Svenska stålet biter! Hahne & Kasselstrand till Riksdagen! Utmanar SDs hopplösa strykgäng!

 gustav

Gustav Kasselstrand och William Hahne, ledarna för Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU som uteslöts ur partiet våren 2015, har bildat ett nytt parti – Alternativ för Sverige. Bra! Lycka till! Dock borde de prata med Folkresningen De Fria om bankerna. Annars blir ju deras parti bara en till klöver i buketten och så kommer allt benämnas 9-klövern i debatten! Och då händer det ju inte ett dugg om man inte går till botten med det som styr allt och alla: Bankerna som styr ekonomin som styr politikerna! Sjukt! Det skulle väl vara tvärtom! Eller vad säger du Michael Thudén på Ett nytt penningsystem! Eller vad säger du Carl Norberg på Palanthir och Folkresningen De Fria! Ni kan ju allt om hur det förhåller med bankernas tillstånd att trycka pengar ur ingenting och sen ta ränta på luft! Feds trolleritrick nummer ett som förslavar världen! Digital Konfetti!

gustav-grodanGustav Mattias Anton Kasselstrand, född 27 juni 1987 i Valdemarsvik, uppmärksammades då han kallade Sverigedemokraternas partiledning för ”grötmyndiga gödbukspolitiker” och ”hopplöst strykgäng”. Bra sammanfattning. Gustav lanserade i januari 2016 podcasten ”Den kokta grodan” tillsammans med Erik Berglund.

William Eric Viking Hahne, född 19 april 1992, i Stockholm. Hahne anställdes 2010 som pressekreterare för Sverigedemokraterna i Sveriges riksdag men fick gå 2012, förmodligen på grund av en uppmärksammad debattartikel i Aftonbladet tillsammans med Gustav Kasselstrand där ungdomsförbundet tog ställning mot moderpartiet i Israel-Palestina-konflikten. I november 2012 uppmärksammades Hahne och Kasselstrand återigen i en debattartikel, denna gång i Dagens Nyheter där de kritiserade moderpartiet för behandlingen av Erik Almqvist efter den så kallade ”Järnrörsskandalen”. Undrar hur det blir med Erik Almqvist? Kan han komma tillbaka och jobba i AFS eller är han för alltid rökt genom rörgrejen. Skulle inte tro det. Han kan bli grön igen.

Tuffa killar! Det kan bli något! Skulle gärna rösta på dom om dom välter BIS-tornet i Basel av pinn. Go boys go! Lycka till en gång till! Här kommer gossar blå! Vik undan moskoviter! Det svenska stålet biter!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

43 kommentarer till Svenska stålet biter! Hahne & Kasselstrand till Riksdagen! Utmanar SDs hopplösa strykgäng!

 1. Martin Larsson skriver:

  Erik Almqvist har erkänt på Twitter att han är globalist och sionist så nej, han lär inte ha nåt att bidra med i ett nationellt parti. Däremot verkar Gustav Kasselstrand gruppera sig till samma skara nationalister som Motgiftsgänget och Ingrid Carlqvist (Ingrid & Conrad) – får se vad som kan komma ut ur det informella samarbetet?

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Ett spännande år ligger framför oss utan tvekan.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Martin: Det var tråkigt att höra! Att vara globalist och sionist är ju att gå med dom som utnyttjar oss till max. Ingrid Carlqvist skriver bara om muslimer. Hon vet med all tydlighet inget om pengarna. Då har man annat ljud i skällan! Nationalism – vad ska man med det till om man inte är herre i sitt eget hus – d v s har rätten att skapa sina egna pengar.

  Gilla

 4. Lasse Wilhelmson skriver:

  Dessvärre är nog även Carlqvist zionist …. och det är tveksamt om Gustav och William har full koll på de som kallar sig för judar i den anglosionistiska makteliten och den israeliska lobbyns inflytande över västerländsk utrikespolitik. Det går ju liksom inte att komma runt detta om man vill bekämpa globalisternas arbete för en NWO. Lika lite som att gå runt hela bankväldet som de ju också kontrollerar.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Lasse: Ingrid frotterar sig med Pamela Geller! Ändå får hon inte vara med i Sveriges finrum! Så infernaliskt jobbar the Deep State. Spelar ut alla mot varandra så ingen ska begripa vad som pågår! Undrar när det gick upp för killarna i SD att dom var köpta? Och måste följe en viss linje. Var det då Jimmie Åkesson gick in i väggen. Kan man undra. För partiet växte ju fram av egen kraft eller gjorde det inte ens det!

