Peter Springare får stöd av Fritjof Västerbotten! Skriv på listan!

Här är upprop för att stötta Peter Springare – som gått ut på Facebook med sanningen om brottslighetens natur. Skriv på namninsamlingen och lyssna på Fritjof!

Sätt er in i fallet och skriv under, insamlingen går direkt till Anders Ygeman på justitiedepartemenet. Dela detta inlägg till hela er vänkrets. Detta får inte skylas över.
Peter Springare: ”Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.”

Peter Springares facebooksida

Sida på Facebook som stöttar Peter Springare

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

47 kommentarer till Peter Springare får stöd av Fritjof Västerbotten! Skriv på listan!

 1. Adele hedberg skriver:

  👍🏻👍🏻👍🏻

  Gilla

 2. Conny Lundberg skriver:

  Så jäkla bra gjort, Peter Springare!!! All heder åt dig som vågar stå upp för sanningen!!! :)))

  Gilla

 3. Pingback: Peter Springare får stöd av Fritjof Västerbotten! Skriv på listan! – Life, Death and all between

 4. Thomas Hansson skriver:

  Detta är så bra att du vågar gå ut och prata 👍🏻👍🏻
  All heder till dig Peter och fler poliser som vågar stå upp mot en dålig ledning

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Kalle Hellberg: Patrik Markström startade gruppen ”stå upp för Peter Springare” den 5 februari och precis nu har gruppen 31.125 medlemmar. Aldrig tidigare har en grupp vuxit så fort. Människor har under dagen kärleksbombat Peter Springare och polisstationen i Örebro med blommor, choklad, tårta mm. Springare är naturligtvis anmäld till åklagare av sina egna chefer och all positiv respons tystas ner. Örebropolisen har raderat på sin hemsida alla positiva kommentarer på order av, ja gissa vem?

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Även denne polis är hedervärd:

  Gilla

 7. Yvonne Flognfelt skriver:

  Vad ska göras med denna anmälan?
  Ska Peter Springare fällas för att han sagt sanningen? Det är ju sanningen som ska fram vid en rättegång eller? Anmäl de som ger falsk information i stället.
  Information om etnicitet bör redovisas.
  Brottsligheten ska inte döljas.

  Gilla

 8. Olle Gill skriver:

  Allt som Håkan Silversjö och Springare uppger är som jag ser det helt korrekt.
  Trots att åren gått sen jag var polis har jag vänner/arbetskamrater kvar i verket. Vilka också
  påtalar samma sak. Under min tid i kåren var det inte i närheten på detta vis, men trenden syntes redan då tydligt och klart. (slutade 1985 p g a annat jobb med mycket bättre lön)
  Därför har Du Peter Springare fullt stöd och medhåll från mig.
  O A G

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Yvonne: Hoppas det blir rättegång för då kommer ju sanningen fram! Nä, det blir nog inget.

  Gilla

 10. Pingback: ”Polismannen som sa sanningar får massivt stöd” | corneliadahlberg

 11. Hans Nilsson skriver:

  Hoppas att många fler som arbetar inom det offentliga som ser problemen inifrån har mod nog att följa Peter Springare. Ni har någon miljon Pursvenskar bakom er.

  Gilla

 12. Christer Lantz skriver:

  Skriver på äntligen en person som talar sanning

  Gilla

 13. Brage Norin skriver:

  DEN NAKNA SANNINGEN – EU:s STATSCHEFER ÄR ALLA LANDSFÖRRÄDARE.
  Carl Bildt och förra NATO-chefen Javier Solana (observera – inte nuvarande NATO-chefen Jens Stoltenberg) uppmanar i ett brev till EU:s stats- och regeringschefer att vid fredagens möte på Malta enas om att kräva att USA ska ta emot alla tusentals ”muslimska” agenter som samarbetade med USA under krigen i Mellanöstern. Freden är på väg. Nu måste de fly. Alla dessa ”flyktingar” betraktas naturligtvis som quislingar av sitt eget folk.

  Oj vad Bildt och Solana ömmar för dessa ”moderata muslimska krigare”. Så här skrev de: ”Europeiska ledare ska inte stå passiva när internationella avtal som ska skydda svaga, utsatta och dem som flyr krig och tortyr upphävs av exekutiva order sent på natten”. Det handlar om många tusen välutbildade agenter som rekryterades av CIA. Dessa agenter HATAR ledarna i Syrien och Irak. Trump blir lönnmördad när han sluter fred med dessa länders ledare – förr eller senare. Trump vill till varje pris undvika att få in alla dessa kriminella landsförrädare i USA. Många har ett fasansfullt brottsregister.

