Dörrmattor för dollarhegemonin! Nu kom Biden för att pinka i sitt revir!

President Barack Obama and Vice President Joe Biden ride in the motorcade from the White House to the Ronald Reagan Building in Washington, D.C., July 21, 2010, to sign the Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act. (Official White House Photo by Pete Souza) This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House.

President Barack Obama and Vice President Joe Biden ride in the motorcade from the White House to the Ronald Reagan Building in Washington, D.C., July 21, 2010.

Först kom Obama. Sen kom McCain. Och nu Biden. Reinfeldt, Hultqvist och Löfven bugade och bockade när Obama, McCain och Biden pissade i sitt revir i tur och ordning. Våra svenska flata män höll snällt fram pottan i sin iver att vara till lags!

Lars Bern: ”Kan beviset för att Sveriges politiska adel gjort landet till ett lydrike under världens farligaste krigsmaskin illustreras tydligare. När fick svenska folket ta ställning till detta förnedrande fjäskande för världens rikaste härskare. Det är svårt att känna ngn stolthet över detta lilla ynkliga land längre.”

Enligt PK-media handlar Bidens besök  om flyktingströmmar, det politiska läget i Turkiet, hotet från Ryssland och naturgas, när statsminister Stefan Löfven i  tog emot USA:s vicepresident Joe Biden i Rosenbad, och ägnade förmiddagen åt samtal. På den efterföljande pressträffen utväxlade Löfven och Biden en mängd artigheter, och försäkrade att relationerna mellan USA och Sverige nog aldrig tidigare varit så bra som de är nu.
Joe Biden passade på att ge Sveriges statsminister, och hela EU, råd om energipolitiken. Den planerade andra gasledningen i Östersjön, Nord Stream 2, som ska transportera naturgas från norra Ryssland till EU, avrådde han ifrån. Det är inte bra att öka beroendet av den ryska gasen, ansåg han, och slog ett slag för naturgas från USA i stället. Inte ett ljud om att det är USAs alla krig som ligger bakom flyktingströmmarna. Inte ett ljud om att Bidens son Hunter är stor gaspotentat i Ukraina t ex.

My goodness finns det ord! De gör allt för att Sverige och EU inte ska närma sig Ryssland! Vi tar emot fienden med öppna armar! Sverige är en vasallstat och den som inte begriper det vid det här laget måste vara både blind och döv.

Här lite om HAARP och jordbävningar.
http://www.whitetv.se/mind-control-mk-ultra/290-haarp-verkar-foeredra-10-km-djupa-jordbaevningar.html

Rysk media ifrågasätter.
http://www.fredskoalitionen.se/artiklar/2010/01/30/markligare-an-fiktion-om-haitis-jordbavning-och-haarp/

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

41 kommentarer till Dörrmattor för dollarhegemonin! Nu kom Biden för att pinka i sitt revir!

 1. orglasse skriver:

  Klockrent
  Du har förstått din Värld
  Förmodar du känner till Georgia Guide stones och Illuminati
  Vi lever i farliga tider

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Orglasse: Ja, jag känner till alldeles för mycket för min egen säkerhet. Men jag jobbar i Orwells anda. Han hade inte tillgång till genomlysning med hjälp av nätet men han klurade ut allt ändå. Dock fick han inte uppleva stenarna i Georgia för dom beställdes på 70-talet och sattes upp i början på 80-talet. De är så jävla fräcka så dom skriver vad dom tänker göra. Som vore dom moderna tidens Moses!

  Gilla

 3. Solveig skriver:

  Läste i Östra Småland idag. i samband med USA:s vicepresident Joe Bidens träff med Stefan Lövfen, då Joe tydligen pratade sig varm om att Sverige var ett okränkbart territorium, vilket inte Putin skulle missförstå. Lövfen höll med om att Sverige och USA hade samma syn på säkerhet på kontinenten och i närområdet, men underströk att han inte ser Ryssland som ett omedelbart hot. Äntligen har jag fått svar på min fråga som jag flera gånger ställt på Försvarsmaktens Facebooksida. Ryssland är inget hot mot Sverige därmed punkt..

  Jag funderar dock på om besöket var för att kolla hur mycket makt USA har över Lövfen. Det är ju inte första gången USA varit här. Jag misstänker att de inte är säkra på honom. Löfven är inte lättflirtad, han är en erfaren förhandlare. Jag ser med viss spänning fram emot hur detta kommer att utvecklas. Löfven kommer inte att göra sig ovän med Ryssland, vilket USA vill. USA vill ju ha krig, det vill inte Lövfen.

