Svetsar-Steffe en katastrof! Ygeman en mes! Tur att det finns bloggar!

J.K. Galbraith with Jacqueline Kennedy in 1962 in India John Kenneth Galbraith, ofta kallad J. K. Galbraith, född 15 oktober 1908 i Iona Station, Ontario, död 29 april 2006 i Cambridge, Massachusetts, var en kanadensisk-amerikansk nationalekonom, författare och politisk debattör

J.K. Galbraith with Jacqueline Kennedy in 1962 in India.
John Kenneth Galbraith, ofta kallad J. K. Galbraith, född 15 oktober 1908 i Iona Station, Ontario, död 29 april 2006 i Cambridge, Massachusetts, var en kanadensisk-amerikansk nationalekonom, författare och politisk debattör.

Vad ser vi i övrigt, jo en Stefan Löfven som skall leda vårt land men som inte gör det. Han är ett rundningsmärke och inte bara han utan hela den regering han leder är utan någon som helst framåtriktade tanke. De tillhör en förgången tid, och så ser det ut i väldigt många länder, skriver Lars i detta inlägg. 

De flesta av er som läser det som skrivs av olika personer här på denna sida vet och är i allmänhet rätt kunniga personer inom olika schatteringar av kunskapens träd. Man läser inte den här typen av skriverier om man inte har ett intresse för kunskap och allt som där hör till.

Därför skall vi vara tacksamma att dels det idag finns en teknik som ger oss tillgång till all information man vill ha genom internet. Vi skall också vara glada för de entusiaster som driver hemsidor och bloggar. Alla de som också deltar i debatter och med inlägg kommenterar allt som skrivs skall ha ett erkännande.

Naturligtvis finns det alltid avarter men det betyder inget gentemot den fördel som nu finns med öppenhet och att överhetens önskan om begränsningar av informationsflödet, men det kan inte längre regleras. Vi har idag verklig frihet av information. Så därför gnälls det något oerhört från de som vill äga informationen och kontrollera vad du ska veta.

Jag ska idag sätta fingret på en person och vad han betytt för hela vår Värld. Hans namn var John Kenneth Galbraith och enligt mångas mening en av de mest betydelsefulla ekonomer som levt. Han var verksam under en stor del av sitt liv i den amerikanska administrationen. Han har tjänat Presidenter som Roosevelt, Kennedy, Jonsson och även andra som aldrig blev Presidenter men som satt på enorm makt.

Han har skrivit böcker, gjort både radio och TV serier och gett folken sin kunskap. För den som vill förstå hans storhet så går ni in på Google och söker på hans namn så ser ni allt mannen gjort. JKG dog år 2006 men hans kunskap finns bevarad. Han var verkligt stor.

Varför jag skriver om honom beror på att det han sa under 1960 – och 1970 – talet har nu blivit verklighet. Det är det samhälle som han beskrev som idag är det vi kallar för globalismen. Han kunde cirka 30 år innan det skedde beskriva konsekvenser och varför det hände för oss.

Vi är idag där han sa – han varnande för att bolag skulle bli multinationella och större än vad länder är i form av ekonomisk makt. Han beskrev en sorts socialism under bolagens paraply.

” Galbraith har kommit att bli mest känd för två mycket inflytelserika böcker, ”The Affluent Society” (1958) och ”The New Industrial State” (1967). Huvudbudskapet i båda dessa böcker var att det under 1900-talet uppstått en ny typ av kapitalism som var radikalt annorlunda än tidigare varianter. I den moderna kapitalistiska ekonomin är det storföretagen som är den drivande kraften, menade han. Det moderna företaget var en byråkratisk organisation som hade mycket lite att göra med gångna tiders ägarkapitalism. Ägarna blev i själva verket alltmer osynliga. Företaget var en komplicerad social organisation där olika intressen tvingas försöka samsas för ett gemensamt ändamål. Genom ett stigande välstånd blir också motverkande sociala krafter (fackföreningar, konsumentorganisationer etcetera) allt viktigare inslag i ekonomin. Särskilt i ”Affluent Society” hade han pekat på det offentligas utökade roll i samhällsekonomin. En sådan utveckling drevs fram av ett stigande välstånd och av nya preferenser hos medborgarna.” https://www.svd.se/ekonomer-som-steg-ner-fran-elfenbenstornet

Men hans beskrivningar stannade där och nu ser vi framför oss något mycket annorlunda som jag vill att vi här på denna sida skall försöka identifiera, och därefter beskriva för att vi ska kunna förstå vad som kommer – vad som sker, och hur detta kommer att utveckla sig. Det bör vi göra därför hur duktig och kunnig än JKG var så är det som nu ska ske inget han kunde ge en förklaring till.