  USA:s president Donald Trump kommer kanske att utse Ted Malloch till EU-ambassadör. Ted Malloch har inte mycket till övers för Bryssel. Han betraktar EU:s köpta byråkrater på samma sätt som det korrupta etablissemanget i Washington. Han har jämfört EU med det gamla Sovjetunionen. Trump vill återknyta banden med Storbritannien och sluta provocera fram krig i varje land i Mellanöstern. Trump vill avsluta USA:s militära engagemang i Ukraina. EU:s förvirrade ledare är naturligtvis mycket svårt stressade.

  Carl Bildt är ingenting idag. Solana är ersatt av Stoltenberg – som numera delar Trumps syn på Ryssland. Varför kommer de på idén att skriva ett öppet brev till EU:s ledare som träffades i Malta? Är det för att de känner för de ”svaga och utsatta”? Nej och åter nej – båda är uppskrämda över Trumps försök att återuppbygga USA. De har ett annat syfte – de vill skapa kaos för att kunna knäcka alla nationalstaterna och demokratin i väst. Detta är globalismens agenda.

  MÖTET PÅ MALTA HANDLADE MEST OM TRUMP – INTE OM FLYKTINGAR.
  Theresa May försökte positionera sig som en bro mellan EU och USA:s nya politiska ledning. UK:s ”foreign secretary” Boris Johnson hade skrivit på Facebook. “Just had a great call with newly appointed Secretary of State Rex Tillerson. We reaffirmed our shared goals and will work together towards success and solutions to the global issues‬ we both face.” Boris Johnsons stolthet lyser igenom.

  Dalia Grybauskaitė, Litauens president, yttrade: “Jag tror inte att vi behöver någon bro mellan EU och USA. Vi kan kommunicera med USA på Twitter”. Hon tyckte att hon uttryckte sig spetsfundigt.

  Frankrikes extremt impopulära president Francoas Hollande yttrade att om inte EU kunde bilda en enat front mot Trumps nationella populism var EU-blocket dömt att kollapsa. Det är komiskt. I flera månader har Hollande varnat för att det är Putin hotar EU:s enhet. Nu varnar han för att det är Trump som är hotet mot EU.

  Den tyska kanslern oroade sig för de kommande valen i Nederländerna och Frankrike och Tyskland. Hon låg lågt. Bara någon vecka före mötet hade hon uttryckt sin oro för att Ryssland skulle hacka valen även i EU. Djävlar vad Putin hackar val. Stämningen var allmänt förvirrad. EU:s ledare måste slappna av. Det är dags för lite nervlugnande.

  EU-kommissionens president Jean- Claude Juncker yttrade – ”den nya administrationen i USA känner inte EU i detalj – men i EU är detaljer viktiga”. Oj så förståndigt sagt.

  DET VAR MÅNGA KLOKA ORD SOM SADES PÅ MÖTET.
  Varför mötet ägde rum är för mig en gåta. Ett större slöseri med skattepengar är svårt att tänka sig. Det var ett utslaget politiskt team som träffades. Globalisternas försök att att tillintetgöra demokratin i Västeuropa har havererat. Europas folk vill inte skapa ett Europas Förenta Stater. Vi vill hoppa av projektet.

  Bildts och Solanas brev hamnade i papperskorgen. Jag har inte funnit några kommentarer till detta märkliga brev. Trodde de verkligen att EU-mötet skulle ena sig bakom ett så utomordentligt korkat förslag – när denna fråga splittrar EU? Bildt måste vara ur balans. Varför förslog inte Bildt och Solana att EU skulle ta emot dessa ”flyktingar” – när Trump uppenbart inte vill släppa in dem? EU har ju redan tagit emot miljoner – varför inte ta in dessa skolade CIA-agenter dessutom?

  DET GAMLA CIA FINNS ICKE MERA. SIONISTERNA ÄR SKINGRADE.
  De har endast en sista historisk chans att återkomma till makten. Detta är att lönnmörda Trump så fort som möjligt. Att få in tiotusentals stormhatande muslimska agenter till USA skulle underlätta en hel del. Jag tror inte att Bildt vurmar för några ”svaga och utsatta” flyktingar. Då skulle han inte ställa upp på alla CIA:s krig i världen. Han vet att dessa krig skapar de flyktingvågor som ska knäcka nationalstaterna och demokratin i EU. Han vet att detta är nödvändigt för att globalisternas värdsdiktatur ska kunna lyckas.

