Pressträff i Älskogen – förlåt Älgskogen! Jaa! Jag har legat med än den ena, än den andra!

Hedda hör och ser allt!

Idag Hänt i Veckets krönikör Hedda Hooper:

Tänk om kungen skulle svara så på frågorna från journalisterna (se rubriken). Ett svar som skulle ta andan ur och detronisera hela drevet: Ja, det är sant att mina drabanter raggar upp snygga tjejer som följer med på efterfester i stora våningar på Östermalm. Ja, det är sant att tjejerna får skriva på papper att dom inte ska skvallra om något som skett. Hur skulle sakernas tillstånd framleva då? Skulle kungen abdikera eller skulle han kunna leva på som vanligt. Tror på det sistnämnda. Inget som idag sker i Bloggywood får någon att längre förvåna sig. Det har passerats ett antal gränser och nu har vi nått vägs ände.

Kungar har alltid haft privilegier. Kung Salomo hade 700 furstliga gemåler och 300 bihustrur vid sidan av Faraos dotter. Där ligger Lill-Prinsen minsann i lä. Vad spelar det för roll om kungen vänstrar? Who gives a shit? Han måste väl kunna få ha lite kul kan man tycka. Men å andra sidan kan man undra varför han inte kan nöja sig med sin vackra fru. Hon verkar dock inte heller må så bra om ryktet talar sant att hon har sitt lilla roliga i Brasilien. Det är många kungar som sagt som genom tiderna vänstrat och som dessutom fått frillobarn. Men idag finns det bra skyddsmedel så om kungen rumlat runt så har nog tjejerna haft vett att skydda sig. Eller i worst case scenario göra abort.

Kristoffer Lind? Nej, Karl XII, född den 17 juni 1682, död den 30 november 1718. Karl är ej släkt med vår kung.

Tänk om Kristoffer Lind blir kungens baneman. Men det kan också bli tvärtom. Förläggaren säger i olika intervjuer att han inte tror att det kommer att rulla in så mycket pengar. Utan han är mer rädd att förlora sitt anseende = sitt Kulturella Kapital. Undrar vad som väger mest: Pengarna eller Anseende? Skulle tro det senare. För att få in lite kulor kan man alltid börja städa någonstans. Men tror inte Lind behöver vara rädd. Tycker killen är modig.
Han är dessutom mycket lik Karl den tolfte som var en krigarkung. Lind föddes den 30 november. Förpliktar lite med tanke på att det är Karls dödsdag. Lind är republikan men jag tror inte det är det som föranlett utgivningen. Tror mer på att det är ”nä, nu måste någon jävel sticka hål på bubblan och tala lite sanning” är det som styrt. Om man dessutom tjänar multum på kuppen är det bara att gratulera!

Yours truly!
Hedda Hooper

SvD DN DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Hänt i Vecket och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

33 kommentarer till Pressträff i Älskogen – förlåt Älgskogen! Jaa! Jag har legat med än den ena, än den andra!

 1. Ja vad spelar det för roll och förlaget kan naturligtvis se sin utgivning tryggad för ett antal år. Miljonvinster att vänta, men oj nej då, pengar betyder ingenting. Absolut inte. Vilket dösnack! För en företagare.

  Nej nu får vi hoppas att allt, verkligen allt blir avslöjat, inte bara om kungen utan om dej och mej. Alla våra små skavanker vi har. För varför ska bara makthavare rullas i skiten? Nä låt oss bada tillsammans och tvätta vår svenska byk. För det går inte att stämma, eftersom det bara blir värre då i landet Långt-bort-i-naiva-stan.

  Då måste kungen själv stå där och svettas och förklara vilket lidande det har varit. Vi är ensamma i världen om denna utsatthet för alla. Här ska inte vara någon privatlivets helgd Men ingen kunde väl tro att allt elakt och infamt skvaller skulle samlas i bokform? Herregud. Håll i hatten!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Ja, håll i jägarhattarna! Men Lind sätter sin ära på spel. Det kan du väl hålla med om. Men jag tror satsningen går hem.

  Gilla

 3. Sicken jäla chock, allså! E inte Kungen av Sverige Kung av Guds nåde, en ängel allså? DE va de jäligaste! Då måste vi hitta en sån, ängel allså… dom finns i förläggarbransen allså, men svarta … skit samma, vi tvättar´om me saltsyra så vare väl fan om dom inte ska bli vita som snö, kastraterna!