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Jag gillar Ingrid Carlqvist och hon ”går hem” i stugorna!

  Jag har följt henne under 5 års tid och konstaterar att hon går från klarhet till klarhet.
  Någon djupsinnig analytiker är hon inte men hon har framtiden för sig som socialt kitt.

  Gilla

 7. Olle skriver:

  En som inte har djupsinnighet är nog undertecknad,..men trots detta får jag oftast rätt när facit
  kommer. I detta fall gillar jag inte alls dessa virrhjärnor i ett läge då SD blir allt starkare. Detta
  ungdomsgäng kommer i media och av större delen av allmänhet anses vara allt för reaktionära i
  sin falang. Man kan ju kalla dom för omogna,..Jag tycker det är synd för SD som parti att detta sker. Att dom kan ha rättfärdiga åsikter och i vissa fall ha rätt, förbättrar inte SD-som parti då media kommer att presentera dessa som splittring och söndrig,..
  från 53:an

  Gilla

 8. pelle 3 skriver:

  Synd att du tänker så olle,du är absolut inte ensam att fundera i dom banorna,,,dom flesta som tänker rösta sd tänker så,,dessa kommer att bli grundlurade,,,jag tänker inte lägga någon röst på sd,,det är en bortkastad röst,,,dessa grabbar som kör igång är välkomna,,det lutar åt en röst åt det hållet,,
  Olle,åkesson vill samarbeta med moderaterna?hur känner du inför detta?de satt i åtta år o förstörde sverige fullständigt,,vill du ha med ett sånt parti att göra?

  Nuvarande sd ledning har int gjort ett smack för att få röster,,bara uteslutningar o pekpinnar åt sina egna,,rösterna kommer för att folk tror att det inte funnits något alternativ.
  Israel kramare,,inget tal om nationalstaten sverige,,jag hatar sd,för att dom lurar folk.

  Gilla

 9. Bosse J skriver:

  @Helena Palena
  Jag tror att Ingrid Carlqvist har tänkt om en del om judar.
  Lyssna på hennes föredrag (29 minuter, men lyssna på hela) Ingrid och Conrad #81 – Från Sverige till Absurdistan (föreläsning av Ingrid Carlqvist)

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  För att summera sveriges läge utifrån denna tråd.
  Det ser djävligt mörkt ut!
  8 helt värdelösa partier, så djävla usla att det bästa som kunde hända var om de gick upp i rök.
  Och nykomlingarna är misstänkta för inkompetens.
  Tillkommer att svensken i gemen ofta är både korkad och feg.
  Springaren, Fritjof Adams och Lasse Wilhelmsson är ljuspunkter i mörkret.

  Gilla

 11. Ingrid Carlqvist har gästat den nationalsocialistiska kvinnopodden Radio Regeringen. Så har även Conrad gjort nu i helgen. Kanske inte dags att räkna ut dem riktigt än.

  Gilla

 12. orglasse skriver:

  Två yngre grabbar på en bild. Vad säger denna bild för oss med lite erfarenhet. Jo den säger att två glada politiska amatörer tror att de skall kunna påverka ett val. De påverkar ingenting utom att de försätter sig själva i den delikata position att de aldrig kommer att få någon som helst politiskt inflytande.

  Trots att SD har en miljon väljare på ett ungefär bakom sig är ännu idag inflytandet över Svensk politik mycket begränsat. Man motarbetas av de flesta, och trots att nu moderaterna inser att man kommer efter nästa val behöva SD för att kunna driva en politik de vill ha så är motståndet mot partiet mycket massivt.