  EN EU-SOPPA UTAN LIKE. SÅ SER DET UT NÄR EU:s LEDNING TRÄFFAS.
  Så var det inte när de träffades igår. Men igår är inte idag. Och morgondagen är inte heller sig lik. EU eroderar sönder. Den politiska förvirringen är total.

  Den 7:e maj kommer en Putin-vänlig politiker att väljas till president i Frankrike. Under våren blir det sannolikt val i Italien. Detta bestäms troligen inom någon vecka. Storbritannien vill påskynda utträdet ur unionen. Det börjar bli spänt. De politiker som försökte utplåna nationalstaterna i EU har misslyckats. De är alla chockade. De kommer att spridas för vinden i land efter land. Ingen förstår hur fort detta kommer att gå. De är alla landsförrädare. De är alla fiender till demokratin. De är alla globalisternas agenter – men de satsade på fel häst. De är förlorare.

  INGEN VILL FORTSÄTTA ATT KRIGA.
  Ingen nation vill erövra någon annan nation. Det är precis tvärtom. Alla länder vill återupprätta sina gränser. Att snabbt blanda kulturer som genom hela historien visat sig vara svåra att blanda – är ren ondska. Det är en slipad plan som CIA har utarbetat. Alla folk trivs i sina egna kulturer. Vi vill leva i lugn och ro. När vi far till Mellanöstern blir vi tysta när vi hör böneutroparna. Vilken spännande kultur. Viken mat, vilket språk – det luktar Orienten. Att få uppleva andra folks kulturer är bland det mest fantastiska vi får uppleva.

  SVERIGE HAR EN UNDERBAR KULTUR. Dan Anderssons dikter är eviga. Evert Taubes sånger är ovärderliga. Astrid Lindgrens sagor är en stor kulturskatt. August Strindberg är en dyrgrip. ABBA:s musik tjusade hela världen. Snus och pitepalt och surströmming – vi har mycket att vara stolta över. Vi måste slå vakt om vår kultur. Det är sådant som lockar turister.

  DET ÄR CIA:s ALLA KRIG SOM SKAPAR FLYKTINGVÅGORNA.
  Huvudsyftet har varit att skapa kaos för att bereda vägen för en världsdiktatur – globalismen. De parlament som nu styr i EU:s länder måste mista makten. Demokratin måste knäckas. Men Trump kommer att stoppa alla CIA:s vanvettiga krig. Han går i spetsen för att lösa våra problem. Hans politik kommer att stoppa vågorna av flyktingar strömmar in över våra gränser.

  Ingenting kan stoppa den folkresning som nu har börjat i EU. Det kokar redan i östra, södra och västra EU. Globalist-djävlarna kommer att förlora.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 14. orglasse skriver:

  Hej

  Något som nu pågår vilket är rätt obehagligt är att man försöker från både press och TV att förringa och skriva ner President Trump. Man kallar han inte ens för President. Man ljuger om allt mot honom. Observera vilka det är som gör det.

  Varför gör man på detta sätt från bolagspressens sida? Jo man vill förminska honom därför att när man slår till och mördar honom skall han vara en icke person.

  Då kan man slå fast att när mordet sker är det för allas bästa eller olyckan drabbade ingen som vi ska sörja.

  Man kommer nu med opinions undersökningar om vilket stöd han har. Det är lågt säger man och vi ska tro på den skit de serverar. Man sa före valet att Hillary skulle vinna stort – del var helt fel så vad säger att det de skriver är sant idag.

  Men var beredd på att man kommer att slå till och skall mörda President Trump.

  Troligen ska det ske med en flygolycka eller något annat storskaligt. Många döda. Minns vad man gjorde mot den Polska Presidenten där runt 100 mördades i den ”olyckan”.

  Gilla

 15. Lars Lindeberg skriver:

  Vilka är det som ligger bakom lagen om ”Hets mot folkgrupp”! Jo en bunta judar som inte ens har existensberättigande i Sverige!
  Judarna är utkastade 109 gånger från våra samhällen!
  Ändå är de tillbaka och håller på att utplåna Sverige och svenskarna!
  Det måste bli ett slut på detta!

  Gilla

 16. Sofia skriver:

  Ytterligare en polis som talar ur skägget:

  http://pbs.twimg.com/media/C4AD6uWW8AA1mOZ.jpg:large

  Gilla

 17. Martin Larsson skriver:

  Tack vare Fritjof Adams pedagogiska förklaring så får Dan Eliassons agerande under flyktingkrisen hösten 2015 plötsligt en förklaring. Genom att vägra stänga landets gränser och därmed fortsätta ta in tiotusentals våldsbenägna manliga migranter samtidigt som omorganisationen gick åt skogen så har samme Eliasson bäddat för totalt kaos i Sverige.

