Sverige lånar miljarder till flyktingarna! Svenskarna är det ingen som bryr sig om!

skaggLasse noterar: Flyktingarna har minskat skriver man. Det kom bara 3 500 förra veckan.  Såg att i Trängslet kostade maten 572 kronor per invandrare och dag. OBS per dag, och de har aldrig betalt fem kronor i skatt här.

52 x 3 500 = 182 tusen på årsbasis

Uppsala Befolkning:  186 364 (2007)

182 000 – Det är ungefär lika många som bor i Uppsala.

Alla behöver en bostad, värme, vatten, mat, kläder, och en hel del till. Allt detta måste tillverkas och det går åt energi.
Eftersom de inte kan försörja sig så är det befolkningen i Sverige som skall försörja dem genom högre skatter som nu kommer som ett försenat brev på posten – garanterat.

Men till min gamla Mor på långvården slängde dom in två skivor blodpudding och lite lingonsylt. Det fanns inga pengar fick jag till svar när jag körde dit ätbar mat.
Nu finns det pengar.  Såg att i Trängslet kostade maten 572 kronor per invandrare och dag. OBS per dag, och de har aldrig betalt fem kronor i skatt här.

Nu skall vi enligt Paris sänka vår energiförbrukning nationellt men samtidigt skall vi bygga ett nytt Uppsala varje år om det fortsätter komma ekonomiska flyktingar i den mängd det gör det nu. Skulle de dessutom få tillstånd att dra hit sin släkt dubbleras kraven fort.

Men den stora frågan är ändå vad skall de arbeta med?
Att ljuga om att de är högutbildade går ju inte längre.

Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Sverige lånar miljarder till flyktingarna! Svenskarna är det ingen som bryr sig om!

 1. Sänka vår energiförbrukning? Innebär det att strömmen stängs av flera timmar varje dag, även på vintern? Vare sig vi vill det eller inte?

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Det är inte konstigt att landsförrädarna inom 7Klövern inte lyssnar till svenskarnas behov för de hörs inte. 80% av väljarkåren röstar på 7Klövern detta gör de av någon anledning förmodligen anser de att landsförrädarna gör ett gott jobb. Vi som hörs i varje fall lite är de resterande 20% men eftersom alla Vi är rasister inte står för allas lika värde har mage att ha synpunkter på den berikande massinvandringen anser man förmodligen att Vi är inte vid våra sinnes fulla bruk. Så länge inte Svenska folket visar sitt missnöje med förd politik vid val kommer förrädarna att köra på.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Att gå som katten runt vet gröt leder ingenstans.
  Varför spärrar inte vår polis landsförrädarna på Hall?

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Det kan också stå Sverige lånar miljarder till flyktingarna och Svenskarna bryr sig INTE ett dugg.

  Gilla

 5. Göran P skriver:

  Polisen och militären i vårt land är de enda som oblodigt kan se till att få ett slut på det här vansinnet genom att ta över riksdagen, Rosenbad, mediehusen och televisionen och internera alla ansvariga och dess lydiga medlöpare på alla nivåer. Det görs förslagsvis i stora utomhusläger. Om de inte gör detta å det snaraste är de att betrakta som landsförrädare. Vi har inga som helst skyldigheter att längre följa Sveriges lagar då samhällskontraktet har upphört att gälla.

  Gilla

 6. Olle Gill skriver:

  Lugn, bara lugn,..fattar Ni inte att denna massinvandring av flyktingar, rumäner och socialt sökande är ju här för att rädda oss,..Dessutom skall ju Svenskarna förhånas av alla och en var
  som anser sig som komiker, journalister m fl. Tillsammans med MP och V kommer allt att ordna sig
  till förmån för oss,..som bara jobbat sen vi var 16 år,..skattat bl a under Gunnar Strängs tid, fyllt Sveriges skattekassa för att få ett så bra land som möjligt till dem som tjänat detta land. Men vad
  delges man,..jo att Sverige skövlat från dom fattiga länderna,..så nu är det dags att betala tillbaka.
  Att Svenskarna inte har skapat något själva,..utan fått allt som mannar från himlen,..att alla andra
  tillfört detta land allt som är positivt,..att vår religion (kristendomen) är jämförbar med Islam,..i vart
  fall under medeltiden,..(jaha,..hur var då Islam?) eftersom man idag kan ju undra, vilka som mest
  skapat oroligheter och terror.
  Men lugn bara lugn,..vad är det för Sverige vi vill ha?,..Vi har idag det bästa som Sveriges röstande kan få fram; Socialdemokratisk politik som styrs av Miljöpartistisk ideologi som justeras av Vänstern med ursprung ur Kommunismens sunda och lyckosamma politik. Alltså öppna Era
  hjärtan och även i framtiden Era dörrar också,..(detta med öppna hjärtan kom ju som beställning till dom styrande idag),..Men en sak till, oroa Er inte för terror heller, det sköter ju Mona Sahlin med beundransvärd skärpa,..och sätter eventuella ISIS anhängare på plats, genom att med full kraft tala om för dem att så gör man inte.
  Vi kan se framtiden ljus, då varje invandrare enligt vissa ger statskassan 12 500 kr/person???
  Hälsningar från en som undrar; VAD ÄR DET FÖR SVERIGE VI FÅR?

