Corona är jämförbar med säsongsinfluensa! Det är testerna som driver smittan!

* Vaccinerna är nödgodkända och ej utvärderade!
* Vi har ingen pandemi! Vi har en vårdkris!
* CDC slutade använda PCR-test 31 december 2021

Lennart Fröderberg: ”Pandemilagens underlag licensen för RT PCR är indragen dvs ej längre giltig. Vad kan vara mer positiv nyhet än det. Gäller bara att folk slutar sova och polisanmäler varenda testställe för bedrägeri för att de gör RT PCR tester som är olagliga och borde polisanmälas omedelbart för bedrägeri. Vållande till mycket allvarlig kroppsskada eftersom det påstådda RT PCR ”test” kitet levererar DARPA gel innehållande bl.a ethylenoxid, grafen / grafenoxid samt Lithium. Kritik har väckts mot att coronatester godkända av WHO inte är tillförlitliga.”

Så här skriver Sucharit Bhakdi och Karina Reiss i sin bok Falsklarm om Corona som kom 2020:
”Luftvägsvirus är en betydande dödsorsak över hela världen och beräknas varje år ge upphov till mellan två och tre miljoner dödsfall. Många virus är ansvariga.
Nu har en ny medlem lagts till listan. Precis som är fallet vid andra virus utgör SARS-CoV-2-viruset ett hot främst mot äldre människor med allvarliga bakomliggande sjukdomar. ­Beroende på land och region dör mellan 0,02 och 0,4 procent av dem som fått infektionen, ­vilket är jämförbart med säsongsinfluensa. SARS-CoV-2 ska därför inte tilldelas någon speciell betydelse som luftvägs­patogen.
SARS-CoV-2-epidemin var aldrig ­någon ­epidemi av na­tio­nell angelägenhet. Tillämp­ningen av undantagsregler i smittskyddslagstiftningen var ogrundad. I mitten av april 2020 stod det klart att epidemin närmade sig sitt slut och att de preventiva åtgärderna vållade ­irreparabla indirekta skador på alla livets ­områden. Ändå fortsatte regering­en sitt destruktiva korståg mot spökviruset och åsido­satte därmed fun­damentet i en sann demokrati.
När du läser dessa rader är ett stort experi­ment med män­niskor på väg att förverkligas med genbaserade vacciner vars ­olycksbådande risker aldrig har avslöjats för de tusentals ­ovetande försökspersonerna. Med denna lilla bok vill vi vittna om hur vårt arv från upp­­lysningstiden håller på att förskingras. Må den väcka Homo Sapiens och sporra henne att göra skäl för sitt namn. Den van­sin­niga självdestruktionen måste få ett slut.”

 

Hur många gånger kan man få Covid-19? Tydligen flera gånger om man testar sig med PCR-test. Och det är det som används när Kungen och Drottningen testade sig positiva nyligen. Med lindriga symtom De hade Covid-19 även förra året. Nu har Victoria och Daniel testat sig och dom var positiva. Med lindriga symtom. De hade också Covid-19 förra året. Nu måste barnen Estelle och Oskar hållas borta från mamma och pappa och fick åka till farmor och farfar i Ockelbo. Kanske missar dom skolan i morgon för enligt FHM ska man göra så här:

”Om en person har bekräftad covid-19 ska alla som bor i samma hushåll stanna hemma i sju dagar räknat från den dag den sjuka personen provtog sig”, står det på Folkhälsomyndighetens hemsida.
Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren ska kungaparet upptäckt smittan av en slump.
– Det här var en rutinåtgärd att testa sig. De gör det med jämna mellanrum, PCR-test. De hade ej symptom när de testade sig. Hovet har hela tiden sagt att kungaparet efter omständigheterna mår bra med lindriga symtom.
Under lördagen fick vi veta att kungen var friskförklarad, då testade Victoria positivt.
– Kronprinsessan har förkylningssymptom, det är som en förkylning helt enkelt, lät det då.
Svensk Dam har pratat med Margareta Thorgren igen som berättar mer om hur prinsens smitta upptäcktes:
– I och med att kronprinsessan testade positivt i går testade sig även prins Daniel här på morgonen och då visade det också att han fått smittan. Läs mer här!