  Som svensk känner jag mig förråd av Dan Eliasson, Anders Ygeman, Anne Rambergs privata kotterier.

  Gilla

 18. Brage Norin skriver:

  I VARJE LAND PÅGÅR.EN STRID FÖR ATT BANA VÄG FÖR DEN RIKA PROMILLENS DIKTATUR – GLOBALISMEN. DEMOKRATI OCH NATIONALSTATER MÅSTE KROSSAS.

  INBÖRDESKRIGET I USA ÄR NÄRA FÖRESTÅENDE.
  De politiska spänningarna i USA håller på att explodera. Den gamla makteliten har blivit hysterisk. Globalisternas dröm om ett världsherravälde där all makt tas över av den stenrika eliten har utmanats. Globalisterna vill slå ut alla länders demokratiska system och upplösa nationsgränserna.

  Men globalisternas planer har avslöjats. Folk i hela världen reser sig mot den planerade maktkuppen. Slutstriden har redan inletts i USA. Landet kokar. Den sociala oron sprider sig som en löpeld. Alla människor gapar av förvåning. Det andra amerikanska inbördeskriget är på väg. Kriget går på sparlåga en tid. Explosionen kommer senare.

  ITALIENSKA BANKERNAS FALL INLEDER ANDRA STORA VÄRLDSDEPRESSIONEN.
  Ingenting i universum kan stopp det oundvikliga – Italiens banker kraschar. Därefter går det fort. Tysklands storbanker har ingen chans att överleva den Italienska bankkraschen. Tyskland, Japan och därefter USA – så faller de stora dominobrickorna. Först när förstår att dollarn är hotad rusar folket till bankerna för att ta ut sina besparingar, men då är det för sent. Då exploderar USA.

  Alla amerikanska militära styrkor kallas hem till USA men våldet går inte att stoppa. Massavrättningar av huliganer hjälper inte. Varuhusen kommer att tömmas på timmar från norr till söder i hela landet. Ett fasansfullt inbördeskrig är oundvikligt.

  HELA DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN – DEN ”FRIA” VÄRLDEN – STÖRTAS IN I KAOS.
  Under den första världsdepressionen blomstrade Ryssland. Revolutionens glöd och framtidstron fanns fortfarande kvar. Det blir på samma sätt denna gång, men nu är det hela öst som blomstrar. Solen går ner i väst och solen går upp i öst. En ny värld föds.

  Trump är utsedd för att rädda det som räddas kan. Han kommer att leda landets återuppbyggnad – på samma sätt som Putin ledde Rysslands återuppbyggnad. Imperier varar inte för evigt eftersom de bygger på förtryck. Imperier kommer och går.

  MORGONDAGENS VÄRLD ÄR EN VÄRLD I FRED.
  Putin och Trump kommer att gå till historien. De räddade världen från ett världskrig som hotade mänsklighetens överlevnad. De räddade världen från globalismens försök att upprätta en världsdiktatur. Morgondagens värld blir inget himmelrike – men vi får fred. I en värld i fredstillstånd kan vi lösa miljö- och klimatfrågor. I en värld i krigstillstånd kan vi ingenting göra. Den tusenåriga drömmen om ett fredsrike är äntligen på väg att gå i uppfyllelse.

  Vi behöver ett tusen Fritjof Adams och Peter Springare för att rädda vårt land.
  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 19. ÄNTLIGN talas glasklart språk om rena rama SANNINGAR! HJÄRTLIGASTE TACKKK till alla här på denna viktiga tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 20. Lars Lindeberg skriver:

  Bra skrivet Brage! Men där är en sak jag vill ta upp som du har förbisett! Rättsrötan i Sverige! Det som gör det möjligt att Sverige ser ut som det gör! Den har funnits länge!
  Wilhelm Moberg tog upp den på hans tid och påtalade den! Men Brösossarna tystade ner honom!
  Återigen är det judar som ligger bakom genom att de har nått nyckelpositioner i det svenska samhället och korrumperat det uppifrån!
  Bara att nämna Heckschers som Polischef för Sverige och dåren som Högerpartiets ordförande!
  Fängelsedirektören va var det nu hon hette!
  Det har alltid varit en skam att vara polis i Sverige! Minst hälften av dem är kräk och det har inte hjälpt att de har släppt in testickellösa i kåren! Tvärsom! Det har blivit värre!
  Som de sjöng för ett antal år sedan på 60-talet! ”Det är inte lagens långa arm polisen visar”! Samt jag vill ha en blå batong med hänvisning till manslemmen! Det var en massa knullande överallt med poliser inblandade!
  Med sådana hantlangare är det inte konstigt att Sverige ser ut som det gör!
  DET ÄR EN SKAM ATT VARA POLIS I SVERIGE!

