Våra barnbarn blir muslimer! Trump gör helt rätt som stänger gränsen!

Våra barnbarn blir muslimer vare sig dom vill det eller inte! Islam tar över skrev jag på facebook. Kolla svaret:

Eva Berglund:  Nah – mina barnbarn är busungar och tänker fortsätta vara det

Mitt svar: Kolla på videon. Sen kan du skämta!

Muhammed Religiös ledare Muhammed, född omkring 570 i Mecka som Muḥammad ibn ‘Abdullâh, محمد بن عبد الله بن عبد المطلب, död 8 juni 632 i Medina i nuvarande Saudiarabien, var en religiös, politisk och militär ledare som enade Arabiska halvöns stammar

Muhammed
Religiös ledare
Muhammed, född omkring 570 i Mecka som Muḥammad ibn ‘Abdullâh, محمد بن عبد الله بن عبد المطلب, död 8 juni 632 i Medina i nuvarande Saudiarabien, var en religiös, politisk och militär ledare som enade Arabiska halvöns stammar.

Inte konstigt att Trump stänger gränsen för  sju muslimska länder till USA. Kollar man igenom i videon förstår man varför. Det fanns 100 000 muslimer i USA 1970  2008 var det nio miljoner! Ännu fler idag. Tusentals kyrkor i England är nu moskeer. År 2050 blir Ryssland ett muslimskt land. Kolla videon! Vi föder för få barn. Muslimerna många. Då går det av sig självt!

Men SvD skriver ju ner det hela förstås. Trumps inresestopp bygger på fel analys: ”President Trumps inreseförbud för personer från sju övervägande muslimska länder syftar till att hindra terrorister från att ta sig in i USA. Men som skydd mot terrorism är förbudet närmast meningslöst, visar statistiken.”

Nä, Trump har inget val. Han gör helt rätt. Vi borde också stänga istället för att vara ett såll. Men hör ni något om detta bland våra politiker? Nej! Alla ska få komma hit! Vi behöver invandring o s v. Faktum är att man har Sverige som ett varnande exempel utomlands. Vi tar emot flest flyktingar per capita i hela världen. Vi är det mest skuldsatta folket. På våldtäktslistan toppar vi som god tvåa! Halleluja!

THIS I A WAKE UP CALL!

…….

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

126 kommentarer till Våra barnbarn blir muslimer! Trump gör helt rätt som stänger gränsen!

 1. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Det räcker med att kolla sidan http://www.beforeus.com/allah.pdf så kanske ni börjar begripa vad som sker i världen. I svenska no-go-zoner finns redan vapendepåer hos extremisterna.

  Gilla

 2. janne skriver:

  Jo men…..muslim är inte ett folkslag utan en trosuppfattning, om mina barnbarn vill ha den trosuppfattningen så är det deras sak och inte min.
  Sionisterna har hållit på med detta skitsnack att muslimerna ska ta över hela världen men som någon sa, så brukar den som luktar skit få det att verka sm någon annan gör det så då borde det betyda att det handlar om sionisterna och inte muslimerna.

  Jag känner flera personer som är muslimer och det finns absolut inget ont i de människorna, tvärtom så är dom mer omtänksamma än vi som ska vara kristna i detta landet.
  Jag tycker att det har gått alldeles för långt med denna hets som media håller på med och låter sionisterna dundra på bakom kulisserna.

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Jag håller med dig, janne! Jag känner också många muslimer och dom är inga onda människor. Jag vill uppmana alla följare av Avpixlat och bloggare som hetsar mot muslimer att öppna ögonen och se vem som ligger bakom denna ”massflykt” från muslimska länder. Det första vi måste göra är att få bort den svaga ledning vi har i Sverige. Ett nytt parti med främsta uppgift att ta till vara det egna folkets och de egna väljarnas långsiktiga intressen framför alla andras. Bluffpartiet SD=Sionistpartiet har jag för länge sedan slutat hoppats på.

  Gilla

 4. Olle skriver:

  Ja, Du Janne!?
  Mitt i allt så finns det alltid något som tilltalar var och en. Om Du inte kan se vad Islam, i de länder där den religionen styr och ställer, åstadkommer torde Du vara blind och döv. Om Du ska
  inbilla någon att denna religion är till gagn för någon är det konstigt att alla som flyr från den samma alltid kommer till ”kristna” länder. Varför flyr inte dom till Islamistiska grannländer som dess-
  utom är i vissa fall rikare än dom flesta Europeiska länder. Dessutom flyr man inte till Kina – Ryss-
  land – Indien o s v. Varför väljer man i första hand norden och Tyskland? Det är nog för att åtkomma vår levnadsstandard – att ingen dödas för sin tro – att ingen dödas för sin läggning – alla
  åtkommer alla sociala tjänster mm mm. Trots att dessa människor borde se vad vi i då bl a norden
  åstadkommit i lagen – tryggheten – rättigheter mm,…skall man trots detta medföra sin tro och dess
  leverne. Att acceptera att denna kultur förankras i vårt samhälle kommer att skapa slitningar mellan människors uppfattning och tro. Att vi dessutom kliver undan för att denna kultur, så att
  den får blomma ut i full skala,…Tja, om man inte förstår detta,..ja då finns inget hopp. Jag är helt övertygad, att många av dom själva vill vara och leva som oss ”kristna” i vart fall Svenskt leverne
  men,…P g a deras egna bestraffnings och familjära lagar grundat på denna religions synsätt är risken stor att vi havererar runt om i samhället, med vad vi under dom sista 150 åren byggt upp.
  D v s vi går från i grunden ett tryggt och rättssäkert land till ett samhälle ingen vill ha. Vare sig
  dom nyanlända eller vi vars rötter härstammar så långt tillbaka som kyrkböckerna bevisar.
  Jag är också övertygad att det finns muslimer som är mer rakryggade och hederligare än många av oss, d v s vi som anser sig som ursprungs svenskar. Trots det får man inte acceptera en regel
  rätt invasion av en helt främmande kultur och leverne, till en sådan numerär på så kort tid som nu
  skett. Hur illa den än låter måste mottagarlandet behålla det som skapats av sådan kvalitet och
  ekonomi att ”alla” vill komma hit. Vore inte Sverige så bra som det är,..ja då valde man inte detta
  land.
  Glöm aldrig det, och glöm aldrig vad våra förfäder skapat,..hedra dem och landet, tappa inte taget
  i enfald och lättsinne.
  Från som inte är så gammal men dock varit med sedan 1953.

  Gilla

 5. Hans Nilsson skriver:

  Jag är glad att min framtid finns bakom mig och att jag inte satt några barn till världen. År problemet att Svenskarna föder för få barn kan man prova med att ge svenska föräldrar lika mycket i barnbidrag som varje invandrare totalt kostar de Svenska skattebetalarna. Man skall räkna in precis ALLT som olika myndigheter och kommuner har i utgifter under 1 år. Jag har läst någon stans att 1 invandrare totalt kostar nästan 1 miljon per år. Jag är helt övertygad om att det finns massor av Svenska brudar som mer än gärna skulle föda några barn till om man fick bara hälften till sina barn av vad invandrarna kostar per år. Sverige kommer ALDRIG någonsin att komma i närheten av vad detta land en gång var. Man måste ha upplevt detta själv för att över huvudtaget kunna förstå det. Gör din PLIKT kräv din RÄTT visste alla vad det innebar. Det fanns oskrivna regler som kom med modersmjölk och uppfostran som inte behövde några ord. Allting går snabbare för varje år som går så om några tiotal år kommer Svensken inte våga gå ut om han inte har konverterat till ISLAM eller är beväpnad på något vis.

  Gilla

 6. michaelnilsson228 skriver:

  En fråga till dig Olle. Jag ser inte på det du skriver om vem som du tycker ligger bakom denna massinvandring. Jag håller med dig om att Sverige är ett attraktivt land att komma till för våra generösa bidrag. Jag säger ”våra” bidrag med att det är våra skattepengar.
  Jag kommer aldrig att glömma och jag kommer alltid att hedra mina förfäder som byggde upp detta land(vila i frid och jag är glad att ni inte behöver bevittna det som händer nu här i ert fädernesland Sverige).

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  DET ÄR CIA:s ALLA KRIG SOM SKAPAT FLYKTINGVÅGORNA.
  I en intervju berättade Udo Ulfkotte om den omskakande upplevelsen att med egna ögon bevittna att Saddam Hussein förfogade över massförstörelsevapen – gasstridsmedel tillverkade I Tyskland. Stridsgasen som skickades direkt från Tyskland till Irak var etiketterad ”Pesticides”.

  CIA försåg Saddams krigsmakt med satellitbilder från iranska positioner inne i Iran. CIA övervakade gaskrigföringen. Udo Ulfkotte fotograferade allt – även gasattackerna. Naturligtvis kunde han inte skriva något om detta. (Det var CIA som beordrade Tyskland att tillverka och leverera gasstridsmedlen till Irak).

  Väl tillbaka till Frankfurter Allgemeine dök en CIA-agent upp med en färdigskriven artikel, som Ulfkotte bara undertecknade och fick bra betalt för. Till hans stora överraskning blev artikeln ett riktigt ”scoop”. Nästan alla dollar-mutade tidningar i hela den ”fria” världen tog in hans artikel på en gång. Hans massmediala genombrott överraskade Ulfkotte. Han hade ju inte skrivit ett enda ord i artikeln – förutom namnunderskriften. Hela artikeln var dessutom en enda stor lögn.

  EN LIKNANDE HÄNDELSE BERÖRDE LIBYEN. Udo Ulfkotte skrev under en artikel där Gaddffi anklagades för att ha byggt en kemisk fabrik för tillverkning av stridsgaser. Han fick bra betalt även denna gång för fabulerade CIA-lögner. Ulfkotte berättade att detta sätt att bara skriva under färdiga CIA-artiklar var mycket utbrett i hela den ”fria” världen. Nästan alla politiska journalister i hela den ”fria” världen är köpta med dollar. Vi måste vakna. Mutade journalister pumpar oss fulla av CIA-lögner dygnet runt.

  Udo Ulfkotte hade inga egna barn. Han drabbades av flera hjärtattacker och genomgick en levnadskris. Han bestämde sig att be om förlåtelse. Han gav ut boken ”Gekaufte Journalisten” som mörkades totalt i Tyskland. Men till slut kunde boken tryckas och det blev en av Tysklands bestsellers för något år sedan. Det var extremt besvärligt att få boken i tryck. Många gånger försökte den tyska säkerhetstjänsten stoppa boken. Gång på gång genomsöktes Ulfkottes hem. Massor av mordhot skickades till honom.

  ”Jag har inga barn. Jag har haft flera hjärtinfarkter. De får göra precis som de vill. Jag vill inte leva med mitt förflutna. Jag vill be om förlåtelse”. I massor av intervjuer har han förklarat sitt modiga beteende med dessa ord. I flera intervjuer och i sina böcker berättade han om den chock han fick när han bevittnade att tysk stridsgas användes ännu en gång – bara några decennier efter andra världskrigets slut. Han började ångra sitt förljugna liv. Han insåg att han med sin penna deltog i CIA:s massmord världen över.

  Plötsligt använde Saddam de tyska stridsgaserna mot den kurdiska befolkningen i norra Irak. CIA chockades. Detta var inte meningen. De förödande resultaten visades överallt i världen. FN:s vapeninspektörer tvingades att skriva under att aldrig berätta om vad de såg – när de skickades till Irak för att ”rensa Irak från Saddams massförstörelsevapen”. De tysktillverkade ”pesticiderna” är en av de största moraliska katastroferna för Tyskland i hela landets historia.

  Den ”fria” världens massmedia öste ut CIA-skrivna lögner konstant – under hela den tid som vapeninspektörerna arbetade i Irak. Vi duschades av lögner i TV, radio och i alla massmedier dygnet runt. CIA:s lögnorkester fortsatte hela tiden under masslakten på Iraks folk. Tiotusentals barn slets i bitar när de amerikanska vapnen regnade ner i Irak. Vi fick se missilerna som avlossades från krigsfartygen. Det såg ut som ett häftigt nyårsfyrverkeri. Under hela slakten av Iraks folk fortsatte lögnerna att pumpas ut i den ”fria” världen. Vilket djävulskt krigsbrott.

  GEKAUFTE JOURNALLISTEN ÄR EN GRYM SANNING..
  Denna bok skär fruktansvärt djupt in i den tyska själen, men ännu en gång väljer folk att blunda. Sådana är vi nästan allihop. Mycket få vandrar fram i livet efter mottot – ”Vägen, sanningen och livet”. Det var många personer i Tyskland som var inblandade – både inom den tyska säkerhetstjänsten och inom utvalda kemiska industrier. Den tyska förbundskanslern var med all säkerhet informerad. Det vore ytterst märkligt om så inte var fallet.

  ATT FÖRSE IRAK MED STRIDSGASER ÄR OFÖRLÅTLIGT INFÖR GUD!
  De tyska stridsgaserna orsakade ett fasansfullt lidande för Irans folk. Det drabbade även massor av shiamuslimska barn i södra Irak. Periodvis var sjukhus i Bagdad fulla med gasskadade Irakiska barn. Tysklands befolkning kommer ännu en gång att tvingas konfronteras med en extremt obehaglig sanning.

  DE SOM INTE GLÄDS ÖVER TRUMPS FÖRSÖK ATT STOPPA CIA:s FRAMFART ÄR MEDANSVARIGA TILL ALLA MASSMORD – SOM SKAPAR FLYKTINGVÅGORNA.
  Dessa individer omger mig från alla håll och kanter. Jag suckar. Jag vill skrika ut sanningen – men nästan ingen vill veta sanningen. Kanske är det genetiskt betingat att gömma sig i flocken – men jag avskyr beteendet.

  Faktum är att Sverige i allra högsta grad har skapat flyktingvågorna – både från Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien. Ingen som samarbetat med CIA vågar stanna kvar när freden återvänder.
  De betraktas som quislingar av sina egna folk. Det är vi som valt våra landsförrädare i Sveriges Riksdag. Vårt land har stött alla massmord som CIA organiserat över hela världens yta i flera decennier. Sverige är en amerikansk lydstat.

  VI MÅSTE TILLSÄTTA EN NATIONELL RÄDDNINGSTRIBUNAL – som utarbetar en politisk plattform för vårt land. Vi måste dränera träsket i Sveriges Riksdag. CIA:s femtekolonn har kört Sverige rakt ner i avgrunden. Vi har inget val och uppgiften är brådskande,

  Gilla

 8. olle skriver:

  Svar till Michael.N.
  Vem som rår för allt, i första hand förändringarna i utlänningslagen och asylrätten. Dessa lagar beslutas av våra regeringar som växlar från höger till vänster. Att man antar beslut som totalt
  tömmer vår statskassa, där medel avsatts för vår befolkning i första hand. Detta då befolkningen
  har betalt världens dyraste skatt,…Dessa skattekassor var väl tänkta i första hand att återfalla
  till den inhemska befolkningen vilka skapat denna kassa. Då i form av social trygghet med allt
  vad det innebär för ”medborgare”.
  Men det ena efter det andra har ju tillkommit som ska finansieras ur denna kassa. Då till gagn för
  människor som aldrig kan, kommer eller hinner betala tillbaka,..ja inte ens behöver tacka för vår
  frikostighet. Vissa politiker talar om vinster i välfärden och ondgör sig över detta oavsett vad resul-
  tatet blir. Men ingen politiker undrar vad ”ensam kommande flykting barn” kostar och vad dom tillför, ingen politiker missunnar dom som tillhandahåller boenden för asylsökanden. När dessa
  fastighetsägare tjänar miljontals kronor,..sen har vi advokat kostnader – tolkar – rättsprocesser –
  grov kriminalitet – försäkrings bedrägerier och försäkrings kostnader i övrigt,..jag behöver inte
  skriva mer,..för jag tror att Du nu förstår vad jag menade.
  Vi är just nu frikostigare till alla andra än oss själva,..i sådan omfattning att sjukhus måste stängas
  helt eller hela avdelningar, ambulanser – brandkårer – skolor läggs ned p g a brister i budgeten.

  Ta, bara detta ”snack”!
  Vi ska vara glada över denna invandring, då dom kommer och räddar oss?????
  Det är väl vi (Sverige) som räddar dom!!!
  Svenskar får alltså inte tänka nationalistiskt? Alltså vara stolta över sitt hemland, huvudsaken att
  de som kommer från bl a Islamska länder får vara stolta för sin kultur och leverne. Trots att man
  flyr från det samma.