  Gilla

 4. Anna skriver:

  @Solveig
  Du låter lite överoptimistisk beträffande Löfven. Hittils hans politiska prestation är kraftigt under medelmåttet. Den optimala skulle vara att Löfven förstår att den massiva destabiliseringen som Europa och även Sverige har drabbats av härstammar från USA. Så sant att USA vill ha krig och europeisk mark betyder inget annat än NATO-baser och en oskyddad befolkning man kan gömma sig bakom. Dessa täta besök från USA och Merkels möte med ledare från europeisk länder tyder på en enorm desperation från ”demokratins” mönsterland USA.

  Gilla

 5. Leo Beata skriver:

  Vi är både blinda och döva och saknar stolthet och mod. Sverige är inne på en farlig väg… men nån tjänar kortsiktigt på det…

  Gilla

 6. Björngunnar skriver:

  Jorden behärskas av en mycket mäktig parasit som kontrollerar både Sverige ,Eu och Uza.
  Parasiter är vanliga i naturen så man kan nog säga att de tillhör det naturliga.
  Vad som inte är naturligt är att inte göra något åt parasiterna.
  Helena gör något det måste sägas.
  Jag lyssnade nyss på en intervju som var ovanligt frispråkig.
  Det är dags att bli mer frimodig och sätta emot parasiternas planer på vår undergång.
  Men pressen är deras och sveriges regeringår köpt, vi har ett problem, men det är inget nytt problem.
  https://www.nordfront.se/rn73-intervju-med-dennis-fetcho.smr

  Gilla

 7. CastoroPollux skriver:

  Listan på punkter måste vänts uppochner inför pressläggningen. Gasledningen Northstream kommer högt på agendan för USA’s intresse. Nu ska vi pllötsligt få förmånliga erbjudanden av tom gas av amerikanarna… http://mobil.dn.se/nyheter/politik/lofven-orolig-for-ny-gasledning-i-ostersjon/ citat ifrån artikeln: – ”Inget land ska kunna använda energikällor som påtryckningsmedel på andra länder, understryker vicepresidenten med adress Moskva. Just nu är det olägligt för Europa att bli mer beroende av Ryssland, påpekade Joe Biden på en presskonferens och erbjöd samtidigt naturgas från USA.”…

  Om Syriska flyktingar är det synd. Kan EU betala ett så odenokratiskt land som Turkiet hur mycket euro som helst för att ta emot offren för all den hjälp Turkiet gett terrorn i Syrien borde vi av snöd vinning kunna bli hur rika som helst på flyktingkommersen.. Att det är livsfarligt i Turkiet vet ju varenda människa…. Nu är det så väl att det är bara usliga liberaler ur bägge blocken som kan och vill svindla staten och kommunerna för snöd vinnings skull. Vi andra har våra hjärtan i behåll medan Reinfeldt inte saknade sitt.

  Tja det är alltså ett påtryckningsmedel av ryssen att en gasledning ska byggas… Då förstå vi hur det kom sig att fick kärnkraften som kvarnstenar runt våra halsar. Där bara driften och säkerheten visat sig vara ett synnerligen riskabelt olycksdrabbat moment.. Blott slumpen har stått för säkerheten och som tur var är den än gratis men onte länge till. Den ska säker gamar och krockodillet privatisera också. De kommer säkert på hur. Ge bara blodtörsten lite tid…..

  Spola Biden. Inget gott kommer av den förstoppning US genom ödets ironi låter drabba folk efter folk..

  Gilla

 8. Björngunnar skriver:

  Judar styr Uza!
  Så jag tycker inte man skall säga Usa hit och usa dit.
  Detta är ettt rykte men förmodligen ett sånt rykte.
  För några år sedan höll Forsmarks kärnkraftverk på att gå samma väg som Fukoshima i Japan.
  Temperaturen steg och inget av de bägge reservelverken som skulle nödkyla reaktorn startade.
  Startbatterierna var stulna!
  En operatör kopplade i strid mot instruktionerna in yttre kraft och hindrade på så sätt en katastrof.
  Fukoshima och Forsmark har samma typ av reaktor.
  Den person med många kontanter högt upp i elindustrin så detta till mig personligen.

  Gilla

 9. Anna skriver:

  @Björngunnar!
  Judar styr INTE världen. Sorry!!! USA med sin blandade befolkning ( stor andel tyskättlingar, västeuropeer östeuropeer, även Skandinavier) har majoritet i den USA styrande makteliten. Om fokuset vrids på judar missar vi alla de andra nationaliteter som står bakom den djävulska ondskan som har drabbat alla världsdelar ink. Europa. Att judar -i en liten omfattning- finns i denna onda makteliten är ett faktum men utan dessa själlösa, identitetslösa, medarbetare och fotfolket (som oftast är inte judar) hade de inte haft överhuvudtaget någon makt.

