Afghanistan världens heroinbod! Hur illa blir det?

Vad våra tappra svenska soldater inte såg – var världens största opiumodlingar som exploderade i landet. Detta var planerat i förväg. Det är på samma sätt inom säkerhetstjänsterna. Ingen får veta vad den andra sysslar med. Endast några få har översikt. Afghanistan blev världens heroinbod – raka motsatsen till var det Afghanska folket behövde – mat, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

DET BLIR MYCKET ILLA I VÄST – MEN INGENTING BLIR SÅ FRUKTANSVÄRT ILLA SOM I USA.

Det tar emot att beskriva västvärldens öde – men jag känner mig manad.

När våra folkvalda svenska politiker beslutade att skicka svensk militär till Afghanistan blev vi medskyldiga till en massaker på hela det afghanska folket och på folkets kultur. Det är den ytterst obehagliga sanningen. Det är den nakna sanningen.

Vi hade vår uppgift i Afghanistan. Andra länder hade sina uppgifter. Soldaterna hade begränsad utsikt. Allt var noga utstuderat. En väg skulle säkras. Minor skulle röjas. Militära posteringar skulle byggas. Även civilanställda inom försvaret sattes in. El-ledningar skulle repareras. Försvarsanställda elektriker skickades därför också till  Afghanistan. Sjukvårdspersonal fick sina uppgifter. Tolkar utbildades redan i förväg för att vi skulle kunna prata med varandra. 

Det är en mycket omfattande operation att jobba med ”fredsbevarande insatser”. Men vi har lovat att ställa upp i kampen för demokrati tillsammans med våra bröder i NATO. Vi måste göra vår ”plikt”.

Vad våra tappra svenska soldater inte såg – var världens största opiumodlingar som exploderade i landet. Detta var planerat i förväg. Det är på samma sätt inom säkerhetstjänsterna. Ingen får veta vad den andra sysslar med. Endast några få har översikt. Afghanistan blev världens heroinbod – raka motsatsen till var det Afghanska folket behövde – mat. Så märkligt tänkte våra fina soldater.

Vad våra tappra svenska soldater inte såg – var den väldiga korruption som hade förvandlat huvudstaden till en märklig samling av ”fortifierade” slott. Som svampar växte dessa byggnader upp. Hela stadens ansikte förvandlades. Den gamla afghanska bebyggelsen trängdes bort från stadskärnan.

Där bodde de korrupta krigarhövdingar som samarbetade med de fredsbevarande folken i väst. Miliser skyddade deras slott så att de fick sova lugnt om nätterna. Hundratals privatpoliser skyddade  varje hövding. Detta kostade pengar – stora pengar. Det fattiga folket hade inga pengar så de fredsbevarande länderna gav ”bistånd” – så kallade vi det. Det svenska folket betalade snällt sitt bistånd. Vi hjälpte till så gott vi kunde.

Våra tappra svenska soldater var som alla andra fredsbevarande soldater lite grabbiga. De såg imponerande ut. Unga afghanska pojkar beundrade dessa ståtliga krigare. Många fick karameller och de gillade karameller. Att dela ut karameller är ett måste – så är det i alla krig. Soldaterna blev på flera platser populära – åtminstone bland många barn. De fick karameller helt gratis – bättre kan det inte bli.

PROBLEMET – VÄLDIGT MÅNGA AFGHANER GILLADE  INTE DE FRÄMMANDE KRIGARNA.

Konflikterna grodde. Hatet började växa. Synen av sitt nerdrogade afghanska folk gjorde ont. Massor av familjer drabbades av ett helvete utan like. Heroinberoendet skapade död och katastrofala mänskliga tragedier överallt i hela landet.

NATO LYCKADES VÄL. ONDSKAN NÅDDE SITT MÅL.

Till slut var de fredsbevarande uppgifterna nästan omöjliga att upprätthålla. De otacksamma afghanerna började göra motstånd i hela landet. Många vänligt sinnade länder i väst fick ta emot sina tappra soldater i likkistor. De djävla terroristerna dödade våra snälla hjälpsoldater – fy fan vilka svin. Så kände vi även om vi inte visade det öppet.