  Svar så gott jag kunde en söndags morgon
  Olle

  Gilla

 9. Björngunnar skriver:

  Det är ju bra att det diskuteras!
  Men att muslimer finner det intressant att paratisera på Sverige är inte något som man kan belasta deras religion för.
  Socialdemokratin är liksom kommunismen en judisk uppfinning.
  Alla partierna i Sverige är nu lydiga tjänare till denna religion och samma folk eldar på motsättningarna.
  Världskrigen gick ut på att hetsa kristna mot kristna, men av den svenska kyrkan finns knappast något kvar, där jag bor är prästen en homosexuell kvinna som bor ihop med en do.
  Så studerar man historia så ser man att när två bråkar finns någon annan bakom kulisserna.
  B .1950

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  En video med Sveriges största brottsling alla tider.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Input från Kalle Hellberg:
  Muslimer har en fastställd plan för att förstöra USA:s demokrati och ersätta den med islam och sharialagar, vilket beskrivs i denna korta video. Hur ser planen ut för Europa, för Sverige?

  Mer om brödraskapet
  http://www.brotherhoodunmasked.net/organizations-connected-to-the-muslim-brotherhood/the-muslim-brotherhood

  Och här en beskrivning om muslimers utbredning i Sverige, ivrigt uppbackad av S, MP och V som inbillar sig att de kan få billiga röster genom att vara ”snälla och medgörliga” till alla muslimska krav…när ska de vakna?
  https://ledarsidorna.se/2016/07/magnus-norell-muslimska-brodraskapet/
  Muslimska brödraskapet trycker på behovet av att alla muslimer i Sverige framställs som en homogen grupp, med gemensamma intressen och behov. Därav vikten av att ett parallellt ”muslimskt civilsamhälle” etableras, med egna skolor, daghem, vårdinrättningar, kulturcentra, moskéer och andra typer av institutioner. Man har kommit mycket längre än vad de flesta tror och förstår….

  Mer om muslimer i Sverige
  https://www.svd.se/muslimska-brodraskapet-ett-udda-val-av-kyrkan

  Gilla

 12. Baris Selim skriver:

  Har följt denna blogg med intresse fram tills nu.
  Vilken låg kvalité på detta inlägg.

  Full av missvisande och lögnaktiga påståenden.

  Av en stor skara muslimer som jag känner är det ganska fåtal som ens ber och inte har jag hört att de vill ta över hela Europa…

  Skall du också Helena haka på trenden från msm och blåsa upp hatet mot muslimer?

  Gilla

 13. michaelnilsson228 skriver:

  De flesta invandringskritiker inklusive Sverigedemokrater kan inte förstå att det är etniskt medvetna judar (sionister) som ligger bakom skapandet och spridandet av mångkulturen som har förvandlat Sverige (ett tidigare homogent och tryggt land). Man vill tror att det är politikerna, alla politiker från höger till vänster (förutom de ledande politikerna inom Sverigedemokraterna), som har fått hjärnsläpp samtidig och drabbats av någon slags sjukdom (det patologiska godhetssyndromet) som Sverigedemokrater tydligen är immuna mot. Man vägrar att kika in bakom kulisserna eller ställa frågor som till exempel, vad kommer det sig att alla ideologier och religioner får lov att kritiseras och inte bara kritiseras utan också hånas och förlöjligas. Dock inte sionismen och judendomen. Muslimerna får skulden för de sionistiska (kabbalistiska) judarnas perversa behov att söndra, splittra och härska och de intet ont anande Sverigedemokratiska väljarna samt andra invandringskritiker tror att om bara Sverigedemokraterna kommer till makten så skall invandringen (i synnerhet den muslimska) avstanna helt eller minska radikalt. Som redan nämnts så blundar man för att massinvandringen ingår i de sionistiska judarnas plan om att erövra världen. De har redan lyckats erövra Sverige genom att nästla sig in i alla beslutsfattande (för samhället avgörande) institutioner och ta makten över i stort sett all media. Sverigedemokraterna är inga demokrater som arbetar för Sveriges befolknings bästa. Partiet tillhör den kontrollerade oppositionen vars syfte är att framstå som motståndare till massinvandringen (i synnerhet till den muslimska invandringen) men arbetar i själva verket med att förverkliga de judiska sionisternas (kabbalisternas) agenda som går ut på att förstöra Europa och de västerländska samhällena moraliskt, socialt, kulturellt och andligt.

  Gilla

 14. Benny skriver:

  Baris, säkert är det som du säger att flertalet muslimer inte verkar för att ta över Europa och världen! Problemet är att muslimer heller inte har något emot att så sker och gör därför inget när det muslimska extremisterna flyttar fram sin positioner i land efter land i Europa. När ska fler muslimer agera för att få stopp på den självpåtagna segregation man jobbar på för från imamer och andra muslimska ledare? Islam är ju knappast känt för att vara för demokrati och andra värden vi sätter högt här i Europa.

  Gilla

 15. Björngunnar skriver:

  Benny, är det inte mycket begärt att muslimer skall lösa oss från våra problem som kallas demokrati?
  Demokratin och hotet mot den pratar Birgitta Olsson om samt allas lika värde.
  När massmedia ägs o styrs av Olssons krafter hur kan man kalla detta demokrati?
  Folk från arabländer kom hit med hjälp av ”Birgitta Olsson”, Carl Bildt, Reinfeldt m,fl utvalda personer.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Baris Selim du låter som en förorättad herrgårdsfröken! ”Full av missvisande och lögnaktiga påståenden.” Säg vad! Nämn något!
  Har du kollat på videon? Blåser upp hat mot muslimer! Nej, det gör jag inte. Vet inte hur pass insatt du är i vad som sker i världen men om du läst min blogg så borde du veta till en viss gräns. Frågan är om jag vill ha ett samhälle med sharialagar eller inte. Min journalistiska approach har alltid varit upplysning.

  Norell: ”I islam är politik och religion intimt inflätade i varandra, vilket gör det så svårt för de muslimer som försöker reformera och/eller liberalisera islam. Det gör det också lättare för islamister att argumentera utifrån ett religiöst perspektiv.”
  ”Den decentralisering som presenterats ovan har också medfört att det råder viss ovisshet om vad muslimska brödraskapet vill. Men det går att få viss inblick genom att studera nätverkets svenska policydokument. På Stockholmsmoskéns hemsida kan man se att de, i likhet med andra islamister, ser islam som ett allomfattande system som täcker in alla aspekter av samhället och individens liv. Islam är inte bara en religiös ideologi utan i högsta grad även ett politiskt projekt. Man kan läsa att islam till sin grund är ett giltigt system för hela mänskligheten och att alla skulle få fördelar av det gudomligt instiftade lagsystemet sharia.”
  Det pågår ett osynligt krig. Målet är ett nytt tempel i Jerusalem. Vatikanen skapade islam på 600-talet. Men nu är muslimerna fler än dom kristna i världen. Och gör anspråk på att ta över styret. Det var inte meningen. Islam kom till för att så split så människorna krigade och krigar med varandra. Gräver lite i det här nu och skriver snart om det. Stay tuned som man säger over there!

  Gilla

 17. Låt er inte luras av dum-retoriken som går till på följande vis: ”Jag känner många som tillhör den extrema fascistiska doktrinen/ideologin som är snälla.” Det är som att säga ungefär: ”Jag känner många nazister som är snälla människor.”

  Det är doktrinens/ideologins innehåll och dess påföljande konsekvenser som avgör vad som bör ske med den mentalt sjuka doktrinen och dess medlemmar i ett mentalt friskt samhälle givetvis.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/23/en-historisk-analys-av-islams-tva-vagar-och-deras-framtidsutsikter/

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/11/07/vad-menas-egentligen-med-islamofobi-vi-slar-upp-en-mer-rationell-forklaring/

  Gilla

 18. CastoroPollux skriver:

  Att klaga på vad andra kan och gör är att erkänna sig förlorad. Att bli hatisk, desperat som ovan är att bekräfta hur lite man ville tro att livet tillhör alla..

  Att sedan ingen undrar varför SD röstar på mer partialliansen som ökade kostnaderna, utgifterna och slängde migranterna åt flyktingindustrin dyra fabriker måste hopen ha SD till hjälp med att tro att det är flyktingens fel..

  Elefanten i rummet som vill krossa välfärden uppfyller ju ens egna besvikelser av ”får inte jag ska minsann ingen annan”. Vilken olustig och makaber situation.. Vinstintressena får besvikelserna att hjälpa till att välta välfärden över ända.. och visst är väl ett sterilt elitistiskt samhälle något att sträva efter, fråga Tyskarna.

  Det är ju ett stort men omedvetet problem att SD röstade på vinsterna, skattelättnaderna och alltså matade på den ökade segregationen i skolan, vården och omsorgen.. Det är så man skaffar väljare genom att säga en sak och göra tvärtemot.

  Så när SD även på riksnivå på allvar försöker återerövra kriminaliteten till svensk uregendom och ge ursinnet den plats andra rövat har man visat sin styrka att fullständigt överge förnuftet och hjärtat kalla handen.

  Med Trump som ledstjärna är ju snart allt möjligt.. Utan lag och rätt kan ju alla få precis som de vill när som helst och dålig smak, godtycke som man tycker representerar svensk kultur finns det tydligen mycket av.. Rustningarna spricker, hjälmarna ekar och bredbanden glödgas av vad som borde vara raseri över att Alliansen vill rasera välfärden mycket fortare än alla de andra.. Hur SD kan befinna sig i opposition mot sina egna och ändå få röster är ju en gåta. Men röstar de på skattesänkningar, vinster och alliansen försöker de väl säga något om än inte för högt.. Hur skulle det se ut för deras karriärer.

  Ett asocialt program är vad de alltså håller sina väljarskaror med. Det kommer givetvis ge dem än mer besvikna röster vars förvåning när de alldeles försent inser sig lurade kommer få skulden.. och fråga inte Tyskarna..

  Gilla

 19. Björngunnar skriver:

  Att Sd är kontrollerad opposition står klart.
  Lyssna på Fritjof Adams!

  Gilla

 20. Olle Gill skriver:

  Hej, jag har inte i ett ord nämnt parasitera av dom som kommit hit till Sverige av alla olika anledningar. Jag är bara förvånad att landet -regeringen – Sverige har så penningstinn statskassa att något botten ej syns till. I vart fall inte för de ”nyanlända” som dom kallas. Men när det gäller
  pensionspengar – sjukförsäkrings kassan – ambulans – sjukvård då brister det i kassan. Att hjälpa
  i sådan omfattning att man söndrar i stället för vad ”sossarna” säger att man bygger Sverige!!??
  Det var väl fan om det var mer färdigbyggt för 20 år sedan, än vad det blivit nu.
  Som omvärlden får Sverige beskrivet av de som redan är här via tfn – mejl och andra media är
  det ju konstigt att inte fler väller in över gränsen. Det är ju faktiskt våra politiker som inte har insett
  att detta kommer att spåra ur om max 5 år till ett kaosliknande samhälle. Med brutalitet – hatbrott –
  vandaliseringar – skövling – rån – som ej kan bemötas av vanlig snäll svensk polis.
  Den som lever får se,..sen om det är judar – muslimer – vänstern – SD – sossar eller Moderater som utövat någon konspiration,…återstår att upptäcka. Men då är det för sent.
  från han som varit med sen 53.

  Gilla

 21. Baris Selim skriver:

  Helena:

  Då tycker jag att du skall rikta din ilska o hat mot de som rör om grytan i Mellanöstern och skickar upp dessa människor hit till Europa.

  Mig veterligen var det USA+ Europa som rörde om grytan i Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen etc. och inte tvärtom…

  Vill man ha Sharia så tycker jag att man skall hålla sig till de länder detta tillämpas!

  Så här mkt hat som det finns i samhället f. n är skrämmande, detta kommer inte att sluta på ett trevligt sätt.
  Riktigt tragiskt/sorgligt att se hur Sverige luras in i globalisternas fula spel..

  Tur att Brage flikar in med lite kloka inlägg då och då för att lätta på trycket.

  Gilla

 22. Björngunnar skriver:

  De nationalsocialister jag träffat är de bästa människor jag någonsin träffat.
  Ärliga, pålitliga, sympatiska, hederliga och med en hjärnkapacitet som räcker till för att genomskåda kulturmarxismen.
  Vi har alla indoktrinerats till att reagera med fasa på ordet nazist.
  Gustavsson kör det tricket och min uppmaning blir, skaffa en egen uppfattning och gå inte på reaktioner av reaktivt tänkande typ Pavlovs hundar.
  Vårt samhälles fiender är kommunister och socialdemokrater vilket innefattar samtliga riksdagspartier som alla tjänar samma gud, eller rättare sagt djävul!

  Gilla

 23. Lasse Anckarman skriver:

  Men vad är det för smörja du sprider, Helena? Vet du överhuvudtaget vad sharia innebär? Det här är exakt vad den internationella judenheten VILL att vi ska TRO. Tyvärr är majoriteten av oss så judaiserade att vi inte begriper det.

  Gilla

 24. Björngunnar skriver:

  Om vi tittar på den svenska kyrkan som fullständigt infiltrerats av judiska krafter, om vi tittar på media , sveriges riksdag, polisledningen, ledningen för militären, svensk skola, rättsväsende mm.mm så ser vi överallt spåren av söndra och härska.
  Barbara Spectres skryter om detta på sin numera ” berömda” video, att judarna ligger bakom massinvandringen och inte muslimerna.
  De är bara zionisternas redskap.
  Därför bör vi inte rikta vår vrede mot redskapet utan mot upphovsmännen.
  Muslimerna bör på bästa sätt hjälpas att återvända till sina hemländer.
  Det som kallas det demokratiska systemet är inget annat än ett utmärkt exempel på söndra och härska.
  Mycket arbete återstår innan sveriges befolkning förstått vilka som ligger bakom och från de infiltrerade maktbaserna kommer ingen hjälp att fås i att informera om sanningen, tvärtom.
  Det är klassisk zionistisk taktik.

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Lasse: Smörja eller inte! Det är lätt att införa sharia och få folk att måsta leva under det. Så du menar att sharia är bra? Försöker inte Muslimska Brödraksapet ta över i Amerika? Krockar inte Amerikas konstitution med Islam? Eller är det bara något som sionisterna försöker tuta i oss? Islam är alltså en fredlig religion?

  ”This amendment protects freedom of speech, press, religion, assembly and petition. These are inalienable rights of the citizens and it is the responsibility of the government to protect them.”

  ”Islam is opposed to all the above. Not only no Islamic country tolerates freedom of speech and press, Muslims, even when they are a minority in a non-Muslim majority country, demand to curtail the freedom of speech of others and want the death penalty for those who criticize Islam and its inhumane teachings.”

  Läs vad en avhoppad muslim säger:

  http://reagancoalition.com/articles/2017/ex-muslim-it-is-the-duty-of-every-muslim-to-overthrow-any-system-of-government-that-is-not-islamic-and-establish-the-islamic-rule.html?utm_source=fnot2&utm_medium=facebook

  Gilla

 26. Baris Selim skriver:

  Bravo Lasse, ett mkt klokt inlägg.
  Det är precis vad det är.

  Helena, du måste ha ramlat och slagit huvudet något eller så skriver någon annan i din signatur verkar det som…

  Gilla

 27. Björngunnar skriver:

  Eftersom svenskar och muslimer har samma fiende borde vi göra en ”deal” som hjälper dem att återvända och bygga upp sina länder igen efter förstörelsen som zion tillfogat deras länder.

  Gilla

 28. Lasse Anckarman skriver:

  Visst är det så Björngunnar. Hade vi inte haft den illegitima entiteten ”Israel” så hade Mellanöstern varit betydligt lugnare, och flyktingströmmen avsevärt mindre. Det judiska nationalhemmet är inget annat än ett megalomant fanatiskt koloniseringsprojekt vars slutmål är den bibliska profetian om ”Eretz Yisrael”, enligt deras egna tolkningar:

  Gilla

 29. Lasse Anckarman skriver:

  Tror du fortfarande på att Hitler blev finansierad av en viss bankelit trots att informationen som gavs i den förra tråden? Vad menas med sharia? I hur många länder praktiseras sharia? Kan du förklara din rädsla och varför?