  Det tar lång tid och stora uppoffringar för att få inflytande. De här på bilden två unga Herrarna var med på sista valvakan hos SD. De gick omkring och glänste som om de var de som styrde och ställde samt dragit fram SD i opinionen. De fick lära sig den hårda vägen att ett parti det styrs uppifrån och inget annat. För den som inte begriper detta är det bra att lära sig lite historia. Ta gamla VPK som ett exempel och deras ledare som sa” att någon djävla ordning skall det vara i det här partiet också”. Detta är sant så sant.

  Socialism är en villfarelse – Nationalsocialism är en dubbel villfarelse som bara leder till elände. Försök att lära er av historien vad som skett. Den Tyska Nationalsocialismen som även här i vårt land var rätt utbredd före Tyska arméns nederlag i Stalingrad de dolde sina verkliga avsikter och vad de hade påbörjat. När konfrontationen med Sovjet började då kom allt i dagen.

  Alla former av socialism leder bara till folkens elände, och de som tror att man kan göra om det som en gång misslyckats de personerna är rent ut sagt dumma. Nationalsocialism har ingen framtid vare sig i Sverige eller i något annat demokratiskt land. Därför ber jag er att ni som skriver om detta att dels sluta göra det men framförallt studera historien. Se vad de gjorde med varandra i NSDAP där de mördade sina egna medlemmar osv. Makthunger är i dessa kretsar alltid total.

  Partier och personer med den minsta tro på Nationalsocialism har ingen som helst politisk framtid och de kan bara räkna med mycket marginaliserade gruppers stöd. Det nya parti de har gossarna nu bildar har en presumtiv väljarkår i den grupp av väljare som kan tänkas stödja något av de mer radikala socialisterna på högerkanten runt 50 000 personer att slåss om – fler är de inte i hela vårt land.

  För de väljare som verkligen vill se en långsiktig förändring av landet Sverige i en mer Nationalistisk riktning de ska ta avstånd från de här personerna, och vända blicken mot de som verkligen har en möjlighet att bidra till en förändring. Detta måste ske med kompromisser och förnuft. Därför är just Jimmy en sådan kraft som detta land behöver, och han tar avstånd från de dumheter som gossarna på bilden har talat om.

  Gilla

 13. Hans Nilsson skriver:

  För egen del tänker jag lägga min röst på AFS och låta 8 Klöverns företrädare hålla på i sin sandlåda och bråka om vem som skall få vara med vem under de närmsta åren. Jag är idag SD medlem men kommer INTE att förnya mitt medlemskap.

  Gilla

 14. Björngunnar skriver:

  Att rösta på något av 8 partiets söndra o härska partier är en ökenvandring.
  Det enda hopp man kan nära är att svensken fattar att han är lurad, att det kollektivt undermedvetna vaknar enligt Jungs teori

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Sofia: Ingrid pratar aldrig om pengarna. Har inte lyssnat på det senaste av henne men det är ju bra om hon berättar vilka som införde mångkulturen. Det var Olle Svenning och David Schwartz som skrev en motion (1975) och sen rullade det på.

  Orglasse: Killarna har inte skapat ett nationalsocialistiskt parti. Erik Almqvist skriver så här:

  ”På ett mer allmänt plan, gamla SDU:are eller ej, så tror jag att det finns utrymme för ett parti som liknar Nye Borgerlige i Danmark: Ett lite mindre ”sossigt” alternativ för den som är nationalistiskt och/eller invandringskritiskt lagd, med en vilja att lyfta frågor och perspektiv som av SD döms ut som ”otaktiska” snarare än ”fel”, samt med en kommunikation och mediestrategi som är lite mer populistisk och kontroversiell á la Trump, Farage och Orbán.
  Förhoppningsvis skulle ett sådant alternativ på sikt kunna bidra till att bredda den nationalistiska och konservativa väljarbasen, samt till att förskjuta det offentliga samtalet ytterligare en bit i konservativ riktning. I sådana fall win-win för alla Sverigevänner.”

  https://www.facebook.com/almqvist/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  För ett par år sedan besöktes jag av en man som varit ganska högt upp i SD. Det var intressant hur det gick till – hur mycket det festades t ex. Han lämnade partiet. Det är alltid kul att läsa folk som har inside information. Här kan ni läsa vad Ted Ekeroth skriver som nu lämnar SD:

