Nästa år i Jerusalem! Varför får inte Iran ha kärnvapen när Israel har!

I´m not your toy stupid boy!

Tittade inte på Eurovision Song Contest! Har kollat på vinnaren Netta på video. Och herregud säger jag bara! Ganska kul men samtidigt depraverande. Hon låtsas vara för kvinnorna och feminist således. Sjunger jag är inte din toy – stupid boy! Klart sånt går hem i en patriarkal värld! Där pojken är mer värd än flickan. Och så gör hon lustiga rörelser med sitt ansikte och kropp. Låter som en höna mellan varven. Hade juryrösterna seglat ensamma hade hon inte vunnit. Utan det var folket – telefonröstandet – som avgjorde. Säkert manipulerat!

Det hände mycket kring Jerusalem! Trump flyttade ambassaden dit från Tel Aviv varvid palestinierna brände gummidäck och slungade stenar. Vad annat kan dom göra instängda som råttor som dom är bakom murarna. Nettas vinst passade bra in för Israel som firade sina 70 år (staten bildades 14 maj 1948). Vid firandet av 50 år som stat vann  Dana International  Eurovisionen 1998 lämpligt nog. När palestinierna fördrevs till förmån för judarna gick det i ett huj. En del hann inte ens stänga av radion!

Ligger Israel i Europa? Israel debuterade i musiktävlingen Eurovision Song Contest (ESC) 1973 och har till och med 2018 deltagit 41 gånger. Trots att landet inte ligger i Europa har Israel tillåtelse att delta i tävlingen för att landet har medlemskap i European Broadcasting Union (EBU). Första gången Israel deltog var 1973 då de representerades av sångerskan Ilanit och bidraget Ey Sham som tog dem till fjärde plats. Israel har vunnit tävlingen tre gånger; Izhar Cohen och Alphabeta vann i Paris 1978 med bidraget A-Ba-Ni-Bi och året därpå vann de på hemmaplan i Jerusalem med den religiösa sången Hallelujah som framfördes av Gali Atari och Milk and Honey.
Netta Barzialai var lycklig över sin seger och hälsade publiken till Jerusalem nästa år. En stad som är en kontroversiell huvudstad. Israel som kontrollerar västra Jerusalem, där det mest bor judar, har ett tyst medgivande från det internationella samfundet. Men deras anspråk på att även kontrollera östra Jerusalem, där palestinierna är i majoritet, har mött starkt motstånd. Israel tycker däremot att Jerusalem är deras odelbara stad. Så när Donald Trump bestämde i december att omlokalisera amerikanska ambassade till Jerusalem från Tel Aviv gav det nytt bränsle till Israel-Palestina-konflikten där många palestinier dödats och tusentals har skadats.

Vägen går framåt för dom som har makten i världen! Målet är: En världsregering (kommunism), en världsreligion och ett nytt tempel i Jerusalem. Tänk att vi alla ska leva under kommunismen! Som mördat så många människor! EU är ett av medlen. Här hyllar Jean Claude Juncker Karl Marx! Och här täcker han av en staty och inviger en utställning på samma marodör.
Hur kan det komma sig att Israel får ha kärnvapen när inte Iran får?

Israel nekar till kontroll av Israel Nuclear Research Center i Dimona, Negev! Israel är INTE medlem av NPT! Iran är medlem av NPT!
Let us remember that the manufacture, possession and use of nuclear weapons are unlawful in Islam according to Imam Khomeini and Ali Khamenei, supreme authorities in Iran.

http://sayed7asan.blogspot.se/2018/02/ali-khamenei-nuclear-weapons-unlawful.html

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Nästa år i Jerusalem! Varför får inte Iran ha kärnvapen när Israel har!

 1. hellertz skriver:

  Helena, du missade att Dana International vann Eurovisionen 1998, när Israel firade sin 50-årsdag som stat. I år firade de 70 år med att Israels låt fick vinna, sannolikt på manipulerade telefonröster.
  Jag har faktiskt inte tänkt på tidigare att Israel inte tillhör Europa. Tack för den insikten… Man kan ju inte tänka på allt…. 🙂

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Pia! Tänkte ta med det men kom inte ihåg vem som vann när jag skrev och då gav jag fan. Tack för input! Ska lägga till det i texten! 🙂

  Gilla

 3. kattfjanthotmail skriver:

  Tack Helena för ett utmärkt inlägg!

  Gilla

 4. Kerstin Hulinder skriver:

  – Ja jag säger då det jag…
  = Bra tänk där Helena .
  Hmm..Såå var det nog det gick till i MELLO ja…👎

  Gilla

 5. Magnus Johansson skriver:

  Bobby Fischer brukade säga att USA är helt kontrollerat av judarna. Samma förhållande gäller även Eurovisionsschlagerfestivalen som sedan flera år domineras av homorörelsen och feminismen, två av judar skapade destruktiva samhällsföreteelser. Årets vinst var högst sannolikt åstadkommen med fusk eller åtminstone manipulation. Fler och fler människor inser nu att judarna och deras lögner och bedrägerier måste avslöjas i riktigt stor skala. Här följer ett exempel på det med avväpnande humor: https://www.youtube.com/watch?v=ZAYErQL4MsU

  Gilla

 6. hellertz skriver:

  Tack Magnus för länken. Gode Gud vilket smärtsamt skratt… Det gick inte låta bli att skratta åt eländet. Du har rätt. Det kanske är humor som måste till för att siffrorna och påståendena ska avslöjas. Jag lägger Youtubelänken på min FB-sida :-).

  Gilla

 7. Magnus Johansson skriver:

  Väl bekomme, Pia, och tack själv!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.