  Vem är Said Abdullahi of Minnesota? Är han ett specifikt trovärdigt vittne? Att tro på ”avhoppare” från islam är nog lika befängt som att ta varje ord från ”Förintelseöverlevare” på hundra procent allvar. Du länkar till en video med Hanan Qahwaji, mer känd som Brigitte Gabriel, som är en zionistisk lögnerska, av ungefär samma ”höga klass” som Sveriges Mona Walter et al. Franklin Lamb har forskat lite runt henne:

  http://www.islamophobiatoday.com/2011/06/20/from-south-lebanon-via-queens-with-hate…-when-hanan-met-peter/

  Och vems ärenden springer Magnus Norell? Han tycks inte ens veta att wahhabism INTE är detsamma som islam! Och är det inte det som är meningen?

  http://arabnyheter.info/sv/2016/10/06/wahhabism-and-islam-contradicts-each-other/

  ”Titta dit och titta där,
  Men inte hit och ge oss besvär”

  skulle kunna vara maktelitens valspråk, då propaganda är vapnet i en (påstådd) demokrati på samma sätt som våld påstås vara det i en så kallad diktatur. Eller hur?

  Gilla

 30. Lasse Anckarman skriver:

  Tack Baris. Vi blir lurade big time all of the time!

  Björngunnar skriver:

  ”Eftersom svenskar och muslimer har samma fiende borde vi göra en ”deal” som hjälper dem att återvända och bygga upp sina länder igen efter förstörelsen som zion tillfogat deras länder.”

  Så är det. Men tyvärr så har khazarmaffian lyckats infiltrera och indoktrinera många som gärna kallar sig nationalister. För inte länge sedan släppte Logik Förlag en bok av en viss Arthur Kemp om islams historia, där islam betecknas som ”våldsam och expansiv”, vilket torde vara en rejäl lögn, och som lök på laxen är det tydligen så att boken helt saknar källförteckning enligt den recension Björn Björkqvist gjort:

  Den saknar källhänvisningar. När man studerar den här formen av litteratur så vill man ha källor och möjlighet att läsa vidare eller kontrollera uppgifterna. Det finns inte här.

  https://www.motgift.nu/2017/01/20/var-profeten-muhammed-ingen-muslim/

  Är inte detta ett tydligt bevis på hur makteliten vill styra våra tankar åt ett visst håll. Ideologiproduktion, helt enkelt.

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Lasse: Har lite ont om tid just nu men såg du inte att jag skrev att Vatikanen skapade islam på 600-talet. Varför? Svaret kan inte bli annat än att kreera trosuppfattningar (ideologiproduktion) på det att människorna kan bråka och kriga. Återkommer med svar.

  Gilla

 32. Lasse Anckarman skriver:

  Ta den tid du behöver, men glöm inte! 😉

  Vem påstår att ”Vatikanen skapade islam på 600-talet”? Och vem kan ha infiltrerat Vatikanen redan då? 😉

  Du skriver:

  ”Men nu är muslimerna fler än dom kristna i världen. Och gör anspråk på att ta över styret.”

  Vilka muslimer gör anspråk på att ta över styret?

  Vidare påstår du:

  ”Islam kom till för att så split så människorna krigade och krigar med varandra.”

  VEM påstår detta och varför kanske är en mer relevant fråga?

  Du tror inte att det i stället var så att kristendom och islam var mediciner mot sjukdomen judaism?

  Förstår du verkligen inte att religioniserandet av krigen vi blir påtvingade inte är något annat än ett försök att mörklägga den internationella judenhetens intentioner om världskontroll?

  Gilla

 33. CastoroPollux skriver:

  Klassträff detta året också. Fast mycket tidigare.

  http://www.bonton.se/modules/bonton/file.asp?d=2016-11-13

  Gilla

 34. CastoroPollux skriver:

  Ankarström!
  ”Du tror inte att det i stället var så att kristendom och islam var mediciner mot sjukdomen judaism?”

  Är det verkligen skillnad på Kristendom och Judendom plötsligt… Har du lärt det av mig!

  Gilla

 35. Helena Palena skriver:

  Lasse: Jo, förstår mer än du tror! Vill varken ha islam, juden- eller kristendom. Människan har behov av andlighet och det har utnyttjats och utnyttjas till max i maktsyfte. De sista två tusen åren är en droppe i havet i mänsklighetens historia. Som tealog (läran om den kvinnliga gudomen) har jag studerat långt bakåt i tiden. Människan började inte med en enda gud och förtryck av kvinnor och barn. Då hade det nog inte blivit något av det hela. Bibeln börjar med att utplåna och bränna upp allt det som varit tidigare. Hur skulle man annars kunna införa monoteism. Under antiken när man kom in olika samhällen i Grekland ställde man sig alltid frågan: Vilka gudar tillber ni här då? Och hur lätt var det inte för Vatikanen att omvända människorna i Norden.

  När vi ser prästerna dingla med rökelsekärlen så är det en rest från gudinnetiden. Man brände örter. Så underbart! Vilken doft! De flesta symboler i kyrkan är rester från den tiden. De första prästerna var kvinnor. Svårt att utplåna något som människor dyrkat under långa tider. Korset (ett träd) är symbol för moderkakan. Vänster är dåligt och höger är bra (både i Bibeln och Koranen). Vänster är gudinnans sida för där sitter hjärtat och håller man sitt barn så håller man det mot hjärtats slag. Bibeln och Koranen är kvinnoförtyckets urkunder. Det är legitimt att våldta kvinnor och dänga barnkroppar mot bergväggar så att blodet stänker. Det är mannen som är människan och kvinnan och barnet kan man göra vad man vill med.

  Som jag skrev undersöker jag hur det ser ut i toppen på NWO. Om nu judarna donat långa tider för att tillskansa sig makten så har dom idag hamnat i paradiset. Med hjälp av datoriseringen och nätet blir det digital konfetti och pengarna rullar dit det lutar genom FED och BIS. Men styr dom Vatikanen? Kan det vara så enkelt? Som jag förstått det är det tre falanger i topp. Och om det är som det står på Georgia Guidestones att målet är bara 500 miljoner människor på jorden kan man undra vilka religion dom ska ha. Det ska ju bli en världsregering och en religion. Målet är ett nytt tempel i Jerusalem. Så vad ska prästen i det templet mässa? Vilken tro är det som ska gälla? Invasionen i väst borgar för att den vita människan ska blandas upp (kalergiplanen). Trump vill stänga inresa för sju muslimska länder. Förståeligt med tanke på att USA/Nato bombat sönder dessa länder. Oj, vilket hat där ska finnas mot USA. Och sånt vill man ju inte ha in. Trumps administration vill fortfarande terrorstämpla muslimska brödraskapet. I Sverige ägs flera moskéer av denna organisation därav tre i Stockholm.

  De som har makten har mest guld förstås. Hur många judar finns det i världen? En droppe i havet mot resten av mänskligheten. Så hur kommer det att sluta? Blir det bibliska blodbad. Oskyldiga människor används i alla ränker. Läser man Bibeln så har det inte varit annat än stammar som krigar med varandra. För vad! Makten över sinnena förstås! Rädslan för guds vrede! Det finns ingen gud. Det finns inget utvalt folk. Allt är bara sagor. Allt vi lärt oss är båg och borde skrivas om. Slutar här. Återkommer när jag kommit till toppen på pyramiden. 🙂

  Gilla

 36. michaelnilsson228 skriver:

  Islam utmålas ofta som orsaken till terrorismen i världen, och många uppfattar islam som ett hot. Detta på grund av de islamistiska militanta grupper som vi på senare tid blivit medvetna om(Talibanerna, al Qaida, Jabhat al-Nusra, Benghazis revolutionära Shura-råd, Islamiska fronten, IS med flera som är startade och finansierade av USA:s CIA, Pakistans underrättelsetjänst The Directorate for Inter-Services Intelligence, Israels Mossad med flera) inte minst sedan händelserna den 11 september 2001(som CIA och Mossad låg bakom). Ofta utförs dessa dåd med berättigande genom och uppmaningar om jihad. Är då detta representativt för islam? Självklart inte. Den stora majoriteten av muslimerna är helt emot våld i alla former och främmande för terroristernas tolkningar av jihad. Fundamentalism i sin mest extrema form är aldrig representativt för någon religion, en liten minoritet som får stor medial uppmärksamhet. Fundamentalistiska militanta grupper är heller ingen unikt för islam utan finns inom alla religioner. Kristna fundamentalister har till exempel i USA attackerat abortkliniker och gayklubbar, utfört av Army of God. Judiska fundamentalistiska grupper med den etniska rensningen av palestinier från deras land, mordet på Folke Bernadotte med mera som utfört av bland annat Hagana, Etzel, Lehis, Sternligan och Mossad.
  Som jag ser det så är det den judiska terrorstaten Israel och deras knähundar USA och NATO som är det största hotet i världen. FN får också hänga med på ett hörn som en tandlös organisation.
  Jag håller med dig Helena att det finns ingen gud. Det finns inget utvalt folk. Allt är bara sagor. Allt vi lärt oss är lögner och att historien borde skrivas om.

  Gilla

 37. janne skriver:

  Så sant, så sant.

  Gilla

 38. CastoroPollux skriver:

  Är det inte amerikanerna så är det muslimerna.. Hela universum vet.

  Gilla

 39. Lasse Anckarman skriver:

  Ursäkta sen ankomst!

  Nu krånglade du dig nästan obemärkt bort från sakfrågan och både judendom, kristendom och islam finns här, oavsett våra åsikter. Det hör dock till saken att rätt och riktig information om dessa bör informeras våra medmänniskor och inte falska anklagelser, som en av dessa tre har konstant stående på menyn.

  Det mest troliga är att människan sökt Gud som en förklaring på det oförklarliga. Inte minst eftersom människans hjärna är begränsad och därmed inte kan förklara alltings uppkomst. Att detta utnyttjats av folk eller grupper med kontrollbehov är ingen hemlighet och sedan Jesu korsfästelse har det rört sig om judendomen kontra andra grupper. Judendomen började med att infiltrera kristendomen – detta är ett stort ämne där mycken text finns att läsa för den intresserade – och har försökt samma sak med islam men lyckats mindre bra där, vilket resulterat i splitringen mellan islam och wahhabism och därur stödet till den sistnämnda. Vad vi människor blivit utsatta för under mycket lång tid är helt enkelt indoktrinering i form av judaisering. Några länkar:

  https://blindlight.org/index.php/item/890-more-subtle-evidence-that-the-protestant-reformation-was-necessary-to-jumpstart-the-jwo
  https://ajmacdonaldjr.wordpress.com/2011/10/04/the-100-year-old-duping-of-american-evangelical-christianity-christian-zionism/
  https://petercooneyenabler.wordpress.com/2016/08/16/jewish-paganist-ritualism-subversion/

  Sedan skriver du att ”Religionshistorikerna är eniga om att dom första gudomarna var kvinnliga.” Nej, religionshistorikerna är lika lite eniga som de är inom andra områden. Vidare påstår du:

  ”Bibeln och Koranen är kvinnoförtyckets urkunder. Det är legitimt att våldta kvinnor och dänga barnkroppar mot bergväggar så att blodet stänker. Det är mannen som är människan och kvinnan och barnet kan man göra vad man vill med.”

  Jag hoppas du är medveten om att bibelns GT är judarnas urkund och inte kristendomens. Därav offerkult och blodstänk – se hur palestinier blir behandlade som bevis för detta. Däremot har du fetfel att koranen skulle vara kvinnoförtryckets urkund då det var islam som frigjorde kvinnor (OCH män!) från slaveriet. Så där visar du återigen att du lever i villfarelse.

  Utöver detta verkar du ha flera sakfel i ingressen. Var har du fått påståendet om att ”tusentals kyrkor i England nu är moskéer från”? Och att ”Ryssland blir ett muslimskt land 2050”? Varför denna missvisande och sannolikt felaktiga information och från vilken källa?

  Vad gäller Trump och hans agerande kan man läsa en del här:

  http://americanfreepress.net/no-trump-did-not-ban-muslims-from-the-u-s/

  Sedan skulle det uppskattas om du tog dig tid att svara på mina frågor här -och ta gärna den tid du behöver, det gjorde ju jag: 😉

  https://parnassen.wordpress.com/2017/02/04/vara-barnbarn-blir-muslimer-trump-gor-helt-ratt-som-stanger-gransen/#comment-29093

  Gilla

 40. CastoroPollux skriver:

  Ankaström!

  ”Det mest troliga är att människan sökt Gud som en förklaring på det oförklarliga. Inte minst eftersom människans hjärna är begränsad och därmed inte kan förklara alltings uppkomst.”

  Den hållning du återger är mer lik vetenskapens när den till allt de inte förstår, kan förklara eller bevisa alltid lägger ”miljoner år”..

  Ingen behöver söka förklaringen till hur barn blir till, ett ägg befruktas, ett foster bildas och ett barn växer fram för att födas.. Man kan glädjas åt att livet är ett rejält underverk utan behöva klippa sönder allt i bitar och dissekera det..

  Vad skapelsen anbelangar så förklarar inte big bang någonting… Medan vi ska inbilla oss att tyngdlagen, planeterna, rotationen, årstidernas växlingar, växternas oerhörda mångfald, månens vandring, planeternas rotation, vattnets ebb och flod, kärleken, hettan, lusten, sorgen o smärtan skulle vara slumpens verk under förklaringen ”miljoner år”. Om vetenskapen de facto lämnar skeendet åt ”slumpen, det oförklarliga” som alltså utan mål eller riktning plötsligt skulle ha en sådan är deras standard lägre än de troendes. De troende vill något bättre, (vars utveckling går mot vetande, fullbordan), det verkar inte miljoner år eller ens hundra ha övertygat de klokaste om. Trots facit i hand går kunnandet bet eftersom de knappast är intresserade av nuet.

  Medvetandet kan behöva en skapelse, ett scenario, ett manus, en grund att bygga på. Då kan det starta när som helst. Det kanske utgör grunden för ”låt oss göra människor”.. Tja framför allt för att ”instinkt” är en usel motor att bygga sin framtid på…

  Om människan möjligtvis undrar var hon kom ifrån så är det nog så mycket viktigare att fråga sig vart hon är på väg.. att låta villkoren under flugornas herre sköta och ombesörja ordningen kommer alltid leda galet. Vi kan väl kalla det för den lilla bibeln om människans oförmåga att undvika att trassla till det för sig och vakna sent.

  Människans hjärna kan vara begränsad, det har gudarna vetat sedan länge, men det betyder ju inte att den inte kan utvecklas från den positionen. Vårt språk växer och det på ett sätt som vetenskapen inte kan förklara anat än att vi tränas, sporras eller hetsas.

  Kan vetenskapen bortförklara en liten bebis leende som slumpmässiga muskelsammandragningar (sedan en miljon år?) ska man inte sätta särskilt mycket tilltro till dem som verkar så oerfarna i livets grunder, realiteter och erfarenheter . De kan tolka vad som helst fel… och tja det se vi ju många exempel på..

  Religion har missbrukats på alla håll och kanter. Det är inte religionens fel likasom att våldtäkten inte är sexualitetens fel. Förmågan att förvrida allt till sin och andras nackdel är alltså en egenskap som kan utnyttjas av dem som har intresse vars förutsättningar att lyckas bygger på vanföreställningen.

  Att utvecklingsläran kommer till slutsatsen att de starka lyckas bäst är ingen slump. Den vill väl knappast förklara att det blott handlar om förutsättningar, inte de inneboende möjligheterna. Hur skulle den komma fram till att alla är lika värda eller har samma möjligheter, givet förutsättningarna? Den tjänar samma syfte som vantolkningen av skriften som delar upp människor i a, b och c lag.Styrande och slavar med något emellan som får cementera status quo.

  Gilla

 41. Björngunnar skriver:

  Han heter Ankarman!
  Men jag har själv skrivit som du en gång…
  Jag kommer ihåg min dotters min när hon föddes och barnmorskans ord, men lilla gumman då…
  Minen hos dottern var förvåning och var är jag nu.
  Vi får skilja på kroppen och själen.
  Själen har med all sannolikhet varit med förut så på den punkten har väl kristendomen fel?
  Men för att själen skall kunna vistas i vår tid krävs en kropp.
  Våra förbannade avskum till politiker som genomfört fri abort och preventivmedel arbetar helt klart för djävulen.
  Det är en kamp på liv o död som pågår och hjärntvätten att lura på mänskligheten är kulturmarxismens signum, liksom söndra och härska.
  Importen av rasfrämlingar är deras verk och det handlar inte om Schwartz utan det är den judiska religionen där målet i framgår att gojer är till endast för att tjäna judarna.
  3500 slavar skall varje jude ha, resten skall elimineras där har vi de svenska batikhäxornas handlingar förklarade!