  Vill hänvisa till Sveriges inhemska politiska elit som på egen hand raserat ett underbart land på senaste 30 åren till oigenkännbara nivåer. Du hittar få judar bland de ledande socialdemokrater med arbetarbakgrund. Som du ser tillhörigheten har en underordnad betydelse. Från de rödaste socialdemokratiska fästen som har varit arbetar/bruksamhälle har vuxit fram de mest blodtörstigaste politikereliten som kommer att gå i historien som det värsta landsförrädaren. Vill inte namnge de, alla kan göra sina efterforskningar varifrån dessa politiska krafter härstammar…..

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  Anna, du har fel men ändå inte.
  Socialdemokratin är judisk, läran är judisk liksom kommunismen.
  Sovjetunionen var helt en judiskt styrd stat.
  Demokratin är inte svår att infiltrera och judarna som äger bankerna, industrin och inte minst media under sin kontroll.
  Våra politiker antagligen utan undantag är köpta av judar.
  De kallas sabbathsgoyer och går judens ärenden.
  Om vi tar Islam som skylls för mycket så har den religionen inget som helst politiskt inflytande.
  Jag tycker inte det är svårt att se att sveriges riksdag är köpt.
  Den som inte passar judiska syften kommer helt enkelt inte in.
  Detsamma gäller Sveriges Radio.
  På radio Islam kan man studera det judiska inflytandet.
  Alla är dock inte sabbathsgoyer, Bildt och Reinfeldt är judar.
  Höger och vänster är bara en schimär.
  Studerar nån 911, World Trade center så förstår man att Bin Laden är en fantasiprodukt.
  Det var judarna som sprängde byggnaderna och det är judarna som kontrollerar Usa.
  Usa,s befolkning är lika förtryck och apatisk som sveriges.
  Studerar nån judisk religion så är det ingen tvekan om vad judarna vill åstadkomma , ett Salomons tempel i Israel som styr världen.
  Det finns ingen annan organiserad onska förutom den judiska.
  Det finns judar som sätter sig emot världsmaktsaspirationerna men de är lika maktlösa som vi gojer är.
  Som exempel på hur sveriges riksdag fungerar i praktiken, det fanns en svensk riksdagsman som heter Ove Svide’n som så sanningen om 911 men han åkte ur riksdagen med buller o bång!
  Studera Kalergiplanen o förstå att judar ligger bakom massinvandringen , Soros är jude naturligtvis och Carl Bildt hans dräng , Soros ligger bakom statskuppen i Ukraina som med arrangerade upplopp avsatte den legala regeringen.

  Gilla

 11. Anna skriver:

  @Björngunnar!
  Jag är väl bevandrad med de judiska tänkandet och lever i landet där greve Kalergis plan ideologisk utformades. Judar som tillhör den ondaste makteliten är inte judar längre. Ingen hederlig jude vill identifiera sig med bottenskrapet. Dessa judar -formad av den amerikanska mentaliteten- härstammar från hela Europa och även Ryssland. Men dessa judar har ingen judisk identitet, inget hemland, ingen religiös tillhörighet. Deras identitetslöshet kompenseras med makt och pengar en drog, Substitut för den enorma inre tomheten. Men fenomenet är lika vanlig bland icke judar……..Så
  enkelt är det..

  Allt du beskriver här ovan är produkter av mänsklig ondska utförd av judar och icke judar. Bush, Cheney, Clinton och oändligt många har ingenting med judendom att göra………..
  Det finns lättillgängligt info om alla inom makteliten och deras ev. judiska påbrå men jag skulle inte slösa mer tid på dessa oväsentligheter i dessa hemska tider när målet borde vara att bekämpa de med alla medel …oavsett om de är jude eller inte…….

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Var Kalergi jude och vad är din definition på jude?
  Ville Kalergi utrota den vita rasen?
  Står det i judarnas skrifter att det är ok att lura en goy och att även en bra goy förtjänar att dödas?
  Är World Trade center judeägt?
  Sprängde de sina egna byggnader och fick de ut försäkringspengar?
  Hjälpte judarna i Usa Sovjetunionen, gav dem teknologin till kärnvapen?
  Har judar skapat Isis.
  Strävar judar efter ett Storisrael och är strecken på Israels flagga symboler på floder och landet som ligger floderna är Storisrael.
  Är judarna de värsta antisemiterna som fosforbombar palestinier.
  Kommer snart alla palestinier lämna området pga judisk terror.
  Är judar och oligarker egentligen samma sak.
  Låg judar bakom statskuppen i Ukraina?
  Dirigerade flygplatsen i Kiev om det indonesiska flygplanet över en krigszon och ägs flygplatsen av en judisk oligarker?
  Är det judar som ligger bakom hetsen mot Ryssland.
  Hette den person som började propagera för massinvandring av araber o negrer Schwartz och är han jude?
  Skapar judar pengar ur luft som de sedan lånar ut mot ränta?
  Så Solsjenitsyn, ni måste förstå att det inte är ryssar som styr Sovjetunionen?
  Var Beria och de andra massmördarna i statspolisen judar?
  Hängdes Jesus upp på korset genom judars försorg?
  Så Jesus att de hade djävulen till far?
  Vill judar koka kristna i sin avföring?
  Är judar lågtoniga och beror det isåfall på karma?

