Varför måste ALLA vaccineras! Västs framtid står på spel!

Det handlar om makt och kontroll! Den globala diktaturen kräver att i framtiden ska vaccinationspasset och kontokortet synkas till ett kort.

Ställer mig frågan varför ALLA måste vaccineras! Svaret måste vara kontrollen över alla genom centralbankerna! Genom vaccinpassen ska våra kontokort synkas! Så på kontokortet kommer det att stå Passport! De har redan börjat i Kanada. Heliga guds moder! För första gången i världshistorien har dom kopplat greppet på varje individ! För uppför du dig inte och vaccinerar dig varje gång det plingar i mobilen stänger dom ditt konto! Hur ska detta sluta! Spänner dom månne bågen för högt och det hela brakar inför deras ögon! Ha, ha, ha! Så tror jag det blir. Enligt biljadären Philippe Agrellier är det runt 40 män som träffas och bestämmer vad som ska ske.

Och vad innehåller vaccinerna egentligen! I Afrika avtar smittan och där är det inte många som fått vaccin! Men där sprutandet är massivt blir folk sjuka. Hur kan det komma sig? Träffar folk som vaccinerar sig och frågar om dom känt något. De svarar: Nej, har inte känt någonting! Bara lite ömt där sprutan gått in. Jag säger: Ja, men man ska känna något! Immunförsvaret blir provocerat och ska svara. Känner du inte har du fått koksalt! Då blir det uttryck a la fågelholk eller insinuation att jag inte är riktigt klok.

 • Slovensk chefssjuksköterska visselblåser om injektionerna
  Idag pratar hela Slovenien om vaxx efter att en chefssköterska sagt upp sig och gått ut och berättat om hur vaxxflaskorna är numrerade. Använd Google och översätt om du tycker att engelskan är jobbig. Är detta sant är det fruktansvärt!
  Skandal i Slovenien igår: Google översättning:
 • I går bröt en stor skandal ut i Slovenien och i dag talar hela Slovenien om en stor vaccination. Chefssköterskan på University Medical Center, ett kliniskt center i Ljubljana, som tar hand om att ta emot flaskorna och sköter allt, sa upp sig, gick ut inför kamerorna och tog ut flaskor med flaskor med vätskor.
  Hon visade folk koderna på flaskorna där var och en innehåller 1, 2 eller 3 siffror i koden, och förklarade sedan innebörden av dessa siffror.
 • Nummer 1 är placebo, koksaltlösning.
 • Nummer 2 är en klassisk flaska RNA.
 • Nummer 3 är en RNA-sticka som innehåller onco-genen, kopplad till adenoviruset som bidrar till utvecklingen av cancer. För dessa flaskor säger nummer 3 att personer som fått det inom 2 år kommer att ha mjukdelscancer.
  Hon säger att hon personligen bevittnade sticket av alla politiker och tycoons och alla fick stick nummer 1, sedan fick de en saltlösning, en placebo.
  https://www.facebook.com/stoplaznivimmmedijem/videos/190515176301913/

Catherine Austin Fitts varnar under en konferens i Schweiz att Europas framtid till stor del vilar på resultatet av en omröstning den 28:e november i landet. Västs framtid står på spel. Det handlar om en slutgiltig kamp mellan frihet och slaveri, menar hon. Motståndarna är Centralbankerna och deras strategi är covidkrisen.
Schweiz är ett unikt land eftersom det tillåter medborgarna att uttrycka sina åsikter om framtiden till exempel gällande de kontroversiella vaccinpassen. Detta sker i formen av en rikstäckande omröstning den 28 november 2021.
I juni röstade schweizarna igenom en covidlag med drygt 60%, men nu verkar tilltron till myndigheterna svänga åt andra hållet. Det hoppas finanskvinnan Catherine Austin Fitts med en bakgrund inom Bush-administrationen. Hon flankas av Robert F. Kennedy Junior i panelen.

8 115 anmälningar: JO’s IT-system kraschat. Det har kommit in 8 115 anmälningar mot vaccinationspass. Lika många anmälningar på en vecka som kommer in till myndigheten på ett år. Bra att folk äntligen reagerar!
https://folkungen.se/8115-anmalningar-jos-it-system-kraschat/

Det centralbankssystem vi lever under är skuldmättat! Ett system som förstör den reala ekonomin. Ett system som tvingade in oss i EU. Allt hör ihop! Sverige t ex kan inte utge egna pengar utan måste gå ut på den internationella marknaden och låna mot ränta (enligt Maasstricht). Nu vill man ta bort kontanterna så dom slipper avslöjas vad dom håller på med: trycker pengar ur det blå och tar ränta på luft! Läs mina inlägg om om pengarna. Tryck på boxen Pengar där uppe!

