarna seglar med lik i lasten!

 1. Kenneth Alexiusson skriver:

  Utan konkurrens den sämsta boken om Palmes död som skrivits. Fullspäckad med faktafel och med ett händelseförlopp som är helt orimligt. Hedberg har inte gjort ett hästjobb utan skrivit en pinsamt dålig bok där han stulit allt och satt ihop till ett gytter av lögner. Han har gjort bort sig för tid och evighet i ett försök att tjäna pengar på denna skräpbok.

  Gillad av 1 person

 2. Helena Palena skriver:

  Det tror jag inte. Han har med så gott som alla spanares tidigare skriverier. Han har gjort ett bra jobb. Läs boken tre gånger så begriper du.

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Så-å, Helena, du har ibland besök av äkta ingrodda sossar också … ‘Ingen skugga må falla över …’

  Gillad av 1 person

 4. Helena Palena skriver:

  Säkert Maja! Hela schatteringen från vänster till höger träffas nog här. De flesta säger nog inte så mycket men ibland kan man helt enkelt inte låta bli. 😛

  Gilla

 5. tommy skriver:

  Har alltid trott att detta är värre än någon kan tänka sej Många ? ang Lisbeth Palme … Varför ville hon inte bli förhörd !!?? Ingen av media eller polis fick komma henne nära !! Hon har nog endel att förklara .. När hon äntligen blev förhörd efter några veckor och gav en fantombild .. så utpekar hon Christer Petterson !!! Hur lik är den fantombilden gentemot CP ???? Många frågor och inga svar !!!

  Gilla

 6. Martin skriver:

  Högertidningen DSM:s hypotes är intressant. Något som jag själv som socialist varit inne på.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/11/09/politisk-satir-palmemordet-olof-palme-och-anna-lindh-lever-pa-mauritius/

  Dan Josefsson, en journalist som jag har stor respekt för, har skrivit något käbblande om högertidningen DSM med något mindre respekt:
  http://josefsson.net/artikelarkiv/98-opinionsbildarna.html

  Det vore naturligtvis relativt enkelt att bekräfta hypotesen genom DNA-prov på kroppen.

  Gilla

 7. Inger Agnar skriver:

  Ja världen vi lever i är verkligen ingen värld som man vill leva i. Men sanningen kommer alltid fram en dag Tack

  Gilla

 8. Sven Lidnäs skriver:

  Och varför nekade Lisbeth husransakan i deras lägenhet?

  Gilla

 9. janne skriver:

  Titta på Ole Dammegård ”Palmevandringen” på youtube, det är minst lika troligt att det gått till så.

  Gillad av 1 person

 10. Ronny skriver:

  Sluta lev i en fantasivärld där allt lögn.

  Gilla

 11. Anders Björkman skriver:

  Vid teatermord används smällare (knallskott) för att få folk att tro att en pistol avlossats. Eftersom scenen i detta fall var Tunnelgatan på vintern strax innan midnatt, bevakade Stockholmspolisen alla gator i kvarteret, så att ingen Svensson skulle störa föreställningen utan bara titta på de tre aktörerna OP, LP och smällaren. OPs roll var enkel – spela död täckt av blod. LPs roll var att hindra Svensson att hjälpa till. Smällaren sprang naturligtvis bort och försvann. Snabbt anlände en falsk ambulans och förde bort liket och en lika falsk polisbil körde iväg LP. Dramat var över. Lätt som en plätt. Naturligtvis hade Andersson, Petterson och Lundström larmat riktig polis och ambulans, men när de anlände var föreställningen redan över. Resten är klart dokumenterat. Mordutredningen sköttes enligt alla konstens regler eftersom ingen hade dött. Det vara bara att hitta på vad som helst.