  Gilla

 13. Björngunnar skriver:


  Här förklaras en del fakta i en inte alltför lång video.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  ”Så vem är då intresserad av det antisemitiska lutheranska fördraget? Slutsatsen är att alla de som jublar åt denna resolution skulle vilja se Israel försvinna, med en en- eller tvåstatslösning; alla de som ger miljontals dollar till Hamas i Gaza för att möjliggöra förstörelsen av Israel medan de avsedda mottagarna – barnen i Gaza – fortsätter leva i fattigdom; alla de som ser genom fingrarna med att palestinska barn i sommarläger och skolor tränas att mörda judar och förgöra den påstått icke-existerande staten Israel; alla de som undviker att säga sanningen om det rättvisa och rättfärdiga stöd som många israeler ger palestinier – det är de som hörsammar ELCAs resolutioner.”

  https://sv.gatestoneinstitute.org/8784/lutheranska-antisemitism

  Gilla

 15. CastoroPollux skriver:

  Israel som ockupationsmakt har att finna sig i de krigsliknande förhållandena. De har själva skapat dem och är sin egen olyckas ohederlige smed. De som vill gott i Israel hotas ju faktiskt av den hårdföra rådande regimen och den kommer ju långt med egeninducerad terror. Borta bra men hemma bäst..

  Gilla

 16. Sofia skriver:

  ISRAEL = ROTSCHILD

  Gilla

 17. Bosse J skriver:

  Från gatestoneinstitute:
  ”Gatestone Institute is funded by private donors and foundations. We are grateful for your support.
  Ambassador John R. Bolton, Chairman
  Nina Rosenwald, President
  Naomi H. Perlman, Vice President”

  Inte i närheten av ett oberoende institut!
  Väldigt mycket part i målet.

  Gilla

 18. CastoroPollux skriver:

  En ”tvåstatslösning” innebär ju inte alls någon utrotning eller hot utom för dem som förespråkar apartheid

  Om skrift ska bekräfta skrift så bör sveket mot det egna folket, Judarna under Roms förtryck, de religiösa och skriftlärdes behållande av makten under förtrycket utgöra grunden för diasporan.. Deras egna prästerskap, skriftlärde och andra maktutövare var mycket mer bekymrade över sin egen makt och kontroll än folkets väl, hälsa och frihet..

  Därav följer ju också att det är maktmissbruk som är grunden för missförhållandena i Israel och annorstädes. Inte det faktum att man är Jude, av Judisk börd. Synden drabbar alla även de utvalda egendomsfolket som alltså trots skriftens gamla testamente inte hörsammade varningarna om vem som skulle komma eller hur dennes makt skulle befria dem. Inte heller såg man förberedda som man skulle vara, hur också sveket var förutsagt långt innan det såg verklighetens ljus…

  Den som vill kan ju försöka påstå att Gud inte känner igen de sina eller alla människors sätt att försöka dölja sina avsikter sedan fallet.. Hur förlorade hade vi inte varit om begreppet genomskådad aldrig funnits i vår begreppsvärld.. Tacksamt nog är ju återlösningen en så banal men omvälvande sak som sinnesändring. Helt omöjlig utan ett ingripande från ovan… När livslögnerna sköljs av ett sinne, en gås aldrig skulle kunna uppleva det renande vattnet som, är förvandlingen ett faktum.

  Människan som omedveten om sin egen föreställningsvärld kan missa och ge sin obotliga brist på självkritik en förödande bekräftelse har ju inte bara vänt sin egen frälsare ryggen utan hellre av rädsla gett maktens missbrukare rätt att fortsätta sitt ohyggliga värv genom historien. Hur skulle förresten sanningen förbli maktens missbrukares värsta fiende om inte Gud fanns?

  Så märks ju även Judar ge sitt fulla erkännande åt Jesus som Guds son, så mycket som deras bröder o systrars traditioner tillåter avvikelser att framträda som ljuspunkter i universums mörker….

