Franska valet står mellan Marine Le Pen och ett korrupt etablissemang! Trump är garanten!

Kolla på den suggestiva filmen och byt ut ordet fransk mot svensk!

Franska eliten satsar på Emmanuel Macron, en f d direktör vid Banque Rothschild. De har övergivit Francois Fillon. VILKET HISTORISKT ”LAPPKAST”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Macron var mycket väl förberedd. Skandalartiklarna om Fillon som detonerade den 25 januari var synnerligen väl planerade. Fillons syn på Putin och Ryssland blev för mycket. Fillon var dessutom nationalistiskt orienterad och stark anhängare till kristna värderingar. Han var katolik. Han var inte globalismens man. Makteliten hade förberett attacken mot Fillon i flera månader.

VILKET HISTORISKT JÄTTEMISSTAG

Nationella frontens ledare Marine le Pen kommer att kunna slå ut Macron i andra valomgången den 7 maj mycket enklare än Fillon. Hans anställningar av familjemedlemmar har varit praxis under många år. Det är tillåtet för familjemedlemmar att jobba åt en minister. Ingen har åtalas för sådant tidigare. Politikerna har skapat sin egen gräddfil – det är inte att undra på att fransmän hatar det korrupta politiska etablissemanget. Fillon kanske hade tänjt på gränserna – men faktum är att historien blåstes upp till en jätteaffär. Avslöjandena hade kunnat göras precis när som helst tidigare, men makteliten valde exakt rätt ögonblick.

Macron förflutna inom Rothschilds är ingen passande merit i Frankrike.
Emanuell Macron – före detta Director at Banque Privee Edmond de Rothschild S.A – blir snaran runt hans hals. Massmedia i Frankrike är minst lika korrumperade som USA:s massmedia. Nästan alla opinionsbolag är köpta. Trovärdigheten är lika med noll. Jag har skrivit det tidigare – Marine le Pen vinner den andra valomgången den 7 maj 2017. Det är kopplingen till Rothschilds som till slut avgör Macrons öde.

Rothschilds låg bakom kuppen mot Frankrikes nationalhelgon Charles De Gaulle,

De Gaulle tvingades bort från makten 1969. Rothschilds utvalda drägg flyttade in till Elyséepalatset – Georges Pompidou. I år 2017 – nästan 50 år senare – gör de ett nytt försök tillsammans med den franska finanseliten. Macron är deras val denna gång.

MEN FILLON GER SIG INTE SÅ LÄTT

Han kandiderar till presidentposten. I första valomgången den 23 april avgörs vilka som möts i andra valomgången den 7 maj – om inte Le Pen vinner den första valomgången med osannolika 50 procent förstås. Läget kan sammanfattas:

The French election is now Marine Le Pen vs a collapsing French establishment.

INGEN HAR ÄNNU INSETT VAD SOM BLIR AVGÖRANDE. OM TRUMP KLARAR SIG VÄL DE NÄRMASTE TVÅ MÅNADERNA – DÅ VINNER MARINE LE PEN.
Jag känner på mig att hon vinner. Min inre kristallkula är tyst – men jag är ”nästan säker”.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Franska valet står mellan Marine Le Pen och ett korrupt etablissemang! Trump är garanten!

 1. Hans Nilsson skriver:

  Jag satsar en peng på Le Pen och ytterligare en på Wilders. Putin kan snart få många som han kan samarbeta med.

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  VILL NI ATT DE MULTINATIONELLA FÖRETAGEN SKA TA ÖVER MAKTEN?
  * Vill ni att den stenrika promillen ska styra världen?
  * Vill ni begränsa våra valda parlaments politiska makt?
  * Vill ni förlora era möjligheter att styra över era länders framtid?
  * Vill ni att parlamenten ska fyllas av folk som tillåts skapa sin egen gräddfil?
  * Vill ni skapa ett överstatligt styre av byråkrater som inte är utsedda av väljare?
  * Vill ni ge mera makt till en korrupt elit som inte behöver svara för sina beslut?
  * Vill ni att många miljoner människor ska kunna få vilken nationalitet de vill?
  * Vill ni snabb-blanda kulturer och religioner och språk?
  * Vill ni upplösa nationsgränserna?
  * Vet ni vad ni vill?