  ”Många personer har visat sig vara rejält falska, oärliga och lismande: hyllar en när man träffar dem, spyr galla så fort man inte är på plats. I många fall är jag chockad över ”Dr Jekyll and Mr Hyde”-attityden jag sett och hört. Jag har personligen svårt att förstå hur man orkar vara så falsk och det kanske är därför jag alltid varit en dålig ”intern-politiker”; jag säger alltid rakt upp och ner vad jag tycker.” Läs mer:

  Gilla

 17. Björngunnar skriver:

  Kanske lika bra att ta tjuren i hornen och rösta på ett äkta nationalsocialistiskt parti nämligen Svenska motståndsrörelsen.
  Orglasse= tjuren.

  Gilla

 18. pelle 3 skriver:

  Petterssons blogg hade en omröstning ,,kasselstrands parti fick mer röster än sd,,,inget som förvånar mej,,förvånar det dej orglasse?
  Sd,are är så trötta på åkesson o dom andra styrda nickedockorna i sd toppen,,,,vad gör dom?sträcker ut en hand till moderaterna??? Utesluter anna för hon säger sanningen???
  Tänker du lägga din röst på sionistpartiet sd,orglasse?

  Gilla

 19. Sofia skriver:

  Jag har alltid haft höga förväntningar på William Hahne tills han sände dessa nyårshälsningar från Dubai –

  Gilla

 20. pelle 3 skriver:

  Han gillar brudar sofi,,vem gör inte det,,det viktiga är att han levererar

  Gilla

 21. Martin Larsson skriver:

  Sofia:

  22-taggaren Hahne förnekar sig aldrig 😉

  Noterar att Hahne har en 9 inch-hammer runt halsen också ….

  Gilla

 22. Hans Nilsson skriver:

  Om det vore en flock av hankön som han hade vid sin sida hade jag dragit öronen åt mig. Unga killar och brudar kan aldrig vara fel. Fullt normalt.

  Gilla

 23. Björngunnar skriver:

  Håller med men de där brudarna kan nog inte användas till att mjölka en ko och de såg ingen vidare ut))
  Mer som betalda sällskapsdamer.

  Gilla

 24. michaelnilsson228 skriver:

  Den som står närmast Hahne, ser inte helt fel ut.

  Gilla

 25. Jag har ett vagt minne av att Ingrid har nämnt David Schwartz för inte allt för länge sedan. Men jag minns tyvärr inte vilket avsnitt det var.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Morningstar! Ja, nyligen! Och det var väl på tiden så länge som hon hållit på.

  Gilla

 27. Martin Larsson skriver:

  Morningstar:

  Ingrid nämnde David Schwarz, Olle Wästberg, Leif Zern och Inga Gottfarb i hennes föreläsning i Göteborg nyligen.

  Bosse J. har lagt in länk till ljudfilen på Soundcloud.

  Gilla

 28. Sofia skriver:

  Ingrids föredrag – i länken ovan – är lysande!
  Vi som läst alternativmedia i flera år vet redan det hon talar om men om de sovande lyssnar kan de vakna av det.

  Gilla

 29. Sofia skriver:

  Andra delen handlar om ”Alternativ för Sverige”:

  Gilla

 30. Björngunnar skriver:

  Jo hon ser bäst ut!
  Men tar man bort sminket kanske allihop är riktiga häxor?
  Det påminner om de politiska partierna i Sverige.
  Hahne&Kasselstrand är bäst med god marginal.
  Om man fick rösta på dem som man inte ville ha istället så vore det mycket bättre.
  Då kunde man rösta på 8 partiet.
  Nu kan man välja på att låta bli att rösta eller rösta på det minst dåliga.
  Mitt förslag är att istället för att ha partier som styrs av Zion så skulle alla medborgare få lämna in tre förslag på åtgärder de ville ha genomförda av politikerna.
  Sedan får man rösta på de tre bästa förslagen.
  1.Mina förslag är att: Sveriges Riksbank nationaliseras.
  Befintliga lån övertas av staten.

  2.Rättsväsendet ersätts av äldre erfarna personer och lagböcker bränns!