  Gilla

 4. Helena! ”Men Lind sätter sin ära på spel. ” Sin ära??? Riskfritt spel, alltså!!!:-)))

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Forslin: Man kan förlora anseende om man hoppar på kungahuset. Även om allt är sant så kan man det. Allt beror på allmänna opinionen. Eller hur?

  Märk väl: Det är Hedda Hooper som skriver och inte jag. Men Hedda har stuckit till Los Angeles ocn hon har varken dator eller mobil. Se på bilden – hon kör med Halda och vanlig telefon.

  Gilla

 6. Monkey skriver:

  Kungens valspråk är ju ”För Sverige – i tiden”, försöker vara som alla andra men ändå inte.

  På tala om Silvia, det har i många år spekulertas kring varför Madelaine och Viktoria inte är så lika.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Monkey: Om mamman och pappan har blå och bruna ögon blir inte barnen så lika. Min ena dotter har ett blåögt barn och ett brunögt. Hon är blååög och pappan till barnen har bruna ögon.

  När det gäller Madeleine är hon verkligen lik sin pappa och Sibylla. Otroligt lik. Så till 110 procent är det hans barn. Och mamman måste ju vara mamman. Så din spekulation är helt tagen ur luften.

  Genetiken fördlear gracerna jämt i en flock. Så alla ska bli nöjda och glada. Roligt för kungen att ha ett blåögt barn med andra ord.

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Ja, jag behöver inte spekulera. Då jag var med. Och vet att saker dem har skrivit är sanna. Att Björn Borgs f.d vän Christer som fixade tjejerna. Dock behövde vi inte skriva under något tystnadslöfte. Kom säkert senare med digitalkamerornas intåg. Och jag blev bjuden bara en gång. Var kul att se det inifrån, men jag var inte den som passade in.
  Anklagad blev jag också, trots att jag var oskyldig. En kamera eftersöktes. Antagligen med bilder på kungen. Hon som tog kameran lämnade den tillbaka efter hot att det kan hända något med hennes fars restaurang.(Studio. på St:Eriksplan , som inte längre finns kvar. Dock av andra orsaker).

  Jag tror att kungen och Silvia har numera en låtsas äktenskap, där båda parterna gör som de vill, att lösa upp äktenskapet är ingen av de som är intresserade av. De håller skenet på en lyckligt äktenskap uppe.

  Han skulle behöva gå på terapi. Skulle man acceptera om ens far levde än sån här utsvävande liv+ eller ens make, eller pojkvän?
  Visst kanske skulle den inte komma i bok form, men han är Sveriges kung och då får han finna sig att bli lagd under förstoringsglaset. Folk vill väl veta vart pengarna han får tar vägen.
  Har han stake i sig så erkänner han, annars är han en lögnare.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det var ord och inga visor det. Digitalkameror kan inte vara någon höjdare om man är ute på tunn is. Då kan ju vem som helst mejla iväg en bild på stört. I England skiljer man sig i kungahuset. Vi får väl se hur det går i vårt lilla land.

  Gilla

 10. Anna skriver:

  Riktigt smaskigt blir det när den dolda källan K i nästa bokutgåva avslöjar att små nätta Broderskapskvinnor eller någon dåtida SSU- ordförande lade ut sina kungliga fångstnät i närheten av Crazy Horse.

  Då skulle källa K samtidigt även av en ren slump kasta nytt ljus över den bålde herr Assange.

  Och källa L kanske kommer med avslöjandet om att Fredrik Reinfeldt även är förtjust i annat än dammsugning . . . . .

  Gilla

 11. Karl skriver:

  Värdet av vårt kungahus är hur de uppfattas utomlands. Kungahuset har framgångsrikt skapat en spännande bild av Sverige, en bild som är och har varit till stor hjälp för vår exportindustri och turistnäring. Den bild vi själva har av vårt kungahus har mindre betydelse för vårt lands framgång. Att någon journalist, ej författare, raserar den positiva bild av kungahuset och därmed Sverige är ett tecken på en egoism, en egoism som vi andra får betala dyrt för.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Anna: Det skulle vara intressant att få höra hur det egentligen gick till med AA, SW och Julian Assange. Märkligt att Marainne Ny inte kan bestämma sig för vad som ska åtalas. Hur lång tid måste hon ha på sig??? Men å andra sidan klarar inte mediedrevet av mer än en skandal åt gången.