  OM NI VILL LEVA I GLOBALISMENS VÄRLD – RÖSTA SOM VANLIGT.
  Vill ni bekämpa detta skräckscenario – måste ni sätta er ner och planera framtiden. En nationell räddningsstyrka måste skapas av ”visa människor” – som tar fram en politisk plattform för vårt lands räddning.

  Vi måste lägga undan alla politiska konflikter som inte är av någon större betydelse. Vi måste finna en ”minsta gemensam politisk nämnare”- för att kunna dränera träsket i Sveriges Riksdag. De är alla förlorade. De är redan infångade i globalismens nät. Uppgiften är brådskande.

  Gilla

 3. Ivar skriver:

  Nu finns det en chans att den sataniska sionistiska ondska som i över hundra år härskat västvärlden genom penningpressen, och som spridit sitt degenererade gift och lögner genom medierna, film, reklam, skolan etc och som startade båda världskrigen och som genom skrupelfria hejdukar i även vår regering och den avskums”elit” som synts överallt i väst äntligen kommer få smaka på det kalla stål de är väl värda. Jag och säkert många med mig har innerligt bett till Gud / Oden om räddning från dessa vänster-liberala judisk-marxistiska svin med sina kapitalist-herrar och lakejer som mot sina 30 sillverpenningar sålt sina själar till Rotschild-djävulen. Förhoppningsvis är denna Satanskult snart är utplånad.

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Fd petade SD politiker Gustav Kesselstrand William Hane och några andra skall bilda ett nytt parti ”Alternativ för Sverige” blir namnet. Detta parti kommer att få min röst om de hinner bli klara till valet 2018. Jag såg ikväll på rapport att Handelsminister Linde och några andra svenska feminister var insvepta i slöjor och tält när de är på statsbesök i Iran. Hyckleri i den högre skolan. Ju förr vi blir av med dessa pack ju enklare blir det att få vårt fosterland på fötter igen.

  Gilla

 5. pelle skriver:

  Operation Sarkozy : how the CIA placed one of its agents at the presidency of the French Republic

  http://www.globalresearch.ca/operation-sarkozy-how-the-cia-placed-one-of-its-agents-at-the-presidency-of-the-french-republic

  Dominique Strauss-Kahn’s Concern for the Poor Got Him Destroyed — Paul Craig Roberts

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/11/25/dominique-strauss-kahns-concern-poor-got-destroyed-paul-craig-roberts/

  Vi får se vad som händer med Marine Le Pen.

  Gilla

 6. pelle 3 skriver:

  Min röst med hans,,men bäst vore att dessa grabbar tog över ledartröjan ifrån nuvarande sd ledning

  Gilla

 7. orglasse skriver:

  Något att fundera över är hur val går till och vilka som vinner val och varför.
  Att valfusk föregick valresultatet i USA är helt klart. Men vem fuskade och vem fuskade mest. Hur fuskade man? Jo en teori som nu finns är att de maskiner som använts har gått att manipulera. Företaget som äger dessa maskiner ägs av Soros.

  Fusket i Kalifornien var mycket utbrett. Det påstås att miljoner Mexikanare utan medborgarskap i USA tilläts att rösta där helt illegalt. Resultatet var ju också helt synbart att Clinton vann med flera miljoner röster i denna delstat. Men i de flesta andra så gick hon på pumpen.

  Tack vare det system med elektorsröster så hade detta fusk bara betydelse för en delstat. Hade man haft en sammanräkning totalt för hela unionen då hade Clinton vunnit på grund av detta fusk.

  Men nu kommer vi till det jag vill ni ska sätta ögonen på – och det är följande.
  Steve Pieczenik. Den här gubben ser ni är mycket intressant. Han har en enorm kunskap. Han har varit med om allt som går att vara med om. Han kanske var en av de som förändrade USA.

  ”Tidigare CIA operatören Dr Steve Pieczenik har dykt upp från skuggan världen att varna amerikanska medborgare om en hemlig kupp inletts av Clinton gruppen. Steve Pieczenik, MD, PhD, är en psykiater, tidigare United States Department of statstjänsteman, författare och förläggare. Han studerade vid Cornell, Harvard och Massachusetts Institute of Technology; hans referenser är oklanderliga. Han också arbetat som agent, en psykologisk underrättelseofficer, med Central Intelligence Agency. Förra veckan publicerade han en YouTube-video där han hävdar att han-och andra före detta underrättelse män kooperativ är involverad i en elektronisk räknar-kupp för att förhindra Hillary Clinton från att nå Vita huset. Enligt Pieczenik, har han och hans medarbetare försett Wikileaks grundare Julian Assange med de kontroversiella e-postmeddelanden som har underminerat Hillary Clintons presidentvalskampanj.”

