Finns det ett samband mellan jordbävningar och dollarhegemonin – MIK?

Stor förödelse!

Stor förödelse i Italien. 

Fråga till publiken! Finns det något samband mellan jordbävningen i Italien och dollarhegemonin – MIK? Det är stor oro i Syrien och Erdogan har gått över till fiendesidan – lierat sig med Putin och Ryssland. Går sånt för sig? Nej, förmodligen inte. Läs Lasses inlägg. Pentagon – MIK går nu ut officellt och säger att dom skapat IS o sv. Hur ska man annars tolka att dom tänker försvara Al Qaeda och dom sina och skjuta på ryska och syriska plan: Pentagon decides to officially support Al Qaeda in Syria. Sets up “exclusion zones” to shoot down Syrian and Russian jets.

Ränksmidarnas palats!

Ränksmidarnas palats!

Man kanske ville styra undan medias intresse från USAs förehavande i Syrien med en jordbävning. Och fokus i världen blev på jordbävningen. Och på Aktuellt kunde inte Stefan Åsberg svara på frågorna. Han kunde inte det för han vet inte vad som styr. Och det vet inte Lisbet Åkerman heller! Så då blir det förvirrade budskap till tittarna och det är ju det som är meningen. Sanningen får man läsa på nätet.

Det var också en kraftig jordbävning igår i Indonesien – 5,2. Men enligt Reynir Bödvarsson, seismolog vid Uppsala universitet, fanns det absolut inget samband. Det sa han i ettan igår vid femtiden. Om man lyssnar på kärnfysikern Leuren Moret kan man göra jordbävningar via HAARP.

Så här skriver Lincoln på Stans blogg: När ett land går åt helvete brukar dess valuta i stor utsträckning ersättas med dollar (El Salvador, t.ex har helt gett upp sin egen valuta och blivit helt dollariserat – läs koloniserat). Då dollarn står på randen till att kollapsa och Japan tagit steg mot att frigöra sig mot dollarn så kanske länder ska skrämmas till dollarunderkastelse. Som ekonomiprofessor Michael Hudson (en av få som faktisk förutsåg finanskrisen) sa: ”Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att se det som en krigsförklaring.”

Så Leuren Moret kanske har mycket på sina fötter rentav!

Fucking fracking orsak till jordbävningar?

…….

l

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Finns det ett samband mellan jordbävningar och dollarhegemonin – MIK?

 1. Pingback: Jordbävningen | corneliadahlberg

 2. Sofia skriver:

  JAPAN: Jordbävningen/Tsunamin/Kärnkraftverkens kollaps –

  Var det framkallat av ”människor”??????

  Klicka för att komma åt fukureport1b.pdf

  Gilla

 3. Zetatronica skriver:

  Skalven som har skett i Italien, Burma, Indonesien och resterande mindre skalv beror på att dagarna innan (det första stora skalvet i Italien), så skapades nya solfläckar på Solen. Som fick utbrott riktat mot vår Jord (Klass/styrka: G1).

  Redan innan skalven förutsågs det att skalv skulle upptå mellan den Eurasiskaplattan och Afrikanska plattan.

  Tyvärr förnekar den akademiska världen officiellt sambandet mellan Solens utbrott och Jordskalv här på Jorden.

  Det finns framförallt två mer ”kända” youtube-kanaler som med extremt punktlighet kan förutspå jordskalv och ungerfär var, nämligen: https://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers
  och https://www.youtube.com/user/dutchsinse . (Trivia: Dessutom använder de helt två olika sätt att beräkna skalv och de är dessutom ovänner, men båda lyckas förutse med extrem nogrannhet).

  Det var även därför man inatt och förrgår natt kunde se Norrsken över hela Sverige. Det var även störningar på SMHIs radar (regn), över Sverige och Finland. Solutbrottet var såpass krafigt att det även stört ut Wifi och Mobil signaler i vissa delar av Sverige.

