Åkessons pungsmäll på Sahlin! Pressträff med kungen! Kristoffer Lind!

Snygg kille som visste vad han ville! Kristoffer Lind är lik Karl den tolfte! Foto: Ulla Montan

Hörde Jimmie Åkesson på radion när han gjorde debut i kammaren. Mycket bra. Han fick in en pungsmäll på Sahlin genom att säga: ”Mona Sahlin påstår att mitt parti har rasistiska rötter, men det var inte mitt parti som tog initiativet till rasbiologisk forskning”. Åkesson ansåg att Sahlin borde hyfsa debatten och sluta tjata om rasism och att hon borde stå vid sitt löfte till pensionärerna om skatterna.

I morgon kan pressträffen efter älgjakten på Halle- och Hunneberg bli den mest välbesökta någonsin. Då kommer kungen att få frågor om boken Den motvillige monarken som kommer ut just i morgon. Det blir mumma för Kristoffer Lind som startade sitt bokförlag Lind & Co 1999. Då bara 20 år. Förlaget ger ut ett 50-tal böcker om året. Bra gjort. Lind fyller 32 år den 30 november på Karl XIIs dödsdag. Han ser ut att besitta samma majestätiska drag som själve krigarkungen. Undrar vad vår kung kommer att svara om någon journalist törs ställa frågan: Har Kungen varit otrogen? Nä, så går det inte till. Boken kommer att sälja som smör och kungen kommer att leva på som vanligt dock med lite svärtad approach för man kommer hela tiden att tänka: Har han eller har han inte varit med andra? Ingen rök utan eld.

DN SvD DN SvD Lind & Co AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

33 kommentarer till Åkessons pungsmäll på Sahlin! Pressträff med kungen! Kristoffer Lind!

 1. Znogge skriver:

  Enligt ”relativt säkra källor” lär såväl Kungen som Drottningen ha haft några affärer… Känt i vissa kretsar…

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Znogge: Nä, vad säger du! Man kanske skulle skaffa sig en liten affär. I Frankrike är det vardagsmat. Vi får se.

  Gilla

 3. Skvallerbok och gangsterbok. En av källorna är juggemaffian. Och på min blogg påstår en Anonym att allt är sant. Anonyma källor har jag alltid litat mest på 😉

  Gilla

 4. Gubben skriver:

  he he! Men är det inte lite läge att kolla upp herrar förläggares och författares bakgrund och syften. Säkert snövit och utan andra intressen än ”den rena sanningen” 😀

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Nä, vad säger du! Anonyma källor är nog bäst. Det har du rätt i. Det är mycket man har fått höra som man inte kunnat använda p g a av feghet och etikett.

  Juggemaffian! Läskigt ord. Idag ramlar man inte i farstun för något. Vad som helst kan hända och livet går bara på för det. Lika bra det.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Gubben: Vad menar du? Ja, kanske dom vill välta monarkin rentav. Inte vet jag. Men en statschef måste kunna granskas. Tycker jag.

  Gilla

 7. Hjalmar skriver:

  Ja, statschefen ska tåla graskning. Men smutskastning av diverse ljusskygga personer? Tycker inte jag. Finns inga bevis, så är det förtal…

  Gilla

 8. Gubben skriver:

  Helena: Det tycker jag också !
  Men även journalisterna borde synas mer i sömmarna – egentligen av samma anledning? Det är väldigt lätt att dra på, hänvisa till källskydd och skapa rabalder utan att behöva stå för det de skriver.
  Ha en bra dag och hälsa kungen!

  Gilla

 9. Sophia skriver:

  Antagligen var Kungen otrogen mot någon brud när han gick i skolan i Sigtuna då han festade som mest. En av mina, numera avliden, vårdtagare i hemvården arbetade som kokerska på SSHL och förklarade att Kungen var en festprisse precis som alla andra. Inget konstigt med det, han gick på gymnasiet. Tror knappast att författaren har fått nys om någon otrohetsaffär i Kungens vuxna ålder.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Hjalmar: Om det är förtal blir det kanske rättegång. Men det tror jag inte kungahuset vill. Dock skulle jag gärna vilja läsa den domen där orden vägs mot orden o s v.