  Gilla

 42. CastoroPollux skriver:

  Han heter mannen som döper om alla andra som inte tycker som han… Men en kungamördare är han. Anka(r)ström. Att inte ens begripa att de som mördade Jesus var korruption, maktfullkomlighet, girighet och inte Judar kräver givetvis intelligens. Det kan inte alla fått eftersom Gud i sin stora orättvisa tydligen inte begåvar alla med samma förstånd. Hänger det inte på det måste det ju vara individens eget ansvar och dennes arv av sina föräldrar som mörkar förståndet, insikten och perspektivet. Det som med svävande överlägsenhet tyvärr inte kan kallas annat än synd.jag håller med paulus där att jag var en av de största…syndarna. Åtminstone kändes det så.. Det är ju en tröst för skadeglädjen i det fall den kan koppla känsla med förnuft.
  ………
  ”Själen har med all sannolikhet varit med förut så på den punkten har väl kristendomen fel?”

  Nej Kristendomen berövades på 1500-talet genom ett Kungligt ”dekret” att stryka avsnitt ur kanon som handlade om återfödelse, reinkarnation.. Det ansågs krångla till budskapet. Jag minns inte vem, men leta du, jag har gjort några försök men det kräver mer tid. Århundradet kanske är fel men att det hänt vet jag. Så kristendomen ska du inte lasta för det problemet. Betänk det faktum att frälsning åt alla predikades på ett språk ingen förstod.. Redan där har ju saken missriktats och översättningarna har ju tragiska, komiska poänger med riktning åt att man inte förstod budskapet ens.

  Sedan bör man nog akta sig väldigt noga för att blanda ihop återfödelse, reinkarnation, med ”födas på nytt” som ju bygger på nåden, nådemedlen och Guds förlåtelse. Ett under att vara stolt över att f uppleva i detta nu.. Där korsfästelsen slutar vara historia och möter vårt nu för att ändra vårt lopp. Sluta vårt hopp i förvissningens famn…

  Reinkarnationen störs inte av vad vi tror på. Låter vi instinkten styra våra liv ska vi inte klaga på resultatet.

  För några månader sedan drabbades jag av några dagars ”svår” medicinförgifting av (Doxiferm). Allt är väl relativt men att förlora all balans, rummet far runt, inget går att fästa blicken på är vedervärdigt. Att ta sig fram på alla fyra var svårt redan det. Att krypa hade ju gått men uppkastningarna som var på väg sökte ett bättre svalg och utlopp än golven.. Det är ju skönt att veta att redan i begynnelsen visste gud var spyorna hör hemma.

  Idag kan jag inte sluta fascineras av det jag tog för givet. Att hålla balansen, gå, springa är ett underverk vi sällan tänker på hur alla organ, muskler och nerver kan samarbeta för att logiken och världen ska vara rättvänd och motsvara våra förväntningar. Är vanans makt stor behöver inte biverkningarna hjälpa oss fascineras av att Darwin begrep ingenting.

  Att skriftens enkla följe av konsonanter och vokaler ändå hyser en ordning, ett djup, en vidd och ett enastående perspektiv tar ju tid att upptäcka. Ett leende, en barnslig acceptans och ett ja och livet växer medan döden får ägna sig åt sitt.. Bröd och vin, kropp och själ.

  Gilla

 43. Lasse Anckarman skriver:

  Tack Björngunnar! Du har sannerligen genomskådat det system som i judaiserat sötsmaskigt konvolut prackas på oss. Visst är det så att judar ska styra världen och icke-judar vara deras slavar med Jerusalem som huvudstad. Det är därför vi har krig i MÖ och en flyktingström som världen aldrig tidigare skådat. Det är därför vi ska indoktrineras att hata muslimer, ty det har alltid varit judarnas strategi att skylla det de själva gör på andra och skapa hat mot grupper de själva hatar.

  http://newobserveronline.com/world-jewish-congress-and-official-german-jewry-welcomes-nonwhite-invasion/

  Vad gäller Castor så är nog det bästa att nonchalera honom och den typen av obildbara lakejer. 😉

  Gilla

 44. CastoroPollux skriver:

  Vilken Looser du Anka(r)ström är… Att du inte blev lärare. Då hade du haft en pekpinne att ta till också.. Det kan behövas när hets kräver lydnad.

  Gilla

 45. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Du har en annan ontologi i skallen! Du är man! Det är inte jag. Det är du som är normen – Människan! Här ett inlägg från en av mina kollegor inom tealogin. Men först: Styr judarna Vatikanen?

  ”I flera år har jag läst kvinnohistoria. Började med Platon och Aristoteles och därefter hela Gamla Testamentet. Hittade exempelvis: Domarboken 19, Lots hustru och döttrar, Tamar, Jeffas offrar sin dotter, Rut, Ester m fl. Jag stöder kyrkans biståndsarbete men inte att de sprider Gamla Testamentets historier vilka förmedlar en hemsk kvinnosyn som gör att miljoner kvinnor fortfarande lever som slavar. Jag tror att så länge människor tror på Jahve, eller någon annan Gud av manligt kön, och hans (deras) lagar, så kommer flickor och kvinnor att värderas sämre än män.

  I början av 1990-talet träffade jag Birgitta Onsell och efter att ha läst alla hennes böcker och gått med i TEALOGERNA (läran om den kvinnliga guden) har jag förstått hur allt hänger samman.
  Exempel:
  Evangelium enligt Matteus Kapitel 21:17-23. Där Jesus förbannar och dödar fikonträdet (när han rider in i Jerusalem). Varför dödade Jahves son Jesus fikonträdet? Jo därför att han visste att fikonträdet och alla andra träd dyrkades som Gudinnans gåva till människorna. Den ljuvligt söta mogna fikonfrukten, en avbild av hennes blygdläppar, i vars inre hundratals frön till nya fikonträd gömmer sig. Frön som förökar sig självt i Moder Jord. Men i utbildning till präst lärs det ut att fikonträdet dyrkades för lövens skull för de liknade penisar med två pungkulor! Resterna av gudinnan och den gamla tron måste till varje pris elimineras.

  På bilden sitter den stora gudinnan Ishtar från Främre orienten som en Bergens moder. Med allseende ögon, iförd ceremoniella kläder, sittande på en bergstron i Mari, Syrien, överblickar hon världen. I Ishtars knä möttes jord och himmel i ett heligt äktenskap (Getty). Skulpturen från ca 2 400 f Kr, nu i Museet i Damaskus.

  Det otvivelaktigt första ”människoträdet”, är livsträdet- moderkakans stam och grenverk. Våra förfäder, förlevande såg och lade samman.
  Moderträdet – släktträdet. För dem alla var jorden och alla träd heliga. Och människorna planterade ”vårdträd” framför ingången till sina hus. I samma kapitel sägs att Jesus förbannade berget: ”Häv dig upp och kasta det i havet”, och det skall ske bara ni tror: Bergen de heliga? Den äldsta traditionen talar om berget som den kvinnliga principen och bergskulturen var uppenbarligen vida utbredd.
  ANAPURNA – ett annat av Himalajas toppar – har dock undgått patriarkalisering. Namnet är liktydigt med Det stora närande bröstet eller Givarinnan av all föda (Uppg. Harry E Wedeck/Wade Baskin i Dictionary of Pagan Religion, 1974).

  På Island står Helgafjäll, ett minne från tiden då berget uppfattades som heligt att ingen otvagad (?) fick titta ditåt och inget levande väsen, vare sig människa eller djur, fick då tillfogas någon skada. Den gamla benämningen Moderberget är alltjämt i bruk (Ström 1967).
  Nämnvärt i sammanhanget: Jordens högsta bergstopp hette en gång CHOMOLUNGMA; vilket närmast betydde världens modergudinna.
  Namnet ändrades dock i mitten på 1800-talet till Mount Everest till åminnelse av en engelsk ingenjör som gjort förtjänstfulla mätningar i landet.
  Konstantin den store, omkr. 280-337, romersk kejsare 306, kejsare även i Östrom 323, senantikens störste härskare. Konstantin ombildade rikets förvaltning och rättskipning (avskaffade korsfästelse), och skapade ett nytt kejserligt garde samt gjorde år 330 Konstantinopel (Bysans) till romerska rikets huvudstad. Idag kallas staden Istanbul. Konstantin stödde kristendomen och dyrkas som ett helgon i hela den katolska världen. Han gjorde också söndagen till helgdag. Till sin mamma Helena byggde han ”födelsekyrkan” i Betlehem över en grotta som av traditionen utpekas som Jesu födelseplats och som anses vara en av de äldsta kristna kyrkorna i världen och som fortfarande är i bruk. Platsen betraktas som helig av kristna såväl som muslimer. Men Jesus föddes väl i ett stall? Konstantin den store ville ha samma makt som forntidens gudinnor och lät sig avbildas som dem med stora allseende ögon.”

  Gilla

 46. CastoroPollux skriver:

  ” Varför dödade Jahves son Jesus fikonträdet? Jo därför att han visste att fikonträdet och alla andra träd dyrkades som Gudinnans gåva till människorna.”

  Vi vet väl inte säkert om eller vem som fick med detta ställe eller tolkningen därav. Att historien är och varit mansdominerad är förkastligt och fruktansvärt för kvinnorna och för samhället genom alla tider.

  Annars är ju en annan och den vanliga tolkningen att under tro inte bära frukt någonting djupt förkastligt. Trons kärna är ju att öknen ska blomstra, nytt liv sjuda fram och grönska.. ”Den blomstertid nu kommer”… ja om nu sinnen är beredda förstå att allt, slaveriet, hoten, löftena, hoppet, vandringen, befrielsen, tryggheten, vissheten utspelar sig på ett och samma ställe.. Det sinne som längtar efter ”liv och övernog”. I det läget behöver ingen ta någon annans, utom sionisten förstås och denne föraktar ju Juden också.

  Med olika översättningsfel har ju den religiösa världen visat sin manliga övervikt. Varav ”nålsögat och kamelen” är ett praktexempel på katastrofal manlig brist på intuition. Den kvinnliga sinnevärlden hade ju aldrig någonsin översatt ”rep” och nålsöga med ”kamel” utan bums kontrollerat med källorna. Logiken går ju inte ihop, det vet alla som sytt ett enda stygn..

  Iofs är det inget svårt att förställa sig en lärare med piska som inte vill eller tål att bli ifrågasatt. Strömningarna av dominans, kontroll har ju piskat sig genom historien in i vår tid bara för att försäkra det grå om sin existens och sitt behov av fullständig lydnad, kontroll i vilka olyckliga skepnader det månde vara.

  För egen räkning finner jag inga svårigheter att acceptera kvinnlig gudom. Varför skulle ingen det? Vi är väl lyckligt lottade som unnas det och förhållande blir så mycket intressantare på lika villkor än de bli på olika.. Spänningsfältet, magnetismen, glöden och hettan mellan dessa är ju vår kulturs skatt och grund till inre rikedom.

  ”Ordet vart kött” inte vart det man, det är väl den basala grunden för tro. Den manifesteras genom den som bär kraften, inte genom text, vokaler & konsonanter.

  En kvinnlig ”Jesus” på den tiden hade ju inte kommit särskilt långt. Utifrån att kvinnosynen på den tiden var värre än den är i vår tid. Å andra sidan hedras kvinnor i evangeliet med att de är de första att se att Jesus är uppstånden. Sanningen var ju för övrigt ett aldrig så veritabelt hot emot livslögnen, karriären, korruption, förtrycket att man inte kunde låta budbäraren leva.. Att maktmissbruket såg sig tvungna att ända denna livscykel eftersom den satte sådana griller i befolkningen. Att det var den tidens sionister och inte Judar som stod för maktens rus och missbruk talar hela bibeln om.

  Om denna gudom varit kvinna hade bibeln inte blivit så tung pga av det rådande kvinnoföraktet. Det hade ändå inte minskat våra bördor eller bekymmer..

  Gilla

 47. Elif skriver:

  Har ovanstående text skrivits som något allvarligt? Jag trodde mer och mer att det var någon form av ironi i det hela men efter att ha läst kommentarerna förstår jag att en människa med snäv perspektiv skrivit om att bla jag försöker ta över världen och göra den till ”muslimskt”!

  Inom den islamiska tron finns inte mission för religionen, därför existerar det inga muslimska missionärer någonstans i världen. Det påbjuds att man skall respektera ” alla tron med böcker” så textförfattaren lurar bara sig själv och dennes gelikar.

  Gilla

 48. Helena Palena skriver:

  Lesley: Bra att du upplyser Elif! Ja, vad ska man säga! Helt plötsligt dök IS upp! Affärsdrivande bolaget CIA har muskler! CIA köpte Muslimska Brödraskapet så det är nog kanske bra att det finns några vita kvar som går emot. Fy fan vilken värld dom har stakat ut för oss. De som följer Kalergiplanen. Boljsevik Punkt 2 på G. Marxism á la Sovjet m a o.

  Gilla

 49. Helena Palena skriver:

  Bra kommentar från Lasse Wilhelmson under inlägget om Flynn och Trump.

  ”Massmigrationen är i huvudsak arrangerad av den anglosionistiska elit som driver krigen. Märk väl att den kom igång på allvar långt efter attackerna på Libyen och Syrien och kom även att bestå av många från Somalia och Centralafrika. För att inte nämna Afghanistan som ju haft årtionden på sig att skicka emigranter till Europas och Sverige. Det är Kalergis planen för EU som implementerats och i spetsen för den judiska intresseorganisationer av olika slag med SD i släptåg talandes med dubbla tungor.”

  https://nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

  Gilla

 50. Lasse Anckarman skriver:

  Nu försöker du återigen att glida bort från sakfrågan och kön har ju knappast med forskning att göra. Både man och kvinna bör komma till samma resultat, om de är ute i hederligt och ärligt syfte, vill säga. Dessutom finns mig veterligen ingen religion som utmålar Gud som en ”han”, eller ens som en människa. Förutom wahhabismen förstås.

  Jag vill gärna se att du svarar på de frågor jag tillställt dig i en tidigare kommentar för att vi ska komma vidare i sakfrågan. Bl.a.:

  ”Utöver detta verkar du ha flera sakfel i ingressen. Var har du fått påståendet om att ”tusentals kyrkor i England nu är moskéer från”? Och att ”Ryssland blir ett muslimskt land 2050”? Varför denna missvisande och sannolikt felaktiga information och från vilken källa?”

  https://parnassen.wordpress.com/2017/02/04/vara-barnbarn-blir-muslimer-trump-gor-helt-ratt-som-stanger-gransen/#comment-29172

  Från en tidigare kommentar finns dessa:

  Gilla

 51. Lasse Anckarman skriver:

  Gilla

 52. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Tror du att du är min puppet master! De flesta symbolerna du ser i våra kyrkor är från gudinnetiden. Återkommer om det senare. Som sagt vi har inte samma ontologi – eller tröskel – att stå på. Jag vet mer än dig om vad som varit före dom sex tusen åren då Abraham sägs ha kommit traskande mellan Eufrat och Tigris. Svara själv på frågor: Styr judarna Vatikanen? Här lite om sharia. Ett upprop från 2009.

  To: Sveriges Riksdag

  STOPP FÖR SHARIA !

  I Malmö fungerar sedan flera år landets första shariadomstol. Den tillämpar ännu så länge bara ett selektivt urval av sharia-lagstiftningens regler.

  Skulle sharia tillämpas fullt ut, skulle det bl a innebära att:

  — Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv.
  — Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man
  — Döttrar ärver hälften mot söner
  — En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man
  — En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap.
  — Män tillåts att gifta sig med fyra fruar.
  — Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd.
  — En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer.
  — Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig.
  — En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem.
  — Om mannen inte har någon släkt, tar samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar.
  — Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna.
  — Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott.
  — Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem.

  Sharia strider mot ett stort antal konventioner som Sverige är anslutet till, exempelvis
  * FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna antagen av FN:s generalförsamling 1948
  * Internationella konventionen om medborgerliga och politiska rättigheter, antagen 1966 av FNs generalförsamling (IKMPR).
  * Internationella konventionen om ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter, antagen 1966 av FNs generalförsamling (IKESKR).
  * Internationella konventionen om avskaffande av all slags diskriminering av kvinnor, antagen 1979 av FN (CEDAW).
  * Konventionen om barnets rättigheter antagen av FN:s generalförsamling den 20 november 1989.

  Då det från flera håll ställs krav på att Sverige ska tillämpa Sharia parallellt med eller istället för svensk lag är det angeläget att Riksdagen gör en tydlig markering i denna viktiga fråga.

  Undertecknade kräver således att Riksdagen uttalar att endast svensk lag må tillämpas av svenska myndigheter.