  Karl: Kan så vara. Men vad menar du med att EN journalist, ej författare, raserar bilden.

  Gilla

 13. va? skriver:

  Jag kom hit för att se en video från A380 planet när en av motorerna ”krånglar”.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  va? Jaha! Och…

  Gilla

 15. Helena. Jag menade att Lind inte har nån ära att förlora. Därför ”Riskfritt spel!”:-)))

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Forslin: Alla har väl en ära? Känner du Lind? Duktig kille måste jag säga.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Forslin: Nej. Men han kan väl vara duktig för det.

  Gilla

 18. Linda skriver:

  Åh gamla Hedda, ett kärt återseende, länge sen!!

  Detta är intressant ur vinkeln vilka reaktioner som följer, inget nytt under solen, den sk överklassen kör sitt eget race och där finns förmodligen ej plats för genus 🙂

  Vore kul om Madeleine började köra rally tex, äckligt konservativ kungafamilj utåt sätt.

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Linda: Visst är Hedda kul! Tycker kungen är en rolig prick. Tycker synd om honom mitt i alltihopa. Och synd om familjen.

  Gilla

 20. Linda skriver:

  Hedda är skitkul, du borde damma av henne oftare.

  har inga hardfeelings för kungafamiljen inte alls, det såg nästan ut så. (har en släkting som jagat m hnm.)
  Sen är det i sig en omodern kostruktion och de säljer bra ojA, tycker dock vi inte skall se dem som opolitiska, de är ett politiskt element i allra högsta grad.
  Både kungen o Viktoria verkar ju i WWF som exempel,..har mina dubier när det gäller den typen av organisationer.

  Gilla

 21. Linda skriver:

  Asså spontan så jäv la intressant är väl inte kungens knullerier heller! (haha)

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Linda: Synd bara att Hedda är så jävla omodern. Hon skriver på en gammal Halda. Undrar var hon får tag i färgband men hon kanske känner Jan Guiollou. Hur fan staravs det nu igen.

  WWF är säkert en skum organisation. Litar inte på något nu för tiden. Knulleri – knullera – knulleralla! Ropen skalla.

  Gilla

 23. lena skriver:

  Bedrövligt tycker jag att hela den här historien är. Vad har svenska folket med att göra hur Kungen lever i sitt privatliv?? Tycker att det här är skamligt och äckligt. Hoppas att folk har vett att ge f-n i att köpa den här boken som enbart är skriven för att tjäna stora pengar och ev. ställa till det för hela kungafamiljen-för det är det dom redan har lyckats med trots att ingen vet vad som är sant eller osant…. Lider med hela den kungliga familjen just nu.

  Gilla

 24. APPLÅDÅSKOR för Dig, lena å Dig Karl för att ni dammade in skallen på spiken: För Sveriges anseende över hela jorden har, tills nu, hela vårt kungahus stått som en spännande, intressant och glittrande symbol med Kung och Drottning som ”Diamanterna” i kronan. Sveriges export har gynnats ofantligt av deras tilldragande, föredömliga representation av vårt Sverige – och har därmed i oerhört stor grad bidragit till vårt välstånd.

  Nu har råttorna, med blottade huggtänder, stuckit ut sina fula trynen ur de rykande hålorna på Republikanernas stinkande sopstation. NU har dessa vämjeliga varelser, anförda av Lind & Co. skitat ner den främsta Symbolen för Sverige, HM Konung Carl XVI Gustaf. Av vilken orsak? Girighet? Nej, så enkelt är det nog inte.

  Sverige är fabulöst rikt på råvarutillgångar. Sverige har OBEGRÄNSAD tillgång på det värdefullaste som står att finna på planeten Jorden: DRICKSVATTEN!
  Denna skatt ökar i värde sekund för sekund, dag för dag, år efter år.

  Vem/vilka vill tillskansa sig makten över denna livsviktiga och därför oskattbara förmögenhet – och hela Paradiset Sverige? VÄRLDSMAKTEN!

  Därför, inbillar jag mig, detta första steg mot övertagande av Sveriges Symbol: Försöket till nedskitning av Sveriges Konung Carl XVI Gustaf – som sannerligen är värd sitt privatliv, svenska folkets tacksamhet och vördnad!

  Nog nu, för min del, i detta ”kaffesladdrande”, detta vältrande i annan människas privatliv.
  Tack för kaffet!

  Gilla

 25. ickehändelse skriver:

  Ska vi ha monarki? Nej. Så var det klart.