  Sedan kräver ju hedern att vi inte generellt klandrar Judarna för Jesu död utan maktens missbrukare.. Den första som inte är otydlig på den punkten är ju just skriften.. Mot det står alltså livslögnens främsta som svårligen och jämmerligen kan åtskilja sak och person i någon tid av historien..

  Gilla

 19. Björngunnar skriver:

  http://kimmoa.se/rn/visa?UID=10877106&HTTPS=1
  Judestyrda Uza är problemet
  Repatriering är lösningen….

  Gilla

 20. CastoroPollux skriver:

  ”Judar styr Uza!”. Lät det inte sådär när näringslivets stöddigaste kom hem från Brazilien och hade lämnat das fatherland vind för våg, med krisekonomi och skadestånd. Hur lyckades Judarna med det Tyskt Näringslivs främsta så fatalt ryckte på axlarna åt och flydde ansvaret för att prova sina vingar i Brazilien istället.. Att komma hem till helvetet och blottt tillskansa sig det tvivelaktiga nöjet att skylla allt på någon annan och få ett korkat fplk att tro på beskrivningen av syndabockar..

  Ser man på. Det fungerar i Sverige också. Folk köper helst den minst hotande och krävande förklaringen och hoppas likt 30-talets lätt vid näsans bedragna att det är någon annans fel än det giriga snåla näringslivet igen.

  Kom igen Björngunnar. Visa var det blå skåpet skall stå så alla hittar det.

  Gilla

 21. Björngunnar skriver:

  Jag har läst en bok som heter kodnamn Odessa om jag minns rätt.
  Efter att ha läst den hamnade den i brasan som böcker dom jag läst och funnit så dåliga att jag inte vill att någon skall behöva genomlida dem.
  Du kanske märker att hissen är på väg neråt i en rasande fart samt att vi är så splittrade som folk att det blir svårt att göra något kraftfullt.
  På ett personligt plan går det säkert att hitta en lösning.
  Inte alla lämlar dör…
  https://crushzion.k0nsl.org/feminist-jewish-gypsy-all-white-men-must-be-forced-to-attend-reeducation-camps/

  Gilla

 22. CastoroPollux skriver:

  Ursäkta om jag rättar dig på boktiteln men ”Täcknamn Odessa” hette den väl.

  Tillsammans med invandrade, flyktingar o papperslösa kunde protesterna komma långt mot den gemensamma fienden, de privata intressenas kader av stora fickor och lite demokrati. Vilken splittring talar du om? Den SD förordar tillsammans med Alliansens fyra ryttare, med visst bistånd av assimilerade Sossar?

  Res dig istället. Tåget må ha en destination, men varför följa med som om ödet bestämt? Har du ingen egen vilja, längtan eller hopp?

  Redan Reinfeldt återinförde ”arbete ger frihet” och arbetslägren så vi är ju redan där och bästföredatum har passerats. Folk blev hängande på försäkringskassans staket elektrifierade av beslutsamheten hos en organisation som försäkrade att de var till för oss. Inte olikt Reinfeldts/alliansens försök att dogma verkligheten med skakig bild.. Diktens försök att överträffa verkligheten ser sig slagna med häpnad. Det fanns ett folk till dessa röster på sänkta skatter, sänkta löner, förmåner, polis och trygghetsavtal.

  Turerna i välfärden överträffar numer Göteborgs och Stockholms ”privata nöjesfält”. Nu är obehaget snart sagt var mans och kvinnas egendom.. Privatiseringen kostar oavsett om judar, girighet och grinighet driver den..

  Gilla

 23. Björngunnar skriver:

  Splittringen har många ansikten.
  Kvinna mot man, gammal mot ung, arbetare mot företagare, fattig mot rik…
  Allt det här hade undvikits om vi styrts av Hitler istället för av judar.
  Varför skall det göras mer komplicerat än det är?
  Vår tid i historien är över.
  The New world order materialiseras framför våra ögon.
  Vilka tror du att det är som ligger bakom att Kina och Ryssland nu kommer att bli deras maktbas?
  Sverige läggs ner och förstörs och ingen gör något, det är väl splittring!?
  Men det kan inte uteslutas att ur andlig synpunkt kommer detta inte nödvändigtvis att vara dåligt.
  Jag har aldrig varit en anhängare av den breda vägen.
  Entusiastiska folkmassor kan jag inte se något fel på men har du sett några sådana i Sverige överhuvudtaget?