  Gilla

 21. Hans Nilsson skriver:

  Att börja tänka på vad man har i stället för det man inte har är kanske inte som himmelriket men kan vara mer rogivande i jordelivet.

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Hans: Verkligen! Igår kokade jag högrev i nästan fyra timmar! Mmmm så mört kött och vilken god buljong! Så nyttigt! Nu ska jag klappa min kattpojke som snarkar i sin ICA-låda (ska visa bild sen). Och sen blir det en promenad i solskenet och den gnistrande snön! Så underbart! 😛

  Gilla

 23. olle skriver:

  Há,..jaha, har Sven Erik Forslin vaknat till liv,..roligt med din långa och bländande kommentar.
  Jag tror att lite dragspel och lite jävlar anamma från myndighets personer behövs,..Klarspråk och
  verkställande åtgärder i stället för liberalt jävla flum…Vad kom nu dragspelet in i kommentaren för
  nu då,..tänker NI?!
  Jo drag spel, surströmming och lever är tydligen något som man absolut gillar eller hatar,..Det är väl också vad dessa debatter handlar om. Vilket alltid stannar vid surr och fördröjning.
  Klarspråk från dom som har sitt ämbete att övervaka.
  Då möjligen går det att få till saker och ting. Då återstår effekten av klarspråket,..alltså vem gagnade det?
  Enskilda, folket, dom fattiga, dom rika, landet, dom som gjort rätt för sig, dom som inte hade gjort
  rätt för sig, övriga världen,….eller vad. Det är nog det svåraste att få alla nöjda.
  Men här och var har det ”funkat” bra,..i alla fall, längre tider. Som hos oss i Sverige fram till för
  ca 20 – 25 år sedan då man tappade taget p g a högmod och över liberalism.
  Från 53:an igen

  Gilla

 24. Brage Norin skriver:

  DET GÅR ÅT HELVETET FÖR ALLA LANDSFÖRRÄDARE.
  * De som ställde upp för Frankrike i Algeriet – femtekolonnen – rensades bort.
  * De som ställde upp för Hitlertyskland – femtekolonnen – rensades bort.
  * I Italien hängdes landsförrädarna upp och ner på offentlig plats för beskådning.
  * De som ställde upp för CIA i Iran – femtekolonnen – rensades bort efter befrielsen.
  * De som ställde upp för CIA i Turkiet – femtekolonnen – rensades bort överallt.
  * De som ställde upp för CIA i Syrien – femtekolonnen – rensas också bort.
  * Precis samma kommer att inträffa även i Irak och Afghanistan och i Ukraina.

  Det finns så många kallblodiga mördare som ställer upp mot sitt eget folk på fiendens sida. Den himmelska rättsskipningen – det du gör mot andra gör du mot dig själv – tillämpas ofta efter krig. Har du dödat – dödas du själv. ISIS brott är så fruktansvärda att det syriska och irakiska folken vill tillämpa den himmelska rättvisan. Allt är tragiskt. Imperier som startar krig ställer till mycket lidande. Men snart faller jordens sista krigarimperium USA och vi får fred. Alla krig det senaste århundradet ”bär CIA:s prägel” – precis som världens mest kända fredsforskare Johan Galtung sammanfattat sin livslånga forskning.

  Aftonbladet sörjer INTE över alla folkslakter som CIA organiserat – men tidningen sörjer svårt över vad som händer med femtekolonnen som ställde upp på CIA:s alla organiserade folkmord. Under hela massakern på Syriens folk har de prisat massmördarna – de som Trump nu har övergivit. De sörjer även bittert över att Trump inte vill ta emot femtekolonnen till USA.