Vi är på väg in i ett helt nytt skeende vare sig vi vet det eller inte.

Idag sätter sig allt fler emot den utveckling som varit under de senaste 50 -70 åren. Utveckling är egentligen fel ord. Det som varit har enligt min mening varit rovdrift på allt från människor och vår planets resurser till våra nationers frihet mm, och det är inte sann utveckling.

Människor har hanterats som kollin och saknar värde när de stora företagen har flyttat hit och dit. Allt de gjort är för ökad profit. Se nu på vad som sker i USA där man tänker genom ett skattesystem återta sina jobb från låglöneländer dit de stora bilfabrikerna flyttat sin verksamhet.

Vår planet och dess miljö är inget man bryr sig om. Bara pengarna till de jätteföretag som finns strömmar in till dem så kan man förstöra hur mycket som helst utan konsekvenser åtminstone ekonomiska. Vad finns det för rimlighet i att tillverka en massa saker i Asien och sedan skeppa dem till oss här i Europa och USA? Jo profiten ökar men ingen tänker på konsekvenserna där fartygen vräker ut avgaser och förstör haven.

Vad kan det vara som gör att allt det vi nu ser och som Galbraith så väl kunde berätta för oss var på väg upplevs av många som ren idioti. Storbolagens absoluta okänslighet för människor och natur mm. Jo, det är kapitalismens avigsida. Allt har två sidor. Många beskriver kapitalismens fördelar men kapitalism är bra så länge den inte blir monopolistisk.

Idag blir det allt färre men allt större företag. De är större än många nationalstater. Se på vad ett företag som WV gjorde som manipulerade sina dieselbilar att visa utsläpp av avgaser som bara var ljug. Man förgiftar folk med cancerogena avgaser, och när de åker fast får de böter på lika mycket som en Svensk försvarsbudget och företaget reagerar inte ens på dessa böter. Så jättelikt är detta företag.

Men jag tror och jag känner att nu händer något. Folk vill ha tillbaka det som var. Vi saknar det gamla systemet och en ny rörelse börjar växa fram. Folk vill ha trygghet och andra människor man förstår och känner igen det vill man ha runt om sig. Man börjar bli det som kallas för socialkonservativ.

Det är detta jag tycker vi skall fundera över. Vad är på väg. Vad ser ni vad känner ni.

Personligen anser jag att början på det som vi nu känner av kom i och med framväxten av mer nationalistiska partier i Europa. Sedan kom Brexit. Därefter kom Donald J. Trump. Nu är vi inne i valåret 2017 då stora händelser kan ske i Europa. Vi har Putin i Ryssland som man nog kan säga att han är en av detta lands mest lysande ledare de haft.

Vad ser vi i övrigt, jo en Stefan Löfven som skall leda vårt land men som inte gör det. Han är ett rundningsmärke och inte bara han utan hela den regering han leder är utan någon som helst framåtriktade tanke. De tillhör en förgången tid, och så ser det ut i väldigt många länder.

Vi behöver ett nytänk och personer som förstår vad som kommer och redan nu tar tag i den kommande problematiken. Vad kan det då vara? Ja, en sådan enorm utmaning är befolkningsökningen. En annan blir resursbrist. Det finns här hur mycket som helst att diskutera.

Lars

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Svetsar-Steffe en katastrof! Ygeman en mes! Tur att det finns bloggar!

 1. pelle 3 skriver:

  Bra lars att du inte nämnde åkesson som räddare,,dessa grabbar gör mer skada en nytta,,folk tror på dom,,har inte hört sd prata om globalismen,,,joo lokalt,dom är lika förvånade som jag att inte ledningen tar upp nationalkänslan

  Jag hatar sd ledningen,,skitstövlar,hycklare,sionister,,,men det förstår inte vanligt folk,,hur ska demokrati fungera när folk är mer insatta i fotbollen ,farmen o hur ölen smakar i belgien,,,
  I tv säger dom att trump o putin är skurkar,,,det köper folk rakt av,,inte ens ett försök att ta reda på fakta,ynkligt.