WHO ändrade kriteriet för en pandemi 2009 från dödlighet till smittsamhet! Folk dör i vanlig takt men pandemin kan i och med epitetet smittsamhet fortgå for ever! Influensan kallad Covid-19 har låg dödlighet men vad hjälper det när man ändrat det gamla kriteriet! När man använder PCR som test ökar smittan hela tiden eftersom testet inte är tillförlitligt! Blir så när det inte är gjort för ändamålet utan ingår ett bedrägeri mer eller mindre. CDC slutade använda testet den sista december 2021 men här verkar det som om alla har missat det!

Svininfluensan var ingen pandemi skrev SvD! När ska denna plandemi försvinna. Ser ut som om det är big pharna som bestämmer det! Från text-tv!


Bertil Selminger: Hörde just på Lennart Fröderberg, han intervjuades på Linus Noremalms kanal, och enligt honom så har amerikanska CDC beslutat att PCR-testerna är olagliga och får ej användas efter 31/12-21. Därmed faller hela denna ”plandemi” platt till marken, pandemi-lagen måste skrotas, och livet måste återgå till det normala. Alla som fortsätter att sälja PCR-tester skall således ÅTALAS. PUNKT SLUT!!!!

Så här skriver CDC! Där står inget om PCR!
Two types of tests are used to test for current infection: nucleic acid amplification tests (NAATs) and antigen tests. NAAT and antigen tests can only tell you if you have a current infection. Individuals can use the COVID-19 Viral Testing Tool to help determine what kind of test to seek.
Läs mer här!

Lars Bern har översatt Paul Craig Roberts: OneAmerica är ett stort livförsäkringsbolag i Indianapolis. Dess VD Scott Davison meddelade just att döma av policypåståenden dör amerikaner i arbetsför ålder plötsligt i aldrig tidigare skådat antal. Han rapporterar att alla livförsäkringsbolag upplever en 40-procentig ökning av dödstalen. ”Bara för att ge dig en uppfattning om hur illa det är, skulle en katastrof på en på 200 år vara 10% ökning jämfört med före pandemin. Så 40% är exempellöst.” Det här är inte Covid-dödsfall. De är dödsfall till följd av tillstånd som orsakas av vaccinet. Läs mer här!

En till översättning av Lars Bern. Paul Craig Roberts: The population is being killed off by Covid mrna ”vaccines”. ”Vaccinet” förvandlar det mänskliga immunförsvaret till ett vapen mot sin egen kropp. Ur artikeln:
”En annan anledning till att ”pandemin” är misstänkt är att all oberoende diskussion och bevis undertrycks av korrupta medier och medicinska etablissemanget. Berättelsen är kontrollerad och vaccination presenteras som det enda alternativet även om det nu medges att vaccinet är ineffektivt mot Covid-19 och dess varianter. Den nuvarande motiveringen till vaccinet uttrycktes häromdagen av den inkompetenta amerikanske försvarsministern som, trippel-vaxxad, fortfarande fick Covid och förklarade att jabbarna skyddade honom mot att ha ett allvarligare fall. Så vi har ett vaccin som inte fungerar mot milda fall av viruset men fungerar mot allvarliga fall! Hur fungerar det? Läs mer här!

Max Lundqvist: ”Pcr-testet kan inte skilja på covid och influensa. Influensa har det senaste 1,5 året mirakulöst försvunnit som dödsorsak, istället har vi fått något som kallas covid. Drar vi bort underdödligheten 2019 och 2021 från överdödligheten 2020, så har det för perioden 2019-2021 dött cirka 1000 personer fler än normalt i Sverige. Dödligheten i covid är alltså likvärdig med en lite svårare/tuffare influensa, precis som alla trovärdiga proffs sagt hela tiden. Influensa drabbar fr.a. Äldre och svaga, precis som covid. Ändå massvaxineras barn, unga och friska vuxna med en experiment-spruta som inte fungerar kring effektivitet och säkerhet. Idag dör fler efter att man tagit sprutan än med covid.”


