Åklagare försvarar Avpixlat! Utmanar journalisterna angående näthat

Rolf Hillegren – åklagare – skriver på Newsmill om näthat. Han skriver att det inte är rumsrent att besöka Avpixlat och att han inte kände till sajten. Men blev nyfiken när han hörde Avpixlat nämnas hela tiden i gammelmedia som vedervärdig. En sida som beskrevs som nazistisk, rasistisk, främlingsfientlig och islamofobisk väckte hans nyfikenhet. Hillegren menar att om journalister gjorde sitt jobb att informera istället för att agitera så skulle inte Avpixlat behövas. Men hans syn på journalisterna är inte nådig:

”I dagens läge förefaller det svårt för att inte säga omöjligt att finna en journalist som endast söker sanningen och är beredd att redovisa den även om den strider mot journalistens privata världsbild. Envar sin egen agitator, tycks devisen vara för de flesta och större delen avjournalistkåren förefaller vara maniskt sysselsatt med självskadebeteende genom att ständigt arbeta på att försämra sitt redan dåliga rykte. Min slutsats blir – i vart fall tills vidare – att det är denna yrkesgrupp som genom osakliga skriverier utan underbyggda påståenden placerat Avpixlat i en skamvrå där många av sajtens belackare själva vore väl värda en framskjuten plats.”

Hillegren hittar inget stöd för att det skulle vara rättvist att använda rasist- nasistst- och islamofobämplarna efter ett halvårs läsande på sajten. Han är beredd att ändra ståndpunkt om någon kan belägga det hela. Han skulle uppskatta om någon av alla dem som regelbundet använder negativa etiketter om sajten ville besvära sig med att skriva en utförlig artikel på temat: Därför är Avpixlat en hatsajt. Om han får läsa en genomarbetad och saklig artikel som leder påståendet i bevis är han beredd att ändra uppfattning. En sådan studie måste naturligtvis exemplifieras med textavsnitt från Avpixlat som utförligt analyseras och förses med motiveringar till vad som är förgripligt. Självklart måste även ordet hatsajt och andra negativt värdeladdade ord som ofta används för att demonisera meningsmotståndare definieras.

Vi får se om någon nappar på utmaningen! Men vi – svenska folket – är trötta på media och deras cover up angående massinvandringens konsekevenser. Klarspråk och sanning får man än så länge söka på nätet. Det är som sagt många journalister som borde stå i skamvrån!

P.S. Synd att dom flesta är anonyma som kommenterar på Avpixlat. Förståeligt dock med tanke på att man kan bli av med jobb och prestige om man skriver där under eget namn. D.S.

Gruppvåltdtäkterna! Sverige Rape-Capital of Europe

Rolf Hillegren tackar alla sina läsare

dn dn svd svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Åklagare försvarar Avpixlat! Utmanar journalisterna angående näthat

 1. bashflak skriver:

  Dom som kallar den hatsajt går efter vad gräsrötterna skriver i kommentarsfältet, inte vad som står i det redaktionella materialet.

  Gilla

 2. EN journalist hade ryggrad och mod. Han grävde fram massor av dolda sanningar. Publicerade. Spred dem över världen. Han sitter nu i självvald husarrest i England. Sverige begär honom utlämnad. Sker så, lämnas han med 100 procent säkerhet ut till Sveriges ”hemliga” Husse, Stora Satan, att där dömas till livstid! Hjältens namn? Svårt att gissa?:-)

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Hillegren inbegriper även kommentarerna i sin analys. Man kan också se dom som äntligen fått en röst i medielandskpapet genom kommentarsfälten som en spegel av vad dom etablerade sänder ut! 🙂

  Gilla

 4. Maja Dacke skriver:

  De största floskel-, hets- och hatsajterna har presstöd eller i alla fall distributionsstöd. Jag läser dem aldrig numera, inte på 15-20 år, men det rapporteras tillräckligt för att man ska förstå vad som pågår.

  Gilla

 5. Maja Dacke skriver:

  P.S. Synd att dom flesta är anonyma som kommenterar på Avpixlat. skriver du, Helena.

  Namn på skribenterna saknar betydelse, spelar ingen roll – det är innehållet som är det viktiga. Egentligen, eller hur?

  På 1970-80-talet började gammelmedias skribenter signera sina artiklar och i vissa fall även små notiser. Det blev viktigt att synas, viktigt med namn. Och sedan drog det stora ‘bajlajnbögeriet’ igång. Dvs skribenten skulle också ha sin bild med för att riktigt SYNAS.

  ‘Titta på mig nu, hörni, det är jag som har skrivit denna artikel!’

  Ibland blev bildbylinen större än texten … Och ve den redigerare som utelämnade bilden!

  Gilla

 6. Shed Light skriver:

  Intressant att en f d åklagare som kallar våldtäkter inom äktenskap/samboskap för etikettsbrott och som är för mäns rätt att köpa kvinnokroppar, är den som ansluter till Avpixlat.
  SD:s kvinnosyn i ett nötskal.

  Gilla

 7. Anonym skriver:

  Det roligaste med Avpixlat är väl när de först hetsar upp läsarna och sedan försöker uppfostra dem till att hålla god ton : Skriv inte zoomalier kan man t ex uppmana till …

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Maja. Så är det nog. Det är innehållet som räknas. De som sitter och kommenterar är ju vanliga människor som aldrig fått komma till tals. Men nu får dom. Den största bylinen vem har den? Jo, Jan Guillou! Att han vill. Fattar inte! 🙂

  Shed: Jaha! Tack för den informationen. Hade jag ingen aning om. Ja, han kryper fram. Han är inte längre en latent SD:are. Snart är han manifest som hålet i en tand. Men å andra kan jag beundra att han tar ställning och säger något. Heja!

  Anonym: Kanske den som uppmanade inte kan stava till somalier! Kan man undra! Eller, så ville hen vara taskig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.