  Gilla

 12. orglasse skriver:

  Hej

  Många teorier finns det. Alla utom en är helt korrekt. Däremot finns det troligen en hel del olika teorier som har mer eller mindre rätt – men bara en som är helt säkert riktig. Vilken den är vet vi de flesta inget om. Troligen finns det ett antal personer i detta land som vet precis vad som skett. Men de håller käft av två anledningar. De kan inget säga för då ligger de illa till själva, eller så vill de inget säga för det skulle drabba dem och kanske hela landet av något som vore värre än själva mordet.

  En person som visste vad som hänt med rätt stor säkerhet var Polischefen Hans Holmer. Ja nu var han ingen polis egentligen utan han var en sosse med inflytande och han fick leka polis. Precis som nuvarande rikspolischef. Han är heller ingen polis utan han är sosse. Att vara sosse innebär lojalitet. Gör vad du blir tillsagd och det går bra för dig.

  Ni minns vad Hans Holmer sa, att om sanningen om mordet på Olof Palme kommer ut då faller Sverige – så sa han på ett ungefär.

  Det var när Hans Holmer blev lite för vidlyftig i truten som man skickade honom till Wien i Österrike som narkotikaexpert. Dessutom dog Hans Holmer när han börjat skriva sina memoarer. Lika med Hans kompis Ebbe som också var sosse och låssades vara någon form av polis. Han dog när han kom lite för närma någonting. Många andra har också dött. Endera för att de visste något eller för att de bara dog naturligt utan att ha fått de svar de ville ha. Men de kände till detaljer allihopa av dem.

  Ja vad är det för svar vi vill ha då? Vill vi veta vem som mördade Palme eller vill vi veta varför han kanske avrättades! Vem som gjorde jobbet det vet vi. Det är bara att läsa så framgår det helt klart att det var en Svensk med ursprung i Estland, och han var polis och blev helt klart identifierad av två flickor på plats. Han blev senare Moderat riksdagsman men drog sig tillbaka utan att säga någonting. Om han lever idag vet jag inte. Hur som helst var det han som avrättade Palme på order från någonstans. Han sköt Palme troligen efter det han sagt till Olof varför han skulle skjuta honom. Vittnen finns om att de utbytte några ord.

  Varför dog då Palme på detta sätt och varför har hans Fru krånglat så förbannat? Svaret på detta är att hon vill inför historien skydda sin mans eftermäle, inget annat. Hon var Olof 100 % trogen och hon stod ut med alla hans olika förbindelser under hela hans liv.

  Om nu Olof Palme blev avrättad så måste det ha funnit en orsak till detta och det måste ha funnits minst tre från hans parti som gett denna dom legitimitet som naturligtvis är hemlig. Här kommer vi nu in på en ny spekulation men som är lika god som alla andra.

  De tre vise männen är Tage G. Pettersson – Ingvar Carlsson, Carl Lidbom.
  Varför det skedde = Landsförräderi.
  Resan till Moskva som var planerad att ske cirka två veckor efter mordet var en enkel biljett för Palme, han tänkte hoppa av. Hela hans kontor var fyllt av kartonger med hemliga handlingar han tänkte ta med sig. Hans dagbok tog Tage G. Pettersson hand om, och den är borta sedan dess.
  Varför skulle då Palme hoppa av? Jo han var komprometterad, en Rysk spion som jobbat år det Franska kontraspionaget med namn ”Farewell” hade avslöjat 100 – tals Sovjetiska spioner över hela Europa.

  Dessa spioner hade hjälpt Sovjet med tekniskt spionage, och att anskaffa material som de i Moskva ville ha. Det gällde datorer och annan högteknologi. Många mycket höga politiker försvann i denna härva då Fransmännen delade med sig av sin kunskaper. En Svensk som fick del av detta var vår ambassadör till Paris en Herr Carl Lidbom.

  Lidbom fick till och med låna den Franske Presidentens eget privatplan för att utföra denna uppgift som lagts på det parti som Palme tillhörde. De som organiserade hela avrättningen var den organisation som kallades ”stay behind” och som i en cell styrdes av Hans Holmer. Där ingick ett antal poliser varav två kom att spela roll i avrättningen. Den som ledde insatsen var Hans Holmer och han var på plats och fanns inte i Borlänge. Ebbe Carlsson som var Holmers vän var inte inblandad men han kom sin kompis på spåren och blev därmed obekväm.