  Men det räcker inte där för han har aldrig visat sitt ansikte på bild tidigare men han gjorde det i en You Tube film strax före valet och där han helt klart sa att de stoppat Clinton från att vinna. Jag är mycket säker på att vi kommer att få höra rätt snart mycket mer om denne mans liv och leverne.

  Det är stora saker som sker i vår Värld just nu.
  Ni kan vara säkra dock på en sak – det är att Donald Trump inte har varit ensam i sin kamp för makten i USA.

  Gilla

 8. Michael Thudén skriver:

  Jag tror Brage har lite väl stor tilltro till både Le Pen och Trump. Det är kört att förändra systemet inifrån då det är ruttet från grunden (Trump fyller snarast träsket med nya Goldman Sachs- ansikten än rensar det). Le Pen )och trump) kör rasistracet och ser till att infödda fransmän ställs mot invandrare istället för att de tillsammans slåss mot systemet – ett klassiskt söndra och härska trix som eliten alltid kört med.

  Det är är bra, hon går bl.a hårt åt hycklaren Michael Moore:

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  DONALD TRUMP VILL RÄDDA USA – THAT´s ALL!
  Han vill inte att landet ska krascha fullständigt.

  * USA:s handelsbalansunderskott gentemot Kina var 2015 366 miljarder dollar (Kina 1 300 miljoner människor).
  * USA:s handelsbalansunderskott gentemot Tyskland var 2015 75 miljarder dollar (Tyskland 80 miljoner människor)
  Kina har gått om USA som Japans viktigaste handelspartner. Japans i särklass största handelspartner är idag Kina. Den period när Japan dränkte USA och hela västvärlden med billiga varor börjar närma sig ett slut.

  Det är i första hand Kina och Tyskland som kommer att känna av Trump-administrationens nya politik. Trump vill få stopp på alla krig som har gjort USA så förbannat impopulärt i världen. Han vet att den amerikanska militären har ruttnat upp inifrån. Han vet hur extremt efterbliven den amerikanska krigsmakten har blivit. Han söker ingen militär konfrontation vare sig mot Ryssland eller Kina.

  Han vill få hem industrierna tillbaka till USA och återindustrialisera nationen. Han vill inte se att alla mutade CIA-agenter som ställt upp för alla CIA:s krig i världen, ska börja strömma in i USA när det blir fred i länderna i Mellanöstern. Trump hatar sionisternas krigsagenda som drivits av USA under många årtionden. Trump hatar den finansiella elit som sålde ut landet.

  Trump satsar på att åter knyta banden med Storbritannien. Han vet att Turkiet redan har gått förlorat – liksom Syrien. Irak, Iran, Egypten, Libyen, Marocko, Libanon och hela Nordafrika. Hans tre föregångare på presidentposten har lyckats isolera USA i hela Mellanöstern. Han vill komma bort från alla konflikthärdar. Han vet dessutom att det var sionisterna som sprängde i New York i september 2001 och dödade 3 000 amerikaner. Han vet att sionisterna och globalisterna har varit en katastrof för den amerikanska nationen.

  Han vet även att USA:s framtid hänger på olja. Frackingtekniken är bara konstgjord andning. Alliansen med Ryssland är av strategisk betydelse. De ofantliga ryska olja/gas-tillgångarna i Sakhalinfälten i nordöstra Ryssland kan trygga landets framtid. Valet av Rex Tillerson till utrikesminister var ett genidrag. Det är Exxon Mobile som lyckades med den komplicerade horisontella borrningen för att nå de väldiga olje/gas-tillgångarna. Mellanöstern som oljeleverantör är körd. Saudiarabiens motbjudande oljeprinsar vill han helst slippa se. Han har problem med kulturen i muslimska länder.