Utan ett demokratiskt penningsystem finns ingen demokrat! Det har han alldeles rätt i Michael som skriver på sin blogg:
Riksbanken ljuger om hur pengar skapas
november 23, 2021
Riksbanken ljuger rakt av på sin hemsida om vad som är pengar. Liksom bankerna gör Riksbanken allt för att dölja att bankerna hittar på sina egna skulder som de påstår sig ”låna ut” till kundkonton, dvs hittar på krediter, Detta genom att sudda ut gränsen mellanbankens skulder och centralbankspengar.

Riksbanken tar iofs avstånd från den tidigare lögnen som gick ut på att bankerna lånar ut insättningar. Riksbanken säger istället att bankerna skapar krediter när de skapar lån. Riksbanken kallar dock bankernas krediter/skulder för pengar i större delen av redogörelsen. Det är en medveten utsuddning av gränsen mellan krediter och pengar där meningen är att den som läser texten ska tro att de är samma sak. Riksbanken borde konsekvent kalla bankernas skulder för krediter.
Den stora lögnen gör sig dock Riksbanken sig skyldig när den skriver:
” Även bankerna tillför nya pengar till systemet när de ger ut nya lån. Om en bank till exempel beviljar dig ett nytt lån till en bostad får du en skuld på ditt konto hos banken.”
Detta är en direkt lögn då det är banken som får en skuld som skrivs upp på ditt konto. Det som står skrivet på ditt konto är vad banken lånar av dig, Detta är entydigt per definition på bankens balansräkning så det går inte att snacka bort. Skulle Riksbanken hålla sig till sanningen skulle Riksbanken mao skriva:
”Om du till exempel beviljar banken ett nytt lån får banken en skuld som skrivs på ditt konto”. Läs mer:
https://penningreform.blogspot.com/2021/11/riksbanken-ljuger-om-hur-pengar-skapas.html

november 24, 2021
Bankerna vill inte att vi ska veta vad som finns på ett kundkonto. Vissa tror att varje bank skapar sin egen valuta. Jag håller inte med och tänkte förklara varför. Säg att den monetära basen är guld i ett land. Bankerna i detta land skulle då hitta på sina egna skulder på guld och ”låna ut” dessa till kundkonton. Kundkontot skulle mao berätta hur mycket guld bank 1, bank 2, bank 3, etc är skyldig kontoinnehavaren. Det skulle vara fel att påstå att varje bank skapade sitt eget guld och att detta återfinns på kundens konto. Nu har vi ju ett fiatsystem där den monetära basen är de centralbankspengar som Riksbanken skapar i form av sedlar och mynt (samt bankernas innehav på sina Riksbankskonton). Centralbankspengarna är landets valuta och betecknas kronor. Bankerna hittar på sina egna skulder/krediter på valutan och ”lånar ut” dessa till kundkonton. Kundkontot berättar mao bara hur mycket valuta bank 1, bank 2, bank 3, etc är skyldig kontoinnehavaren. Det är mao fel. Läs mer:
https://penningreform.blogspot.com/2021/11/banker-skapar-inte-egna-valutor-banker.html

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan, Pengar och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till Varför måste ALLA vaccineras! Västs framtid står på spel!

 1. Pelle skriver:

  Exposed: Klaus Schwab’s School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset’
  https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

  Gillad av 1 person

 2. Dag Nilsson skriver:

  Det är inte riktigt att bankerna skapar pengar ur tomma intet. Utan ditt undertecknade skuldebrev får du inga pengar. Skuldebrevet är guldet. DU och del av din LIVSTID är det guld du tvingas sätta i pant för ditt lån. Du pantsätter dig själv. Så skapas krediten/pengarna.