  Ställ er frågan varför en som inte är polis eller kan utreda polisiära ärenden får i uppgift att leta efter en mördare som tagit livet av statministern. Han hittade ju också inte bara en mördare utan flera stycken – en 33 åring, kurder, och till sist fann man ett fyllo och knarkare Christer Pettersson.

  Inom den Svenska polisen så visste man tidigt att det var en militär eller polisiär grupp som gjort det här. Carl Lidbom skrev en avhandling om vår säkerhetspolis och dess operative chef fick sparken. Man sopade rent spåren efter vad som skett och man gjorde det inte för egen vinning utan man gjorde det för att dels ställa till rätta det OP ställt till med och att rädda landet.

  Minns ni när Ingvar Carlsson avgick från sitt jobb som statsminister. Jo det gjorde han efter att två stycken yngre män togs på taket till hans bostad en natt. Vad gjorde de där, och vilka var de, och vad finns de idag och vad gör de idag är frågor vi aldrig fick besvarade.

  Har ni någonsin funderat över varför Hans Holmer hade 4 – 5 livvakter runt sig hela tiden?

  Frågor finns det men inga svar.
  Det första i denna lilla artikel är fakta.
  Resten är en teori.
  Rätt eller fel får väl en gång barnen reda på precis som i fallet med den mördade kungen Gustav III, eller med den statskupp som ägde rum mot Gustav IV vilket i våra historieböcker kallas för omdaningen, omvälvningen. Ett mord på en Kung, en statskupp, ett mord på en statsminister och sedan en utrikesminister, och en hop med andra människor som dött avlidit, eller bara är tysta. Det är Sverige det.

  Men ingen gjorde det för egen vinning.

  Gillad av 1 person

 13. Anders Björkman skriver:

  @orglasse
  Hej Lasse, ingen dog när Olof Palme försvann ur bilden. Det var ju bara teater. Lätt att hjälpa till med belysning, tillbehör, etc. Huvudpersonens hustru spelade sin roll jämmerligt men henne var det ju bara synd om. Hennes barn? De med tvingades spela med i svensk stil. Fy fan vilket land.

  Gillad av 1 person

 14. robinshadowes skriver:

  Jag har inte hunnit läsa boken eller ens har köpt den än. Så därför undrar jag vem liket var som Valverius obducerade? Framgår det av undersökningen?

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Robin! Nej! Det framgår inte. Vi är många som undrar. Men 60 trakasserade människor och 45 dödsfall i spåren av detta drama säger en del. Det kommer säkert mera.

  Gillad av 1 person

 16. Anders Björkman skriver:

  Liket var naturligtvis inte OP. Det fanns ju inget lik. OP var sannolikt producent och regissör av hela dramat och då var det inga problem med personal och rekvisita. Den stackars obducenten fick nog ett färskt lik av en nyligen avliden att skära i som man bara lånat. Obducenten kunde sedan rapportera vad som helst. Hans rapport är ju hemlig. Fy fan vilket land där man inte vet hut.

  Gillad av 1 person

 17. Helena Palena skriver:

  Anders! Ja, hade det varit ett riktigt statsministermord hade hela Sverige gått på alerten direkt. Men inget hände. Slött. Rikslarmet gick ut efter två timmar. Ingvar Carlsson fick ta taxi till Rosenbad som inte heller var bevakat. Det gick att åka ut från tullarna hur som helst hela natten. SAP/Staten har mycket att förklara.

