Svenska flaggan! Pingst! Pride och homo!

Tidens vingslag är i denna fas, pingst – svenska flaggans dag – hänföringens tid – pride – homo – tja, vad kan man göra? Det ska ju vara helt normalt detta?

Hälsningar!
OAG

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svenska flaggan! Pingst! Pride och homo!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Ja jag har ju talat om för er länge vad som är Sveriges problem! Det är väldokumenterat! Här du en sammanfattning av Jan Milld!
  Titta på en sådan halvfigur som Göran Rosenberg han är inte svensk och kan aldrig bli det! Ändå dömer han ut svenska folket med lätthet! Svenska folket är inget folk! Sverige är inte svenskarnas land utan tillhör honom och alla de andra utlänningarna! Svenskarna har ingen kultur det är bara judarna och de andra utlänningarna som har kultur!
  Svenskarna bör helst ta livet av sig för deras tid är ute!!
  Sedan har vi Robban Arschberg som är Sverige hatare NR 1 näst efter Bonnierjudarna som är de värsta och har varit sedan de tog sig illegalt in i landet!
  DE HAR ALLTID MOTARBETAT SVERIGE OCH ALLT SVENSKT!
  Judarna har blivit utkastade 109 gånger från våra samhällen!
  Låt det bli den 110 gången gillt!
  Om du vill rädda Sverige! Du behöver inte tänka 2 gånger över detta!

  Gilla

 2. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Sverige har i årtionden varit ett internationellt experimentland för att testa hur man gör en REVOLUTION utan att använda traditionell vapenmakt utan istället massiv och systematisk indoktrinering/hjärntvätt, som kompletteras med påbjudna ”värdegrunder”, avkristning, skattesystem och lagstiftning som fjättrar folket, likriktande fostran redan från späd ålder av landets barn (alltsedan 1971 då det genom skattesystemet blev OMÖJLIGT att försörja en familj med en förvärvsinkomst, vilket dittills hade gått bra, även med flera barn.

  Makarna Myrdal tillbringade krigsåren i USA och finslipade sina planer som vid deras återkomst till Sverige raskt började omsättas i den svenska politiken, och högväxeln i denna process lades in under 1970-talet då man hade god hjälp av att landets journalistskolor då började rekrytera sökande med uttalade vänstersympatier. Dessa maktens megafoner sitter nu i chefsbefattningar inom olika mediatyper och styr sina underhuggare utan större problem eftersom de skolats i samma anda.

  Endast ett under av gigantiska dimensioner kan nu rädda Sverige, men det finns tyvärr inga tecken på att svenskarna verkligen vill ändra på det vanstyre som nu råder.

  Gilla

 3. Denis skriver:

  Har man tillstånd från statsledare(räcker med f.d.) då kan man gifta sig men sin döda kollega av samma kön. Det är dagens värderingar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.