  Att HAARP och andra mer hemliga anläggningar använts för trigga igång orkaner/skalv och etc. Är ingen hemlighet längre, det har överbevisats så många gånger nu med konkret fakta.
  Det finns även en HAARP-likande anläggning i Finland och de utför ”tester” ganska frekvent över både Finland och Sverige. Sedan om HAARP vid de aktuella jordskalven använts för att trigga igång skalven i kombination med solutbrottet, låter jag vara osagt, men tror inte det.

  Gilla

 4. janne skriver:

  Nej det finns inget samband med det.
  Vad jag läst så blir det jordbävning när vi har ett så kallat planetariskt möte.
  Just nu så är ju vårt binära solsystem här och kommer att synas från hela jordklotet senare i höst då det stigit upp över vår sol.
  Carlos Ferada har räknat ut många stora jordbävningar långt innan det kommit, och det har stämt in för bra för att kunna vara en slump.

  Ingen har väl missat att det är konstiga saker som händer på vår himmel? Alla dessa färger och konstiga moln som aldrig setts tidigare, det hör i hop med att vi möter vårt binära solsystem, och alla jordbävningar mm. som pågår allt intensivare ju närmre vi kommer.

  Gilla

 5. Maja Dacke skriver:

  ”Ingen har väl missat att det är konstiga saker som händer på vår himmel? Alla dessa färger och konstiga moln som aldrig setts tidigare, det hör i hop med att vi möter vårt binära solsystem …”

  Färger från solen i nedgång … konstiga moln som börjar som vita streck efter flygplan på mkt hög höjd … Tjosan! Färger på moln i solnedgång har jag sett hela mitt långa liv, men att flygplansstreck har med solen att göra … tror jag inte på. Ursäkta, men man måste nog skilja på äpplen och päron.

  Flyg gör strecken som sprids ut av jetströmmar högt över de naturliga molnen. Som bolster eller slöjor. Och detta upptäckte jag här i Sydsverige först efter 2011-2012-vintern.

  Får väl tillägga att jag varit molnskådare i hela mitt liv och vet att det finns naturliga moln och icke naturliga. Skyll på solen, skyll på binära system – jag skyller på vissa s k människor som beordrat detta i något syfte.

  Gilla

 6. janne skriver:

  Jo du har rätt i att dom chemtrailar i luften, men dom trailar lågt inte över målnen. Jag bor på landet och ser nästan varje dag hur dom trailar och för ett par år sedan flög dom inte och la ut ett rutmönster som dom gör nu, allt för att dölja de andra planeterna som närmar sig.
  Dom har gått ut på radion och sagt att man bör ha mat och vatten hemma för ett par veckor, varför då?
  Det kan bli stora strömavbrott säger dom, ja det kan det och till och med ett polskifte om vi har otur.
  Hur som helst så får vi uppleva det nu i höst sen vet vi.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Per G Nordgren: Om jordbävningens epi-centrum ligger 10 km under marknivå finns det goda skäl att misstänka HAARP. Italien? 10 km under marknivå..

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Maja: Det sprutas och har inget med solen att göra! Jo, på sätt och vis. De sprutar för att solen inte ska kunna störa militärens datorkommuniktion och annan utrustning.

  Gilla

 9. Dom sprutar tydligen som fanken nu för att försöka dölja Nibirus ankomst. Finns ju många videos på YouTube om det här.

  Gilla

 10. CastoroPollux skriver:

  Man kan vara säker på en sak. På samma sätt som man missbrukar krigen, oljepriser, matpriser, löner, skulle man med samma ohyggliga princip missbruka allt man fick kontroll över… som medicin, hälsa osv.. Vädret, tsunamis och sist men inte minst jordbävningen..

  CIA odlade gräshoppor för att släppa ut i miljoner över Latinamerika.. Vad mer kan de tänka sig? Sniglar?