  Gillad av 1 person

 18. Kenneth Alexiusson skriver:

  Det råder inte någon som helst tvekan om att det var en konspiration där staten inte vill att sanningen skall komma fram. Det var ju därför SÄPO/polisen inte gjorde, fortfarande gör ett smack för att lösa mordet. Med strategiskt och väl valda högerextrema, Palmehatande poliser placerade både runt mordplatsen och i polisens ledningscentral var det därför en lätt match för mördaren att komma undan. Uteblivna larm, poliser som inte ville använda spårhund, norrmalmspiketen som tog +5min att åka 500m etc etc. När sen skaparen av den ökända basebolligan, politruken Hans Holmér, tog över och fick förtroende av Ingvar Carlsson att utreda detta mord var det säkert som amen i kyrkan att sossarna ville bli av med Palme, han hade blivit en belastning för partiet och Sverige på många plan. Om det sen var närmandet till Sovjet och med den planerade resan dit i April, alltså landsförrädarspåret, eller det stora stödet till ANC i Sydafrika med bl.a.otillåtna vapenleveranser dit som är orsaken till mordet, eller båda, får vi nog aldrig reda på. Men Hedbergs bok var det ja, det tar inte många sidor innan skämskudden åker fram, det mesta är kopierat, och när ” författaren” till slut tar till orda saknas källhänvisningar på allt av hans egna ord och känslan av hittepå infinner sig. Rena fantasier alltså med AIDS, teatermord o liknande. Finns INGET som pekar på det. Precis som när skojaren Dammegård, som också snor seriösa privatspanares jobb och sen skruvar till ett eget osannolikt slut på Sveavägen. ( För övrigt var Lisbeth var med största säkerhet hotad av Holmér, därför ville hon inte peka ut mördaren, som hon vet vem det är #mötescerariot. För det fanns säkerligen mycket pinsamheter om Olof som hon inte ville skulle komma allmänheten till kännedom, därav hennes märkliga beteende åren som följde mordet.

  Gillad av 1 person

 19. Pingback: Det fejkade mordet på Olof Palme | Filosofens blogg

 20. Helena Palena skriver:

  Kenneth! Det mesta är inte kopierat. Det mesta är skrivet av Hedberg. Hans texter löper som en röd tråd genom boken. På den röda tråden hänger allt som tidigare spanare har skrivit och gett ut. Tänk att skriva en bok på ca 600 sidor och få ihop det. Gör om det du om du kan! Vilken tur att vi får Ulf Karlssons bild där hon flänger ur polisen Christianssons bil för att springa in på Sabb. Där har den första Lisbeth som kom in redan blivit intervjuad av Rimborn. Halleluja!
  Ulf Karlsson – polisfotograf på AB. Hans bild publicerades som en 5-spaltare i GP. Men inte i AB och någon annan tidning. Bara det.

  Gilla

 21. Anders Björkman skriver:

  Jag fattar inte vitsen med inhyrda skådisar. OP var OP och LP var LP hela tiden och smällaren var en bekant. Scenen på Tunnelgatan var kontrollerad av Stockholmssnuten med en falsk polisbil och ambulans i närheten. Efter det blodiga teatermordet på isgatan for OP i ambuland till Sabbatsberg, där en släkting väntade med ett färskt, inlånat lik för obducenten att hacka i. LP åkte i polisbil. OP flögs sedan ur landet och LP kunde spela glada änkan. Alla var nöjda med skådespelet. Ingen hade dött. Kanske OP lever fortfarande med ny identitet och näsa i Rhônedalen?