  MEN KAN ONDSKA SÖRJA? Nej – ondska kan bara spy ut hat. Aftonbladet fortsätter att spy ut hat. Aftonbladets byggnad i Stockholm måste rivas. Ondskan har bitit sig fast i väggarna. Ingen ozon-behandling klarar av att vädra ut ondskan från byggnaden. Ett sorgens monument måste resas på den plats där ”Aftonhatet” nu står. Byggnaden är en skam för vårt land.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja

  Gilla

 25. Lars Lindeberg skriver:

  Här blandar du koddarna med morötterna Brage! De som backade upp Adolf Hitler i Tyskland var 80% av Tyska folket!
  Tyskland blomstrade när de hade kastat av sig det judiska oket!
  Om vi i våra länder kastar ut juden kommer vi också att blomstra!
  OM VI INTE GÖR DET KOMMER VI ATT GÅ UNDER!
  Men jag förstår att du inte vågar ta upp detta!
  Då tar judarna bort brödet från ditt bord och du kommer att svälta ihjäl!
  När det gäller att riva byggnader så håller jag med!
  En byggnad som också behöver rivas är Vita Huset!
  Stanken från Obama går inte att vädra ut!

  Gilla

 26. Martin Larsson skriver:

  Håller med Lars Lindeberg. Nu får det räcka! I USA är de väldigt judemedvetna. Det är inte till judarnas fördel ska gudarna veta.

  Gilla

 27. Kenneth Rodesten skriver:

  En utomordentligt efterlängtad hjälte är kommen. RESPEKT

  Gilla

 28. Hans Nilsson skriver:

  Leif G W skall prata om Peter Springare ikväll i veckans brott. Skall bli spännande att höra hans åsikt. Det blir kanske något helt oväntat.

  Gilla

 29. anonym skriver:

  Sverige – en studie i rött, hur kunde det gå så snett.

  http://www.frihetsfronten.se/marknadskraften/artiklar/ekhist.shtml

  Gilla

 30. Lars Lindeberg skriver:

  Så klart, en anonym författare, till en massa halvsanningar och rent ljug!
  Kom ut ur din håla och tala om vem du är!
  Istället för att skriva en massa skit!
  Du måste tillhöra de utvalda det ser jag på ditt beröm av liberalerna!
  DE ÄR DESAMMA SOM KOMMUNISTERNA!
  En liten klick elit som styr för det helas bästa!
  Samt skor sig så in i Helvete! På vår bekostnad!
  ÄNDAMÅLET HELGAR MEDLEN!

  Gilla

 31. Lars Lindeberg skriver:

  Jag hittade detta nånstans, tycker det passar förbannat bra!

  Här har vi en person som aldrig har utfört ett riktigt arbete men som skriver artiklar!
  En parasit på samhällskroppen!
  Som inte har mycket erfarenhet av livet mer än att lyfta bidrag!
  Bidrag som jag har varit med om att införa men det skedde bakom min rygg!
  Det hon skriver är halvsanningar och rent ljug!
  Det är lätt att göra bara röra på fingrarna lite!
  Varför gör hon det kan du fråga!
  Jo hon är både imbecill och kommunist!

  http://www.na.se/opinion/ledare/man-begar-brott-men-det-far-man-val-inte-saga

  Gilla

 32. CastoroPollux skriver:

  Att arbeta som journalist betyder uppbära lön Lindeberg. Att avslöja sitt groteska missnöje och sin avundsjuka att vältra sig i sin träck..

  Gilla

 33. Jag har inte Facebook. Oavsett om ni har FB eller inte så kan ni ändå skriva under på Blueshifts namninsamling på att utse Peter Springare till ny rikspolischef.

  Gilla

 34. CastoroPollux skriver:

  Springare var ju mannen som föregick utredningen av Romregistret i Malmö vars mest slående slutsats efter utredning var att bildningen befann sig på krisnivå.. Dvs långt under det acceptabla..

  En polis med Nigyysob som värdegrund och inte lever upp till svensk lag och yrkets krav på professionalitet är olämplig för sitt arbete. Dvs det här är roten till de flesta skandaler som inte särskilt förvånande hemsöker verksamheten år efter år, decennie efter decennie.

  Inte oväntat har Örebro inom ett år ett andra dödsfall i arresten.

  Gilla

 35. CastoroPollux skriver:

  ”Här har vi en person som aldrig har utfört ett riktigt arbete men som skriver artiklar!
  En parasit på samhällskroppen!
  Som inte har mycket erfarenhet av livet mer än att lyfta bidrag!
  Bidrag som jag har varit med om att införa men det skedde bakom min rygg!
  Det hon skriver är halvsanningar och rent ljug!
  Det är lätt att göra bara röra på fingrarna lite!
  Varför gör hon det kan du fråga!
  Jo hon är både imbecill och kommunist!”

  Nerikes Allehanda är sedan länge en LIBERAL tidning Ankaström.
  Talar du om reportern öht eller menar du någon annan? Överdrifter, lögner och vida svingar tyder på desperation Ankaström.