  Gillad av 1 person

 3. Helena Palena skriver:

  Dag! Pengarna finns inte! De skapas när skulden skrivs! Det är ett trolletrick! Läs gärna igenom det Michael skriver på sin blogg. Han har helt klart för sig hur det hela går till. Se ovan. Undra på att dom vill ta bort kontanterna för då är slaveriet ett faktum. 😛

  Gillad av 2 personer

 4. Helena Palena skriver:

  Lite mer om vad dom tänkt sig:

  A NEW FINANCIAL SYSTEM IS IMMINENT AND THAT’S WHY EVERYONE, INCLUDING CHILDREN, MUST BE JABBED

  If it’s not clear yet to anyone where we are heading, unless this is stopped, watching this should make it crystal clear.

  Financial investor Melissa Ciummei explains how the real purpose of vaccine passports is to bring about a financial reset, replacing our failing fiat currency with digital currency. And because these passports are crucial for the implementation of this new financial system, mandatory ”vaccination” of all citizens, young and old, will be imperative.

  This is perfectly in line with what we’ve heard from others, like Catherine Austin Fitts, here:
  https://www.bitchute.com/video/9hly0nfkDPrf/

  And Patrick Wood, here:
  https://www.bitchute.com/video/z9KlfvzGSJBi/

  And it certainly makes more sense than the idea that this has anything to do with protecting people from a virus.

  Original video in You Tube:

  Video in Bitchute:
  https://www.bitchute.com/video/KgVG9beDyIoX/

  Gillad av 1 person

 5. Göran Johansson skriver:

  Bankerna är i kris då det snart inte går att låna ut mer betalningsmedel/krediter men mer ”pengar” måste ut i cirkulation för att betala den ackumulerade ränteskulden.

  Gilla

 6. Dag Nilsson skriver:

  Rätt att det skapas nya pengar då krediten bokförs på ett konto. Men fel att det sker UR TOMMA INTET. Precis som med guld blir det mer guld när mer guld hittas. Här blir det mer pengar ju fler och mer människor som pantsätter sig. Skuldebrevet är inte ett tomt intet. Du fanns innan du förband dig att återbetala enligt en viss överenskommelse. Skuldslav av fri människa!
  Som guldet garanterar pengars värde vid guldmyntfot, är det nu människoframtid – del av människoliv – som backar upp penningvärdet. Det förekommer inget tomma intet i en balansräkning! Aldrig…

  Gilla

 7. Michael Thudén skriver:

  Dah Nilson
  Tyvärr inte många rätt där, Dag.

  Vid ett sk ”lån” köper banken en försäkring, en sk ”promissory note” av kontokunden på krita. Dvs banken skiter i att betala för försäkringen och bankens skuld skrivs på kundens konto. Det är mao kontokunden som ger banken en kredit då banken inte inte betalar för försäkringen. Dvs kontokunden är kreditgivare och långivare – inte banken såsom banken lögaktigt påstår. Kunden skriver på en försäkran att betala ”tillbaka” det banken skrevs på kundens konto – denna lapp lägger banken som en tillgång på sin balansräkning som balanserar skulden banken har på sin skuldsida. Precis såsom ekonomiprofessor redogör i videon nedan ljuger banken även över detta då den låtsas som om försäkringen är en insättning.

  Summa summarum har ingen bank någonsin lånat ut några pengar till kundkonton. Jag tror att du skulle kunna lära dig mycket av Werner i nedan vidao där han beskriver ovan med en balansräkning.

  Gillad av 1 person

 8. Helena Palena skriver:

  Magdalena Andersson är med på WEF- tåget! Alla ska vaccinera sig inför den ekonomiska omställningen!

  https://www.vaken.se/magdalena-andersson-alla-lander-ska-vaccineras-och-vara-med-pa-den-ekonomiska-omstarten/

  Gilla

 9. Michael Thudén skriver:

  Det är inte så stor skillnad på diktaturen på Kuba och den finansiella diktatur som håller på att upprättas där skuldslavar som inbillas tro att de är fria utgör grunden.
  https://penningreform.blogspot.com/2021/11/varfor-ska-folk-betala-ranta-till.html

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Australisk polis går med folket! Stort förtryck i Australien och Österrike! Slump eller medveten regi av ränksmidarna?

  Gilla

 11. Dag Nilsson skriver:

  Enda anledningen till att pengar kan skapas ur ingenting är att de inte är någonting – annat än abstraktion.  Om jag skapar 5 meter bräda, så har jag varken skapat 5 eller meter.  Brädan är verklig.  5 och meter är abstraktioner.
  Banken kan bara använda en abstrakt måttenhet – pengar – på mig, som anses mäta det reella värdet på min produktionsförmåga i framtiden, abstraherad till min underskrift.

