Gruppvåldtäkt! Gangrape! Sverige toppar ligan! Grattis alla svenskor!

stoppavtMen det är inte svenska män som utför dåden! De blir bara förnedrade utan att kunna försvara sig.

I det här inlägget ställer jag frågorna:
Sen när fick Sverige gruppvåldtäkter? Behövs SD om dom bara vill bli rumsrena och en blomma i en 8-klöver?

När jag växte upp hörde jag aldrig talas om gruppvåldtäkter. Knappt ens om våldtäkt. Har frågat mina vänner och släkten – nej, dom har inte hört något om det. Dock ser omvärlden vad som sker i Sverige och Norge där invandrare är överrepresenterade i våldtäktstatistiken. Pat Condell kallar Sverige Rape-Capital of Europe.

När jag skrev om dom åtta männen som våldtog en kvinna på flyktingförläggningen i Mariannelund fick jag en kommentar om att svenskar visst håller på med sånt. Jaha! Det visade sig vara EN gruppvåldtäkt på 60-talet. Mitt inlägg fick nästan 500 000 besökare på tre dagar!

Nya Tider nr 8 hade en informativ artikel kring våldtäkter, med aktuell BRÅ-statistik:
”Sedan Sverige påbörjade den massiva invandringen från muslimska och afrikanska länder har vi blivit Europas mest våldtäktsdrabbade. Vi har i dag tre till fem gånger fler anmälda våldtäkter än övriga nordiska länder, enligt Brå.
Jämfört med Östeuropa, där den muslimska och afrikanska invandringen varit minimal, har Sverige 10-20 gånger fler våldtäkter.
Chocksiffror från BRÅ:s senaste rapport ‘Utsatt för brott 2011′ anger att det skattade antalet sexövergrepp under året var drygt 29.000. Räknat till antalet kvinnor i landet, så innebär det att en kvinna från det hon fyllt 16, till att hon blir 80, löper 25 procent risk att minst en gång bli våldtagen. Ett av de påståenden som ofta återkommer i svensk media är att våldtäkter i huvudsak sker i hemmet av någon närstående… ”
‘I 58 procent av fallen var gärningspersonen helt okänd för den utsatte’, skriver BRÅ… ‘Det är vanligare att händelsen har inträffat på allmän plats (41%) än i en bostad (30%).”
”Det som är slående vid gruppvåldtäkter är inte bara förövarnas härkomst, utan lika mycket offrets. När det gäller dessa övergrepp rör det sig nämligen om i princip uteslutande invandrade gärningsmän och nordiska våldtäktsoffer.
Det finns alltså ett tydligt mönster, där gärningsmännen specifikt väljer just svenska kvinnor att förgripa sig på. Ett rasistiskt motiv.”

Vad vi ser är att vi blivit utsatta för s k ockupantbeteende. Brukligt är att främmande härer våldtar kvinnorna i dom stammar som erövras. Det är ett sätt för vinnaren att sprida sin säd – men gruppvåldtäkter som vi hört talas om under senare decennier är tecken på att världen är skärrad till tänderna.

I förrgår fyllde jag år. Samma dag fick jag ett mejl från en svensk i Japan som gjorde mig glad. Vilken present! Först berömmer han mig storligen och sen kommer det här: ”Anledningen till att denna text ar i avsaknad av ett fullstandigt svenskt alfabet ar for att jag ar bosatt i japan sen ett par ar, tokyo for att vara exakt, lustigt nog i denna miljon stad kan tjejer springa runt i korta kjolar mitt i natten utan att behova oroa sig risken att bli gruppvaldtagen i nagot buskage. Japan har ingen asylpolitik alls vad jag vet, invandrare (som jag) forvantas jobba hart, lara sig japanska kvickt och dom som inte skoter sig aker ut direkt, ja lustigt vad som haller pa att handa med sverige. Jag liksom manga andra uppskattar ditt bloggande valdigt mycket och hoppas du har tid att fortsatta.” Svaret angående Japan är att det är ett etniskt homogent samhälle.

SD fortsätter att utesluta medlemmar som inte är rumsrena. Motiveringen visar att man vill slipa in sig och inte vågar sätta ner klacken.
Fria Tider den 6/3 -13:
”SD:s ordförande i Flen, Bengt Nilsson, hotas av uteslutning efter att ha skrivit att ”gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen” på sin Facebooksida. ”Det är uppenbart att han inte kommunicerar i enlighet med partiets kommunikationsplan och etiska riktlinjer för sociala medier”, kommenterade SD:s presschef Martin Kinnunen uttalandet.”

Vad ska vi ha SD till om inte dom heller törs prata klarspråk! Som formar sig för att få vara med och göra gemensam sak med gammelmedia. Vars skribenter som mörkar sanningen kan ses som trojanska hästar som sviker sina egna. Hur ska sånt sluta? Varför får inte sanningen komma fram? Vem vill man skydda? Och varför? Sverige behöver ett nytt parti. Det finns ett: Partiet De Fria! Kanske dom kan göra nå´t vettigt som kan rädda oss från undergång!