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  VILKEN HISTORISK BETRAKTELSE. DET ÄR GLOBALISMEN DET HANDLAR OM. JAG FICK DETTA BEKRÄFTAT VID ETT GUDOMLIGT SAMTAL I MORSE.
  Nu på morgonen ringde jag upp Gud. Hen svarar sällan men nu plötsligt lyfte Gud på luren och frågade ”vad vill du”? ”Jag vill snacka lite” svarade jag. ”Okay – du får ställa ett antal frågor så ska jag svara” – sa Gud och tillade han hen inte hade tid att ”dösnacka”. Hen var ”upptagen”.

  FRÅGA 1:
  Till och med mina nära och kära och mina mest begåvade vänner som jag jobbade ihop med på Universiteten begriper inte politik. Vad beror detta på?
  SVAR: Alla ser på nyhetssändningarna på TV. De kan inte undvika att hjärntvättas. Ingen ser klart om de låter sig duschas av välformulerade lögner regelbundet.

  FRÅGA 2:
  Det måste väl betyda att sanningen inte har en chans så länge som ondskan kontrollerar massmedia?
  SVAR: Helt korrekt. Några få påverkas av sanningar som strömmar ut genom springor på nätet – men inte massorna.

  FRÅGA 3:
  Hur kan du då förklara varför så många miljoner människor i hela den förljugna världen helt plötsligt vaknar upp politiskt?
  SVAR: Det är verkligheten som väckt dem.

  FRÅGA 4:
  Är det meningslöst att försöka sprida sanningar på nätet?
  SVAR: Nej precis tvärtom. Ingen vet vad de ska resa sig mot om ni inte vet vilka fienderna är. Fortsätt att förklara vad globalismen är och hur globalismen försöker upprätta den stenrika elitens världsdiktatur. Det är precis i detta uppvaknande skede som sanningens skriverier kan påverka historien. Fortsätt skriva.

  FRÅGA 5:
  Är Trump en god eller ond människa?
  SVAR: Jag har utsett honom för att uträtta stordåd. Han har fått uppgiften att sticka svärdet i ondskans hjärta. Trump var mitt bästa val. Jag utsåg honom för många år sedan. Jag har allt
  under kontroll – du kan slappna av.

  FRÅGA 6:
  Det är så förbannat många människor som har tvingats fråga sig ”Gud varför har du övergivit mig” – varför har du lämnat oss i sticket?
  SVAR: Det var en ovanligt korkad fråga. Har du fortfarande inte förstått att det enda som betyder någonting är ditt andliga medvetande – din själ. Din kropp betyder nästan ingenting jämfört med ditt eviga jag. Jag har aldrig övergivit er – aldrig någonsin.

  FRÅGA 7:
  Varför ingriper du nu helt plötsligt så att många miljoner människor vaknar?
  SVAR: Jag har redan berättat att verkligheten håller på att väcka massorna – men det är bara halva sanningen. Ondskan hotar allt vackert som jag skapat på jorden. Er girighet skadar hela skapelsen. Därför har massor av andlig påverkan riktats mot jorden just i detta skede.

  FRÅGA 8:
  Är det Harmageddon vi bevittnar?
  SVAR: Jag bryr mig inte om ordval. Ni får kalla det vad ni vill. Men ondskan och girigheten har nått vägs ände – hela skapelsen hotas. Jag måste ingripa.

  FRÅGA 9:
  Är Trump och Putin ”kanonbra”?
  SVAR: Mahatma Gandhi, Nelsen Mandela, Martin Luther King och tusentals andra människor som tidigare levt eller nu lever på jorden är ”kanonbra”. Trump och Putin är utvalda till sina respektive uppgifter. Det är någonting helt annat.

  FRÅGA 10:
  När Mordors rike kollapsar – blir det världsfred då?
  SVAR: Alldeles strax blir det världsfred, men det blir inget himmelrike på jorden. I en värld i fred kan ni påbörja arbetet att skapa en bättre jord. I en värld i krigstillstånd kan ni ingenting göra.