  Dag Selander, utgivare MXp – Missional Experiences
  Hans C Pettersson, utgivare Jihad i Malmö

  Sincerely,

  The Undersigned

  Gilla

 53. Lasse Anckarman skriver:

  Jag trodde inte heller att Helena var kapabel till dylika fadäser. Jag trodde hon var smartare än att gå på den anti-islamiska hatproagandan, Elif. Och som du förhoppningsvis märkt undflyr hon mina frågor. Judaiseringen gör människors perspektiv snävare och mindre fritt från egna tankar och det är exakt så de vill ha det, enligt mallen. Så länge de får oss att rikta vårt hat och våra ögon åt ett annat håll kommer vi heller aldrig att kunna påverka deras agenda som gör oss dummare och mer lättlurade för varje dag vi låter oss luras. Vi vet ju med säkerhet att fingret betyder stöd för wahhabitiska terrorfraktioner, eller hur? 😉  Gilla

 54. Lasse Anckarman skriver:

  Du vet inte ett dugg om vad jag vet och du bevisar det ju själv genom att undvika svara på frågor. Gör gärna det så blir debatten givande även för läsaren.

  Menar du på fullt allvar att judar INTE skulle ha infiltrerat Vatikanen?

  Och om du tror på påståendena om sharia som du citerar så är du verkligen inte den vassaste kniven i lådan. De flesta islamiska länder tillämpar sharia men med olika tolkningar. På samma sätt som wahhabismen tolkar koranen och sunnah annorlunda än sunni- och shiaislam. Du har mycket att lära här och jag hjälper dig gärna. 😀

  Gilla

 55. Helena Palena skriver:

  Frågan var om judarna styr Vatikanen? Om inte: Hur ser infiltreringen ut? 🙂

  Gilla

 56. Helena Palena skriver:

  Går inte på någonting! Vad händer om ränksmidarna får som dom vill: En ny världsregering! En världsreligion! Visst kan det väl vara bra att upplysa om vad sharia innebär. Tror säkert att det är under det vi ska leva när det bara finns 500 000 kvar på jorden. Eller vad tror ni? Vilken religion tar hem spelet?

  Gilla

 57. michaelnilsson228 skriver:

  Jag tror tyvärr att det blir under en religion som börjar på J och slutar på udendomen.

  Gilla

 58. Lasse Anckarman skriver:

  Naturligtvis har judar infiltrerat Vatikanen, Länkar finns i ett tidigare inlägg. Precis som de infiltrerat och förstört kristendomen och den splittrade katolicismen Tror du verkligen att alla pedofiler inom den katolska kyrkan är troende katoliker? Nu har de i decennier försökt med samma sak mot islam men misslyckats kapitalt och därför ännu en gång försökt sätta fart på den wahhabitiska terrormaskinen. I den muslimska världen är detta vida känt och ingen nyhet. T.ex. fick Syrien smaka på denna terror under Bashars far i sex år innan de lyckades stoppa dom helt 1982.

  Gilla

 59. janne skriver:

  Jag tycker det är fel att säga att judarna styr väst världen, det borde sägas sionistena styr och försöker få till inbördeskrig i västliga länder och då använder man muslimerna som spelbrickor i det spelet.
  Det är ju bara att titta vem eller vilka som startar alla konflikter i mellanöstern för att få till stånd sin plan om NWO, det är inte det folk som har judendomen som sin religion inte heller de som tror på islam eller kristendomen, utan de som gömmer sig bakom judarna och borde heta sionister.

  Gilla

 60. Lasse Anckarman skriver:

  Fast här har du ju uppenbarligen svalt det judiska betet med hull och hår. 😉
  Upplysning är alltid bra men vad gäller sharia så är du fel ute igen. Det du citerar stämmer möjligen till fullo på Saudiarabien och GCC, men inte i lejonparten av muslimska länder.

  Som Michael skriver här ovan. Judaismen har i mångt och mycket redan tagit hem spelet och du bidrar ju själv, till deras stora kosherglädje, med att stödja deras agenda genom att starta detta blogginlägg.

  Så, får jag något svar på mina frågor snart? 🙂

  Gilla

 61. Lasse Anckarman skriver:

  Zionister är de som är judarnas lakejer och är icke-judar. Judendomen ligger till grund för nämnda zionism, som inte hade existerat utan den förstnämnda. Läs judarnas egna urkunder och du kommer att finna att både det som står skrivet i t.ex. tanakh, talmud rimmar med vad som står i protokollen. Det är alltså judendomen som gömmer sig bakom exempelvis banksystemet, som är ett redskap för kontroll. Liksom media.

  Gilla

 62. Helena Palena skriver:

  Man kan verkligen undra hur det kommer att sluta! Läs här!

  JERUSALEM AND THE COMING CALIPHATE
  Sheik Kamal Khatib, deputy leader of the Islamic Movement in
  Israel has announced publicly on television:
  “Jerusalem will… be… the capital of the coming
  righteous Islamic caliphate” to which “the entire
  Earth” will “become subordinate.”
  (http://pamelageller.com/2014/10/israeli-muslim-leader-kamal-khatib-jerusalem-willbe-caliphatecapital.html/#sthash.3txE5LUo.dpuf)
  A noted Egyptian cleric, Safwat Higazi told supporters in
  Cairo:
  ”The capital of the Caliphate… the capital of
  the United States of the Arabs… our capital
  shall not be Cairo, Mecca, or Medina. It shall
  be Jerusalem.”
  During the inauguration of the 55th airport in Hakkari Province
  (named after Saladin who conquered Jerusalem), the Prime
  Minister of Turkey, Ahmet Davutoglu and Turkish President
  Recep Tayyip Erdogan called for the reestablishment of the
  Ottoman Empire… and the invasion of Jerusalem.
  The Muslim Brotherhood, the oldest terrorist organization in the
  world, recognises Turkey as the strategic place to re-establish
  their Caliphate.
  According to their plans, as soon as the Caliphate is formed and
  a new Caliph is seated in Istanbul (ancient Constantinople),
  he will declare global jihad beginning with the annihilation of
  Israel and moving his seat to Jerusalem, then continuing with
  their jihad throughout the world.

  Klicka för att komma åt allah.pdf

  Gilla

 63. Lasse Anckarman skriver:

  LOL! Var hittar du din information och hur kommer det sig att du litar på den? Eftersom du länkar till Pamela Geller så kanske det är judaiseringen som slagit till igen och varningslamporna har slutat fungera pga. detta? 😉

  I vilket fall som helst så tycks inte sidan finnas kvar på bifogad URL. Kanske förstod hon att hon spred alltför lättgenomskådliga lögner?

  OOPS! THAT PAGE CAN’T BE FOUND.

  Lite info:

  http://www.presstv.ir/Detail/2016/08/09/479149/Israel-Kamal-Khatib-northern-branch-Islamic-Movement

  VEM är den där Jonathan Gray? Vad har han för syfte och vems intressen springer han? Och vad har Safwat Higazis uttalanden med Europa att göra?

  Det är märkligt att så många som är medvetna om invandringens grunder <b<ÄNDÅ tycks köpa judisk propaganda i saken. Hur svårt är det att begripa att det ligger judar varmt om hjärtat att fullfölja profetiorna från deras urkunder? Som sagt, du har uppenbarligen mycket att lära och jag hjälper gärna till. 😉

  Gilla

 64. Lasse Anckarman skriver:

  Att hänvisa till William Engdahl i frågor om islam är som att låta räven utforska hönsburen. Han ger ju direkt felaktiga uppgifter om MB och nämner aldrig med ett enda ord judendomen. Han är kanske USAs motsvarighet till Brage Norin? 😀

  Gilla

 65. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Kan du inte läsa Gray! Det kan jag. Klicka på länken. Det är en pdf.
  ”Eftersom du länkar till Pamela Geller så kanske det är judaiseringen som slagit till igen och varningslamporna har slutat fungera pga. detta? I vilket fall som helst så tycks inte sidan finnas kvar på bifogad URL. Kanske förstod hon att hon spred alltför lättgenomskådliga lögner?”

  Det är inte jag som länkar till Geller. Det gör Gray! Har ställt lite frågor till Gray angående hur det ser ut i toppen. Återkommer till det när jag är klar. Hur det än är blir det nog svårt in the end för judarna att kunna hålla stånd, även fast dom styr via banknätet och media idag. Men kommer det att hålla?
  Vad händer när muslimerna föder fler barn än vad vi gör i väst? Kolla videon i inlägget. Du har säkert inte ens gjort det! Men man kan inte bara slå sig till ro med att judarna ligger bakom som du gör. Som sagt hur kommer det att sluta? Invasion! Vi ska ta över väst med hjälp av slöjan och skägget sa en imam i en dokumentär. Vad säger du om det? Visst dom flesta är som oss kristna. Fredliga och vänliga! Men vad händer när dom måste följa Jihad?

  Gray: ”No media coverage, of course, because it’s a “humanitarian
  crisis,” and that’s how it is being packaged and force-fed to the
  victimized public. Apparently the numbers that European
  leaders have been selling to their unsuspecting populations are
  wrong by at least four million. The latest invasion reflects a
  truer number of five million, not one million – five million
  invaders. If that’s not war, what is?”

  Klicka för att komma åt allah.pdf

  Gilla

 66. Helena Palena skriver:

  Image and video hosting by TinyPic

  Kommer inte på Rapport! Vita Huset igår – 15:e februari 2017.

  Att Israel skapades med hjälp av Balfour-deklarationen utställd till familjen Rothschild (1917) för att agera tullstation för handeln med varor och tjänster emellan Afrika och Eurasien syns även tydligt genom dess placering i en strategisk förträngning. Det stratoekonomiska syftet är alltså inget annat än att kontrollera de strategiska naturresursflöden som finns kring denna landmassa. Och dessvärre har en politiserad religion – zionism – fått agera slagträ åt detta tullande.

  Unending Israeli Brutality = Ändlös israelisk brutalitet

  Gilla

 67. Lasse Anckarman skriver:

  Jag har lite svårt att förstå hur du logiskt kan försvara dina uttalanden när du hela tiden lutar dig åt samma källor och dessutom vägrar att svar på frågor. Ställ dig följande frågor och använd logik och vanligt sunt förnuft under analysen; finns det några urkunder inom islam som förespråkar ett maktövertagande av hela världen? Svaret på den frågan är NEJ! Finns det något som förespråkar ett världsligt maktövertagande inom judaismen? Svar JA! Vad kan man då dra för logisk slutsats?

  Jodå, jag har gått grundligt gått igenom och analyserat din information, av vilka jag läst och sett ett flertal redan innan du startade denna tråd. Jag är ingen duvunge i frågan. Det är också därför jag så lätt kan avfärda honom. VEM ÄR denne Jonathan Gray, du och Jan-Ola (som ju borde veta bättre pga av hans forna tid som frimurare) refererar till? Jag har haft synnerligen svårt att hitta information om honom men att han springer khazarmaffians ärenden går inte att missta sig på och sannolikt har han själv judiska band.

  Läser man hans pamflett, kallad Allah så finner man att han refererar till bibeln, alltså judarnas urkund tanakh! Bara detta enkla faktum borde få en logiskt tänkande människa att reagera! Det fanns väl inga muslimer under biblisk tid, eller hur!?

  Han använder bibelns gräshoppor som en metafor och förklaring till Europas påstådda invasion av muslimer:

  QUESTION: You might well ask, what do locusts have to do with end time events?

  ANSWER: “Locusts” is a term used in the Bible for the Arabs
  …who are mostly Muslims.

  Men handlar det verkligen om en invasion av gräshoppor till Europa? Och det är fortfarande judarnas urkund han refererar till. Den mest logiska förklaringen är att detta är ett uttryck för det hat mot icke-judar som är en av judendomens grundfundament. Nu förstår jag också att det tydligen är från Gray du fått den falska informationen om att det var Vatikanen som skapade islam. Att skylla på Vatikanen eller jesuiterna är en känd taktik, inte minst bland judar, för att rikta strålkastarna åt alla andra håll än det judiska. Här sopar Michael Collins Piper banan med Eric Jon Phelps:

  Här finns en annan video med ett liknande propagandistiskt budskap, förmedlat av en viss Alberto Rivera, som påstås ha varit en jesuitpräst innan han konverterade till ”biblisk kristendom”, dvs. blev zionist:

  Jag tror vi kan avfärda Gray som en trovärdig källa och se honom som en nyttig idiot i judendomens tjänst som förfalskar NT till förmån för de onämnbara. Vidare blir det än mer märkligt när du hyllar min namnes kommentar i en annan tråd, trots att han säger ungefär samma som jag, i andra ordalag bara:

  ”Massmigrationen är i huvudsak arrangerad av den anglosionistiska elit som driver krigen. Märk väl att den kom igång på allvar långt efter attackerna på Libyen och Syrien och kom även att bestå av många från Somalia och Centralafrika. För att inte nämna Afghanistan som ju haft årtionden på sig att skicka emigranter till Europas och Sverige. Det är Kalergis planen för EU som implementerats och i spetsen för den judiska intresseorganisationer av olika slag med SD i släptåg talandes med dubbla tungor.”

  Vem var Coudenhove-Kalergi och VEM backade upp honom? Hittar vi inte än en gång judespåret här? Lasha Darkmoon skriver:

  This was to be a multicultural superstate populated by mongrelized Europeans, according to the Count, who was himself a mongrel. Moreover, it was to be under Jewish rule—or rather, under a mandarinate of elite Jews and enlightened support groups of non-Jewish philosemitic foot soldiers who believed as passionately as the Jews did in tikkun olam and the establishment of a one-world government.

  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

  Tikkun olam:

  Tikkun olam (Hebrew: תיקון עולם‎ or תקון עולם’‎) (literally, ”repair of the world”, alternatively, ”construction for eternity”) is a concept in Judaism interpreted in Orthodox Judaism as the prospect of overcoming all forms of idolatry,[1] and by other Jewish denominations as an aspiration to behave and act constructively and beneficially.[2]

  Documented use of the term dates back to the Mishnaic period. Since medieval times, kabbalistic literature has broadened use of the term. In the modern era, tikkun olam is the idea that Jews bear responsibility not only for their own moral, spiritual, and material welfare, but also for the welfare of society at large.[3] To the ears of contemporary pluralistic Rabbis, the term connotes ”the establishment of Godly qualities throughout the world”.[2]

  Det kan nämnas att den Paneuropeiska Unionen förbjöds av det nationalsocialistiska Tyskland under Hitler:

  The organisation was prohibited by Nazi Germany in 1933, and was founded again after the Second World War.

  Vad kan vi dra för slutsatser av det?

  Varför hittar man ”judespåret” så ofta, tror du? Du har säkert hört talas om Barbara ”the Jews will play a leading role in this transformation” Spectre, men visste du att Kalergi hade flera judiska vänner och att han stöddes av bl.a. Rothschild, Baruch och Warburg?

  In Kalergi’s World, by his own admission, Whites are to be blended out of their own nations while the Jew becomes ”the spiritual nobility.” Is that not exactly what we are witnessing today? Ah, show us the shekels, Count K, show us the shekels!

  http://tomatobubble.com/id979.html

  Visste du att han hyllade judendomen i sin bok Praktischer Idealismus?

  ”The new Europe shall be directed under the spiritual guidance of Judaism and the Jews who shall be Europe’s spiritual leadership. The Jewish Feudal-Nobility!

  http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/

  Additionally he writes in his book (please read!):

  Förstår du nu?
  Vidare skriver du:

  ”Hur det än är blir det nog svårt in the end för judarna att kunna hålla stånd, även fast dom styr via banknätet och media idag. Men kommer det att hålla?”

  Vilka skulle kunna utmana de onämnbara??

  Gilla

 68. Helena Palena skriver:

  Befolkningsökningen! Men förstå du inte hur fort det kommer att gå! De ska erövra väst med hjälp av skägget och slöjan! Tror du inte på det?
  Märker du inte hur svenska kyrkan ”islamiseras” och avkristnas. Allt stöps om så sakteliga. Ortodoxa judar går emot. Allt är ett spel för dom som styr och dom skiter i vad som kommer in the end. Du har fått judarna och deras urkunder på hjärnan. Tänk ett steg till! Och gå tillbaka 75 000 år som jag har gjort 🙂

  Gilla

 69. Lasse Anckarman skriver:

  Nej Helena, (den svenska) kyrkan har judaiserats, inte ”islamiserats”. ”Avkristnandet”, eller avreligioniseringen, har pågått i många hundra år, men mot islam står sig judendomen slätt, därav denna förfalskning av islam, som du tydligen köpt med hull och hår. Man behöver ingen akademisk examen för att förstå at dina imamer INTE representerar islam. Bara att läsa bifogad information, vilket du naturligtvis inte gjort på så kort tid. Du visar ju med all tydlig önskvärdhet hur judaiserad du själv är genom att skriva som du gör! Inser du verkligen inte det?