P.S. En våldtäktsman är en för mycket. En hel grupp finns det inte ord för. Tänker på kvinnornas underliv och att männen förstör det finaste som finns: Livets källa! Som man så gärna besudlar. D.S.

Invandrargäng häktade för grov våldtäkt mot ung tonårstjej Affes Statistik: Invandrarna och brotten

Exponerat om våldtäkterna
Jan Milld om kommunikationsproblemen

dn dn dn svd svd svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Gruppvåldtäkt! Gangrape! Sverige toppar ligan! Grattis alla svenskor!

 1. Tydligt! Klart! Västerländska kvinnor är i muslimers ögon horor. ”Med sådan gör man vad man vill.”

  Gilla

 2. elina skriver:

  Vill bara grattulera i efterskott på födelsedagen!
  Önskar dig många bra år och många inlägg!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Tack Elina! Ska jag hörsamma!

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Man blir upprörd varje gång man hör såna nyheter. Har väldigt svårt att förstå ens tankesättet hos visa individer och inte heller den gruppmentaliteten som de har.
  Jag återigen känner med tjejen som blev utsatt. Och en vrede bubblar upp över att man inte tar itu med problemet och att alltid ska förmildrade omständigheter att göra att förövarna släpps fria och de som inte frias får ett mild straff.
  Svin ska behandlas som svin. Oavsett ursprung.

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Deras snedvridna håliga syner ska förpassas till straffarbete som gruv arbete för hand pga. hål sökandet. Eller om ursprunget är av den art att de kan skickas tillbaka till tillverknings landet så är det väl avgjort vad och göra.
  Det verkar som de som är goda har svårt och för de som är skitar är allt lätt. Säger en del av hur och vad som styr samhället.

  Gilla

 6. Pingback: Åklagare försvarar Avpixlat! Utmanar journalisterna angående näthat | Helena Palena

 7. Helena Palena skriver:

  Bra intervju med författaren Henrik Johansson:
  ”När blev du politiskt medveten?
  Sånt där växer fram långsamt. Det går inte att säga något datum. I tjugoårsåldern började jag reagera på signalementen i Efterlyst. Plus att det inte gick att blunda för det man såg. Jag bodde i Fittja då. Sen gjorde dåvarande SD Stockholm en kampanj efter gruppvåldtäkten i Rissne. Med affischer med texten ”14-åriga flickor blir gruppvåldtagna av invandrargäng. Men regeringen är upptagen med att bekämpa den svenska rasismen”.

  Detta fick media att gå i taket. Och skolan där våldtäktsmännen gick, gjorde precis vad SD anklagade etablissemanget för att göra. De anordnade en temadag mot den svenska rasismen.

  Det var många som reagerade då. Här hade några invandrare skrutit om att dom skulle våldta en svensk tjej. Och när dom gjorde verklighet av sina planer, då kör samhället igång kampanjer om hur elaka vi svenskar är.

  Det var droppen som fick mitt engagemang att vakna. Och jag är nog inte ensam. Varför tror du gruppvåldtäkter har slutat stå på löpsedlarna. Är det för att brotten har upphört? Knappast, det är för att gruppvåldtäkter inte passar in i den politiskt korrekta världsbilden. Vare sig för feminister eller antinationalister.” Läs mer här:

  http://oskorei.motpol.nu/?p=4364

  Gilla

 8. Demokratbloggen skriver:

  Det finns ytterligare ett parti och det heter miljonprogrampartiet. Trots det konstiga namnet som associerar till Tage Erlanders sovjetbyggarprogram verkar det här partiet inte ha någonting gemensamt med sossarna. Det är ett nationalistiskt och konservativt parti:

  http://www.miljonprogrampartiet.com/

  Gilla

 9. Muslimska ungdomar är inympade med uråldriga värderingar om ”Icke troende.” Västerländska kvinnor är alla horor, västerländska män är hundar.” Thats it!!!

  Gilla

 10. Pingback: Det är klart fem ”utlänningar” måste få våldta en svenska! | Helena Palena

 11. Pingback: Gruppvåldtäkten: Mehmet delade ut kondomer! Sweden Rape Capital of Europe! | Helena Palena

 12. Sheri skriver:

  Jag måste verkliga säga från hjärtat att jag hoppas dem blir våldtagna I fängelse men chansen är väldigt lite och jag hoppas att alla ni smyg rassar som är väldigt tuffa bakom skärmen att att ni lär er öppna lite böcker och lär er om andra länder och människor era hjärnlösa horungar om muslimer är skit vad är ni då ? Som tafsar på små barn och knullar små tjejer svart skallar sitter inne oftas för pengar medan svenskar sitter för fylle våldtäkter och pedofil fall till och med eran präster tafsar på små pojkar innan ni öppnar era smutsiga mun försök kolla lite på er själva säkert era mammor vart våldtagen av eran morfar därför ni bara smutskastar andra länder och folkgrupp pajaser men missförstå mig inte jag älskar Sverige och dess folk men folk som bara säger allt är muslimernas fel gör mig galen för ni vet inget bättre än läsa Aftonbladet och tror att ni vet allt om världen

  Gilla

 13. Pingback: Viral spaghetti! Våldtäkter engagerar! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.