Kina och Ryssland fäller CIA tillsammans! Sanktionerna en hit!

 Idioterna som styr USA måste vara besatta av stendumma demoner!

”Ryssland beräknas exportera över 30 miljoner ton sädesslag i år – cirka 5 miljoner ton mera än både USA och EU! Observera att Rysslands jordbruksproduktion är nästan hermetiskt tillsluten från genmanipulerade grödor. De amerikanska gigantiska GMO-företagen är i chocktillstånd”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Kissinger yttrade –”om du kontrollerar oljan har du kontroll över nationer. Om du har kontrollen över matproduktionen kontrollerar du mänskligheten`”. (“If you control oil, you control entire nations. If you control food, you control the people…”). Sådant språkbruk skapade lyckorus på Wall Street. Den amerikanska drömmen förutsatte både kontrollen av oljan och kontrollen av de viktigaste matprodukterna – i första hand sädesslag, majs, bönor etc.

Under 80-talet blev Ryssland världens största importör av jordbruksprodukter. Efter Sovjetunionens kollaps 1991 började landets varuhus att fyllas med produkter från Kraft Foods, Tyson, Unilever, Nestle och en massa andra västerländska s k ”multinationella” företag. Genmanipulerade grödor svämmade in i Ryssland från väst. ”Fake Food” började erövra landet.

Historien om hur Rysslands lyckades ta sig ur Wall Streets mördande grepp har det skrivits hyllkilometer om.

Låt oss hoppa över hela detta fantastiska kapitel.

Hur ser läget ut för Ryssland idag?

Ryssland var för några år sedan fortfarande en stor importör av mat. Men på nolltid har läget totalförändrats. Den av CIA beordrade bojkotten av Ryssland tvingade landets att storsatsa på jordbruksproduktion. Rysslands förutsättningar att bli ”världens kornbod” är faktiskt synnerligen goda. Det är detta odiskutabla faktum som förklarar sensationen.

DET GICK MED BLIXTENS HASTIGHET.

Ryssland beräknas exportera över 30 miljoner ton sädesslag i år – cirka 5 miljoner ton mera än både USA och EU! Observera att Rysslands jordbruksproduktion är nästan hermetiskt tillsluten från genmanipulerade grödor. De amerikanska gigantiska GMO-företagen är i chocktillstånd. Denna historiska händelse i Ryssland har ännu inte nått in i hjärnan på politikerna i väst. Många jordbruksexpert i väst är omtumlade. Rysslands jordbrukspotential är ofattbar.

DETTA FÅR EN DRAMATISK GEOPOLITISK EFFEKT.

Den 8:e april 2017 hände något som markerar en historisk vändpunkt för Kina. Det första ”vete-tåget” från Ryssland anlände till Manzhouli i Inre Mongoliet. (I denna kinesiska provins har jag jobbat några år). Tåget var fullastat med icke genmanipulerat vete av absolut världsklass.

Under 2015 ökade Kinas import av brödsäd, majs, sojabönor etc – till hela 120 miljoner ton. Siffrorna är hårresande. 80 miljoner ton var sojabönor från USA och Brasilien. Nästan allt var genmanipulerade produkter (GMO). Nära 95 % av alla sojabönor som produceras i USA är ”GMO”. Siffrorna för korn och majs är lika hårresande.

RYSSLANDS JORDBRUKSREVOLUTION HAR STARTAT ALLDELES NYSS!

Chefen för Kinas jordbruksorganisation Yu Xubo, som ansvarar för kvalitetskontrollerna av importerade grödor (bland annat från Ryssland), är lyrisk inför framtiden. Importen av icke genmanipulerat vete från Ryssland kan öka  ända upp till 5 miljoner ton inom några år. Även Kinas enorma importbehov av foder – bland annat för landets omfattande uppfödning av grisar – kan sannolikt lösas i samverkan med Ryssland. När Ryssland och Kina samarbetar går det mycket fort.

RYSSLAND OCH KINA ÄR STORVINNARE PÅ CIA:s HANDELSKRIG MOT RYSSLAND.

Idioterna som styr USA måste vara besatta av stendumma demoner. Det är de sjuka hjärnorna i Washington som gräver USA:s grav – inte Putin eller Kinas president Xi Jinping. Ondskan är självdestruktiv till sin natur. Ondskan förmörkar hjärnan på något mystiskt sätt. Finns det en diagnos på detta självdestruktiva beteende? ”Hybris” möjligen. Kanske är ordspråket ”högmod går före fall” mera passande.

DEN KINESISKA DRAKEN OCH DEN RYSKA BJÖRNEN FÄLLER MORDORS RIKE TILLSAMMANS.