  Nu till de lite mer viktiga händelserna:

  http://www.reuters.com/article/idUSTOE6A301Q20101104

  Helena: din syn på FED är kanske inte helt fel, enligt andras kommentarer, se ovan.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  lena: Tror folk köper den i alla fall även om det är skamligt. Det är ju just det som kittlar. Vad görs där bakom draperiet i gemaket? Hupp! Hupp! Hupp! Eller kanske man ska skriva Gupp! Gupp! Gupp! Tycker också synd om barnen och frun.

  Forslin: Läser du in en stor ränk i det hela. Nä, så förslagen tror inte jag förläggare Lind är. Han vill nog bara ge ut böcker. Det är till att dra för stora växlar på det hela. Vatten. Stan är full av vatten…

  icke: Monarkin överlever. Om kungen gör en Littorin. Alltså helt enkelt tiger går det vägen. Min syn på FED är den rätta. Ser med förvåning på medievärlden som inte skriver sanningen. Så varför ska jag. Det kommer. Har bara inte tid. Satsning igår på inpumpningen av dollar i ett redan sjukt system är bara too fucking much!

  Gilla

 27. Anna skriver:

  Kungen gör naturligtvis rätt i att inte kommentera de påstådda ”affärerna” vidare.
  Och lika naturligt är att inte driva någon process mot förlaget/författarna.
  Dens svenska lagstiftningen (tryckfriheten) gör det i princip omöjligt för såväl en privatperson som en kung att gå vinnande ur en sådan process.
  En STOR fråga för journalister/tidningar betyder inte att detta skulle vara en stor fråga för gemene man.

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  Anna: Kungen borde ta råd av Paul Ronge. När jag lyssnade på kungen igår kunde jag läsa mellan raderna att han var både förvirrad och skärrad. Så locket på och inga fler kommentarer skulle bli mitt råd. Då står alla där med skägget i brevlådan.

  Gilla

 29. APPLÅDÅSKA, Helena!!!
  I stora djuphavet simmar ett fiskyngel bredvid mamman. ”Var är havet, mamma?” frågar ynglet. Relevant jämförelse:

  Vi lever just nu i upplösningen av de livsfientliga faktorerna industrialism, kapitalism, konsumism – vår livsstils förutsättnig. FEDs ”inpumpning av dollar i ett redan sjukt system (…)”, som du säger, är ett av bevisen på nämnda pågående upplösning – vid som fiskynglets djuphav.

  På ett nyligen hållet FN-möte skrevs ett avtal deltagande länder emellan, om att företag skall vara med att betala kostnaden för halvering av artutrotningtakten. (Artutrotning skall alltså fortsätta!)

  Citat ur rapporteringen:

  ” (…) På FN-mötet kom ledarna från 193 länder fram till en strategisk plan för de kommande 10 åren med 20 mål som tex att halvera utarmningen av biologisk mångfald (…)”

  ” tex att halvera utarmningen av biologisk mångfald (…)” – presenteras som en framgång! Framgång?
  Är ett avtal, baserat på en förbrukad UTGÅNGSPUNKT från tid vid industrialismens födelse, när jorden var frisk, hade intakta ekosystem, är ett sådant avtal att betrakta som framgång? Hur torftig jord skall vi överlämna till kommande generationer? Eller är vi den sista?

  Här aktuellt avtal är ett mått på intelligens, ett ytterligare bevis på 100-procentig sanningshalt i uttrycket:

  I-världen är ett dårhus, sprängfullt av vid penningen hypnotiserade hysteriker, styrt av idioter!!

  Endast, i allt tänkande och görande, en NY UTGÅNGSPUNKT, baserad på jordens NUVARANDE SJUKDOMSTILLSTÅND, räddar kommande generationer!!! Vill vi det?
  Om inte:
  SORGLIGT – för våra ”småsvampar” – och deras och…

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Forslin: Stackars vår lilla jord. Läs här:

  ”Vi lever i en märklig brytningstid. Det finns tecken på att vi närmar oss slutet av en tidsålder. Följ med i en fortlöpande betraktelse av olika skeenden i den inre och den yttre världen.”

  http://web.comhem.se/abzu/tecken/tecken.html

  Gilla

 31. upprop.nu/HQQC

  kolla in en som värnar djur och jord och därmed våra ”småsvampars” framtidsmöjligheter – på just planet

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  Forslin: Sorry men länken är inte klickbar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.