  Gilla

 22. Kenneth Alexiusson skriver:

  Dubbelsuck. Det märks att du inte är påläst om mordet Helena. All heder till Sven Anér, utan hans grävande skulle vi inte kommit så långt som vi gjort men vad beträffar den kända bilden på kvinnan som kliver ur polisbilen vid sabb är det inte ens klarlagt att det är Lisbeth! Det mesta tyder faktiskt på att det är Ingrid Klering, Mårten Palmes dåvarande flickvän. Och dessutom är det Stig Almqvist, Aftonbladet som tagit bilden nångång efter midnatt, detta är klarlagt men detta har Hedberg missat i sin slarviga research. Almqvist tog även andra bilder varav en där kvinnan står vid entrén till sabb, jag har sett dem nämligen. Så där har tyvärr den gode Sven snurrat till det rejält och satirförfattaren Hedberg har kopierat misstaget! Passar bra på nån som inte har en endaste en källhänvisning på det han påstår. Men om du är intresserat på riktigt Helena kan jag rekommendera bröderna Poutiainens mästerverk ” inuti labyrinten” 900 sidor fakta om polisens och SÄPO: s alla (medvetna) misstag. Inga plagiat där inte. Eller Lars Borgnäs ” En iskall vind drog genom Sverige”. (Ytterst svår att få tag på dock.) Ett annat måste är den prisbelönte Gunnar Walls böcker, Mycket seriösa och lärorika. Efter det har du ändrat uppfattning om mordet, det är jag helt säker på. Till dess, ha det bra.

  Gilla

 23. Helena Palena skriver:

  Kenneth! Vi får väl se. Hedberg har med bröderna P också. Bilden var med i GP och då var det Ulf Karlsson som hade tagit den. Som sagt vi får väl se vad det landar. Ingrid var gift med Odd Eiken till 2015. Idag är hon gift med landshövdingen i Västernorrlands län – Holmgren heter han visst.

  Gilla

 24. robinshadowes skriver:

  Tvivlar på att OP lever idag om han hade HIV. På den tiden fanns inga bromsmediciner och han hade i år varit 90 år gammal. Mer troligt är väl att han avlidit av naturliga orsaker 1-2 år senare på nån lyxklinik som eliten har tillgång till. Men LP lever hon inte fortfarande? Men hon svarar säkert inte på frågor från vanligt folk. Måste säkert vara godkända journalister från statlig media som aldrig ställer kritiska frågor. Tänkte han verkligen hoppa av till Sovjet så tycker jag han skötte det taffligt. Så regissören bakom ”mordet” måste vara någon betydligt klipskare än OP.

  Gilla

 25. Martin skriver:

  @orglasse
  Jag tycker att din teori haltar. Det måste INTE ha funnits minst tre från hans parti som gett Staybehind (Arla gryning) legitimitet. Denna organisation tar sannolikt order från USA:s utrikes minister, Henry Kissinger, inte från sossepartiet.

  Vad gäller lojalitet för en demokratisk socialist låg den naturligtvis mer hos det socialistiska/kommunistiska Sovjet, såsom Moderatens låg hos USA, men man kan inte anklaga Olof Palme eller Carl Bildt för folkförräderi/landsförräderi utan bevis ännu mindre fimpa dem utan rättegång. Det blir både befängt OCH olagligt.

  Frågan återkommer ändå varför det fanns så många högerextrema poliser och folk med walkie-talkies omkring mordplatsen om det endast handlade om ett låtsasmord?

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/28/politisk-militar-sommarnovell-usas-svettige-sergeant-brown-och-sveriges-lojtnant-mansson-i-aurora-17/

  Gilla

 26. Döden verkar drabba alla som kommer för nära in på sanningen så allt annat är svammel, fantasier och teorier om ett mord som bara kan ha iscensats av statens S.A.P medlemmar.
  Svenska folket kommer hinna glömma mordet och bakgrunden till detta för annars hade Sossarna
  gjort detta till en minnesdag med en ärlig önskan om en upplösning av alla rökridåer. Palmes och andra sosse figurer hade börjat skruva för mycket i landets grundlagar och det finns alltid motkrafter som de hade negligerat. Demokratin offrades redan innan Tage Erlanders tid och ett parti som medvetet stått bakom etnisk rensning med tvångssterilisering och raslära kan inte idag kasta nog med brun skit på SD. Mordet blev en vägdelare där vi fick politiker för deras egna skull där yttre attribut som syns blev viktigare än våra grundvärderingar för att säkra den egna maktpositionen. Strukturen för detta sker via USA som har den finansiella makten att styra även ett litet land som Sverige, JFK mordet var på samma sätt maktens sätt att tillrättavisa politiker.