  Gilla

 24. Björngunnar skriver:

  Kompletterar med en länk.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=139780
  Det här är en gammal historia och det som kallas historia är en förfalskning av verkligheten, det som verkligen har hänt och varför.
  Det jag påstår är naturligtvis inte det som kallas vetenskap för även den är med största sannolikhet förfalskningar och konstruerat för att vilseleda.
  Varför satsas så mycket energi, kapital på rymdfärder, det måste finnas en förklaring!
  Evolutionen, tror du på den?
  Big bang?
  En kamp mellan det onda och det goda?
  De utvalda?
  Kan det vara så att syndernas förlåtelse ges till de lättlurade?
  Paradiset är väl knappast att ge fritt tillträde för parasitism utan snarare att minimera den?

  Gilla

 25. CastoroPollux skriver:

  Maktmissbruk är gammalt. Skall det inte vara det?

  Varför så mycket energi på rymdfärder? Vsd ska annars en egotripp vara till för. Huvudsaken är ju blott att lägga pengarna där de inte behövs så att inte orättvisor utjämnas osv…

  Vad har genomgått en evolution menar du?

  Har det gått 2000 år eller är sig allt likt som om det var igår? Om det gått 6000 år so what. Det viktiga kan ju trots allt vara vart vi är på väg och då menar jag inte kalergi-planen.

  Kan du få ut något av en explosion så var så god… Annars är ju en naturlig kick något att trakta efter.…

  Ljus mörker, destruktivitet och tillväxt. Allt är väl mer eller mindre en kamp om att få tillräckligt, lite mer och så det känns ok. Den som blir utan blir snart missnöjd och väljer destruktivitet om existensen får sig en törn. Vad är ont och vad är gott? Tja människan kan inte tänka som gud kan inte bära det heller men lockas givetvis av tanken och frestas kanske att bita vad som senare kommer kännas som det sura äpplet. Alla måste få inse sin position, universums och guds storhet. Då blir förlåtelse ingen enkel sak utan något värdefullt och enastående vackert. Den människa som sett liv i spillror och detta sätts ihop till något mer än förut och att livet fått mervärde finner säkert en viss komik i att vi skulle stamma av aporna. Är det därför vi inga trygghetsavtal behöver längre, varken fack eller välfärd? Nåja Evolutionen snärjer väl människan i lika få rättigheter som vilka orättvisor som helst. Är den inte skriven därför?

  Analysera para och dis lite längre än ett ögonblick så kanske du unviker att blanda in ovidkommande faktorer i en fråga som gäller dig personligen. Guds tilltal gäller dig. Kan inte det betyda att du utgör ett personligt intresse för universums skapare? Verkar inte universum stort fantastiskt och omvälvande förutom att i detta försöker någon göra sin röst hörd för dig…

  Att förlora kontakten med sitt inre ursprung kan ju ha att göra med en kamp större än star trek. Att finna och vinna tillbaka alla dit där de hör hemma… Om denne skapare faktiskt erkände att evigheten lagts våra hjärtan kan det ju mycket väl handla om vår själ. Utan kontakten med kraften kanske det blir svårt.. Så hur fungerar återlösningen? Har vi inte förstått varför vi började ljuga för oss själva kan vi ju knappast känna behov av att upprätta en kontakt. Para kan ju ha med det att göra. En parallell existens men ändå så avlägsen. Lik oss alla men oändligt långt borta och omöjlig att nå. Så varför slutat ”livslögnerna” som började i paradiset på ett kors och i och med det ? Ja varför inte. Det blev iaf allas väg tillbaka och det måste ju vara ansvarsfullt av den som förstår hur det hänger ihop! Det riktiga undret väntar på allas blickar att få uppleva, universums skapares kärlek och intresse av varenda människas väl..

  Gilla

 26. Björngunnar skriver:

  Evolutionen är antireligiös.
  Den började med encelliga och slutade med personen som uppfann ide’n om att det fysiska universat själv skapat människan.
  Fast ibland har vi helt olika ramar.
  Jag pratar inte om 6000 är, utan 50 miljarder eller mer.
  Och när det gäller rymdintresset så kan man väl anta att de som driver rymdverksamhet inte är nöjda på den här planeten.
  Jag kommer inte ihåg vem som sa detta men han påstod att jorden var satt i karantän.
  I vilket fall som helst nyss hemkommen från Moskva kan jag berätta att ingen röker på gatan längre och när äldre damer kommer in i tunnelbanevagnarna så reser sig de yngre o ger dem plats, jag med men jag är ju bara 65.

  Gilla

 27. CastoroPollux skriver:

  Inte ens om man ger evolutionen 100 miljoner år förklarar det människans närvaro. Inte djurens heller. Men etnisk rensning kan ju förklara ondskan personifierad och kriget mot mänskligheten och dess självständighet som det hot det verkar utgöra.

  Mångfalden bland växter och arter ser mer spönnande och variationsrik ut än att en slump och en dold vilja hos växter, djur och människor skulle om det fick tid ge förändringar.