Egentligen har vi ingen pandemi! Vi har en vårdkris! Efter dom enorma neddragningar som varit dom sista 30 åren behövs det inte mycket för att vården ska gå på knäna.
”År 1993 hade Sverige 4 300 intensivvårdsplatser med respirator. I dag, när vi genomlever den värsta pandemin på hundra år, har vi under 600. Detta är resultatet av 30 års nyliberala reformer som kan komma att kosta oss många människoliv när intensivvårdskapaciteten inte räcker till, skriver Victor Pressfeldt, doktorand i historia.” Läs mer här! Lägg därtill att vi fått minst en miljon fler människor i Sverige sen 1993. Ej att förglömma!


Varför hålla på och testa sig i parti och minut? Det gjorde man inte med Asiaten och Hongkong! Influensor som kom och gick! Kan man inte bara få vara lite förkyld? Som människan alltid har varit? Folk har alltid blivit förkylda! Vår och höst har influensor kommit som gamla med flera underliggande sjukdomar inte klarat av. En bakteriell lunginflammation knuffade dom över kanten.
Testa sig med PCR som inte ens kan tala om ifall man har en infektion enligt Kary Mullis som fick Nobelpris för sin upptäckt 1993 tillsammans med en annan. PCR är gjort för att snabbt få fram DNA på några timmar. Innan tog det flera veckor att få fram DNA.
”Kary Mullis säger att ju fler gånger man duplicerar de här DNA-fragmenten, desto fler saker kan man hitta i kroppen. Man kan hitta alla möjliga saker vi människor naturligt består av. Han säger att man kan hitta vad som helst i kroppen ju mer man duplicerar (dock inga infektioner).”

Tanzania. Landets president John Magufuli litade inte på WHO:s testkit som användes i samband med provtagning av patienter för att upptäcka coronasmitta. Minns geten, papayan och diesel som testades positivt! Läs mer i AB!

Fler fall med PCR-test som hittar nästan vad som helst!

Överkurs! Markus Andersson: Magdalena Andersson sade själv att alla måste vaccinera sig för att great reset ska kunna genomföras. Great reset är en global ekonomisk operation. Alltså handlar inte vaccinering och vaxpass om hälsa och medicinska spörsmål utan om att introducera ett nytt ekonomiskt system.

Sist men inte minst vad hände med immuniteten! Var tog den vägen! WHO har bytt ut den mot att det är vaccin som ska gälla i parti och minut! Det bästa försvar en kropp kan få är att genomgå en smitta. Då kommer man stärkt ut! Så har det alltid varit med tydligen inte nu när big pharma har kopplat klorna om WHO! Och barnen som borde leka ute och komma i kontakt med allsköns virus, bakterier, svampor och sporer ska nu få en spruta istället från fem års ålder om idiotin får verka! Fräls oss från ondo!

Kolla detta inlägg!
I går bröt en stor skandal ut i Slovenien och i dag talar hela Slovenien om en stor vaccination. Chefssköterskan på University Medical Center, ett kliniskt center i Ljubljana, som tar hand om att ta emot flaskorna och sköter allt, sa upp sig, gick ut inför kamerorna och tog ut flaskor med flaskor med vätskor.
Hon visade folk koderna på flaskorna där var och en innehåller 1, 2 eller 3 siffror i koden, och förklarade sedan innebörden av dessa siffror. Läs mer här!

Här kan man kolla upp hur farlig spruta man fått. Om någon vill kolla upp tex märkliga biverkningar mot det batchnr som tagits.
https://howbad.info/

 


…….