  FRÅGA 11:
  Vad gör du med alla själar som organiserat alla Mordors krig på jorden under det senaste århundradet?
  SVAR: Alla själar som valt ondskans väg i livet har i alla tider fått en ny chans. Ni har alla varit både förtryckare och offer – många gånger. Det är så livets skolgång fungerar. Ni utvecklas steg för steg till hela varma människor. Denna process tar tid.

  Läget på jorden har nu nått ett kritiskt läge. Jag blir tvungen att använda papperskorgen – precis som ni gör med era datorer. De själar som helt gått förlorade kommer att försvinna som bloss i kosmos. Jag tömmer helt enkelt papperskorgen.

  FRÅGA 12:
  Det betyder väl att dessa själar aldrig mera återföds?
  SVAR: I ett fredsrike passar de inte. De dör på riktigt – både kroppsligt och själsligt. Alla de som fastnat i hatet begår strax ett kollektivt självmord.

  Livets skola går vidare. Ni trivs bäst i den andliga värld som existerar vid sidan av er fysiska värld. Alla era minnesbankar – det är ni. Det är mera verkligt när ni vistas i den andliga världen jämfört med livet i kropp. Jordelivet är förbryllande. Den drömvärld som väntar är helt fantastisk. Lita på mig. Nu har jag inte tid att prata längre – vi syns.

  Plötsligt satt jag med min mobiltelefon i handen. Samtalet avbröts. Det blev en överraskande inledning av dagen. Jag gillar att snacka med Gud. Signaturen ”Lars” beskriver globalismens hot mot mänskligheten i mycket eleganta ordformuleringar. Det stenrika elitens globala diktatur kan fara åt helvetet. Vi vill ha kvar våra nationer, våra språk och våra unika kulturer i varje land. Alla världens folk vill ha kvar sin nationella identitet.

  Vi måste tillsätta en nationell politisk räddningsstyrka i Sverige som tar fram en gemensam plattform som kan ena alla anti-globalister. Vi har en jättechans att dränera träsket i riksdagen om vi agerar klokt. Vi måste rädda det som räddas kan av Moder Svea.”Lasse” verkar självskriven.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Tydligen lever inte ”Lars” på denna planeten då hade han känt till alla vulkanutbrotten genom tiderna som har spytt mer skit och gifter än vad vi människor har gjort och kommer att göra!
  Via bilar och skorstenar och allt annat som vi använder!
  Detta angrepp på bilarna är rent löjligt!
  Det är ett rent angrepp för att tillskansa sig makt! Inget annat!
  Sko sig så in i helvete på min och vår bekostnad!
  ÄNDAMÅLET HELGAR MEDLEN!

  Gilla

 4. Stig Olsson skriver:

  Mycket intressant inlägg. Jag har faktiskt aldrig hört talas om denna kunniga amerikan, vilket bara gör det så mycket roligare att lära sig om, för kunskap är gratis och jättebra.
  Jag håller givetvis med om allt som skrivs, det är bara ett litet tillägg jag vill göra.
  Min gissning vad gäller regeringen är att jag tror de lagt sig platt och med så extremt uppvisande av ren dumhet och att det finns en anledning/plan bakom, för så urbota dum i huvudet kan man bara inte vara i såna stora antal!
  Därför misstänker jag starkt att deras plan är att helt enkelt förlora valet 2018 av den enkla anledningen att de redan insett att de inte klarar av att hindra det stora skeppet Sverige från att sjunka. Detta ger dom också möjlighet att, efter förlorat val, kunna få sitta på första parkett och skälla på de som vunnit valet och yra om hur dåligt de sköter landet och dess ekonomi.
  Väl medvetna om att det är de själva som är de riktigt stora bovarna.
  Och 2022 kommer ”alliansen”, eller vad man ska kalla ”vinnarna” att göra detsamma och så ärver sossarna slutligen sin egen skit… och folket lider…

  Gilla

 5. Corporate fascism är vad jag tänker på och vi är på väg dit med stormsteg om frihandelsavtal som TTP, TTIP och CISPA m fl går igenom. Vi kommer bli slavar åt dessa multinationella storbolag som vi inte kan rösta bort. Dom personer som blir stämda av dessa bolag kommer att få sina liv förstörda för all framtid. Deras barn och deras barn osv kommer tvingas betala av den skuld som den ursprungliga personen orsakade. Ett ny-feudalt samhälle där individerna blir livegna för generationer framåt är vad vi har att se fram emot. Om vi inte stoppar denna galenskap i tid.