  ”Låt oss göra människor” kanske bara är den förändringen människan är i behov av för att sluta agera på instikt…Överge ett ödesmättat arv. Börja odla sin inre och yttre trädgård och smida om vapnen till mer nyttiga verktyg.

  Gilla

 28. Sofia skriver:

  @ Björngunnar @ CastoroPollux

  Gilla

 29. CastoroPollux skriver:

  Så vackert och så gripande. Tack Sofia 🙂

  Lärde mig ett nytt ord också. Synonymer (engelska) till ”innate”:

  © Princeton University; congenital · inborn · unconditioned · unlearned · natural · born
  ….
  Visst är födslovåndorna sig lika, även en andra gång.. även om det börjar i kamp, smärta o vånda. Livet är verkligen och blir så fyllt av överraskningar.

  Gilla

 30. CastoroPollux skriver:

  ”Allt det här hade undvikits om vi styrts av Hitler istället för av judar.”

  Ditt sinne för humor verkar något snustorrt. Det förekom inga utrotningar, jakt på sjuka, jakt på vänstersympatisörer, tvångsvisa företagsövertagande eller annat medan judarna påstås ha styrt.. Att Reinfeldt har fått dagens politik att likna den tidens är väl högst märkligt..

  Gilla

 31. Björngunnar skriver:

  Reinfeldt är ju jude, man skriver numera (((Reinfeldt))) så slipper man skriva det förhatliga ordet på dem som ur olika länder blivit utkastade 109 gånger.
  Hitler förlorade och hur svårt kan det vara att se att det han sade var helt korrekt.
  Sedan kan man diskutera vilka metoder man skall använda.
  Ghandi var kompis med Hitler men han skrev ett brev till Hitler där han kritiserade användandet av våld.
  Du kan säkert hitta det själv på Internet så slipper mitt inlägg försvinna ut i rymden som det gjorde när jag skrev ett svar om Pontius Pilatus.
  Men ta och läs boken Mästaren och Margarita jag tror inte du blir besviken, jag anser att det är den bästa bok som skrivits.
  När du läst boken så finns en del videor att titta på och när du tittat på dem o låst boken ett par gånger till kan du resa till Moskva och besöka Biskopsdammarna och Bulgakovmuseet som ligger ett par kvarter från dammen.
  Passa på att besöka historiska museet som ligger vid Röda torget!

  Gilla

 32. CastoroPollux skriver:

  Vem som än är Jude spelar väl absolut ingen roll i vilket sammanhang man än famlar efter. Etnicitet avgör aldrig girighet, manipulation eller alla andra för mänskligheten belastande egenskaper.

  Jag har förstått att Jesus inte blev frisläppt utan en brottsling utan att ha läst Mästaren o Margerita men väl lyssnat på uppläsningen i radio. Behållning av det är bra mycket större än läsa själv. Så pass professionella är de flesta som fått det jobbet och blivit uppskattade för det.

  Jag har försökt tala en släkting till rätta. Jag kan inte för mitt liv låta mig kopplas denna och de åsikter som hyses och som är så främmande för mig.. Tror inte heller Gandhi skulle annat än roat studera ditt resonemang om guilt by association..

  Ekots reporter som frågade den Israeliske ambassadören om inte ”Judar” själva var orsaken till våldet hade ju rätt. De som inte tonar ner sin religion är ju bara de som använder den som sköld för att slippa vara och bete sig mänskligt. När de påstår sig oförskämt bemötta skramlar de ofta med resten av rustningen. Ingen annan än de består av kött, blod och någon helig ande lär man svårligen finna.

  Att sedan den som de kallar profet sa att ”den som tar till svärd skall med svärd förgås” har tydligen inte de hårdföra förstått den fulla meningen av…

  Så står den fulla rustningens rusiga, knutna som slavar till sin egen våldsbenägenhet och låter sina barn få ett kusligt arv.. Givetvis önskade sig Israel Hamas för utan våldet kunde man ju inte växa och expandera. Hamas fullgjorde ju alla Israels krav på att döda alla som doftade fred efter Arafats arv.. Den värsta fiende de kunde haft medan Hamas var mycket bättre. Nu kunde de plocka fram sin vapenarsenal igen…

  Gamla Testamentets barn kommer alltid ärva blod, svett och tårar. Medan det Nyas formar en harmonisk värld med ackord alla kan bidra till harmonier i. I alla fall om det får chansen. Ett gudomligt arv om nåd och liv formar en friare och betydligt starkare inre värld.. Romanen kan nog inte bidra med så mycket på den punkten och det är ju inte avsikten heller.