  Gilla

 27. Anders Björkman skriver:

  Jag gillar speciellt sid 119 ur ”En oväntad vändning” – ISBN 978-91-7527-156-9 – Claes Hedberg 2017
  ”När Estonia sjönk 1994 omkom 63 poliser. De deltog på en konferens ombord på färjan. Fartygsolyckan blev ett dråpslag mot Palmeutredningen, vilket inte framkommit i media. Dammegård (2016) är övertygad om att flera av de omkomna poliserna hade kunskaper som skulle kunat avslöja osanningar kring Palmemordet. Dykare som varit nere i djupet och studerat fartygsskrovet har fått munkavle sedan de upptäckt ett stort uppfläkt hål under vattenlinen på styrbords sida. En kraftig explosion hade långt innan fartyget fick slagsida, hörts av besättningsmän och passagerare. Explosionen är enligt dykarna orsaken till att Estonia kantrade och sjönk. Fartyget måste helt enkelt ha utsatts för sabotage. … Ansvariga politiker har gjort allt för att dölja detta faktum.”
  För att förbättra svensk och internationell sjösäkerhet har jag skrivit en bok om det – Estoniabluffen! http://heiwaco.com/estoniabluffen.htm .
  Svenska makthavare, myndigheter, media och liknande mörkläggare gillar inte mig.

  Gilla

 28. John skriver:

  Det finns några klara fakta som inte går att komma ifrån här….Dom enda som kände till makarnas Palmes hastigt påkomna biobesök på mordkvällen var familjen själva, sönerna och livvakterna… Få vet hur deras familjeförhållanden såg ut….Om det var kärlek eller hat….Vidare kan man undra hur Lisbeth Palme som stod bara några meter ifrån mördaren och också fick syn på honom, plötsligt kunde se så illa?….Fantombilden hon gav var väldigt dålig och diffus….Man kan nog undra om hon plötsligt såg dåligt med flit när hon skulle uppge en fantombild till Polisen?….Ja säg den mor som inte försöker skydda sitt barn i alla lägen?….

  Gilla

 29. Stig O Olsson skriver:

  Helt otroligt att man kan ifrågasätta Anna Hages vittnesmål. Hon blev inte alls undanknuffad utan höll på med livräddning i en minut och såg hur blodet sprutade ur munnen vid hjärtkompession. Dessutom gick hon sjuksköterska utbildning och kunde lätt konstatera att mannen var livlös. Dom som hittat på teorin om teatermord eller tror på det verkar sakna sunt förnuft i sin slutledningsförmåga. Men boken är intressant för att den nämner andra teorier också som inte alls tillbakavisas och mycket fakta om det som hände. Dessvärre en del som inte hände också.

  Gillad av 1 person

 30. Pingback: Manipulationstider; 20 000 fejkkonton hejar på Åkesson – Lena Holfve

 31. Susanna Larsson skriver:

  Hördudu uppsök psykvården innan den uppsöker dig.

  Gilla

 32. Juan Esposito skriver:

  Anér’s gamla ”sanning” om Lisbet-bilden lever än tack vare lata personer utan kritiskt granskande.
  Nej!!! Lisbet kom inte ut ur Christianssons polisbil kl.23:42(23:43)..

  1. Christiansson’s radiobil 1210 var en Saab, medan Kvinnan på bilden kliver ut ur en Volvo
  (Källa: Inuti Labyrinten sid 412)
  2. Kvinnan på bilden är Ingrid Klering, Mårten Palmes dåvarande flickvän. Det är radiobil 3120 och chauffören är Lars Berndtsson.
  (Källa: Intervju med kollegan Stig Rysén, samt bild på Ingrid Klering i kappan i Expressen 1983-03-04 sid 25)
  3. Ulf Karlsson har således fel på tiden för när fotot är taget. Alternativt att Sven Anér missuppfattat.
  4. Sedan pratas det om att bilden enbart publicerades i GP 86-03-02, men det stämmer inte. Bilden finns även i LT 86-03-02. Även där med den felaktiga rubriken om att det är ”Lisbet Palme som kliver ur polisbilen”..