  Gilla

 6. ullanna skriver:

  TTP är redan ute ur leken tack vare Trump 🙂
  Brage…Fråga 10: Det är precis det jag har sagt hela tiden. En värld i fred har varit min högsta prioritet för det är i en sådan värld vi kan skapa en bättre värld. Självklart måste också korruptionen minska och elitens makt och det är vad som händer nu. Trump och Putin kan skapa freden tillsammans med andra vakna ledare men folket måste göra sin del för att skapa en värld i Frihet, Jämlikhet och Broderskap.

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  ITALIENS BANKKRIS ÄR KATASTROFAL.
  ”Italy’s Banking Crisis Is Even Worse Than We Thought …”

  GREKLANDS BANKKRIS ÄR KATASTROFAL.
  ”Trump’s EU-ambassador Says Greece Likely To ”Sever Ties With Germany & Exit The Euro” (bryta banden med Tyskland och lämna Euron). Ambassadören betraktar Bryssel-drägget lika korrupt som Hillary-klanen. Han jämför EU med gamla Sovjetunionen).

  STORBRITANNIEN SNABBAR PÅ PROCESSEN – UT UR EU.
  Storbritanniens brexitprocess har tagit ytterligare ett steg framåt, även om Skottland fortsätter att gnissla. Ut åker ni ändå, är beskedet från premiärminister Theresa May. Det brittiska underhuset gav på onsdagskvällen i en omröstning klartecken till premiärminister Theresa May att inleda förhandlingar för att formellt dra igång utträdesprocessen ur EU.

  FRANKRIKES NYA PRESIDENT – MARINE LE PEN DEN 7:e MAJ 2017.
  Jaså – tror ni mig inte? Jag är (nästan) säker. En nationalistisk revolution exploderar snart i Frankrike. ”Marine Le Pen promises liberation from the EU with France-first …”

  Försöket att bilda en överstatlig regering i Bryssel håller på att misslyckas.
  * Folken i EU-länderna vill behålla rätten att bestämma över sig själva.
  * Folken i EU vill inte ha en globaliserad värld med ”en-promille.styrning”
  * Folken i EU vill behålla sina nationella demokratiska rättigheter.

  LIBYENS OLJA SUGER.
  Knappast någon oljefyndighet har en så fantastisk hög-kvalitet som de libyska oljekällorna. Drömmen om att få denna olja bara transporterad över Medelhavet är mycket lockande. Plötsligt rusar alla in i generalen Haftars famn. Men det blir Egypten som premieras. Ryssland ställde upp på Haftars sida och kommer att premieras. Frankrike satsade någorlunda rätt från början men Italien kom in sent. De ska genast upprätta ett konsulat i Benghazi för att be om ursäkt. Obamas CIA-politik att satsa på ”Tipoli-regeringen” har kollapsat.

  SYRIENS FRED STABILISERAS.
  Aftonhatet (Aftonbladet) sörjer våldsamt. Alla folk i Mellanöstern jublar. Den syriska presidenten Al-Assad är på väg att få en hjältestatus i hela Mellanöstern. Han lyckades med i huvudsak rysk hjälp knäcka CIA:s största legoarmé i historien – ISIS. Aftonhatet spyr galla över att Trump inte vill ha in alla som ställde upp på CIA:s sida till USA. De måste naturligtvis fly för sina liv när länderna befrias från ISIS fasansfulla terror. Trump kommer att stoppa dem – även om det tar tid.

  UNGERN JUBLAR.
  ”Moscow reassured Budapest that it will supply gas to Hungary with ”100% reliability”.
  När Putin lovar någonting så håller han det. Putin togs emot som en hjälte i Ungern. Det ungerska folket har förlåtit det gamla Ryssland. De kulturella banden är djupa och det ungerska folket vill återknyta sina band med det nya Ryssland. President Viktor Orban ryssvänliga politik är enormt uppskattad.