  Han vet att EU är förlorat. EU:s öde är att vända sig österut och samarbeta med Ryssland och Kina. Trumps förslag till ny EU-ambassadör Ted Malloch är ett slag i ansiktet mot EU. EU-politiker har protesterat. Trump avskyr politikerna i EU som hånade honom under presidentvalskampanjen. Dessa förljugna politiker blev hans motståndare under hela valrörelsen. Han fick många knivhugg i ryggen av EU:s politiska ledare. Trump blir rasande när EU:s politiker riktar kritik mot hans tilltänkta nya EU-ambassadör. Han varnar!

  Trump may throw out the EU’s ambassador in Washington DC if his pick of Malloch for Brussels is blocked.
  EU har fått en öppen fiende i väster. Det mutade drägget i Bryssel som lät sig korrumperas av det gamla CIA har fått panik. Tysklands enorma handelsbalansöverskott gentemot USA kommer han att göra allt för att stoppa. Det blir ett handelskrig med stora tullar. Trump försöker aktivt locka Storbritannien ut ur EU: Trumps tilltänkta ambassadör i EU uppmanar Grekland att bryta med EU och Euron. Trump stöder både Italiens och Frankrikes politiska partier som vill bryta banden med EU. Trump vill förvaga Euron för att sätta stopp för handelsbalansunderskottet gentemot Tyskland.

  Sionismens krigsagenda är definitivt över.
  Alla förvirrade journalist-idioter som skriver om ett storkrig mot Ryssland och Kina är lika förvirrade som drogade hönor. Trump spelar bluffpoker om en massa saker – men inte om den amerikanska ekonomin.

  VARFÖR FÅR VI INGEN INFORMATION OM VAD SOM SKER I VÄRLDEN I MASSMEDIA?
  För att vi är en pöbel som ska underhållas på annat sätt.

  KOMMER TRUMP ATT LYCKAS?
  ”USA first” – det är Trumps politik. Japan investerar i landet. Flytten av industrier till Mexiko stoppas. Handelskriget mot Kina och Tyskland kommer igång. Men Trumps räddningsoperation kom för sent. USA hade redan splittrats – oåterkalleligt. Han har inte en promilles chans att lyckas.

  Huvuddelan av de ungdomar som nu reser sig mot Trump i USA bor hemma hos sina föräldrar och lever genom sin mobil. De har tappat alla framtidstro. De är arbetslösa och skyller allt på Trump. Katastrofen som kommer att drabba USA är så fasansfull att ingen orkar se in i framtiden i landet i väster. Imperiet är på väg att falla. Ett lågaktivt inbördeskrig har redan startat i USA. Det blir bankkraschen i väst som utlöser det oundvikliga – The Fiscal Cliff.

  Wow – fan vilken mardröm som väntar hela den ”fria” världen. Trump är utsedd för att leda landets återuppbyggnad – precis som Putin ledde Rysslands återuppbyggnad. Så blir det. Vill ni hålla vad? (Nej – jag avstår. Jag vill inte lura folk på pengar).

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 10. Michael Thudén skriver:

  Är du säker på att han vill ha slut på alla krig, Brage? Obomba vann sitt val på att bl.a säga att han skulle se till att USA slutade kriga sedan är han den president som krigat mest. Vi får se om Trump blir en ny Obomba.

  Instead of the endless “perception management” or “strategic communication” or “psychological operations” or whatever the new code words are, you could open up the files regarding key turning-point moments and share the facts with the citizens – the “We the People” – who are supposed to be America’s true sovereigns.

  For instance, you could release what the U.S. government actually knows about the Aug. 21, 2013 sarin gas attack in Syria; what the files show about the origins of the Feb. 22, 2014 coup in Ukraine; what U.S. intelligence analysts have compiled about the July 17, 2014 shoot-down of Malaysia Airlines Flight 17 over eastern Ukraine. And those are just three examples of cases where U.S. government propagandists have sold a dubious bill of goods to the American and world publics in the “information warfare” campaign against the Syrian and Russian governments.

  Etc etc – inga tecken hitintills på att Trump vill lyfta upp sanningen heller.
  https://consortiumnews.com/2017/02/09/trumps-foreign-policy-at-a-crossroads/

  Och som sagt – han byter bara ut träsket med nya Goldman Sachs-snubbar. Goldman Sachs och sionismen hänger ihop.Och hans svärsson stöder sionismen med miljoner dollar i Israel:
  http://forward.com/news/356077/kushner-foundation-bankrolls-radical-jewish-west-bank-settlers/

  Trump har sagt till i möte med CIA att USA borde ha snott oljan från Irakierna efter invasionen men att CIA kanske kommer få en andra chans, ordagrant:
  ”So we should have kept the oil. But okay. (Laughter.) Maybe you’ll have another chance. But the fact is, should have kept the oil.”