  Moskva? Det räcker med att ha sett Bollnäs…

  Gilla

 33. Björngunnar skriver:

  Bollnäs)))
  Ja varför inte, jag bor mycket hellre i Bollnäs eller Alfta än i Moskva.
  Officiellt över 12.000.000 men i verkligheten mycket fler.
  Eller kanske Söderhamn, men bägge orterna har betydande solförmörkelse.
  Vad tror du om Viborg?
  Frågan är om man kan göra någon nytta där men det ligger vackert vid havet.
  Jag har talat med ryska präster och funnit dem mycket sympatiska, rena motsatsen till svenska do.
  Nu driver vi rejält från ämnet men har du sett en rysk präst driva ut onda andar?

  Gilla

 34. CastoroPollux skriver:

  SVT visade ett reportage om andeutdrivning från Polen var det väl. Vidrigt..
  Livets Hord pysslar gärna med sådant. De har ju återinfört medeltiden i folkets hjärnor. Allt man inte gillar är ondska. Det blir ju skitenkelt att kalla sig troende.

  Det är bara att gratulera pöbelbildningen i KD. Får den gifta sig med SD o Co är svartvitt snart en underdrift.

  Det finns sympatiska svenska präster, pastorer och det finns andra också.. Det gäller väl att ta vara på ljusglimtarna. Klev upp i utsiktstornet i Söderhamn och tja det var ingen andeutdrivning. Smärta, saknad, låter nog så det räcker det också.. Vyer kan tära på sinnet. Varför ska vi ha ett språk som öppnar avgrunder, klyftor och väcker upp drakar, andemakter??

  Gilla

 35. Björngunnar skriver:

  Det handlar inte om att väcka andarna utan att driva ut dem, andeutdrivning.
  Det är mycket onda andar som skulle behöva drivas ut idag.
  Människan har tappat kontakten med ditt rätta jag.

  Gilla

 36. CastoroPollux skriver:

  Du behöver inte oroa dig för att de ska hjälpa någon bli fri, utan binda dem i medeltidstro. Gott och Ont. Jag har mött en del av de där i bibelbältet. Vet precis vad de kräver och kallar tro.. Ett svart bälte i brottning med mänskligheten på usla villkor.. Livets Hords nacksvingar på verkligheten har ju imponerat. De som vill ha sina plånböcker tömda i guds namn har blivit befriade från tanken att det är ondskans verk. Det får ju anses praktiskt.

  Att vårt egna lejon av juda, Ulf Ekman, gått över till ärkefienden, säger kanske mer om dem? Befriades Elk Ulfman från någon av sin besatthet för rejäl pension på medlemmars bekostnad borde han fort återvända till krubban, stallets strå, född på nytt. Utan omvändelse finns ingen återvändo..

  Gick själv i terapi, TA och där fanns inga gudar alls och det behövdes inte heller.. Men smärtan och rädslan var lika närvarande som om den varit ond och den skakande upplevelsen av att ta itu med en förälder gjorde mig fri. Plötsligt var musiken mer levande än någonsin, inspirerande. Rösten förändrades, klangen fick nerv och intensitet.. Ingen drev någon djävul ur mig bara något som skrämt, hämmat och låst. För femteklassaren som fick C i sång har ju något definitivt hänt..

  I min bekantskapskrets finns en familj vars barn enligt dem påstås drabbats av ondska = självskadebeteende. Jag kommer aldrig tro att det har med djävulen att göra.. Visst kan man tycka det men som sagt orsakerna är inte så svåra att spåra… Då är fler besatta än just bara barnet… Dessutom fann denna kärleken hos en satansdyrkare… Tja ni vet hur fel det kan bli i sökandet efter uppmärksamhet. Det är svårare att hitta själva satan än gud i alla fall.. Har man tappat alla koncept hopp och slitit ut förtroendet, tilliten, duger snart sagt vad som helst utom att priset blir högt i mörkret och frånvaron av ljus..
  …..
  Regression är ju att backa och förhoppningsvis förnya, men manipulation har ju inte tanken på tillväxt som den önskar kontroll.. Det är väl där skon för alltid kommer klämma. Vill de som påstår sig komma med befrielse verkligen släppa taget, förlora greppet? Karaktären på livets hord kan nog inte fångas bättre än blåsa folk på pengar och ge dem något att tänka på medan selen placeras över deras sinnen och plånboksmagin begynner.. Nog har denna kyrka ägnat sig åt andeutdrivning. Inte bara Carola gav luft åt sitt innersta. Vad den uppvisningen kostade går nog att utläsa i ett och annat pensionsavtal.

  Tyvärr kan jag inte tro den katolska kyrkan om mer gott än någon annan..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.