  Vad en eller ett par saudiska imamer säger spelar ju ingen större roll då det är judendomen som dikterar villkoren, vilket mina källor tydligt och oomkullrunkeligt demonstrerar! Visa mig en enda islamisk urkund som påbjuder världskontroll! EN ENDA!

  Du har ju inte ens fattat vad ortodox judaism är. Bara för att det finns några hundra judar som demonstrerar mot ”Israel” i New York, så innebär ju inte att de är emot judendomen, vars urkunder enligt de själva, säger att området (Eretz Yisrael=Storisrael) tillhör judar, men inte förrän Messias återkomst.

  Hur svårt är det att begripa och insupa fakta?

  All the world’s separate races would one day be merged into a single mongrelized mishmash, he predicted confidently, with the single exception of the Jewish people who would remain inviolable and intact.

  Samt:

  Most people still haven’t grasped the fact that Jews are the principal exponents of the massive non-White immigration invasion into White countries and of course only into White countries.

  Examples include Job Cohen in Holland, Barbara Spectre in Sweden, Ervin Kohn in Norway, Anneta Kahane, Angela Merkel and Gregor Gysi in Germany, Gerald Kaufman and David Cameron in England, Ronit Lentin and Alan Shatter in Ireland, and George Soros and Larry Summers in the USA.

  Most Jews consciously push for unlimited non-White invasion into these nations. A century ago, Emma Goldman, Bela Kun, Jacob Javits, Vladimir Lenin and Bolshevik affiliates followed a similar agenda, working for Jewish power. It must be understood that it’s been a long standing Jewish policy to subvert and genocide Whites. (See here, emphasis added)

  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

  Så i slutändan är det nog tyvärr du som måste tänka ett steg till. 😉
  Alternativt bemöta min information. 🙂

  Gilla

 70. Lasse Anckarman skriver:

  Du skriver att jag ”har fått judarna och deras urkunder på hjärnan” när det i själva verket är judar som fått både identiteten och urkunderna, som till största delen bygger på amsagor, myter och rena lögner, på hjärnan. Du har ju också fått deras propaganda om islam som barbari och sharialagar – det sistnämnda vet du bevisligen inte vad det innebär – på hjärnan.

  Gilla

 71. Helena Palena skriver:

  Du vill hellre leva under islam vad jag förstår! En fredlig religion i dina ögon. ”Vad en eller ett par saudiska imamer säger spelar ju ingen större roll då det är judendomen som dikterar villkoren, vilket mina källor tydligt och oomkullrunkeligt demonstrerar! Visa mig en enda islamisk urkund som påbjuder världskontroll! EN ENDA!”
  Judendomen dikterar alltså Vatikanen som skapade islam!

  Gilla

 72. Lasse Anckarman skriver:

  Nu verkar du bli mer personifierad än saklig. 🙂

  Naturligtvis är islam en lika mycket fredens religion som kristendomen ursprungligen var, dvs. innan den judaiserades. Och tvingas jag välja skulle förstås islam (eller kristendom) vara det som ligger oss européer närmast. Judaismen gör det definitivt inte! Jag tror du tror på propagandan i rent oförstånd.

  Jag har inte sett ETT ENDA BEVIS för att ”Vatikanen skapade islam”! Det är ju så himla korkat att man undrar var du får all smörja ifrån! Saknar du helt källkritik, logiskt tänkande och sund förnuft?

  Kul att du drar upp Rotschild och Palestina förresten. Den här videon kanske kan vara av intresse?

  Läs nu min information och bemöt den där du finner eventuella fel. Tack. 

  Gilla

 73. Helena Palena skriver:

  Här kommer Lucifer och hans fallna änglar! Hälsningar från Jonathan Gray:
  4/2
  Hi Helena,
  The Vatican created Islam and is directing it still – the supposed
  conflict between them is a smokescreen – although some Muslim
  leaders want themselves to take over. (See my DVD series ”The
  Vatican, Islam, and Jerusalem”. The Bible tells us who will take
  Jerusalem.) http://www.beforeus.com/islam.html

  The Vatican also controls freemasonry, the banking systems,
  the Illuminati, the entertainment industry, the drug industry
  (both legal and illegal) and the religious world, whether pagan,
  Judaistic or so-called Christian. And pulling all the strings, with
  the Vatican as its big agent, is Lucifer and his fallen angels.
  The good news is that true Christians will never fall under its
  power spiritually – and, by the power of God, will succeed in
  retaining their faith.

  I deal with this in my book ”Welcome, Then Betrayal”.
  http://www.beforeus.com/shopcart_ebooks.html
  – Item no.45 for e-book version
  http://www.beforeus.com/shopcart_ebooks.html
  – Item No. 57 for physical copy

  Best regards
  Jonathan

  Gilla

 74. Lasse Anckarman skriver:

  Hahahaha! Jag förväntade mig ett liknande svar, från (krypto-)juden Gray, men jag undrar också vad du frågade och hur du ställde frågan och om du själv har läst, eller sett något av hans alster:

  The Vatican also controls freemasonry, the banking systems,
  the Illuminati, the entertainment industry, the drug industry
  (both legal and illegal) and the religious world, whether pagan,
  Judaistic or so-called Christian. And pulling all the strings, with
  the Vatican as its big agent, is Lucifer and his fallen angels.
  The good news is that true Christians will never fall under its
  power spiritually – and, by the power of God, will succeed in
  retaining their faith.

  Det här är ju ett villospår! Fattar du inte det har du inte fattat ett jota av hur världens styrs!!

  Gå igenom min information, som med råge debunkar Grays desinformation, med öppna ögon, logiskt tänkande och lite helt vanligt sunt bonnförnuft så får vi se vad du kommer fram till.

  Om urkundernas texter stämmer med fakta på marken, vad som händer i världen idag, och gjorde igår, så vore det väl fanken om inte det är det mest logiska. Eller hur?

  Trevor Labonte är en som förstått hur man knäcker nötter och lägger pussel_

  As for what the BDS meme said about ISIS, well guess what, not only does ISIS obviously have nothing to do with Islam, but ISIS is another example of Judaism in action too.

  Israel freaking runs ISIS, and knowledge of that is a litmus test for political analysts. If they don’t know that Israel and the west and other shameful zionist collaborators such as Saudi Arabia, Turkey, Qatar, and Jordan command, arm, fund, and train ISIS and the other “rebel” groups, for the sole purpose of advancing the “Greater Israel” project, they are piss-poor analysts. ISIS only attacks Israel’s enemies, and they do it under the guise of “Islam” so it intentionally creates a public relations disaster for Muslims at the same time it weakens and destroys nations.
  […]
  And what happens when you can’t freely identify the source of a problem? That’s right, the problem continues unabated! They know this! It is a dirty trick. Not only are Judaism and zionism the same thing, but so is “anti-zionism!”

  https://humanityawakened.wordpress.com/2017/01/03/not-only-are-judaism-and-zionism-the-same-thing-but-so-is-anti-zionism/comment-page-1/

  Igen, för säkerhets skull: 😉

  Gilla

 75. CastoroPollux skriver:

  Anka(r)ström
  ”Du har ju inte ens fattat vad ortodox judaism är. Bara för att det finns några hundra judar som demonstrerar mot ”Israel” i New York, så innebär ju inte att de är emot judendomen, vars urkunder enligt de själva, säger att området (Eretz Yisrael=Storisrael) tillhör judar, men inte förrän Messias återkomst.”

  Om demokratiskt sinnade Judar protesterar mot expansionen, mot våldet, mot brotten begångna mot MR, mot terrorn, mot krigen, folkmordet på palestinier m.fl. är de per definition inte för ett storisrael utan att leva i fred med folk.

  Väntar på Messias? Många kristna väntar på Jesus…. ”bor i ett hus inte av sten” motsäger allt vad

  ”All the world’s separate races would one day be merged into a single mongrelized mishmash, he predicted confidently, with the single exception of the Jewish people who would remain inviolable and intact.”

  Låter exakt som Shitlers drömmar om ett renat folk.. och det behövs mycket hembränt för att vilja tro på sin egen rasism och inskränkthet för att kalla detta en en vettig realiserbar plan. Det funkade ju för Shitler” Åtminstone enligt dig? Men visst kan den villigt förförde hitta varenda bekräftelse på sina värsta farhågor och paranoia om den vill. Eller hur Anka(r)ström? Enligt ditt destillat har alla andra fel… Fy fan vad intelligent du måste tro att du är och nog är det mycket enklare då att idiotförklara alla andra..

  Soros, sd, alliansen, liberalerna skiter fullständigt i vilket folk som skrämmer muslimer i Sverige, bara de inte känner Sverige som en sekulär fristad. Sådant smittar och tar udden av det hot religionen utgör i många hemländer, ett medel för religiöst förtryck. SD utgör ju ingen hjälp eller stöd till förståelse över vad som pågår. De har sig själva att tänka på..

  Soros, sd, alliansen, liberalerna skiter fullständigt i vilka människor som kommer hit bara de kan användas för att tjäna pengar på i migrationsindustrin, gratis arbete, lönesänkardirektivet, kriget mot fackföreningar, kriget mot arbetsrätten, tryggheten, välfärden.

  Om mindre begåvade tror att de är hotade till livet, existensen kommer de per den automatik som alltid kommer ge dem skulden att blott bli verktyg för rasismen istället för det som maktens missbrukare och misshushållare fruktar värst att folk gick gemensamt samman mot arbetsgivarsidan och stödde en regering som vill och fortfarande värnar om våra lagliga rättigheter. De andra har ju friskt avlöjat sin kort och sitter där med sin ”död mans hand”.

  Så Anka(r)ström din vision är vansinnets och splittringens och alla de som har vinning av den senare tackar dig allra djupast i din kamp för fascismen, fattigdomen och försämrade rättigheter bland arbetarklassens folk…

  Att elda osäkerhet, rädsla, hotbilder är ditt gebit Anka(r)ström. Du är Sionismens bästa vän och promotor. Din belöning måste ju vara något utöver den lilla nischen att få kalla alla som inte håller med dig för okunniga och dumma.. Om man bara klappar dig lite kan du få behålla och använda dina klor..

  Om jag in en hop av hela världens olika etniska folk väljer en person är det mitt val Anka(r)ström.. Vad i helvete har du med det att göra!

  Om skräpmatskulturens offer inte blev lyckligare av fria radiokanaler eller hundratals tv-diton och klagar över att de inte kan föda barn i samma omfattning som andra är det väl dags att börja leta efter en värdegrund och kultur som står sig i blåsten… Det kan ge både långt och intressant liv, men att ge upp och bli ett rö för vinden av hat, främlingsförakt och bitterhet unnas verkligen dem som inte inser sitt eget värde..

  Gilla

 76. Martin Larsson skriver:

  Här är en video från upploppen i Paris som sprider sig likt Husbykravallerna gjorde 2013. Så här blir det när man släpper in fienden på sitt eget territorium – understödda av globalisternas marionetter såsom Sarkozy, Lagarde, Hollande, Bildt, Merkel, Reinfeldt, Romson, Fridolin, Löfvén, Wallström, Eliasson, Danielsson, Ribbervik. You name it! Förrädarna finns i alla länder.

  http://vidmax.com/embed/152835

  Gilla

 77. Björngunnar skriver:

  Den som med flit stavar en annans debattör fel förtjänar INTE att ens läsas!

  Gilla

 78. Martin Larsson skriver:

  Björngunnar:

  Är det Mikael Ribbenvik du syftar på? Kolla videon – den är viktig.

  Gilla

 79. Björngunnar skriver:

  Jag har samma uppfattning som du men en liten bagatell Lars Anckarman.
  Jag läser just nu en 500 sidors bok som heter Stalin författad visserligen av en jude, Isaac Deutscher men i det stora hela är den nog korrekt, judarnas roll nämns men te.x så står det att revolutionsförsöket 1905 stöddes av många rika personer .
  Vidare beskrivs hur Lenin och Stalin åkte på möten i väst, Paris, Österrike samt London.
  Varifrån fick de pengar till detta?
  Men det jag skulle komma fram till var att Menchevikerna bestog av huvudsakligen judar och några georgier, medans bolsjevikerna mestadels var ryssar.
  Det hindrar ju inte att judiskt inflytande i bolsjevikerna var stort eftersom de finansierade rörelsen på samma sätt som te.x media idag finansieras av judar.
  Castoro Pollux får inget svar förrän han lärt dig stava namn rätt.
  Det påstås även från ryskt håll att Sovjetunionen stog i begrepp att angripa Tyskland men att Hitler slog till först.
  Hade inte det judestyrda USA hjälpt Sovjetunionen med vapen hade han förmodligen lyckats besegra Sovjet.
  I alla händelser är det en stor tragik när vita brödrafolk dör på bägge sidor i skapade krig.
  Samma krafter som åstadkom dessa krig eldar nu på muslimhatet som förmodligen slutar med inbördeskrig.

  Gilla

 80. Björngunnar skriver:

  Nej Martin Larsson, jag syftar inte på Ribbenvik, vet faktiskt inte vem han är.
  Videon och det som sker på den är resultatet av massimport av rasfrämlingar och det är inte svårt att begripa vilka som ligger bakom importen.
  En sådan planerad import kan bara få ett resultat och därför borde vi inte bli förvånade .
  Vad föreslår du att vi gör nu?

  Gilla

 81. Martin Larsson skriver:

  Björngunnar:

  Beklagar missförståndet.

  1. Ställa de ansvariga till svars i domstol och döma till lagens hårdaste straff (vi vet vilka de är)
  2. Internera och repatriera alla som kommit hit under flagg som flyktingar (vi vet vilka de är)

  Ansvar och straff är väl det viktigaste egentligen. För att ingen ska gå fri.

  Gilla

 82. Björngunnar skriver:

  Bocken sitter som trädgårdsmästare och hela trädgården är förstörd, vad göra?

  Gilla

 83. Lesley skriver:

  NATIONALISM är enda lösningen.
  Svenskar måste bygga ett eget samhälle från grunden.

  Gilla

 84. CastoroPollux skriver:

  ”Den som med flit stavar en annans debattör fel förtjänar INTE att ens läsas!”

  Du skojar med Anka(r)ström då, för han, den dålige förloraren med brist på argument introducerade tekniken och lida väl samma besvär som du. Han tål inte sin egen medicin. Dessutom försöker jag inte förlöjliga, utan tydliggöra vem jag har att göra med..
  ……………………….
  Den utvecklade stackaren kan alltså inte välja eller tänka själv. Enligt Lindeberg och Anka(r)ström så var det judarna fel att Tyskar blev perversa eftersom man på fullt allvar med hjälp av ovanstående experter domderar att hade det inte varit för judarnas produktion av inte bara porr så hade inte Tyskar ägnat sig åt sexuella perversiteter..?

  Förmågan och möjligheterna att få bita sig i svansen är stor för att inte säga fantastisk. Att skylla allt på andra, sina egna brister och idioti är verkligen att befria sitt eget förstånd från ansvar..

  Hat och förakt har ju allt man kan önska sig av brist på logik och förstånd.

  Att Sionismen står för lejonparten av kontroll, makt och missbruk vet ju till och med juden, som själv inte får välja eller bestämma själv under sionismens herravälde verkar i all hast som pöbelmentalitet kräver ha blåst bort.

  Med samma sponsorer för Shitler o Stalin är det ju inget svårt att förutsäga jakten på ”kommunister” av dem båda långt innan krigets utbrott.. Sionismens bästa taktik. Att Shitler skulle få bli Svarte Petter kan ju bara dåligt omdöme för Shitlers räkning få avgöra..

  Utan sponsorernas intrikata vilja , makt och kontroll, intresse av att krossa arbetarklassen, det fria valet, självständighet hade det inget världskrig blivit.. Vill man slösa bort sitt intresse på dum och fånigheter ska man följa malströmmen och upprepa misstagen för att försäkra sig om att få skulden någon gång i framtiden..

  för dem som inte kan skilja på gott och ont står ju det sionistiska Israel som ett praktexempel åt praktankorna för att visa att Sionismen förtrycker judarna, hotar judarna och alla andra som utgör hindren för deras drömmar, planer och mål.. De blir blott instrument för illvilja såsom alla andra folkslag utgör medel för att nå målen..

  Gilla

 85. Helena Palena skriver:

  Lasse A: ”Sedan skriver du att ”Religionshistorikerna är eniga om att dom första gudomarna var kvinnliga.” Nej, religionshistorikerna är lika lite eniga som de är inom andra områden.” Till och med Wikipedia vet att jag har rätt (se nedan).