  Man kan inte vara eller bli kommunist för att kritiken mot Springare är väl grundad och genomtänkt. Givetvis ger ju svaret klart besked om vem det är som har problem Ankaström.

  Imbecill? Du kvalar själv in som otvivelaktig segrare i ett lopp, ett duckrace ingen annan vill eller skulle få för sig att springa.. och jämfota är du något av en expert på.

  Gilla

 36. CastoroPollux skriver:

  Varken Lindeberg eller Ankaström reagerar på att för Lindebergs räkning inte blivit nämnd eller den senare för att bli beskylld. Ankaström leder annars ligan genom att blanda ihop Gunnar Thorsell och mig.. och visst är det en lättnad att inte kunna skilja de två Ankabergåt.

  För Lindebergs räkning måste ju hela historien skrivas om. Kommunist blir man alltså av det enkla faktum att inte tycka som Lindeberg. Den Liberala Nerikes Allehanda hyser alltså en kommunist vid sin barm.

  Den nogsamt precisa skribenten i NA har tydligen drabbats av hot efter sin klarsynta artikel om Springares analytiska förmåga. Både hängning och våldtäkt har erbjudits ”syndaren” vilket ju får en att inse att Jihadisterna är alldeles för många i Sverige. Eller så känner de sig inte hemma i den smala kulturella kostymen. En brottsutredare måste ju kunna bena ut saker för att kunna träffa rätt. Åtminstone om denne ska utreda brott. Titlar är ju tydligen viktiga för en viss sorts individer.

  Har Springaren inte redan gått ut och fördömt hoten vet jag inte om verksamheten lever upp till någon som helst standard. Annat än att tomma tunnor låter ihåliga.

  Gilla

 37. CastoroPollux skriver:

  Polismentaliteten I Örebro måste väl lida otur av att befinna sig så nära Uppsala moderaka, med Kapten Klänning i spetsen.. Hur förklara det blinda försvarstalet inför skandalen med Romregistret? Kan ingen redogöra för den saken…

  Verkligheten har annars en speciell förmåga att hinna ifatt sina ångande löpare https://twitter.com/KGuw/status/829727332478889984

  Gilla

 38. Helena Palena skriver:

  Castor: Tror du att det är Peter Springare han syftar på? Säkert! Fast oskyldigt egentligen. Människan vill gärna skryta lite och spela teater. Göra sig större än vad hon är. Mygla och ha sig! Förkastligt! Ja! Kanske t o m mänskligt när man är på fyllan och inte har alla hemma.

  Gilla

 39. CastoroPollux skriver:

  Det ser inte bättre ut.

  Varför vill du tro/anta att det är oskyldigt? Om detta är en polis med tung status som kommer påtagligt full till Kasinot, försöker muta sig in, som ett bättre argument och till slut hugger till med sitt polisleg, förstår jag att på jobbet kan det inte fungera särskilt bra. Omdömeslöst onykter som vanlig polis är en kraftfull varningssignal. Detta är en chefsperson och tydligen fungerar inte personalomsorgen alls. Vilket ju borde låta mer än kyrkklockorna vid begravningar.

  Försvara Romregistret i vad som redan vid avslöjandet såg anskrämligt ut höjer inte de positiva intrycken av varken schackpjäsen eller Malmöpolisen oförmåga att hålla sig till yrkets anvisningar med lagen om hur register ska se ut… En sämre ordning får man leta efter och det pågick i åratal. De tillsatta utredarnas dom var för polisiär verksamhet en katastrof. De kunde inte tro sina ögon eller sitt förstånd på vilken låg nivå lagens upprätthållare befann sig i Malmö och I Örebro anser en pjäs att det behövs ett artilleri till försvar när skandalen redan i inledningsskedet är ett hårresande faktum och målet skulle vara den Nye Rikspolischefen… Som ju inte kan annat än medge vad en stor del av Svenska folket redan förstått, men inte skytten. Tja ämnet för och ammunitionen till det avsätter tydliga begränsningar i omdömet inför beslutet att få vara med på tåget som skulle bombardera toppen i pyramiden. Ett mycket osmart drag.. Men vad kan man mer begära än avslöja vattenståndet i Örebro också vid tiden för skandalen i Malmö..