Katastrofen för det afghanska folket går inte med ord att beskriva. De som samarbetade med väst måste fly landet för att överleva. Så är det i alla krig – och så har det alltid varit. Vågor av flyktingar flyr nu från landet. De strömmar in till andra länder. Många ungdomar har blivit beroende av droger. De möts av en främmande kultur som absolut inte är välkomnande. Massor skickas tillbaka. Vi sänder tillbaka många till en garanterad död. Våra fredsbevarande insatser har fulländats.

DET DU GÖR MOT ANDRA GÖR DU MOT DIG SJÄLV.

Det är den himmelska lagstiftningen. Problemet är att det svenska folket inte kan förstå – de är ett offer för den onda världens hjärntvätt. Vi visste inte vad vi gjorde – det är sant.

Även våra snälla soldater visste inte bättre. De hade goda avsikter – nästan alla. För övrigt tänker vi oss inte för så noga när vi är unga. Den sprudlande livslusten gör oss litet aningslösa.

MEN ALLA ÄR INTE OSKYLDIGA.

Inför Gud är den Svenska Riksdagen full av vidriga människor – ett avskum som medvetet godkände massakern på ett främmande folk. Gud har helt rätt – det har hen alltid. Det var riksdagens ledamöter som godkände att Sverige skulle vara med i massakern. Vår svenska militära ledning visste också vad de gjorde. Vi fortsätter att beundra  deras fina titlar. Inte alla gör det – men väldigt många. Gud förlåte oss – ty vi förstår icke bättre.

Det finns en grupp människor som bor i Sverige som bär det yttersta ansvaret. Det var CIA:s agentnät som höll i trådarna för den svenska militära insatsen i Afghanistan. Hur kommer Gud att lösa denna rättskipning? Blir Gud så förbannad att det svartnar i ögonen? Kommer Gud att skjuta dem i huvudet så att hjärnsubstansen sprutar åt alla håll?  Nej – sådana hämndlystna tankar finns bara i människors hjärnor.

Nå – hur sköts den himmelska lagstiftningen?

Alla livsandar som under flera livscykler begått fasansfulla brott och aldrig bättrar sig försvinner som bloss i kosmos. Den släkttavla som vi inte känner till – vår andliga ”själstavla” – suddas ut. De dör både till kropp och själ – de försvinner. Håna mig mer än gärna men jag har rätt.

Människan är nämligen ett besjälat djur. Vi pendlar mellan liv i kropp och liv den andliga värld där vi normalt hör hemma. Den andliga världen är helt fantastisk medan jordelivet kan vara besvärligt. Vi återföds till den andliga världen när kroppen dör. Den upplevelsen slår ut allt annat.

Jag vet att nästan alla tror att intelligenta människor inte tror på Gud – men jag försäkra er att det beror på bristande förstånd. Nästan alla riktigt stora tänkare är djupt religiösa. Detta gäller även de stora naturvetenskapliga genierna. Det är de medelmåttorna som saknar visdom som inte fattar. Medelmåttor vandrar fram i ständig rädsla för döden, eftersom de inte fattar att vi har evigt liv. Det är mycket synd om medelmåttor – ty de rullar fram i livet som själlösa köttbullar. 

ÅTER TILL FRÅGAN – HUR ILLA GÅR DET?

Det vi gör mot andra – gör vi mot oss själva. USA kommer att få uppleva ett helvete som icke går att beskriva med ord. Alla stora städer omvandlas till kokande helveten. I särklass värst kommer att det bli i New York. Det andra amerikanska inbördeskriget blir ett blodbad. Fåglarna kommer att flyga ut och in genom fönstren i skyskraporna i nästan alla storstäder i USA. Många fina boplatser kommer att stimulera fågellivet. För människorna går det riktigt illa men för fåglarna blir det bättre.