  HUR LÄGGER VI IHOP PUSSELBITARNA?
  * EU knyts samman både i norr och i söder med den ryska naturgasen.
  * Många länder i EU knyter förbindelser med Ryssland.
  * Nazistregimen i Kiev i Ukraina kollapsar.
  * EU i sin nuvarande form kraschar.
  * Aftonbladet spricker av ilska.
  * Wolfgang blir jättearg.
  * Carl Bildt tystnar.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja blir jätteglad.

  Gilla

 8. Rolf Löfgren skriver:

  Eftersom allt i världen handlar i grunden om ekonomi och pengar. De äkta värdena i mänskligt liv, familj, natur, närhet osv. har inget ekonomiskt värde.

  Den som äger bankerna, styr världen. Det spelar ingen roll vilken riktning politiken har, det är bankens ägare som styr. Snabb koll visar att det är judar-sionister som äger banker, de riktigt stora bankerna, FED, BIS osv.

  Vår enda chans till en positiv riktning på samhället är:
  1. Lag som skiljer permanent, äkta bank från finansbolag.
  2. Lag som stipulerar Riksbanken, som enda bank som kan producera nya pengar, som kontanter och som digitala pengar. Övriga banker får låna till låg ränta från Riksbanken, när eget kapital inte räcker.
  3. Medborgarlön, en månatlig summa som ger medel för familjens normala liv, ej lyx, men inte heller svält. Dessa medel rekvirerar Riksdagen från Riksbanken, som skapar dessa medel.
  4. Politisk riktning för positiv nationalism. Stå upp för svensk kultur, och att lyfta fram den högt stående kultur som fanns i den Norröna Traditionen.
  Den tradition som fanns redan på Nordisk bronsålder för 3000 – 4000 år sedan. Och som fanns till stora delar kvar för 1000 år sedan, när kristendomen trängde in i Norden.
  Ett centralt verk för detta är ”Den forna seden” vol.1 och 2.
  https://www.logik.se/Produkt/den-forna-seden-vol-1/
  https://www.logik.se/Produkt/den-forna-seden-vol-2/

  Att denna tid var en högt stående kultur kan man läsa ut av kvinnans ställning i samhället.
  ”Vi får veta att lagarna om kvinnofrid var ytterst stränga. Här talas om hårda straff inte bara vid våld utan redan vid otillbörligt närmande. Det framgår av berättelserna att kvinnan själv bestämde vem hon skulle ”gifta” sig med och behövde inte leva under en mans befallning.”
  http://friasidor.is/nordisk-historia-kvinnan-enligt-de-islandska-berattelserna/

  Svenska folket har kvar mycket av dessa värderingar: Ärlighet, Trofasthet, Stå upp för sitt samhälle, och att avvisa de som försöker skada samhället.

  Gilla

 9. Hans Nilsson skriver:

  Man kan bara uppmana så många som möjligt att fylla på ALLA reserver, så det finns något att ta av när det börjar skaka rejält. Jag önskar att jag kunde instämma i de två sista raderna som Rolf Löfgren har skrivit. I de kretsar jag har rört mig de senaste 30 åren och de personer jag träffar och träffat finns inte mycket kvar av dessa värderingar. Dagens moderna människor lever efter helt andra måttstockar än gårdagens folk gjorde. Vi som håller plikt, ärlighet och stå upp för vårt land och samhälle bla som ledstjärna för våra liv är idag i minoritet.

  Gilla

 10. Karl Marx bok Kapitalet blir alltmer relevant.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Kapitalet

  Marx påvisar det kapitalistiska produktionssättets rörelselag, dess inneboende motsättningar och dess historiskt övergående natur.

  Gilla

 11. Okej att TTP är ur leken. För tillfället. Men det är väl som med EU-valen. Röstar man fel så blir det nya omröstningar tills man röstar rätt. Dom kommer säkert försöka igen. Kanske man bara byter namn och kollrar bort folk på så sätt.

  Gilla

 12. Lars Lindeberg skriver:

  Han är en streber, opportunist, som med lätthet kan sälja sin mor för en spänn!
  Det framgår tydligt från hans CV!
  Den värsta sort av Brösocialister som finns! Som kommit upp sig via munnen! Arbetar med ansiktet liksom grisen!
  EN RIKTIG FÄHUND!

  http://politikfakta.se/2017/02/stefan-lofven-avslutade-aldrig-sin-svetsutbildning/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.