 

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Corona är jämförbar med säsongsinfluensa! Det är testerna som driver smittan!

 1. Pingback: Corona är jämförbar med säsongsinfluensa! Det är testerna som driver smittan! — Helena Palena – Life, Death and all between

 2. Björn Sveninge skriver:

  När Magdalena Andersson eller en sosse annan politiker uppmanar till något bör man göra tvärtom.
  De, politikerna, är inget annat än ett av djävulen utvalt pack vars mål är att förstöra Sverige .
  Söndra och härska är vad det handlar om, man kan inte på något sätt få en förändring till stånd genom att rösta bort någon av satanisternas utvalda.

  Gillad av 1 person

 3. Helena Palena skriver:

  Follow the money!

  Kopierat från flödet:

  James C. Smith är vd för Reuters (världens största nyhetsbyrå, 98 % av allt du läser i aftontidningar och ser på statlig tv, kommer härifrån.)

  James C. Smith sitter även i styrelsen för PFIZER.

  De största ägarna i Pfizer är:

  Blackrock Inc och Vanguard Group.

  De 5 största ägarna i Blackrock är:

  Microsoft
  Facebook
  Apple
  Google
  Amazon

  De 5 största ägarna i Vanguard är

  Microsoft
  Facebook
  Google
  Apple..

  Ja ni fattar…

  Vanguard Group är en av de 5 största ägarna i, just precis, Thomson Reuters (Reuters).

  Så med andra ord, för er som inte följt med.
  Bill Gates äger företaget som producerar sprutorna (Pfizer), och han äger företaget som säger åt dig att du måste ta sprutorna (Reuters)

  Facebook och Google äger företaget som producerar sprutorna (Pfizer) och båda plattformarna censurerar dig om du försöker säga åt folk att läsa på och inte ta sprutorna.

  Svårare än såhär är det inte.
  Men ni behöver inte tro mig.
  Kolla upp det själva tycker jag.

  Detta är bara en liten detalj i en oändlig soppa. Men förstår man detta, så är det inte svårt att lista ut vad som hör ihop med vad och vem som hör ihop med vem och varför saker utspelar sig som det gör.”

  Gilla

 4. bjornwiklund skriver:

  Så mycket prat om överdödlighet osv…. fick diagram från, tror SCB/Socialstyrelsen och man måste vara ganska tom ovanför axlarna om man inte funderar över dessa pucklar under 2020 vi som inte går på tramset med överdödlighet utan tittar på hur många, smittade som avled och som inte vårdades på IVA…. så då kan vi lämna detta med överdödlighet….. vården fick en överbelastning då hysterin dök upp och i stället för att ge olika livsuppehållande preparat, syrgas och diverse piller användes lugnande och morfin…. vad dödar vid en överdos? någon? https://bjornwiklund.wordpress.com/2021/11/22/repris/ och https://bjornwiklund.wordpress.com/ och https://bjornwiklund.wordpress.com/2021/12/26/whats-going-on/ alla data är från verifierbara källor de flesta står väl på posterna t.o.m.

  Gillad av 1 person

 5. Björn Sveninge skriver:

  Annika Strandhäll passar på ett arbetsläger för förståndshandikappade, i bästa fall, alternativt är hon en alltigenom ond människa!
  I Ungern har man en sund syn på saker o ting .

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Björn W! Tänk alla gamla som dog i sin ensamhet 2020. Utan syrgas. De kvävdes till döds. De anhöriga fick inte komma och dom anställda vågade knappt gå in. Dödligheten är låg i denna s k pandemi. När ska eländet ta slut?