Hela den så kallade ”fria världen” drabbas svårt – men inte på långa vägar som USA. Många storstäder i Europa kommer att sättas i brand. Kriminaliteten kommer att explodera. Vi får skörda den draksådd vi sått. Alla de länder som ställt upp i mördarimperiets slakter runt om i världen går det mycket illa för. Norge och Finland klarar sig bäst.

Det mest positiva är att mörkret inte är för evigt. Den ”fria världen” har slaktat färdigt. Vi kommer att få världsfred. Födslovåndorna blir mycket svåra i västvärlden. Det blir däremot en underbar övergång för alla folk som drabbats av USA:s krigsmaskin under de senaste hundra åren.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Afghanistan världens heroinbod! Hur illa blir det?

 1. Courtenay Barnett skriver:

  Brage,
  It is – WESTERN IMPERIALISM – written in large letters.
  You say:-
  ” No one gets to know what the other is doing. Only a few have an overview. ”

  Just like the Manhattan Project – so they had a template to work from.

  Gilla

 2. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Intressant och korrekt beskrivning av Brage – givetvis, eftersom han kommer från Norrbotten.
  Betr. Afghanistan så kom det ut en profetia inom frikyrkan 1989 om en dom över Sverige och som publicerades i en bok 1991. En pastor bad om vägledning om ett tecken när detta skulle ske och fick svaret ”När ockupationstrupperna lämnar Afghanistan”. (finns i boken på sid. 85). Jag läste denna bok när den kom ut och fann kommentaren om Afghanistan obegriplig och glömde bort den.

  Strax före nyår städade jag i min bokhylla och hittade boken bakom de andra ock läste om den. Och NU blev det mening i det hela. När den ondskefulle presidenten Bush startade den orättfärdiga attacken på Afghanistan efter 9/11 och krävde medlöpare från många länder med det hotfulla påståendet ”Den som inte är med oss är emot oss”!

  De svenska politisk/militära NATO-lakejerna skickade då svensk LEGOTRUPP i USA:s tjänst till Afghanistan år 2002 och dessa stannade där ända till 2014. Svenska grabbar dog där och åtskilliga blev traumatiserade för livet och hela soppan kostade ENORMA belopp av skattepengar.

  Jämför dagens ockupation av Sverige av bl. a. afghanska män och sådana från MENA-länderna som har skapat ett kriminellt, asocialt, våldsbenäget och kvinnofientligt läge i Sverige som nu rullar på utom kontroll av vare sig ”valda” politiska ledare, ”ordningsmakten” eller ”rättsväsendet”.

  Boken som nämns heter ”Ofredstider” och finns som pdf på nätet. http://www.harmoni.be/OFREDSTIDER.pdf Den går också att beställa som ”vanlig” bok via: paulb_49@yahoo.se

  I boken varnas också för en dom över Sverige på grund av de många barn som p.g.a. aborter aldrig får se dagens ljus. För att få en hum om detta så skaffade jag fram Socialstyrelsens senaste helårsstatistik över födda barn, resp aborterade (2016), vilket visade att detta år föddes drygt 117.000 barn, medan antalet aborterade var drygt 38000.

  Gilla

 3. Gösta Lilja skriver:

  Så här bör det vara med tanke på orsak och verkan:
  Jämför dagens ockupation av Palestina av bl. a. europeiska män och sådana från stormakterna i öst och väst som har skapat ett kriminellt, asocialt, våldsbenäget och kvinnofientligt läge i Palestina som nu rullar på utom kontroll av vare sig ”valda” politiska ledare, ”ordningsmakten” eller ”rättsväsendet”.
  Vad som i övrigt utspelat sig i MENA-länderna på senare tid överträffar till och med blodbaden i Gamla testamentet.

