Regeringen ger uppehållstillstånd till migranter som enligt svensk lag inte har rätt till sådana!

Ett ensamkommande asylsökande barn från Afghanistan spelar fotboll under ett träningspass för migranter, organiserad av Sandarna BK, 11 februari 2016, i Göteborg. (Bildkälla: David Ramos/Getty Images)

Varför daltar våra myndigheter och regering med dom afghanska ungdomarna? Killar som ljugit om sin ålder! Hur kan ungdomar som inte gått i grundskolan hoppa direkt till gymnasiet? Och varför kan man inte utvisa ”barnen” till Afghanistan när det visade sig i Uppdrag granskning att det var säkert att åka tillbaka dit. Det enda som behövdes var lite pengar. Ur artikeln som bör läsas i sin helhet:

”Regeringen önskar att riksdagen röstar om propositionen innan sommaren, och att lagen träder i kraft i juli. I den slutgiltiga versionen finns det inget krav om att bekräfta varken ålder eller identitet, så länge den ensamkommande har en avsikt att någon gång studera på gymnasieskolan.
Kanske mer än någonting annat så visar propositionen att istället för att ha en rättssäker invandringspolitik så har regeringen valt att ge uppehållstillstånd till migranter som enligt svensk lag inte har rätt till sådana.”

Ja! Varför daltas det med denna grupp! Med killar som ljuger om sin ålder och som varken har asyl- eller skyddsskäl? Som tar enorma resurser av vår budget. Kan ett av svaren vara att USA/CIA i vilket Sverige ingår har dåligt samvete för att dom kontrollerar knarkhandeln i Afghanistan och vill betala tillbaka lite? Ja! Så kan det vara!

Plus att bankerna behöver nya människor hela tiden som kan skuldsättas. Det är ekonomin som kontrollerar politiken. Det borde väl vara tvärtom. Men det är privata banker som bestämmer var skåpet skall stå.

Frågan är varför just Sverige tar emot en sån stor grupp afghaner när inget annat land gör det. Alla länder lever ju under samma centralbankssystem. Svaret är nog att vi är det mest privatskuldsatta landet på jorden. Offentlig konsumtion är det enda som upprätthåller den skuldmättade ekonomin. Därför måste inflödet av humankapital fortsätta. 

Läs även:

Ljug och du får stanna!

Afghanistan världens heroinbod

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Regeringen ger uppehållstillstånd till migranter som enligt svensk lag inte har rätt till sådana!

 1. Stig Palm skriver:

  Godhetsmesar söker sig till politiken att där visa upp sin enfaldhet inför en sovande befolkning vars huvudintresse är hur det går i SVT för Bonde söker fru eller Melodifestivalen samt inte glömma sporten.
  Uppvaknandet blir förfärligt och politikerna har lämnat skeppet.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stefan Knief (facebook): Därför att dom aldrig ens varit i Afghanistan. Dom kommer från iran där dom är 2-3 generationens invandrare. Problemet är att dom ljugit om även det. Skicka dom till iran. Är bara att kolla deras mobil. Vart har dom ringt? Ja inte fan är det till Afghanistan.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Bra att Du skriver ut sanningen om vilka som startat upp knarkodlingen i Afganistan.
  Det är samma folk som ordnade med odling och försäljning av knark, opium, i Indien för vidaretransport till Kina.
  När kineserna motsatte sig förstörelsen skickades engelska flottan ut för att tillrättavisa kineserna, samma folk styrde Britiska imperiet som inte förintades 6 miljoner av, däremot så äger de svensk media och World trade center var deras verk, mm, mm, mm, mm.

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  Ingen förbättring skönjes än…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.