Ett stort tack till Valdimir Putin och Xi Jinping. Snart tackar hela mänskligheten era gärningar.

Den 14:e till 15:e maj i år träffades cirka 30 länders ledare i Peking vid årets ”OBOR”-konferens. OBOR står för One Belt – One Road – den kinesiska benämningen för ”den nya Sidenvägen”. Morgondagens diplomatiska språkbruk lyste upp konferensen. Rysslands president Putin och utrikesminister Lavrov satt vid sidan av Kinas president Xi Jinping. Vi fick lyssna på tunga historiska ord.

Xi Jinoing:  “A road of peace, prosperity, opening up, innovation and connecting different civilizations. The ancient silk routes thrived in times of peace, but lost vigor in times of war. The pursuit of the Belt and Road Initiative requires a peaceful and stable environment.”

Mänsklighetens största infrastruktursatsning i historien har rullat igång. ”En väg i fred, välstånd, med öppningar, innovationer och förening av olika civilisationer” – vackrare ord kan inte formuleras. Att få förverkliga drömmen om att samarbeta i fred för att skapa välstånd i hela Asien är ett gigantiskt projekt. Nu haglar investeringarna. Det är väldigt många tusen miljarder dollar som satsas. Kinas ekonomi är urstark. Ryssland är på väg som en explosion. Landets tillgångar av fossila bränslen är hisnande. Rysslands inkomster är på väg att dra iväg mot himlen som en raket.

Kissingers ord – “If you control oil – you control entire nations. If you control food – you control the people…” kommer att gå till historien. Hans berömda uttalande fastnade i halsen. De får stå för den amerikanska drömmen som mycket snart förvandlas till den amerikanska mardrömmen.

Mordors rikes fall är ett verk av himlen. Tack gode Gud för ditt ingripande.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kina och Ryssland fäller CIA tillsammans! Sanktionerna en hit!

 1. Helena Palena skriver:

  Jan Eng Verkligen! Har en del vänner i Ryssland och de verkar inte lida nöd, tvärt om. Men denna ondskefulla drake i väst som sprider skit kan få ha sin skräpmat själv. Och om bara EU kunde samarbeta bättre med Ryssarna inte lyssna på lögner från ”drömmarnas land”

  Gilla

 2. Martin skriver:

  Jag vill ha ekologiskt odlat från Sverige, inte från USA eller Ryssland. Jag vill heller inte ha olja från något annat land till Sverige, men att vi satsar på de logiska hållbara alternativen.

  Gilla

 3. Martin Larsson skriver:

  Brage Norin:

  Vilken roll spelar frimurarna/jesuiterna i världspolitiken? För att inte tala om Sverige.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Frågar du mig skulle jag svara att dom driver föreställningen. De har en plan. Förstöra mänskligheten. Och det gör man genom att luckra upp familjen så individen far runt som ett irrbloss utan styrning. Tar bort medelklassen. Blandar upp raserna. Förhindrar inte våldtäkter således (se vad som händer i Sverige där Ygeman säger att vi alltid har haft gruppvåldtäkter t ex). Förgiftar planeten så folk och djur blir sjuka och dör. Vill ha 500 miljoner kvar i sitt idealsamhälle. Eliten styr och så skall resten slava. Man leker gud. Finns inte ord!

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  Svar till Martin Larsson.
  Jag kan för litet om frimurare för att kunna yttra mig meningsfullt. Jag bara gissar att det har varit avgörande för vår överlevnad att vi har ”spinkat” på våra potentiella fiender. Att som barn spana genom nyckelhål var kul. Jag har sett agenter som låtsas läsa tidningar men som i själva verket tjuvlyssnar. ”Hemlisar” är spännande för människor. Hemliga sammanslutningar lockar vuxna galningar. Med lite ben och kranier och ritualer och titlar blir det ännu trevligare.

  Eftersom så många maktens män sökt sig till frimurarna har organisationens makt blivit stor. I slutänden tror jag emellertid att ekonomi styr världen. Inte ens en extremt fantasifull mytoman
  tror att USA har för avsikt att betala sina astronomiska skulder. Varför ska andra länder göra det? Kasinoekonomin på Wall Street gräver hela västvärldens grav. Militärindustriella komplexet i USA gräver USA:s grav. Dårskapen i Washington gräver den sjuka världens grav (jag menar den så kallade ”fria”demokratiska världen”).

  Folken i öst har börjat drömma. Folken i väst pinas av mardrömmar. Världen ”slår över” från väst till öst. Europa och Asien smälter samman steg för steg. ”Det ”Eurasiatiska århundradet” är här. Mordors rike i väst går under.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.