  Gillad av 1 person

 7. Helena Palena skriver:

  Björn S! Sossar kommer undan. De tillhör det röda gardet. Strandhäll skriver konstiga saker på twitter. Tur att utlandet kommenterat eländet. Om några har ett brunt förflutet är det sossarna.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Läkarupproret lägger ut bra videos!

  https://fb.watch/auj3mTcNz0/

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  De driver på den påstådda ”smittan” bl.a. för att små och medelstora företag ska gå i konkurs så snabbt som möjligt samt för att den ändå oundvikliga ekonomiska kollapsen ska kunna skyllas på en ”pandemi”. Detta för att ägandet av mer eller mindre alla tillgångar planeras att tas över av globalisterna. Enligt WEF ska alla normala människor år 2030 ”inte äga någonting och vara lyckliga ändå”. Ytterligare en anledning till det är att de till vilket pris som helst vill motivera införandet av de s.k. ”vaccinpassen”. Dessa har ingenting med att hindra smittspridning att göra och är definitivt inte till för ”folkets bästa”, som de försöker få det till. Tvärtom är de ett av de största hoten mot framtiden om de lyckas få dem implementerade. För att få full förståelse för vaccinpassens egentliga syfte rekommenderar jag ALLA som inte har sett detta 17 min långa klipp att göra det. Det kommer att öka er förståelse för hur de försöker åstadkomma ett totalitärt kontrollsamhälle med medicinsk apartheid som är tänkt att styras av just globalisterna. De är redan på god väg idag med hjälp av organisationer som WHO, WEF och EU samt en rad stiftelser som ger bidrag till dessa organisationer så länge de gör som stiftelserna önskar t.ex. Bill & Melinda Gates Fuondation. https://rumble.com/vpy9z5-nwo-vaccinpass-socialt-kreditsystem.html?fbclid=IwAR0YC0Mv6B6e6cBSRIxicBuYAUzENi4BaPq8Z7xsVkcYKWATtjudd3WHF78

  //Fredrik Tärby

  Gilla

 10. Rune Pettersson,. skriver:

  Är det så att man bör allvarligt akta sig för alla Giftmediciner som heter
  Spironolakton som det står Pfizer på Kartongen och det är väl väl sam-
  ma unkna Företag som försökt att göra av med oss hela mänskligheten,
  runt om i världen, som de tycker sig äga? Sedan finns det några flera o-
  trevliga och gnidna mördarorganisationer, som inte får dessa Korruptas
  läkemedelsföretag att bli lönsamma, utan Gangster som Bill Gates?

  Gillad av 1 person

 11. Rune Pettersson,. skriver:

  Sedan måste Jag få säga: Grattis Till Dig Helena Palenas Skop, om hela taget
  om Pandemin icke var fler än de 67 personer som var inlagda senaste veckan ?
  Man kan undra vad Folkhälsomyndighetens genomsnittliga betyg i matematik,
  döljer något av ”Svågerpolitik” som är bestående av, alla ”karriärslyssna” byrå-
  krater som vi har sett på televisionen och alla professorer & generaldirektörer,
  och byråkrater i en Svensk myndighet ? Övriga måste ha varit patienter med
  underliggande Sjukdomar ! Vi vill icke ha någon påhittad s.k. Pandemi av Folk-
  hälsomyndigheten i ”Tokholm” vi Vill icke höra talas om edra förljugna lögner å
  Hur Har Vi Råd Att Hysa Er Alla Högavlönade? Om jag hade varit yngre skulle
  jag ha kört ut er alla ur riksdagshuset och alla Byråkrater ! Precis som Jesus
  lär ha gjort en gång med ”månglarna ur Templet.!

  Tack Helena för att Din Blogg finns,!

  Gillad av 1 person

 12. bjornwiklund skriver:

  Jaa 25% av de inlagda på IVA är de med viruset de är inte där av. Och stat som numer inte presenteras: 1/7–24/10 smittade trots fullt vaxade 15 401 av dessa 20% av alla smittade fick 54 vård på IVA och 248 av gruppen avled…… 47 951 ovaxade 231 fick vård på IVA och 83 i gruppen avled blir en grupp på 13 796 som är under vaxbehandling….så här var det inte binärt utan mer korrekt iaf 19 avled och 20 fick/behövde vård på IVA 20% av de konstaterat smittade och fullt vaxade svarade för 71% av de avlidna…… nu är ju förklaringen till en del att man vaxade de sköraste först osv…. men spittspridningen var otroligt hög på dessa boenden…..