  Gilla

 11. Sophia skriver:

  Sen är frågan vad han ska granskas för, hur han är hemma i soffan har väl inte vi något med att göra?

  Gilla

 12. Antonia skriver:

  Boken förvånar mig inte ett dugg. Har ju själv var på en av dessa fester. Det har jag skrivit om i en tidigare kommentar här så jag är inte förvånad.
  Kul att nu ska boken stämmas, för att kunna bevisa att det är bara lögner. Men de som var där vet att det är sant. Massan vill se kungen som en mysfarbror som ibland säger fel saker. Så dyslektiker kunde få en kungligt ansikte.
  Men att han skulle vara som vem som helst som jagar kvinnor och lite småsnuskig det vill ingen veta om.

  Man vill se honom som helig utan förmörkande skuggor. Man vill se honom som landets fader och vem vill se sina föräldrar ertappade med byxorna nere i pinsam situationer.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Antonia: Minns din kommentar. Klart man vill se upp till en kung. Vi vill ha förebilder som kan leda oss rätt på vägen. Det är klart man inte vill se en konung med byxorna nere i en otillbörlig tät á tät med en frilla. Nej, så vill vi inte ha det. Ska länka till din kommentar om en stund.

  https://parnassen.wordpress.com/2010/09/27/har-kungen-vanstrat-foder-muslimerna-for-manga-barn/

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Sophia: Klart kungen hade rätt att rumla runt i sin ungdom. Det har väl alla. Men om han nu rumlar i andra soffor än sina egna och med andra än sin fru har väl vi rätt att få veta det. Eller hur? Han är ju statschef och avlönad av oss skattesubjekt.

  Gubben: Journalister borde också granskas mer. Håller med. Men hur ska det gå till? Ja, jag ska hälsa kungen nästa gång vi träffas. Jag har vistats i samma miljöer som honom många gånger.

  Gilla

 15. Sophia Lyon skriver:

  Haha varför har vi med det att göra? Ska vi ta reda på om alla kommunanställda med löner som skatterna betalar också har varit otrogna? Otrohet är ett brott mot äktenskapet, inte något som vi har något att göra med.

  Gilla

 16. Sophia Lyon skriver:

  ”Jag tycker det är viktigt fastslå att alla offentliga personer, inklusive kungahusets medlemmar måste tåla att bli granskade av media. Det är ett av de allra viktigaste fundamenten i ett demokratiskt samhälle. Personligen har jag länge efterlyst en biografi som på allvar berättar om kungens liv, hur han ser på sin roll som monark och hur han stärkt den svenska konstitutionella monarkin i vårt land.

  Dessvärre tror jag inte att det är just den aktuella boken som gör det. Av det lilla jag läst känns det mesta som skvaller och de källor som hittills presenterats imponerar inte på någon som har koll på hur det går till runt kungahuset. Alla kända personer omges av rykten och skvaller men för att dessa skall bli något annat än enbart hörsägner så är relevanta källor och konkreta bevis jätteviktiga. Då behövs det mer än personer från undre världen eller människor som hävdar att de sett eller hört något. ” – Aftonbladets debattartikel om saken. Och jag håller med, tåla att granskas javisst, men boken gör inte det.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Sophia: Kan så vara. Jaha – boken granskar inte. Hur kan du och AB veta det??? Boken landar ju först i morgon på diskarna. Läs och återkom sen.

  Gilla

 18. Sophia Lyon skriver:

  Den granskar oväsentliga saker, det märker man ju på deras egna press release om boken. Men, självklart, skandalkåta svenskar som läser Svensk Damtidning och kollar på Big Brother är säker överförtjusta 🙂

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Sophia: Nä, dom som läser Svensk Damtidning är nog inte överförtjusta. Tror dom tycker synd om Silvia och Victoria. Och tar lite parti för kungen vad han än gör. Dock täljer media guld nu. Folk är nyfikna och dom som vet något tänker nog: Fan, äntligen händer det nå´t!

  Gilla

 20. Linda skriver:

  Joo har ju hört både det ena och det andra om kungafamiljen och det vi ser utåt är nog inte den sanna historien 😉

  Hörde förresten från en källa (IRL) att ”ngn” har lagt in sig på Betty Fordkliniken over there, ultimatum från hustrun tydligen, kan tänka mig att det är sant,,,har själv sett personen ifråga in action .

  och har full förstålse att du skippar Newsmill!