  Gilla

 7. Sven skriver:

  Vad kostar ett nyfött barn i Sverige innan det kan genera skattepengar till staten?
  Vi kan börja med födslen på sjukhuset och sedan dagis….förskola…sedan skola 1 till nio…sedan gymnasiet..sedan Universiteten…..och all annan utbildning som är gratis i Sverige????
  Enligt Svenska Arbetsgivarna så är det en bra affär att få hit välutbildade invandrare…….
  som har sin utbildning redan klar för Validering i Sverige.
  Det föds för lite barn i dom Svenska hemmen i dag för att vi skall kunna möta dom demografiska
  utmaningarna…..
  Vill bara informera om detta.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Sven: Så där kan man inte tänka! Sverige är svenskarnas land! Svenskar som har betalat skatt för samhällets bästa. Idag är 2/3 analfabeter som kommer. Därav Pisa-resultaten som man inteheller får lägga upp på bordetn. De flesta nu är från Afghanistan fast vi ska tro att dom kommer från Syrien. Det är 70 procent unga män som kommer (20 – 45 år). Det blir könsobalans i Sverige vilket redan har visat sig i alla våldtäkter. För att inta tala om gruppvåldtäkterna som infann sig för cirka 20 år sedan. Omvärlden skriver om det. Men i Sverige är det tyst. Hemskt! Otroligt! Vi serverar våra flickor på silverfat och förövarna blir inte ens utvisade. Vad sänder det för röksignal? Jo, att det mer eller mindre är fritt fram.
  Sverige behöver mer barn! Ja, idag ja eftersom dom som kommer föder så många barn. Det innebär att vi kommer att bli B-medborgare på sikt i vårt eget land. Sorgligt! Ja!
  Ska vi inte ställa oss frågan VARFÖR vi ha såna flyktingströmmar i Europa! Vad det beror på! Borde inte media skriva om det och granska in i märgen? Jo! Men det görs inte. Varför?

  Gilla

 9. Maja Dacke skriver:

  Många Svennar har tydligen inte förstått skillnaden mellan kvantitet och kvalitet. Så går det när man tror att alla människor är lika och genomgår en metamorfos vid inträdet på svensk mark.

  Harreminje!

  Gilla

 10. Signaturen Sven räknar inte med att föräldrarna om de arbetar betalar av skattade pengar för sina ungar vanligtvis 2 stycken i en svensk normalfamilj,alltså de betalar skatt till skola och barnbidrag till sina barn,därutöver vad barnen behöver i hemmet.Svenska kvinnor föder enligt SCB 2,1 barn det räcker väl till att upprätthålla den demografiska jämvikten.

  Gilla

 11. Sven skriver:

  Helena Palena……Varför diskuteras inte Det ekonomiska systemet med Centralbankerna som styr?
  För det är ju endast ekonomin ni talalar om?????? någon som har en mänsklig nerv på denna sida?

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Sven: Älskar människor, djur och natur! Det som sker nu är något annat. Flyktingströmmarna är skapade för att krigen ska fortgå på det att petrodollarn kan prevail in hell! Ekonomin styr politikerna! Det är meningen att vi ska rasblandas dessutom. Det ska bara finnas en eurasisk-negroid människa i framtiden. Helt emot naturens gång! Ekonomin styr politiken! Nu har man till och med infört ekonomi som vetenskap i Nobelstiftelsen. Helt emot Nobels testamente.
  BORDE INTE POLITIKERNA STYRA EKONOMIN!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.