  Nä! Du får ta och tänka om och läsa på. Du kan tänka dig islam o s v. Det kan inte jag. Sex tusen år vad är det i det stora hela. Det måste ändra sig igen och kan så göra men då kräver det män som vill ha en förändring. Du vill ju inte det. Du vill ha kvar ditt skrivande om judarna. Jag vill ändra på deras makt och det kan man göra genom kunskap om det som var före.

  Klart att Bibeln måste börja med att elda upp det gamla. Elda upp aserorna. I antiken när man kom till olika platser ställdes alltid frågan: Och vilka gudar tillber ni här? En enda gud blev ett måste. En enda gud som juden- kristendomen och islam har gemensam. En manlig sådan. Omstöpelsen började med att Zeus födde en kvinna ur huvudet. Och Adam kvinnan ur ett revben. Man tog ifrån kvinnan förmågan att föda. Herregud vilket maktövertagande. Ja! Bland dagens världsreligioner är det i princip endast judendom, kristendom och islam som inte har gudinnor. Inom den katolska kyrkan kan dock jungfru Maria, trots att hon inte är gudomlig, tänkas representera det kvinnliga heliga. Ja, man kunde inte helt eliminera kvinnan i religionen så på ett kyrkomöte i Nicacea 325 e. kr. slängde man in Maria. En jungfru märk väl. I 325 år fanns hon inte ens! Mår illa när jag hör Gud Fader, Son och den Helige Ande mässas i våra kyrkor! Kvinnoförnedring så det skriker om det.

  Ashera, asherapåle
  Ashe­ra var en ka­naa­ne­isk frukt­bar­hets­gu­din­na, gemål till him­mels- och ska­par­gu­den El (Guds­namn). En lik­nan­de roll tycks hon ha spe­lat i is­ra­e­li­tisk folk­re­li­gi­on un­der ka­naa­ne­iskt in­fly­tan­de. Därom vitt­nar ett par hebre­is­ka in­skrif­ter från 700-ta­let f.Kr. som ta­lar om ”Ja­h­ve och hans Ashe­ra”.
  Nam­net syf­tar i bi­beln några gång­er på gu­din­nan själv el­ler bil­der av hen­ne (Dom 3:7; 1 Kung 15:13; 18:19; 2 Kung 21:7; 23:4, 7; 2 Krön 15:16), men of­tast på en träpåle som var hen­nes tec­ken. En sådan påle bru­ka­de fin­nas vid al­ta­ret på ka­naa­ne­is­ka of­fer­plat­ser till­sam­mans med en sten­stod som var den man­li­ga gu­do­mens sym­bol. I såda­na fall åter­ges nam­net med ”ashe­rapåle” (t.ex. 2 Mos 34:13).
  Ett viktigt skäl till att Gud gav befallningen att driva bort kananéerna var att skydda Israels folk från avgudadyrkan. De dyrkade fruktbarhetsguden Baal iolika former (”herre” eller ”ägare”) och hans kvinnliga motsvarighet Baalat eller Astarte. Kananéernas avgudadyrkan var grov, mustig och sinnlig med bl.a. manlig och kvinnlig tempelprostitution (vilket Israel varnas för i Mose lag, 5 Mos.
  23:17). Vad kananéerna ägnade sig åt framgår av 3 Mos. 18, där deras avskyvärdheter räknas upp: där bl.a. nämns incest, utnyttjade av kvinnor under deras menstruationsperioder, homosexuell livsföring, tidelag (sex med djur) och människooffer.
  Efter denna exemplifiering av kanaaneisk religionsutövning säger Gud genom Mose: ”Ni skall inte orena er med något av detta, ty med allt sådant har de hednafolk orenat sig som jag driver bort för er” (v. 24).
  Låt oss nu se hur det förhåller sig med den saken. Vi börjar med att se på 5 Mos. 7:1-5.
  När HERREN, din Gud, låter dig komma in i det land dit du nu går för att ta det i besittning, och när han driver bort många hednafolk för dig, hetiterna, girgaseerna, amoreerna, kananeerna, perisseerna, hiveerna och jebusiterna, sju folk som är större och mäktigare än du, och när HERREN, din Gud, ger dem till dig och du slår dem, då skall du ge dem till spillo. Du skall inte sluta förbund med dem eller visa dem nåd. Du skall inte ingå släktskap med dem. Dina döttrar skall du inte ge åt deras söner och inte ta deras döttrar åt dina söner. Ty de kommer då att leda dina söner bort från mig till att tjäna andra gudar, och HERRENS vrede skall då upptändas mot er och han skall snabbt förgöra dig.
  Men så här skall ni göra med dem: Ni skall bryta ner deras altaren, slå sönderderas stoder, hugga ned deras aseror och bränna upp deras avgudabilder i eld.

  Det är tillbaka till det här vi ska igen! Där även kvinnan och barnet får en given plats och som sagt inte bara Gud fader, Son och Helig Ande!

  Wikipedia: Gudinnan är den första kända gestalten i människans pantheon. Hon är både Moder Jord och en kosmisk Himmelsgudinna. Gudinnan har och har haft många olika namn och tagit gestalt för människor på olika sätt i olika tidsåldrar och kulturer världen över. Därmed kan gudinnetron ses som polyteistisk (tron på många gudomliga krafter) men i grunden är den monoteistisk (tron på en gudomlig kraft) eftersom det är olika aspekter av en Gudinna som genom tiderna haft ett numinöst och transcendentalt innehåll. Hon är en allomfattande gudom som väver samman allt som existerar i kosmos. Hon är både jord och himmel, både liv och död och genom henne skapas allt.

  Till skillnad från gudar, som överträder naturlagarna så följer gudinnorna/mödrarna naturlagarna eftersom de är naturen och kosmos. Detta innebär också att de inte härskar över en skapelse, utan verkar i sig själva emedan de är själva skapelsen. Eftersom naturen rör sig i en ständig cirkel av födelse, liv, död och återfödelse bär gudinnorna/mödrarna alla dessa aspekter. Därmed är cirkeln också en symbol för gudinnorna/mödrarna. Många kulturer har eller har haft gudinnor vanligast som en del av en pantheon. Ursprungligen (under paleolitikum, äldre stenåldern) bestod denna pantheon av enbart kvinnliga väsen/mödrar. Under neolitisk tid (bondestenåldern) fick gudinnan/modern en gemål och pantheonen kom att bestå av både gudinnor och gudar. Så småningom kom gudinnor, precis som gudar, i mytologin ofta att få ansvar över ett område. Exempel på områden är visdom, tur, kärlek, jakt, krig, osämja, moderskap, himmel, underjorden m.m.

  Gudinnorna/mödrarna förkroppsligar naturen och de krafter som finns inneboende i den. De anses ofta ha sin boning i till exempel träd, källor, floder och sjöar. Redan stenålderns samlar- och jägarkulturer dyrkade en kvinnlig makt. Gudinnor är ofta kärleksgudinnor, fruktbarhetsgudinnor eller moderskapsgudinnor, till exempel Afrodite i antikens Grekland, fornnordens Freja och romarnas Juno. De riktigt gamla gudinnorna som till exempel Hel (härskare över dödsriket i Fornnordens mytologi), hinduismens destruktiva Kali har behållit sin karaktär av ”hela” gudinnor som omfattar både livs- och dödsaspekten. Medan de antika grekerna har gjort en krigisk Athena en modern gudinna, avskärmad från naturen i och med hennes onaturliga födelsesätt (ur Zeus huvud) av en gudinna med betydligt djupare rötter i en fredlig moderskultur.

  Gilla

 86. Lasse Anckarman skriver:

  Helena Skriver:
  ”Nä! Du får ta och tänka om och läsa på.”

  Tror man att religionshistorikerna är överens eniga, ljuger man. Förhoppningsvis mot bättre vetande.

  ”Du kan tänka dig islam o s v. Det kan inte jag.”

  Inga människor vid sunda vätskor har problem med islam eller kristendom. Det förstår inte du eftersom du är så pass judaiserad att du inte ser skogen för bara träd. Träd som judar et al planterat för att du INTE SKA SE skogen.

  ”Du vill ju inte det. Du vill ha kvar ditt skrivande om judarna. Jag vill ändra på det.”

  Och här bevisar du inte bara att du är judaiserad, utan även springer deras ärenden eftersom du uppenbarligen INTE vill tala om för dina medmänniskor vad som är ogräs och vad som är nyttoväxter.

  ”En enda gud som juden- kristendomen och islam har gemensam. En manlig sådan.”

  Nej! Judaismen har INTE samma Gud som islam och kristendom och ingenstans görs Gud mänsklig genom genus inom de två sistnämnda. Men lik förbannat, och tack var lättlurade gojim, så styr judendomen! Läs mina länkar så som också du kräver av din motdebattör!

  ”And the Gentiles, in their stupidity, have proved easier dupes than we expected them to be. One would expect more intelligence and more practical common sense, but they are no better than a herd of sheep. Let them graze in our fields till they become fat enough to be worthy of being immolated to our future King of the World…”

  http://note.taable.com/post/10A954/Time-To-Wake-Up-Aust/2b3-94-88-8-79-T-184069645T7-80-9

  Angående dina citat från den nya bibelöversättningen – som inte har med sakfrågan att göra!! – så kanske du själv förstår varför och vem som petat i texten du refererar till? Eller vet du inte vad du hänvisar till? Är det agnostikern Christer Malmberg? Det verkar som du inte förstår att du och han hänvisar till tankah!?

  https://www.flashback.org/t123953

  Koncentrera dig på mina kommentarer av din hets mot islam och dina rent falska uppgifter! Av ren självbevarelsedrift och omtanke ska jag fortsätta vederlägga dina lögnaktigheter! Inte bara för att du nonchalerar min information och vägrar svara på frågor, utan också för att du tycks tro att du vet så förbannat mycket. Sedan kanske det blir god underhållning för läsaren också. 😀

  Du förnekar det mest av det jag postat samtidigt som du har text som stöder mina hävdanden – bl.a. den redan postade kommentaren av min namne – på din egen blogg. Här, en annan post signerad Jan-Ola:

  Se denna länk! Det är just det här som nu pågår i mellanöstern med full fart. Den gamla planen för Stor-Israel har varit känd i flera årtionden utanför sionistiska kretsar men ingen har vågat debattera ämnet, i tyvärr vanlig ordning! Historiker, politiker, redaktörer, journalister och samhällsvetare, diverse ”debattörer” och kommentatorer vet att ämnet är tabu och vågar inte ta i det med tång. Resultatet är att den internationella allmänheten hela tiden matas med ”nyheter” om vad som sker men får ALDRIG en bakgrund till händelserna eller kunskap om att det som sker idag är resultatet av planer som lagts för flera årtionden sedan.

  https://parnassen.wordpress.com/2014/08/17/the-roots-of-evil-in-jerusalem-var-media-ger-aldrig-en-bakgrund-till-det-som-nu-sker-i-varlden/

  Eretz Yisrael är alltså orsaken bakom oroligheterna i MÖ samt den flyktingtsunami Europa drabbats av, där flera migranter möjligen är muslimer emedan de som sysslar med brottslighet knappast kan vara det eftersom det går emot Guds ord i koranen. Ställ dig frågan, cui bono? Vem tjänar på att vi tycker illa om islam?

  Religion har varit till fördel för folk i allmänhet därför att de varit ett sammanhållande kitt och är det fortfarande, dock i betydligt högre utsträckning inom den muslimska världen än hos oss kristna som, i första hand judar försökt avreligionisera. Därur kommer t.ex. pedofiler i den katolska kyrkan samt wahhabiter som ska kunna kopplas till islam genom olika (felaktiga) benämningar som exempelvis ”islamister” eller ”jihadister”.

  Angående de påstådda siffrorna vad gäller nativitet hos muslimer så finns all anledning att betvivla detta då:

  The so-called “Islamization of Europe” or the “Muslim tide” to over-run the West is myth created by Zionist mafia to create a “clash of civilization” between the Christian West and the Muslim East for the benefit of Israel.

  Rehmats artikel fortsätter:

  “Behind the “Muslim tide” myth lie three core beliefs. First is the claim that their populations are growing so rapidly that Muslims will become majorities everywhere. Because Muslim immigrants tend to come from poor, rural regions prone to overpopulation, they often arrive with large families and have many children soon after settling in their new country. This has created the perception that they will soon swamp countries with low fertility rates,” wrote Saunder.

  “But this is a gross misinterpretation of what is happening to Muslim populations. Muslim-majority countries are experiencing the fastest decline in fertility and population growth in the world. Witness Iran, the world’s only Islamic theocracy, where mothers had an average of 7 children each in the 1980s; that number has now dropped to 1.7, below the averages in France and Britain (at least 2.1 is required for a country to have population growth). In Turkey, the average has fallen to 2.15 children; in Lebanon, to 1.86; in the United Arab Emirates, 1.9. In Indonesia, home to the world’s largest Muslim population, the family size is about to slip below two children. This rapid decline in fertility is even more pronounced among Muslims who migrate to the West. Muslims in Canada have on average 2.4 children per family. That’s above Canada’s average of 1.7, but it appears that Muslims born in Canada – that is, the children of immigrants – go on to have only about two children each. And by the next generation, they will be close to the Canadian average,” added Saunders.

  Som lök på laxen använder du dig av ”terroristexperten” Magnus Norell – som bl.a. bott i ”Israel” och pluggat vid både Haifa universitetet och Hebreiska universitetet och lär tala hebreiska – och även där hittar man judespåret. Konstigt va? 😉

  När AIPAC, den mäktiga proisraeliska lobbyorganisationen i Amerika, inledde sin verksamhet efter årsskiftet 2008 / 2009 hade man fått långväga förstärkningar. Den består av Sveriges främste terroristexpert Magnus Norell.

  Sedan årsskiftet är han gästforskare i en av AIPAC:s främsta tankesmedjor med den pampiga titeln Washington Institute for Near Eastern Policy eller WINEP.

  Vän av ordning invänder kanske att Vindskupan helt enkelt försöker förtala en seriöst och hårt arbetade forskare som haft turen att bli engagerad av ett självständigt forskningsinstitut.

  För det är väl självständigt eller hur? Det är vad Washington Institutet bedyrar i presentationen av sig själv. Institutet är partiöverskridande och åberopar stöd från både den neokonservative kolumnisten Charles Krauthammer och förre vicepresidenten Al Gore.[i]

  Och joo då visst är det institutet självständigt… på pappret i alla fall…

  Väldigt mycket på pappret.

  Vill du ha mer? 🙂

  Europeans Must Identify Their Real Enemy

  Now, the Zionists are manipulating Europeans and Americans again.

  They are trying to get all Europeans to see the Muslims as their enemy and thus support Israel.

  The fact is that Europeans naturally oppose massive immigration of non-Europeans of a different religion into Europe, just as Arab Muslims or any other people on earth would oppose massive immigration of nonArab, nonMuslims into their nations.

  Europeans must understand that the fact is that Islamists have not been behind the change of immigration laws!

  Zionists have.

  Islamists have not been behind the pornography that is infecting and harming tens of millions of Europeans.

  Zionists have.

  Islamists have not been the Ziowood moguls that have promoted drugs, alcohol abuse, sexual degeneracy.

  Zionists have.

  Islamists have not stolen trillions of dollars of wealth from Europe and America.

  Zionists through the international ziobanks like the ZioFED, World Bank, IMF and predator banks like Goldman Sachs have stolen trillions from you. Goldman Sachs alone is richer than many entire nations!

  Islamists have not taught Europeans to hate themselves.

  Zionists have through their constant media hate speech against Europeans.

  http://davidduke.com/the-unending-hatred-israeli-settler-rabbi-praises-islamic-takeover-of-europe/

  Att tänka på:

  Gilla

 87. Björngunnar skriver:

  Lasse visst sitter vi i en djävla rävsax, speciellt som väldigt många svenskar tror att rävsaxar är något gott.

  Gilla

 88. Lasse Anckarman skriver:

  Hej Björngunnar. Alltid ett nöje att läsa dina kloka reflektioner, men vad gäller det judiska maktövertagandet i Sovjetunionen så föringar och förminskar Isaac Deutscher sannolikt det judiska deltagandet. Ju högre upp i hierarkin, desto fler judar. Och de på marken hade förmodligen inget val!

  Michael Hoffman:

  ”The only two non-Jews in the communist conspiracy were Chambers and Hiss…Every other one was a Jew and it raised hell with us.”