  1:20 min –  skapas pengar när du skriver på lånekontraktet.  ”Din underskrift skapar penningförsörjningen”
  3:30  min – pengar skapas grundat på din signatur  ”Skapat ur ingenting,  baserat på underskriften…”

  Gilla

 12. Magnus Johansson skriver:

  ”Det handlar om makt och kontroll! Den globala diktaturen kräver att i framtiden ska vaccinationspasset och kontokortet synkas till ett kort.”

  Vilka utgör kärnan i den globala diktaturen?

  Gillad av 1 person

 13. Pelle skriver:

  Was 2021 the Peak for Davos?
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/was-2021-the-peak-for-davos/

  Ernst Wolff
  Deliberate destruction of the global economy.
  https://jermwarfare.com/blog/ernst-wolff

  Gillad av 1 person

 14. Helena Palena skriver:

  Pelle! Nice! De är rädda! Bra! Det ska dom vara! Peak hit och peak dit Peak Davos! Ha, ha, ha! 😛

  Gilla

 15. Pelle skriver:

  Seizing Everything: The Theft of the Global Commons – Part 1
  https://in-this-together.com/global-commons-part-1/

  Seizing Everything: The Theft of the Global Commons – Part 2
  https://in-this-together.com/global-commons-part-2/

  Gillad av 1 person

 16. Helena Palena skriver:

  Det senaste på checkfact: 17 min lång film med svensk översättning visar att vaccinpass kan leda till det sociala kontrollsystem som finns i Kina, och artikel i Lancet pekar på att smittan idag i västvärlden fr a finns hos fullvaccinerade: https://checkfact.org/the-lancet-majoriteten-av-de-smittade-och-de-som-dor-i-tyskland-storbritannien-israel-och-usa-ar-idag-fullvaccinerade/

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Vi går mot världskommunism med total kontroll över varje individ.

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/12/04/mamma-mia/

  Gilla

 18. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Vi går mot världskommunism med total kontroll över varje individ.”

  ”Some call it Communism. I call it Judaism.” Rabbinen Stephen Wise (1874-1949)

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Lagret med vaccin måste användas upp innan bäst före går ut!

  Kjell Eriksson: Här kommer översättningen första delen av den spanska texten. DEN FEMTE KOLONNEN TV
  BRÅSKET!!! ⚠️⚠️⚠️⚠️
  Det verkliga motivet för det internationella trycket att genomföra GREEN PASS med Omicron-farsen avslöjas !!!
  💉💉💉De skyndar sig att slutföra lagret av vacciner innan deras utgångsdatum!!! 💉💉💉💉
  Under nuvarande förhållanden KAN vacciner INTE FÅ FÖRNYELSE AV SITT NÖDGODKÄNNANDE !!!!

  Villkorade godkännanden gäller i ett år och kan förnyas årligen. Alla covid-19-vacciner som godkänts i EU och därför i Tyskland har fått villkorligt godkännande (sedan den 23 april 2021). Godkännandena löper ut i december 2021 och januari 2022. Eftersom ingen tillverkare av de villkorligt godkända vaccinerna har lämnat in en ny ansökan kan vaccinerna inte längre användas från och med december 2021/januari 2022; de måste förstöras. Därav det massiva trycket på tidigare ovaccinerade och kampanjen för omotiverad och olaglig vaccination av barn och ungdomar. Varför har inte tillverkarna begärt mer godkännande för de villkorligt godkända vacciner som används idag? För de kommer förmodligen inte att få något mer (villkorat) godkännande på grund av de otaliga biverkningarna och höga dödssiffran! https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/index_en.htm