  3. Presstödet tas bort!

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Sofia: Ursäkta mig men gud vilket dravel! Vad pratar dom om! En hel hög med sedelbuntar på vinjetten ändå inte ett ljud om vad som måste till: Ett nytt penningsystem! Tröttsamt faktiskt! Motgift inte min grej! De får datera upp sig. Jonas får frågan vad AFS borde göra. Svarar bl a: De måste markera distans till SD! Och så fortsätter det. Dåligt! Okunnigt om vad det är som gäller!

  Gilla

 32. Valsamverkar de nya minipartierna inte med andra partier kommer de motverka sitt eget syfte p.g.a. 4%-spärren. Ett hett tips för den konstruktive är Valsamverkanspartiet. 😉

  Gilla

 33. Berra skriver:

  Bankerna kan la inte göra pengar av luft om ingen ber om dem? Många ggr är folk rätt blåsta som tar lån för att köpa em massa dynga dom ändå inte behöver..sen är väl inte penningsystemet det bästa. Det kan jag hålla med om. Men det yttersta ansvaret för lånade pengar har den som skriver under skuldsedeln..

  Gilla

 34. Sofia skriver:

  Tack ”killen som blev avstängd på Motgift”!
  Mycket intressant!

  Gilla

 35. Björngunnar skriver:

  Wallenbergsstyrda låter inte bra.
  Isåfall återstår bara Nordiska Motståndsrörelsen.
  De har fattat vad det handlar om och snackar inte strunt om muslimer.
  Muslimhetsen kommer från ”bankägarna”.

  Gilla

 36. Björngunnar skriver:

  Samtidigt var det bankägarna som ordnade hit muslimerna för att söndra och härska och det har de verkligen lyckats med.
  När två bråkar, leta efter den tredje parten!

  Till Helena, det växer humle på min mark samma som på din bild ovan.

  Gilla

 37. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Humlekotten innehåller mellan 20 och 60 honblommor. Vid basen av hyllebladen sitter en körtel med ett gult, klibbigt pulver kallat lupulin. Körteln innehåller omkring 500 olika kemiska ämnen och är ännu inte helt utforskad
  Humle förekommer i arkeologiska utgrävningar från Birka och andra vikingatida bosättningar i Östersjöområdet, men verkar ha importerats snarare än odlats. I Sverige verkar humle odlas från 1200-talet, då olika bestämmelser om humle börjar dyka upp i lagstiftning. I Kristoffers landslag från 1442 står att varje bonde ska hålla en humlegård med 40 stänger, och kraven utökades till 200 stänger i Kalmar recess från 1474. För övrigt kan väl Humlegården i Stockholm nämnas.
  Först år 1860 avskaffades odlingsplikten, som alltså var en del av svensk lagstiftning i cirka 400 år. 😛

  Gilla

 38. Sofia skriver:

  Apropå William Hahnes exotiska äventyr i Dubai: 6 veckor efteråt hölls denna konferens där:

  http://worldgovernmentsummit.org

  ”Säg mig vem du umgås med och jag vet vem du är” –

  Gilla

 39. Martin Larsson skriver:

  Sofia:

  Vilket är sambandet mellan William Hahne och World Government Summit?

  Gilla

 40. Sofia skriver:

  @ Martin Larsson

  Tänk lite själv: varför var han i Dubai vid nyår? Vem bjöd honom dit? Vem är kompisen på bilden? Vem betalade hålldamerna? I vilket syfte?
  Inför världskonferenser är det mycket förarbeten – kommande politiker ”groomas” – de lockas att arbeta för andra syften än vad deras väljare vill………………………………….

  Jag har alltid sympatiserat med SDU – men vi lever i en lurig värld – om de inte är 100% patrioter så blir de korrumperade – det är så globalisterna jobbar.

  Allt maktspel sker i det fördolda – många svenskar har ännu inte fattat det. De tror de ser hela skeendet framför ögonen på dem.

  Ska man förstå det verkliga skeendet bakom kulisserna måste man kunna tänka abstrakt för att få de spridda puzzelbitarna på plats.

  Gilla

 41. hllviken skriver:

  Apropå William Hahne på bilderna ovan:

  Gilla

 42. Pingback: AFS: Sverige är svenskarnas land! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.