  Gillad av 1 person

 33. Pingback: Olof Palme – Vad ska man tro!? – POLITIK i TIDEN – POLITIK är VIKTIGT!

 34. Nod skriver:

  Här är en teori om att det aldrig var något mord utan att det hela var ett planerat försvinnande.

  Klicka för att komma åt palme.pdf

  Gilla

 35. Pingback: Teatermordet på Olof Palme! Sossarna seglar med lik i lasten! – OODALOOP

 36. Jag hoppas utrensningen av the deep state äntligen kommer klargöra sanningen om detta skådespel. Korruptionen i vårt land är avgrundsdjup och bottenlös i meningen att flest dör här under Corona. Korthuset byggt på partilojalitet framför kompetens liknar en banan republik och självdör.

  Gilla

 37. Helena Palena skriver:

  Morgan! Ja, vad ska man säga! Finns inga ord för det som pågår! Drain the swamp! Ja, ja! 😛

  Gilla

 38. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Till / robinshadowes
  Jag har köpt en Bok i Aneby, med titeln THX OCH MAKTHAVARNA, där manuset
  är skrivet i Italien av professor Åke Ohlmarks från SALA och är tryckt på AB Små-
  länningen, Ljungby 1972. Den här bokens innehåll blev mycket kontroversiell och
  den som vågade skriva något negativt om medicinalstyrelsens potentater som de
  hotade med potentiella repressalier i form av polishandräckning att beslagta hela
  manusen till två böcker Thx och Makthavarna och doktor i Lund, det sistnämnda
  avsåg Bror Rexed som skulle vara chef för medicinalstyrelsen i Stockholm?
  Du nämnde något om att Statsminister Olof Palme, möjligen hade Hiv, och det
  medlet som framlidne doktor Elis Sandberg i Aneby, fo,rskat fram om Thymus, från
  1938 till 1964, då han började att ge det här vattenbaserade Thymusextraktet av
  färsk kalvbräss från ungdjur innehållande ett trettiotal hormoner som botade hjärt
  och Kärlsjukdomar, Cancer, Leukemi, (blodcancer), alla typer av diabetes, Hiv &
  aids, de två sistnämnda sjukdomarna, vet man att Thymusextraktet botade, men
  har ej behandlats. Doktor Elis Sandbergs Thymuspreparat väntar miljontals patie-
  nter på att det skall komma ut till behandling intramuskulärt och det har testats vid
  Farmalogiska institutet i Lund, med mycket gott resultat, men som inte fick publice-
  ras i någon läkartidning, men det var många läkarkandidater som ville publicera,
  resultaten! 150 000 patienter har blivit botade av doktor Elis Sandbergs Thymus-
  forskning EN VITBOK OM 30 ÅRS FORSKNING OCH FÖRFÖLJELSE
  Nu stödjer Prof. Robert Goods föredragsturne´ i Sverige Elis Sandbergs Cancer-
  forskning och Nobelpristagaren Szent-Györgyis stöd åt teorin! THX-kliniken i Ane-
  by stängdes inte förrän 14 år efter att vår bästa statsminister sköts ihjäl 1986 på
  öppen gata i Stockholm.

  Gilla

 39. hllviken skriver:

  @ Rune

  Jag bodde i Småland på 70-talet. En sjuksköterska jag kände, åkte runt till många och gav dem THX-injektioner. Det användes i praktiken alltså.

