Viral spaghetti! Våldtäkter engagerar!

Naturen är underbar men världen kan vara hemsk!

Naturen är underbar men världen kan vara hemsk!

Man bloggar på i sin lilla takt! Har sina besökare i en jämn lunk och rätt vad det är ramlar det in en större drös i stugan! I ens lilla hemvist i det blå. Igår började inlägget om Henok som vill knulla att leva rövare. 7 945 besök igår och idag tills nu (12:23) 3 774 = 11 739 på ett dygn cirka. Vad är det som sker? Inlägget skrevs 2011?

Rekordet på bloggen är 307 518 pers på en dag! Wow! Det var det här inlägget: Åtta på en kvinna.. ! Våldtäkter är hemska företeelser: Övergreppens övergepp! Och det som sker med ökningen av dessa illdåd i Sverige sopas under mattan. Inget att yvas över! Så har det alltid varit ungefär! Skulle inte tro det. Här lite mer om det:

Utlänningar står för cirka 80 procent av all grov brottslighet

Sverige är dessutom Rape Capital of Europe. Sverige toppar ligan! Grattis!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Viral spaghetti! Våldtäkter engagerar!

 1. Sofia skriver:

  ”Henok som vill…” måste ha länkats någonstans.
  Går det att spåra?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Sofia: De flesta besökare kommer från Facebook. Någon läser och länkar vidare och så rullar det på. Det blir viralt. Lever sitt eget liv. 🙂

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Det finns en hel drös kufar i världen. Och de blir bara fler och fler. Män är snuskiga. Inte alla men alltför många.

  Gilla

 4. Lars skriver:

  Det är uppenbart att massinvandringen är viktigare för etablissemanget än svenska folkets väl och ve. Helt otroligt att 87% röstar på partier som stödjer denna sinnessjuka utveckling.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Lars: De rostar på sin egen undergång! Snacka superblåst folk det svenska! Sorgligt är bara förnamnet. Återkommer snart med ett inlägg om vad ”flyktingarna” får i bidrag.

  Gilla

 6. xmaverickx skriver:

  @Lars
  Det är inte bara 87%, det är 100%, SD LÅTSAS vara emot massinvandringen. Att kritisera den är rasistiskt, och SD har ju NOLL TOLERANS mot rasism. Men de som röstar på dem vägrar inse det och håller krampaktigt fast vid det halmstrået som kom flytande 2010, men som nu har ruttnat.

  Gilla

 7. Gustav_Vasa skriver:

  Våldtäkt är bland annat en metod som används i krig för att dominera det folk man vill förtrycka. I den situation vårt land är i tycker jag man kan argumentera för skulle kunna beskrivas som ett slags lågintensivt krig. Inte den gamla definitilnen av krig där två fronter som slåss emot varandra, utan den efter andra världskriget flitigt använda infiltrations- krigföringen som JFK varnade oss för i sitt ”slutna sällskap- tal”. Det är en kulturernas kamp mot varandra där staten genom sina korrumperade myndigheter och förrädiska politiker stödjer alla de krafter som leder till ett försvagande av vår svenska majoritetskultur. Det vi ser på gatan med en långsiktig demografisk utbytning, och i förlängningen utrotning, av det svenska folkets särart är bara det yttersta visuella tecknet på ett land som blivit ockuperat av krafter som vill det ont och se det ruttna från insidan. Allt för att lättare få vår del av världen att införlivas i det globala imperiet. Räddningen finns inom oss tror jag, om varje människa bara slutar se sig som obetydlig. Vi kan alla påverka. Vi kan alla dra vårt land i rätt håll om vi bara låter hoppet finnas där. Energi kan inte förintas, bara omvandlas, och våra tankar är energi.

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  Väl talat, Gustav Vasa!

  Gilla

 9. Argus skriver:

  Till Gustav Vasa: Helt rätt, det du skriver! Vi är en bra bit på väg in i det globala imperiet, och många av våra ledande politiker bidrar aktivt med sina medlemskap i olika ordenssällskap som har globaliseringen på sin agenda. På en blogg som heter http://www.experimentlandet.blogg.se finns lite funderingar som är förvånansvärt insiktsfulla när det gäller nedbrytandet av samhället. Den s k Frankfurtskolan som startade i mellankrigsperioden blommar för fullt i vår tid och deras draksådd
  fräter snabbt sönder tidigare stabila nationer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.