  Sprida smitta med fästingar, råttor o boskap inleddes av Japaner i Unit 731 och liknande instanser.. Ju mer naturlig som en kraft verkar vara dess mer kan den ju användas i påverkande syfte.. Fråga Farao! Det som gäller är ju att efterlikna universum och få folk att tro på övernaturens inverkan på nutiden.. Nog känner universum gränser och visst gäller det att flytta dem efter sina politiska och ekonomiska intentioner.. I så fall får ju regnandet en mening, åtminstone politiskt och ekonomiskt.. Man skall få känna sig som Farao…

  Här är ett exempel på hur man aktivt bromsar utvecklingen med vindkraft… http://www.cringely.com/2016/05/06/15262/ Att lägga beslag på alla de bästa platserna är också att försäkra sig om att det kommer gå sakta för alla intressenter…

  ”Who killed the electric car” är samma andas barn kastande sand i utvecklingen hjul så att makten som kommer med kontrollen över oljan inte glider/slinker ur händerna.. Atombomber/kärnkraft; Var skulle destruktiviteten ta vägen om man inte som straff för att den förlorade kontrollen fick spränga hela skiten i luften, Fukushima… Japan som råkade hjälpa Iran, Israels smått legendariske fiende.. Vi bör tänka tanken vad som hänt med våra egna om vi råkat charmas av fel handelspartner..

  Vanan trogen straffar man ju hela folk när ett lands ledare inte lyder eller vill acceptera övermaktens krav på villkorad anpassning. Både före och efter Hiroshima/Nagasaki.. Inte var det freden som önskade sig bomben…

  Den manchuriska kandidaten kom ju snart på önskelistan också. Vad är väl bättre för lömskheten än en mänsklig fjärrstyrd mördarmaskin av lämpligt avvikande slag så att inte misstankarna i förstone och inte av de aningslösa riktas mot den som vinner på tilltaget.. Qui Bono har annars en magisk inverkan på många företeelser i politiska betingade mord om bevisen verkar för i iögonfallande och lättköpta..

  ”Det skall bli en ny himmel och en ny jord…” Tja det som inleddes med en förtroendekris och följde med livslögner eftersom tillståndet bröt kontakten med naturen ”jorden skall vara förbannad” kommer bara kräva en ny attityd. En iofs radikal sinnesändring.. Om nu ”bara” kan klassas som enkelt att svälja sin stolthet, erkänna sin fel, falla till föga för sin oförmåga att lösa sina problem.

  Gilla

 11. flowerbush skriver:

  Hej Helena

  skönt att det äntligen kommer fram att jordbävningar och sk katastrofer fixade av Haarp, chemtrails och mikrovågor mm är det som dom tar till för att rikta våra blickar på sk miljökatastrof och global warming. Jag har följt Leuren Moret och Alfred Webre i flera år och vet detta sen länge.

  Greenpeace förnekar chemtrails vilket är en skandal men vem gör inte det i det här landet? Varenda tidning mm samt Smhi är lögnare och jag och många med mig har ju varit in på Smhi:s sida och försökt ställa dom mot väggen – men det är tji. Dom har en portvakt där – Lars Svahns son som likaväl som sin far är köpt. Ja, det är skönt du sett förräderiet men det kanske du har gjort sen länge. Har inte tänkt på att upplysa dig om detta men som sagt – skönt du tar upp det. Men jag kan tipsa dig om Dutchsinse som är den ende som kan förutsäga var jordbävningar kommer att hända. Du kanske känner till honom oxå. Han är så skicklig på det och har alltid rätt. https://www.facebook.com/adeptoerperfectus/?fref=ts

  https://www.youtube.com/channel/UCHE92x768p8h-fMrqhsnE1Q

  Med vänlig hälsning Ann-Charlotte

  Den 25 augusti 2016 11:51 skrev Helena Palena :

  > Helena Palena posted: ” Fråga till publiken! Finns det något samband > mellan jordbävningen i Italien och dollarhegemonin – MIK? Det är stor oro i > Syrien och Erdogan har gått över till fiendesidan – lierat sig med Putin > och Ryssland. Går sånt för sig? Nej, förmodligen inte. Läs ” >

  Gilla

 12. Pingback: Hurricanes som utrotningsmedel! | Helena Palena

 13. Pingback: Var branden Gudrun anlagd? Kan man styra vädret med hjälp av antenner och chemtrails | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.