  Gillad av 1 person

 13. Helena Palena skriver:

  Pelle! Yeadon har lämnat England och bor i Florida. Han har samma problem med släkt och vänner som inte snappat vad som pågåt. Han lever farligt och är inte säkrare i USA eftersom dom onda opererar överallt. All heder åt honom som sprider sanningen.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Folk dör i vanlig takt! 🤔
  Antalet döda i Sverige per 1000 personer, SCB dödsfallstatistik:
  2021 – 9,00 (preliminärt)
  2020 – 9,48
  2019 – 8,64
  2018 – 9,06
  2017 – 9,14
  2016 – 9,17
  2015 – 9,28
  2014 – 9,18
  2013 – 9,42
  2012 – 9,66

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Per Shapiro – undersökande journalist –
  lysssnar på människor med biverkningar.
  https://folketsradio.se/vittnesmal-fran-vaccinlandet/

  Gilla

 16. Pelle skriver:

  Doctors Tell It Like It Is – What People Need to Know About Coronavirus!!
  https://odysee.com/@cryptorich:e/Drs-tell-it-like-it-is:a

  Gilla

 17. hllviken skriver:

  ILLUMINATI-korten om det som händer nu:

  Gillad av 1 person

 18. hllviken skriver:

  SIMPSONS 1999

  Gillad av 1 person

 19. Helena Palena skriver:

  hllviken! Ja huvaligen vilken framförhållning och hur planerat allt är sen länge! Men tänk om det hela går över styr! När blodbadet börjar gäller det att veta vilken man ska klappa till!

  Gilla

 20. hllviken skriver:

  Helena, kommer du ihåg en länk som jag skickade för flera år sedan som handlade om en bok som var skriven på 1890-talet. Den beskrev mycket om Trumps liv 100 år senare!?!?!

  Gillad av 1 person

 21. Helena Palena skriver:

  hllviken! Ja, det kommer jag ihåg. Valsade även runt på facebook. Simpson-korten är ihopklippta är nya rön. Men dom är ju så fräcka att dom talar om vad dom ska göra. Det är t o m så att dom måste göra det. Äger man världen så gör man! Men kan inte hjälpa att jag känner ett visst förakt för dom. Varför har dom inte lyckats med sina ränker för länge sedan när dom har alla resurser. Jävla dårar!

  Gilla

 22. Pelle skriver:

  https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/02/Trudeau-F-CK.mp4?_=1

  Klaus Schwab in 2017 says he’s proud his WEF infiltrates governments and he personally knows more than half of Trudeau’s cabinet.

  Gillad av 1 person

 23. Helena Palena skriver:

  Pelle! Säga vad man vill om Benjamin Fulford men han skriver i alla fall Justin Castro! Läste för länge sen att Justin är Fidels son. Han är lik Castro. Bolsjevikerna jobbar på. Det här med höger och vänster är ett jävla spel. Som om det inte hade varit hur lätt som helst för USA att ta ner Kuba! Men det är viktig att upprätthålla det hela!

  ”The takedown of the Khazarian mafia is accelerating. A worldwide arrest warrant issued for David Rockefeller Jr. means one of their top bosses is now a hunted man. Meanwhile, riots and demonstrations around the Western world are bringing down other KM leaders like Emmanuelle Macron of France and Justin Castro of Canada.”

  https://benjaminfulford.net/2022/01/24/worldwide-arrest-warrant-for-david-rockefeller-jr-as-khazarian-mafia-take-down-continues/

  Gilla

 24. Pelle skriver:

  Videon ovan är en av den bästa interjvuv med Martin Armstong

  The Great Reset is FAILING!
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrong-in-the-media/new-interview-the-great-reset-is-failing/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.