Har kungen vänstrat? Föder muslimerna för många barn?

I mitten av november publiceras årets hemligaste bokprojekt. Kristoffer Lind, förlagschef på Lind & Co som ger ut boken, säger i en intervju med tidningen Filter att boken är det största han har gjort någonsin. Boken går under arbetsnamnet Den motvillige monarken.
– Boken är förknippad med oerhört svåra publicistiska överväganden. Det finns information i den som man kan överväga att kalla förtal. Personer som förekommer i boken kommer säkert att uppleva den som…otrevlig.

Undrar vad som kommer att avslöjas? Jag har hört både det ena och det andra om kungen. Man kan undra om det kommer att stå något om kvinnoaffärer. De flesta kungar före vår har ju haft utomäktenskapliga barn. Men det har väl knappast vår lilla kung?

*******

Under rubriken Mörkermän skriver vänsterknösen och prettoisten Andreas Malm i AB om herrklubben SD som tagit sig in i riksdagen. Han ritar farhåga på farhåga. ”Jimmie Åkesson kommer snart att stå där i talarstolen och förklara att muslimerna föder för många barn. Richard Jomshof kommer att dundra mot islamiseringen av Sverige, mot att de muslimska femtekolonnarna flyttar fram sina positioner, mot att det finns 50 miljoner muslimer i Europa som bara kan hanteras genom ökad återvandring. I våra riksdagsdebatter framöver kan vi vänta oss att Björn Söder uppmanar muslimer att söka sig till ett annat land.”

Det är till att lägga ord i mun på andra. Så vill han ha en starkare vänster. Herregud! Vänstern i Sverige är stark. Och starkare har den blivit i och med att moderaterna gått mot mitten. Det har inte funnits någon höger på många år. Man kan säga att den började dö med moderatledaren Gösta Bohman. Så SD fyller en viktig plats på högerflajen. Nu är i cirkeln rund igen.

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Har kungen vänstrat? Föder muslimerna för många barn?

 1. Finns det 50 miljoner i Europa? Sånt där är så svårt att veta tycker jag. I Sverige lär det finnas 500 000, i Tyskland fyra miljoner, i Frankrike fyra miljoner och i Storbritannien kring 2,5 miljoner. Det blir inte så många, men Andreas Malm kanske vill måla fan på väggen i stor skala och ta siffror från sd? Inte särskilt hederligt.

  Visst det finns bara nya moderaterna och de är mer socialdemokratiska än socialdemokraterna någonsin har varit, fast utan socialismen och kommunismen. Och folket berättade ju för Mona vad dom tycker om kommunister. Gick inte budskapet in?

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Hemlig bokprojekt? Var inte runt Keplers bok också mycket hysch- hysch om.
  Nåväl…kungen. Säkert finns en hel del att skriva om. Jag har varit på en fest där kungen var närvarande. En väninna till mig har raggat upp honom. Svårt var det inte. Och enligt värden så var det vardagsmat. Så nog finns det många kvinnoaffärer att berätta.
  Men är det så hemlighetsfullt egentligen? 2010?
  Måste väl förekomma nåt mer intressant i boken än kvinnor till höger och vänster.
  Enligt samma värd så har drottningen sitt roliga i Brasilien.

  Ska muslimer föda mycket barn? Möjligt, men inte ens i närheten hur många barn romer föder. För där målet är att föda så många barn som möjligt. Ofta en om året. Och det är inte hörsägen utan går att läsa i boken Begrav mig stående, som är skriven av Isabela Fonesca för att ge en rättvis bild om romer.
  Intressant att läsa, fråga om hon lyckades med det. Men man får mer insyn hur romer har det och varför. Man kan bland annat läsa att Indien har gett de fristad i Indien, men ditt vill de inte flytta.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Tänk vilken rumsren kille Malm är. Att vara vänster idag är ett säkert kort. Man ska vara vänster då får man tycka vad fan som helst. Nej, budskapet gick inte fram. Tänker på Ylva Johansson som var vänsterpartist. Rätt vad det var plockade Göran Persson in henne och så blev hon sosse över en natt. Snacka flytande gräns!

  Antonia: Intresssant skvaller du kommer med. Konstigt att romer vill föda många barn och flytta runt med. Kan det vara fruktbart? Man kan undra varför dom inte till bo i Indien om dom fått en fristad där. Det kanske inte finns några bidrag att hämta där.

  Gilla

 4. Ola Jennebrink skriver:

  När jag drabbas av förtvivlan av alla galna,predikande och hysteriska kvinnor i det officiella Sverige,så kan jag söka nödhamn här hos dig och uppleva varma,trevliga,sakliga,rakryggade,ärliga och härliga kvinnor. Känns bra.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Ola: Du är hjärtligt välkommen! Vad får det lov att vara? En kopp kaffe eller en grogg?

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Kul Helena. Det är skönt att få varma ord. Jag gillar också ditt sätt att skriva.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ola menar dig också. Han skriver ju kvinnor och du skriver ju också här.

  Gilla

 8. Ola Jennebrink skriver:

  Tack!Kaffe och cognac skulle smaka Helena.
  Jo jag menade samtliga. Det är en varm ton här hos dig och visst är det skillnad på män och kvinnor.

  Det här med skvaller. En ung väninna till mig berättar att en bekant till henne brukade träffa en av Sveriges kanske mest kända komiker för att ha sex med honom i hans bil. Tjejen var då i tonåren och komikern var gift och hade barn.
  En annan bekant till mig säger att det är väl känt att nämnda komiker även har alkoholproblem.
  Kan man tro på allt? Tjejen kanske bara önskade att det vore sant och det där med alkohol kan ju ha sin grund i enbart något överdrivet drickande.
  Hur som helst är det i alla fall kittlande med lite skvaller och ibland så är det ju också sant. Så….

  Gilla

 9. Göran S skriver:

  Har kungen vänstrat?

  Män som är heterosexuella och framgångsrika har möjlighet att vänstra… Nästan alla män i den positionen utnyttjar möjligheten…

  Det är kanske 5-10% som inte skulle göra det… Ta kända musiker, idrottsmän, företagsledare, politiker mm… De flesta har nog någon gång vänstrat… Sedan finns det givetvis en del undantag men dom är nog färre än vad de flesta tror…

  Vad gäller muslimer så kan vi inte ta emot fler eftersom vi saknar både bostäder och arbeten…

  Södertälje kommun har tagit emot fler Irakier än hela USA… Är det rimligt?

  Jag tycker inte det…

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Göran S: Det är klart det vänstras. Hade inte kung Salomo 700 frillor? Höga män får ta för sig.

  Synd om Södertälje. Lilla Sverige fick städa åt USA. 40 000 irakier kom hit från kulturens vagga. USA har visst tagit emot tio stycken!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.