  Gilla

 40. Helena Palena skriver:

  Rune! Intressant vad man inte får göra! Allt som är bra ska bort! 🙂

  Gilla

 41. Helena Palena skriver:

  Rune! Intressant vad man inte får göra! Allt som är bra ska bort! 🙂

  Gilla

 42. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Till / hllviken och Helena Palena
  Jag tar det från början, vi i vår familj åkte på en Tågsemester 1959 till Narvik,
  i Norge och det var mycket varmt det här året -59, då hade vi inte någon bil,
  utan vi åkte tåg som ”Sim sala bim resor” kors och tvärs i vårt land på våran
  semester. När vi åkte hem från Narvik, ville samtliga Tågresenärer ha fönstr-
  en öppna i tågkupen, så när vi kom hem blev mor sjuk förmodligen av att ha
  suttit i drag. Sedan låg vår mor till sängs i 6 år till 1965, då jag tog körkort å
  köpte bil en Volvo Pv och då åkte vi alla i familjen ner till Aneby kliniken där
  vår mor Elsa, fick tre gratissprutor av Doktor Elis Sandberg och de sprutor,
  gjorde vår mor helt återställd och tro det eller ej, sedan kunde vår mor Elsa,
  springa ut på de gjutna plattor i vår Trädgård som vår far gjutit, ända till vår
  Berså. Så heder till Framlidne Doktor Elis Sandberg i Aneby ! Sedan har vi
  haft med oss två personer där kvinnan hade Bröstcancer och mannen hade
  Prostatacancer, så efter en tid så åkte de här på rutinkontroll till Radiumhem-
  hemmet i Stockholm, där båda fick beskedet, att nu behöver ni inte komma
  hit fler gånger då ni är helt botade, Dr. Elis Sandberg, skickade ut 3000 För-
  sändelser av THX-preparatet till privatpersoner, som distriktsjuksköterskor,
  fick hjälpa till med att injicera då kanylen var rätt så grov och var svår att
  att hantera på sig själv! Boken jag har är på 302 sidor och är skriven i Ital-
  ien och är tryckt på AB Smålänningen i Ljungby 1972. Jag är olderman 77-
  år och får ingen vård om vi äldre blir sjuka i Covid – 19 ? Men skatter och
  avgifter till Sjukvården skall vi betala, om de ens går till sjukvården när det
  kommer till kritan, istället går till invandringen. Revolution mot överheten !

  Gilla

 43. hllviken skriver:

  Öfverheten är ett satans patrasque!!!!

  Gilla

 44. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Till / hllviken
  Ja, du har alldeles rätt hllviken, att överklassen är ett patrask ! En fråga
  till Dig, är du från Frankrike? jag bara gissar om jag får, du förstår att jag
  har spelat dragspel åt folk, på min fritid på Gästgivargårdar i Länet och
  så har jag lärt mig noter på ABF här i Motala. Jag har en del Noter som
  jag har samlat på mig genom åren och det är Noter på bl.a Franska Mus-
  zettvalsmelodier, då tänkte jag på din franska stavning av ordet Patrasque?
  Jag är en Vallonättling från den tysktalande delen av valonien och mitt val-
  onnamn är Brewitz, och mina första förfäder kom hit till Sverige år 1600 till
  Dömle järnbruk i Värmland, som Hammarsmedsmästare!

  Gilla

 45. hllviken skriver:

  Käre Rune – jag gör dig besviken men jag är 100% svensk sedan 10 000 år!

  Min mamma, som studerade operasång, var duktig på franska visor. Om du träffar henne i himlen senare – kan ni underhålla med vacker musik och sång!

  Jag läste franska på gymnasiet och vistades i fransktalande länder i min ungdom.

  Gilla

 46. Rune Pettersson, Motala. skriver:

  Till / hllviken
  Se där ja. Jag förstod på din stavning, att du hade någon anknytning till
  Franska Språket, och jag har anknytning till ett namn på en muszett vals-
  melodi som heter: La Bourrasque som låter så här: https://www.youtube.com/watch?v=vLqa_JPnTnc

  Gilla

 47. hllviken skriver:

  ❤️ligt glad musik – fint!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.