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Linda: Vem är det? Mejla!

  Gilla

 22. Linda skriver:

  Done!

  (Bondar mig)

  Gilla

 23. Helena Palena skriver:

  Linda: Förstår! Men det är ju bara reklam hela tiden. Av mjölken blir det smör säger dom just… Tycker du att någon är snygg? Han som är 42 år ser lite lätt hysterisk ut.

  Gilla

 24. Linda skriver:

  Nää ingen snygging, de är inte lika kul som förr, har den bärbara med och gör flera saker istället. De går inte titta på fyran längre pga av den där förbannade reklamen dels pauserna och sen del dolda, sitter mest o retar upp mig.
  Ikväll är det kvällsöppet med självgode Ekdahl, hu det skall ja inte titta på!

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Linda: Bra med bärbar med andra ord. Jag ska nog kolla på Ekdahl för dom ska prata om kungen hela tiden. Oj, vad alla ältar detta nu men ingen säger ju något egentligen. Sanningen kan man tydligen inte uttala. Utan det blir katten-kring-het-gröt-grej för hela slanten.

  Gilla

 26. Znogge skriver:

  Min källa har en koppling till Drottningholm. Vi får väl se.

  Gilla

 27. festinalente1 skriver:

  Det klagas på skvallerpressen att de skriver om skandaler med varierande sanningshalt, allt för att tjäna pengar.
  Hur ska man då benämna den kommande boken om kungen?
  Skulle nästan vilja klassa den som en skandalbok med förmodligen en kalkylerad risktagning.
  Hur stor är risken att kungahuset väcker förtalsåtal mot författaren? Och hur långt vågar man gå i skandalhänseende?
  Det blir nästan lika säkert att skandalisera kungahuset som kritisera och beskriva Frimurarnas verksamhet.
  Frimurarna kommenterar inget, spekulationerna kommer och går, men ovissheten om vad som är sant eller ej kvarstår.
  Kungahuset avstår från att kommentera. Istället bildas två läger i den öppna debatten, en för och en emot, där båda anser sig ha både rätt och stå för sanningen. Debatten lär hålla på ett tag innan den falnar och glöms bort för något mer intressant.

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  Znogge: Ju närmare desto bättre!

  festinal: Idag går allting för sig. Det har spårat ur. Boken har lagt sig så nära sanningen den kan skulle jag tro. Klart många gnuggar händerna och vill vara med och tjäna på kakan. Med det menar jag hela mediakarusellen och inte bara bokförlaget.

  Vad skulle hela den lagdömande maktens alla institutioner göra om ingen skulle vara tjuv och brottsling? Lägga ner om en kvart.

  Tror också kungahuset avstår från att lagsöka. Dom vinner mest på att ligga lågt. Det hela kommer att bedarra. Det kommer mera hela tiden. Fast denna fasan var stor och fet dock.

  Gilla

 29. erik skriver:

  Var har Sahlin sin pung någonstans ??

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  erik: Hur så? En pungsmäll kan alla känna hur den känns? Blygd har både kvinnor och män.

  Gilla

 31. Hans skriver:

  ”det var inte mitt parti som tog initiativet till rasbiologisk forskning”

  Ren nonsens, partiet existerade inte på den tiden, det vet alla med någon allmän-bildning.
  Pungsmällar ligger på den nivå som den här bloggen och Åkessopn representerar.
  Märk väl att äldre, vuxna individer knappt existerar bland varken nazister eller SD:are, de flesta växer ifrån sån primitiv verksamhet, även om man saknar utbildning.

  Gilla

 32. Hans skriver:

  Tillägg

  SD har däremot en del av sina rötter bland de led som uppmärksammade rasbiologisk forskning.
  Åkessons uttalande är rent hyckleri, för att missleda de tankefattiga.

  Gilla

 33. Hans skriver:

  Sista tillägget

  Sahlin tillhörde de verkligt tankefattiga pladder-tanterna liksom de flesta sossar alltid gjort.
  Många människor har slagits ut på livstid pga denna genomsjuka politik.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.