  Gilla

 4. Björngunnar skriver:

  Jag hoppas och tror att Brage har rätt, han har säkert rätt om att många svenska soldater inget visste inget såg.
  Men min grabb var i Afganistan och flög runt landet, skickade fantastiskt vackra kort från de afghanska bergen, men han såg också opiumodlingarna, han berättade för det svenska befälet och fick svaret att ”det skulle de inte bry sig om!
  Det finns enligt den judiska religionen två vägar, den nedre och den övre vägen och man bestämde sig för att ta den nedre vägen för den var lättare.
  Jag kan inte redogöra för deras logik och tror(vet) att det måste vara fel.
  Det är fö. samma folk som odlade opium i Indien och när kineserna opponerade sig skickades den av dem kontrollerade engelska flottan till Kina och påtvingade kineserna din vilja, det kallas boxarupproret.
  Hitlerupproret slogs också ner med det grövsta övervåld och bombning av civila.
  Efteråt ljög de om att det gasats 6 miljoner och i den lögnen lever många i än.
  Jag har varit i Israel och aldrig någonstans mött ett otrevligare och grinigare folk vilket bekräftar Brages tes om karma.

  Gilla

 5. Intressant tanke på att vi har blivit invaderade av afghaner som tack för vårt krig i deras land. En sorts karma. Även vi som inte var med om dessa politiska beslut kommer inte undan. Det blir en form av gruppbestraffning. Jag har röstat PK ända fram till 2010 då jag röstade SD. Tillräckligt länge för att vara medskyldig på mordet på Afghanistan. Mycket möjligt att den där Fateme eller vad nu hen heter, kommer bli statsminister i Sverige. Som vid det laget knappast kommer att heta Sverige. Kanske Nya Afghanistan? Då kommer alla vita svenskar att jagas som pestråttor. Det vi känner som vårt gamla Sverige kommer aldrig tillbaka. Det förtjänar vi heller inte.

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  KATASTROFEN I SVERIGE SLÅR TILL MED FULL KRAFT,
  Våldshärdar i städernas förorter har redan omöjliggjort ambulans-, brandkårs- och polisverksamheten. Fler och fler stadsdelar paralyseras. Anarkin tar över.

  Politikerna i de mest sjuka EU-länderna skriker ut sitt hat – ”vi måste dela solidariskt på flyktingarna”. Men parlamenten i alla EU-läder är inte landsförrädare. Flera länder i östra och mellersta EU har tryckt in stoppknappen. Aftonspyan i Sverige ryter ut sitt hat. Journalisternas pennor darrar av vrede. De hatiska köpta journalisterna (Gekaufte Journalisten – på tyska) älskar när de får skriva ordet ”solidariskt” på sina tangentbord. De får en kick av ordet. De mest förljugna människor som tänkas kan gömmer sig bakom fina ord – så enastående perverst beteende.

  De vet mycket väl att det är NATO/CIA:s alla krig som utlöser flyktingvågorna, men detta har de mörkat i sina sjuka hjärnor. Det betyder ingenting längre i vilket land vi är födda. Vi har rätten att bli medborgare i vilket land vi vill. Oj så vackert detta låter i globalisternas öron.

  Inga länder och inga folk kan fungera under sådana villkor. Detta fattar till och med en stendöd höna – men inte de politiska idioter vi valt in i Riksdagen. Hönshuset är en spegel av det hjärntvättade svenska folket. Sorry Moder Svea – du är redan förlorad. Ondskans femtekolonn våldtog dig. Det var vi som röstade fram drägget som skändade dig.

  Gilla

 7. Michael Thudén skriver:

  Tack, Brage för ett bra inlägg om hur USA gjort Afghanistan till CIA kontrollerad opiumproducent.
  Jag har själv skrivit en hel del om knarkhandel och hur det hänger ihop med dollarn och banksystemet. Skulle vara jättetacksam om du ville kolla in vad jag skrev nu och komma med dina visa tankar:
  Dollarn hålls uppe av knarkhandel, krig, korruption och förstörelse av andra länders ekonomi

  Gilla

 8. Pingback: Regeringen ger uppehållstillstånd till migranter som enligt svensk lag inte har rätt till sådana! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.