  Så mycket talar för att Trump kommer fortsätta stödja den 1% som han själv tillhör och dumpa de 99% av USA:s befolkning – precis som Obomba gjorde.

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  Jag tror att Johan Galtung får rätt – USA kollapsar under Trumps första presidentperiod. Imperier kommer och går. Galtung har hela sitt liv sysslat freds- och konfliktforskning. Det är många forskare i världen som ägnat sitt liv åt detta ämne. Galtung är bara den mest kända av alla dessa forskare. Han förutspår USA:s fall inom tre år – senast 2020.

  URKLIPP WIKIPEDIA: En av Galtungs bedrifter består i att år 1980 på en konferens i Oslo ha presenterat sin förutsägelse om Sovjetunionens närstående fall. Johan Galtung blev utskrattad av flertalet deltagare, men med tiden visade det sig att han skulle få rätt. Förutsägelsen slog bara fel på några månader.[2] Han har förutspått att en liknande kollaps kommer att inträffa i USA före år 2020, som ska föregås av en fascistisk diktatur.[3] SLUT CITAT

  Jag är nästan söker på att USA:s fall är nära förestående. 2017 – 2018 är min gissning. Italiens bankkrasch inleder en dominoeffekt. Någon månad senare faller dollarn. Inbördeskriget i USA kommer därefter som ett blixtnedslag. Hela den förljugna världen dras med i fallet.

  Vad Trump än gör under inledningen av sin presidentperiod spelar ingen större roll. Trump kom in för sent. USA:s kollaps kan ingen kraft i världen stoppa.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Ivar (bra kommentar). Korporationerna skiter i vilka dom suger ut. Snart är väst ett u-land och får åka till öst för att jobba för en låg lön. Omvänd kompott! Tror att de är så här som jag skrev i ett tidigare inlägg.
  ”Trump skärrar på. Lägger hinder på alla upptrampade stigar som Bill Clinton, George Bush och Obama krattat och putsat på. Det var Bill som släppte in AIPAC i administrationen och som tagit över. Så är Trump med i smeten eller inte? Ny är han i alla fall. Han kan vara med med ett nytt uppdrag. Det som sker makes sense om man tänker på att muren föll för att sovjet var dränerat. Folk kunde inte sugas ut mer. Och nu ska Donald göra Amerika great again och får mandat av NWO att göra det. NWO må ha flyttat sina intressen till Kina men när det sen i sin tur är dränerat så vill man återgå till ett flourishing USA igen och suga på. I alla fall kör Donald hårt. Han gillar inte vacciner och tror att det ger autism t ex (den 10-årige sonen sägs vara autistisk och då lär man sig the hard way). Nu är det förhållandet big pharma och federala myndigheter som får sluta leka och sko sig. Skulle vi inte behöva en Trump vi också! Våra företrädare gör så dåliga affärer så ett par stödstrumpor kostar 6 000 kronor! Finns det ord? Sanningen Björn Rosengren är nog den att det är Sverige som är den sista Sovjetstaten och inte Norge!”
  https://parnassen.wordpress.com/page/2/

  Gilla

 13. Pelle skriver:

  Great Political And Social Leaders Always Call Out The Bankers
  http://www.activistpost.com/2017/02/great-political-social-leaders-always-call-bankers.html

  Gilla

 14. Will skriver:

  Wayy cool! Somee very alid points! I appfeciate yyou penning thius write-up pluus tthe rsst oof thee site
  iss also really good. I reazlly love yor website.. Veery
  nkce colores & theme. Diid yyou buuld thjs sikte yourself?
  Pleasee reply bacck aas I’m hopung to createe myy verey owwn sijte andd want tto leazrn wherfe you
  gott this from orr what tthe theme is called. Cheers! Howdy!

  Thiss article couldn’t bee writen anny better! Looking through thiis ppost reminds mme off myy
  previous roommate! He constanbtly kept talkng abbout this.
  I’ll forwaard this powt tto him. Faiirly certain hhe
  will hace a good read. Thaanks ffor sharing!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.