  Här kommer resten. https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/index_en.htm På denna webbplats listas covid-19-vacciner överst på listan. Dessa direktlänkar tar dig till EMAs webbplats. Här kan du läsa vilket vaccin som godkänts och när. De biverkningar som tillverkarna ger kan också läsas här. Till exempel Moderna – villkorligt godkännande: 2021-01-06, BioNTech – villkorligt godkännande: 2020-12-21, AstraZeneca – villkorligt godkännande: 2021-01-29. På BioNTech skulle tolvmånadersperioden innebära att denna produkt inte längre kommer att vara användbar den 22 december 2021. Jag kan inte se på EMA:s hemsida att det finns ett nytt villkorligt godkännande för detta vaccin. Med detta ämne är jag särskilt förvånad över att mycket duktiga undersökande journalister inte tar upp detta mycket viktiga ämne. Det är också därför Spahn och Wieler ”vänder på hjulet”. Inget av de villkorligt godkända vaccinerna kan användas efter godkännandeperioden (12 månader från godkännandedatum). Så snabbt leverera en miljon doser vaccin här och sätt en enorm press på din egen befolkning. För allt som fortfarande finns i lager ska förstöras efter att godkännandetiden har gått ut.

  Gillad av 2 personer

 20. Kommunism: Det allra mesta ägs gemensamt genom staten.

  Judendom: Blind tillbedjan av Demiurgen och köttbullar i öronen vad gäller juden Jesus som kastade av sig rabbinernas falskhet. Han fördömde även många giriga judar som tillhörandes ”djävulens synagoga”.

  Monopolkapitalism: Fåtalet globalistiska girigbukars ägande och kontroll av hela världen. (djävulens synagoga)

  Oligarki: Dagens media-inducerade masspsykos ägd av fåtalet girigbukar, vald genom en slags icke-representativ icke-demokrati.

  Maffiavälde: Oligarki kan, när den har starka inslag av kriminalitet, ibland kallas maffiavälde. Corona-hysterin är massmord av en liten läkemedelsmaffia. Stölden av våra friheter är extrem kriminalitet (av djävulens synagoga) och kommer leda till Nürnbergrättegångar OM vi vill det och agerar för det!

  Demokrati: Folkets initiativrätt och beslutande folkomröstningar, som i Schweiz.

  Intelligens: Att kalla saker vid sina rätta namn.

  Gillad av 1 person

 21. Så folket reser sig på CIA:s Zuckerbok? – Don’t be a Zucker!
  https://stallman.org/facebook.html

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Martin! Utan dessa videos hade vi inte kunnat se vad som pågår eftersom våra medier inte visar det. CIA kan inte heller begränsa det folk filmar och lägger ut. För då måste dom stänga nätet och det går ju inte. Så jag förstår inte vad du vill säga. 🙂

  Gillad av 1 person

 23. Det jag vill säga, även om jag inte är kommunist själv, är att kommunister inte är monopolkapitalister, men raka motsatsen, så vida de inte har ambitioner om att bli enväldig diktator i hemlighet.

  Använd rätt ord för rätt saker! Då skapar du upplysta intelligenta människor. Vill du se ett intelligentare folk, så säg alltid emot okunniga individer som ljuger medvetet eller har missuppfattat något, annars ökar inte deras kunskap!

  Gilla

 24. Magnus Johansson skriver:

  Craig Paardekooper har analyserat och syntetiserat data ur det amerikanska rapporteringssystemet för vaccinskador, VAERS, och utifrån det gjort en nätapplikation där man kan se giftigheten för respektive tillverkningsparti av covidinjektionerna av fabrikaten Pfizer, Moderna och Janssen: https://eventimages.de/jabquest/

  Gillad av 1 person

 25. Björn Sveninge skriver:

  OMICRON
  MORONIC

  Gillad av 2 personer

 26. Helena Palena skriver:

  Björn! Morons! De leker med oss och dom flesta förstår inte ett jota! Så sorgligt! 😛

  Gilla

 27. Björn Sveninge skriver:

  OMICRON&DELTA
  MEDIACONTROL
  Dessa bokstavsbildningar kallas anagram.

  Gillad av 1 person

 28. Titta gärna på videos, men gör det på plattformar som inte ägs och kontrolleras av folkets fiender! Richard stallmans lista över klandervärda plattformar är bra att ha som första grund att stå på.

  Det andra är att betrakta vilka Javaskripts som körs i bakgrunden t.ex. genom Firefox och tillägget NoScript och om de kan stängas av och ändå ha full funktion. Det kan man på WordPress. Internet Archive är också en bra plattform.

  Gilla

 29. Pingback: Corona är jämförbar med säsongsinfluensa! Det är testerna som driver smittan! | Helena Palena

 30. Pingback: WHOs nya plan! Bara Ryssland som svarat nej! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.