  Jag är ingen vän av denne Rikspolischef men måste också inse att ett mer oönskat jobb kanske inte existerar i Sverige.. Att poliser med bättre förutsättningar redan slutat i mängd som överträffar intagningarna är så illavarslande att utbildningssidan bestämmer att sänka intagningsnivån vilket ju ger förhoppningar om att kunna möta Malmös vars förhoppningar om förbättringar kanske aldrig kommer lyckas och med den nya slipper den omänskliga processen att tvingas tänka om, tänka nytt och börja förstå hur vår och deras lag ska tolkas.

  Givetvis kan bara en omänsklig kadaverdisciplin hålla en organisation med så stora brister i sitt omöjliga status quo.

  Och hur i helvete kan Kapten Klänning leva nästgårds i sin stinkande bubbla och arbeta som polis och med feministiska frågor och ingen känner vibbarna.. Men som sagt det är inte långt till Örebro.. Trots alla klagomålen på dåligt ledarskap hände ju ingenting ens med KK vid rodret Knutby hann bli ett 2.0 innan 1 plus 1 blev en kyrka på vida avvägar. Inte ens här med all nyfunnen uppmärksamhet har man fått saker att se rätt ut. Kostymerna verkar trånga. Trots erkännanden,dom och straff. https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/knutby-artikel/42970-del-11-en-mordare-i-sekten/

  En tröst kan ju vara att det inte ser bättre ut i Jönköping heller. Fördumsfullhet, förutfattade meningar är ju förutsättningar nog att skapa inskränkthet så att misstagen kan begås. En hel del rasism gror och tycker sig frodas bland yrkets kostymförsedda. Vad vi skåda är mer en maskerad..

  Rasist förblir man oftast med ett trasigt själsliv, vars brist på tröst och mål bara kan mynna ut i missnöje med sitt eget och avundsjukan som ständigt febrigt symptom och ett inte sällan överdrivet behov av uppmärksamhet. Att missnöjet sedan tutas ut och skapar situationer som alls inte hör hemma i verksamheten är inte bara vad polisens yrkesutövning drabbas av.

  Att sedan yrkeskunnandet som hos Stefan Holgersson ska ringaktas, motarbetas, hånas och fördöljas ska väl inte säga allt om organisationen som redan innan den skulle anta pyramidform var en skandal i ständigt pågående. Men vad kräver kadaverdisciplinen om inte lydnad och konformitet även om verksamhetsutövningen inte behöver det..

  Att sedan kårens beslutsfattare alltmer ger tillstånd och mangrant rycker ut till nassedemonstrationer förklarar var drömmarna har för sig både natt och dag.

  Gilla

 40. CastoroPollux skriver:

  Springare fick som han ville…
  Svaret på varför utländska män är överrepresenterade har vi vetat länge..

  Gilla

 41. CastoroPollux skriver:

  Den oändliga historien..

  Springare är ju inte en ensam schackpjäs heller.

  Ränderna går ju inte ur en poliskår som allt oftare ger tillstånd till extremister och mangrant skyddar fascisterna..

  Gilla

 42. CastoroPollux skriver:

  ”Förinta” vänsterextrema journalister? Finns där verkligen ingen arbetsledning i Örebro? Är det Ruttnandefriheten och demagogin Springare värnar om? Ja det är verkligen svårt att förstå vad Svensk lag bygger på, särskilt i polisyrket.. Polisskolans filmer hade ju en gnutta humor medan verkligheten överträffar dikten med batongslag i kriget mot ordet..

  Har klänning kårandans efterföljare som nu är ute och våldtar och förnedrar på Svenska? Visst var det en massiv härva av företagsledare, betydelsefulla och en hallick som råkade ramla ut genom balkongen! Som polis kan man ju ta sig friheter om andra kan..

  Varför Rasismen inte skiljer på humanism och girighet är ju för den en gåta att länge odla och vattna med sin bitterhet. Att Alliansen med sin agenda vill krossa välfärden och låta girigheten släppa lös vinstintressena behöver ju sådan support som SD. Inte med en rad har SD värnat om skolan annat än att stänka vigvatten på vinstintressena.. Ju mer social utslagning, kriminalitet dess fler väljare till SD alltså.. Om de ändå hade varit bättre på att förneka sig så hade väl springare sluppit göra parodi på sig och kåren. SD röstar alltså på vinstintressena och Alliansen medan humanismen ska klä skott för vad girigheten trots allt är totalt är ansvarig för..

  Allt är sig likt sedan depressionens USA. Fascismen ville ha rasmotsättningar och höll investeringskranarna åtdragna allt för att svälta ihjäl arbetarklassen, minska löneutrymmet och fördärva arbetsrätten, trygghetsavtalen…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.