  Statement of President Richard Nixon in 1971, as recorded at the White House on tape and released by the National Archives in 1999. The reference is to Whittaker Chambers and Alger Hiss. (Sources: N.Y. Times, Oct. 7, 1999 and Newsweek, Oct. 18, 1999, p. 30)

  ”It is legitimate to adopt a critical attitude toward the relatively large number of Jews who particularly in the first decade after the Bolshevik revolution collaborated with the Soviet Government in the persecution of other peoples.”

  Statement of researcher Michael Mills, an official of the government of Australia at Canberra. (Source: Forward, March 10, 2000)

  http://www.revisionisthistory.org/communist.html

  Här kan du läsa en kul, eller kanske mer sorgelustig debatt, mellan mig och redaktören för 8 Dagar, Stefan Lindgren, som till slut måste använda censur för att strypa sanningen:

  http://nyapolitiken.biz/sve_politik/vanstern-o-yttrandefriheten.html


  http://smoloko.com/?p=12024

  Länken till Vindskupan, om Magnus Norell, föll visst bort här ovan. Här kommer den:

  http://sandberg.be/vindskupan_hem/2009/09/nar-magnus-norell-borjade-arbeta-at-aipac/

  Gilla

 89. Björngunnar skriver:

  Jag är införstådd med vår zituation och vilka som styr våra liv samt att just hetsen mot muslimer ingår i ” verktygslådan”.
  En tanke när det gäller att få folk att få upp ögonen kan vara att ställa frågor och därigenom få igång tankeverksamheten?
  Sedan skulle det vara intressant att diskutera en annan infallsvinkel nämligen människors ,skall vi kalla det mentala status…
  Man hör ofta från folk som rest utomlands och kommer hem till Sverige en känsla av missmod.
  Svensken mår anser jag inte bra, det kan ju vara så att på ett undermedvetet plan så kan ingen undgår att märka detta men utan att förstå varför.
  Tar vi en faktor som nativiteten så utmärker glädje och framtidstro en önskan att skaffa många barn.
  Således enligt min fundering kan man sätta likhetstecken på nativiteten och det mentala tillståndet.
  Att invandrares nativitet sjunker och närmar sig svenskars är härmed förklarad.
  Staten tillhandahåller gratis aborter och propagerar för ”fri sex” och preventivmedel.
  Att kvinnor skall satsa på utbildning och karriär, allt detta är ett mönster.
  En annan sak är att söndra och därigenom härska över befolkningen.
  Som systemet nu är tänkt kommer te.x den som anför tankar i min riktning att bli angripen vilket för alla utom en verkligt ståndaktig person att innebära att humöret sjunker och att man faller in i egoism.
  Där har vi dagens konsumtionssamhälle där många skuldsätter sig för att uppnå lycka genom materiella ting vilket ger samma effekt som narkotika, ett rus som snabbt går över och ersätts med tomhet.

  Gilla

 90. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Jag kan allt det där! Har hållit på i 20 år minst. Jaha! Har du över huvud taget läst om gudinnorna! Hur gammal är jorden? Så människorna började med att vara judaiserade! Det är ju du som visar din okunskap när du går emot vad människorna trodde på och dyrkade för länge sedan. Allt är skrivet i sten och inget kan förändras tydligen. Om du tror att kristendomen är bättre så är du helt fel ute. Jesus tyckte inte om kvinnor. Och barn! Nej, glöm det! Allt är gjort för att få makt över människorna. Dravel! Tror han tilltalade en kvinna en gång vid en brunn. Du kan ta dom kvinnohatande tre religionerna och stoppa upp dom där bak. Tänker inte öda mer energi på en som fastnat i judeträsket. Få höra! Vad är lösningen?

  Gilla

 91. Björngunnar skriver:

  Jesus var gift och fick barn med Maria Magdalena.

  Gilla

 92. Helena Palena skriver:

  Ja, och….. Står det i Bibeln?

  Gilla

 93. Björngunnar skriver:

  Det är liksom reinkarnationen borttaget.
  Titta vem som sitter på Jesus högra sida på målningen Nattvarden av Da Vinchy.

  Gilla

 94. Helena Palena skriver:

  Det var just det! Högra sidan! Inte på den vänstra!

  Gilla

 95. Björngunnar skriver:

  Att sitta på den högra är den största äran.

  Gilla

 96. Björngunnar skriver:

  Jag kanske för att undvika missförstånd skriva till på Jesus högra sida.
  Ser man på bilden blir det till vänster om))
  Men du ser väl skillnad på en kvinna och en karl.

  Gilla

 97. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Ja, kan allt sånt där! Det är ju det jag försöker lära ut. Hela Bibeln vimlar av högra sidan. För att riktigt poängtera den nya läran. För att riktigt markera en ny tid. Gudinnans sida är vänster. Johannes sitter till höger. Det är Brown som påstår att det är Maria Magdalena! 😛

  Gilla

 98. Helena Palena skriver:

  Enligt Leonardos anteckningar är det Johannes.

  Gilla

 99. Björngunnar skriver:

  Efter renovering av tavlan kom originalet fram i botten.
  Brown är ointressant!
  Brown har stulit ur Holy grail Holy blood.

  Gilla

 100. Helena Palena skriver:

  Toppen! Tretton runt bordet! Kanske da Vinci ville sända en signal från gudinnetiden! Skulle tro det! 13 är ett gudinnetal! Ett lyckotal! 🙂

  Gilla

 101. Björngunnar skriver:

  Jag ser själv kvinnan som en mycket mer värdefull varelse än mannen som är en förbrukningsartikel).
  Matris = moder

  Gilla

 102. Helena Palena skriver:

  Först var det gudinnan! Sen blev det ett par! Sen fick konan en unge = En konung! Och nu är det bara en manlig norm som gäller! Herregud! Hur skulle mannen klara sig utan kvinnan! Hur skulle kvinnan klara sig utan mannen (om inte staten fanns). En ensam man dör fortare och har mycket tråkigare. Så vad gör man för att få makt? Jo! Sår split mellan kvinna och man. Förstör familjen – urcellen i naturen! Så snacka dom vet hur man drar en slipsten! Jävla as!

  Gilla

 103. Björngunnar skriver:

  Det är ju inte nationalsocialister som sår spit.
  Däremot så hatar de som sår split mellan kvinna och man nationalsocialismen.
  Är det svårt att förstå varför?
  NS är det största hotet mot ”demokratin”.
  Fråga Birgitta ohlsson, fråga fackföreningspamparna.

  Gilla

 104. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Det var just det! Nä, inte alls svårt att förstå! Man sätter in stöten i det allra heligaste. Gäller även det sexuella. Allt är tillåtet. Folk blir förvirrade och degenererade.

  Gilla

 105. Sofia skriver:

  Nytt hopp för er med dessa värderingar:

  Gilla

 106. janne skriver:

  Men förhelvete leonardo da vinci var väl inte med och kunde måla med dom som modeller. Han levde ju på 1500-talet och då hade ju jesus varit död i nästan 1500 år.

  Gilla

 107. Björngunnar skriver:

  Det stämmer men va fan är det som hindrar att sanningen levat vidare parallellt med det reviderade materialet?
  Lögn behöver ju inte vara något som nutidens politiker har ensamrätt på.

  Gilla

 108. Lasse Anckarman skriver:

  Helena skriver:

  ”Har du över huvud taget läst om gudinnorna!”

  Om jag läst om Gudinnor? Jag har i vart fall läst de gudinnor som passerat revy i mitt liv och somliga bekantas liv. Dessutom läser jag ju din blogg! Kan det vara dig till tröst i brist på segerns sötma? 😉

  ”Så människorna började med att vara judaiserade!”

  Har jag någonsin påstått det? Jag menar att judaisering är en del av indoktrineringsprocessen, eller ideologiproduktionen, om du hellre föredrar den termen, och är något som pågått som mest de senaste par hundra åren och intensifierades under 1900-talet när de vann WWII. Frankfurtskolan kanske är bekant och nog har du fått din faiblesse för genus därifrån?! Då kanske denna inte är din smartaste kommentar?

  ”Det är ju du som visar din okunskap när du går emot vad människorna trodde på och dyrkade för länge sedan.”

  Ditt dravel om Jesus är för övrigt inte bara felaktigt utan ett trist och tråkigt bevis på att du inte gått till källorna utan hemfaller åt att lyssna på fiendens propaganda, precis som du gör i detta blogginlägg genom hets mot islam. Och när du får motstånd av påläst debattör med vederhäftigt material, reagerar du som den värsta rabiata feministen! 😮

  Och det är ju det tråden handlar om och som jag vederlagt, eller snarare pulveriserat, genom att gå till källorna och visa att du inte kan ta random islamhetsare på nätet och referera till den påstådda nativiteten hos muslimer, som du gör. Eller använda dig av en svensk ”forskare” som spelar på bortalagets planhalva. Eller den suspekte ”Grå”, som du sannolikt inte vet vem det är och vems noter som får hans flöjt att trolla förföriskt. Man måste gå till källorna!

  ”Tänker inte öda mer energi på en som fastnat i judeträsket.”

  Du tyckte att min namnes post på annan plats var så intressant och bra att du repostade den här. Låt mig då påminna dig om en annan klok och genomtänkt kommentar av samma intelligenta person, hos Goten, som du säkert är bekant med:

  ”Den som blundar för judefrågan kommer aldrig att förstå världen.”

  Sug på den du! 🙂

  Gilla

 109. Lasse Anckarman skriver:

  Så sant som det är sagt, Björngunnar! Och det är helt och hållet en judisk idé sprungen ur deras urkunder om världsherravälde, och satt i praktik under 1900-talet med Frankfurtskolan som centrum. Det är nog den frågan, dvs. ”judefrågan” som måste lyftas upp på dagordningen. Vi måste få de som kallar sig judar att förstå att judendomen är ett förfalskat narrativ, byggt på lögner och amsagor och att de inte är specifikt utvalda. Och det gör man av kärlek, inte hat om nu någon i villfarelse fått för sig att jag är judehatare. ”Det finns bara människor och det finns bara beteenden.” ~ Carl Norberg

  Det kanske rent av är som skrivit detta?

  With the advent of the Internet some people have voraciously absorbed information which once was secret or limited by factors which are no longer viable due to technology. Thankfully many layers of our PR defenses have been actively working to counteract whatever damage has been done with the leaks of information over the years. A strategy of confusion has been active for many years now, saturating the Internet with useless but convincing information for people to follow.

  Below is a summary of the steps taken and needed in order to achieve our goal and rule for centuries to come. This awakening must not be allowed to happen and the vibration level of the people must be kept as low as possible for the next 20 years. If necessary, all out war is an option of last resort.

  To do so we (((the chosen))) have chosen and have been working on the following methodologies:

  Make sure the populous are trained to be reactive and confused.

  Convince people that there is over population that is helping to destroy the planet and that there are ‘useless eaters’ amongst them.

  Formulate people’s consumption habits and then convince them that their consumption habits are destroying the planet.

  Convince people to fear a large portion of the global population; choose those which are in the state of ‘development’ and easily culled without all out uproar. After having dehumanized a chosen population – war is a great way to move forward.

  We have been instilling divisions within the populous for eons for us to exploit. Now we use the tactic of subdivisions which can be created if they don’t already exist but what you want is people to divide themselves.

  Here is a condensed list of established divisions which we have been facilitated and are ready for exploitation:

  Sex
  Race
  Economic class
  Educational status
  Employment status
  Geographical location
  Political affiliations
  Philosophical beliefs
  Religious beliefs
  Ethnicity
  Language
  Environment

  [Mina fetningar och ändringar med hänsyn till hur tråden utvecklats.]

  http://yournewswire.com/new-world-order-manifesto-revealed/

  Gilla

 110. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Bibeln börjar med att bränna det gamla. Kristendomen la sina kyrkor på våra gamla offerplatser. Och hånade våra gudar. Så går det till när man tar över makten över sinnen och själar. Och eftersom det funkar kan det ske igen framgent. Men då vill det till att det är riktiga män med i spelet. Det är det jag skriver om. Att älta judarna då blir det tvärstopp. Ingen progress. Sorgligt!
  Otroligt förment att tvinga på mig islam eller kristendomen när jag vill ha något bättre! Skärp dig för h-e!

  Gilla

 111. Lasse Anckarman skriver:

  Helena skriver:

  ”Lasse A: Bibeln börjar med att bränna det gamla. Kristendomen la sina kyrkor på våra gamla offerplatser. Och hånade våra gudar. Så går det till när man tar över makten över sinnen och själar. Och eftersom det funkar kan det ske igen framgent. Men då vill det till att det är riktiga män med i spelet. Det är det jag skriver om.”

  Nej! Det är INTE vad du skriver om. I den här tråden påstår du att ”våra barnbarn blir muslimer vare sig dom vill det eller inte! Islam tar över” vilket jag bevisat är en ren lögn och att det är judisk propaganda för att de vill skapa motsättningar människor emellan.

  ”Att älta judarna då blir det tvärstopp. Ingen progress. Sorgligt!”

  Ja, det är sorgligt att du är en bromskloss som förhindrar progress och springer fiendens ärenden. Du får kalla det ”älta” hur mycket du vill men du har fel i sak!

  ”Otroligt förment att tvinga på mig islam eller kristendomen när jag vill ha något bättre!”

  Vem tvingar på dig islam eller kristendom? Har du inte rätt att själv välja? Men det förstås, när man inte fattat innehållet i vare sig det ena eller det andra så kanske man inte ska begära det orimliga!?

  ”Skärp dig för h-e!”

  Oy vey! Gudinnan vrålar ut sin gudomliga förhistoriska kärlek och förståelse för andra medmänniskors tankar? Det är dumt att spotta i motvind… 😉

  Gilla

 112. Helena Palena skriver:

  Börjar Bibeln med att bränna det gamla! Enligt dig är ju det förfalskelse!
  Vet du inte att schismen mellan islam och kristendomen är skapad. Vatikanen styr. Eller hur? Nej! Inte enligt dig! Det är judarna som bestämmer! Eller hur?

  Gilla

 113. Lasse Anckarman skriver:

  Helena skriver:

  ”Börjar Bibeln med att bränna det gamla! Enligt dig är ju det förfalskelse!
  Vet du inte att schismen mellan islam och kristendomen är skapad. Vatikanen styr. Eller hur? Nej! Inte enligt dig! Det är judarna som bestämmer! Eller hur?”

  Ja, judar kontrollera det mesta och behandlingen av den palestinska ursprungsbefolkningen är det klarast lysande beviset på det! Inga andra grupper har tillåtits att terrorisera och mörda ett annat folkslag under så lång tid efter att ha stulit och raserat deras hem och boplatser. Hade inte judendomen bestämt hade världssamfundet protesterat högljutt som de gjort mot andra områden och händelser.

  Det är bara beklagligt att du inte begripit detta trots all den information som serverats dig på silverfat. Att Vatikanen skulle styra är bara så dumt att man tar sig för pannan. Du har ju inte lagt fram ETT ENDA hållbart bevis för detta! Inte heller har du besvarat en enda av de frågor som tillställts dig, utan bara skiftat fokus.

  Jag däremot, har presenterat vederhäftig information som bevisar att det är just judar som skapar motsättningar, inte bara mellan islam och kristendom, utan även mellan man och kvinna, bara för att nämna två exempel. ”Skärp dig för h-e! ” för att citera dig och ditt stora intresse för sanningen!

  Gilla

 114. Helena Palena skriver:

  Lasse A: De besatta skola styra världen! Skulle inte tro det. Även om man vet allt behöver man ju inte ställa sig på kyrkbacken och yla. Eller hur? Man måste nog vara smartare än så för att komma någon vart. Men så är jag kvinna! Kvinnans list övergår mannens förstånd! 😛 Bibeln.

  Gilla

 115. Björngunnar skriver:

  Att kvinnans list övergår mannens förstånd, vad hjälper det när judens list övergår kvinnans förstånd?
  Förlorare blir både man och kvinna men eftersom juden vill förstöra familjen så tycker jag att speciellt kvinnan är förloraren.
  Allt judiskt behöver rensas ut ur det svenska samhället.
  De har ju ett eget land nu som de stulit från palestinierna.
  Den röda tråden som är judens påverkan av samhället, vi kan ta ett exempel.
  Media, vad kontrolleras av judar?
  Vad kontrolleras än muslimer?
  Skulle gärna vilja ha svar på just den frågan …

  Gilla

 116. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: En andlig väckelse skulle inte vara helt fel! Där man berättar hur det var och hur det blev. Och varför det är som det är. Ensam kan ingen göra något. Jag försöker. Gör det du med. Börja där.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.