ISIS-skapelsen är det största projekt som CIA arbetat med i hela USAs historia! Blodsdollar!

Inte kan väl fattiga jihadister ha råd med så många nya och fina bilar!

Inte kan väl fattiga jihadister ha råd med så många nya och fina bilar!

”Varenda amerikansk agent ropar nu samtidigt – vi måste kriga mot ISIS. Obama vädjar även till Sverige. Det är viktigt att få med det ”snälla landet” i norr”. Kom med oss i den stora striden mot terrorn i världen vädjar han – den terror som CIA byggt upp. Det är så sjukt att man blir stum, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

Det som nu händer går så snabbt att man måste googla fram information den ”senaste timmen”! USA är desperat!

Ryssland hade tur – det planerade storkriget mot Ryssland har skjutits upp tills vidare. Putin blev världshjälte när han krossade ISIS styrkor i Syrien på några veckor. Ingen rysk politiker har fått vara med om en så enastående politisk framgång som Putin. Putin hyllas nu i stora delar av världen. Hetsen mot Ryssland har kommit av sig i flera länder i den s k ”fria Västvärlden” – till och med i Sverige.
EU hade tur – attacken med biologiska vapen för att skapa storkaos inom EU, har skjutits upp tills vidare. Det gick inte att skapa kaos i hela EU genom masskjutningar i Paris. En fingerad ”ISIS-attack” med kemiska vapen i EU är inte sannolik. Men en attack mot vattenförsörjningen i storstäder i EU med biologiska vapen, har den digniteten att kunna skaka om EU i sina grundvalar. Även detta terrorprojekt har skjutits upp tills vidare.

ISIS blev lösningen – ett världskrig mot ISIS – ett påhittat krig ”proxy war” – mot en terrorgrupp som skapats av CIA!!!
Den stenrika amerikanska eliten – Wall Streets ”banksters” – har ruinerat USA:s folk färdigt. Det finns knappt en blodsdroppe kvar. Landet är satt i en astronomisk konkurs. Girighetens likmaskar måste finna ett nytt värdträd för att överleva – EU. Men för att lyckas med kuppen måste EU skakas om rejält. Detta måste ske snarast möjligt. Det är nu det måste ske – eljest blir det för sent.

USA har drabbats av en serie strategiska förluster på kort tid. Indien är en amerikansk politisk megaförlust. Iran är en annan megaförlust. Irak är en ren amerikansk mardröm. Syrien är snabbt på väg att bli nästa stormfiasko för CIA. Det amerikanska romarriket sönderfaller allt snabbare. Endast ett stort kaos i EU kan rädda de ”banksters” som stal allt i USA och lämnade folket att svälta ihjäl. EU måste införlivas i Wall Streets diktatur. Men kriget mot ISIS – är inte väl genomtänkt- Det är en desperat nödlösning. Det blir det sista misstaget i CIA:s historia.

Den nu utsedda huvudfienden ISIS är ett verk av USA, Saudiarabien, Turkiet, Qatar och Israel. CIA har hållit i alla trådar. Uppbyggnaden av ISIS har varit det största projekt som CIA arbetat med i hela USA:s historia. Det var ett enormt arbete med specialagenter från alla håll och kanter. Totalkostnaden handlar om hundratals miljarder blodsdollar. Men detta spelar ingen roll – för det är bara papper som sedelpressarna spyr ut i luften. Systemet håller till dess att dollarn kollapsar. Detta vet terrorns arbetsgivare CIA. Galningarna i Pentagon måste vara totalt avskärmade från verkligheten. Generalerna verkar leva i någon slags kriminell våldskultur. USA gör nu en sista militär storsatsning. Vansinnesprojektet kan bara förverkligas så länge dollarn fungerar som valuta. Hela jorden ska nedlusas med amerikanska militära baser. Den amerikanska ekonomin blir en ren krigsekonomi. USA blir ett land i krigstillstånd och EU måste stiga ombord.

Varenda amerikansk agent ropar nu samtidigt – vi måste kriga mot ISIS. Obama vädjar även till Sverige. Det är viktigt att få med det ”snälla landet” i norr. Kom med oss i den stora striden mot terrorn i världen vädjar han – den terror som CIA byggt upp. Det är så sjukt att man blir stum.
Låt mig citera The New York Times:
The US Defense Department (DOD) is preparing to expand its global network of military bases by establishing a new “string” of bases in countries stretching from Africa to East Asia, unnamed Pentagon officials told the New York Times Wednesday.

Alla amerikanska presidenter platsar inte på listan av historiens värsta krigsförbrytare. Franklin Roosevelt yttrade sig i sitt årliga tal till nationen under 1930-talets stora depression – ”Det enda vi behöver vara rädda för är själva rädslan” – “The only thing we have to fear is fear itself.” Det är precis det som Roosevelt varnade för, som det nu storsatsas på – rädsla.

CIA piskar, och piskar och piskar – och alla agenter i ”allierade” länder ropar unisont med i den värsta skrämselkampanj som skådats i modern tid. Hatets pisk-orkester inleddes mot Putin men ropen kom av sig. Carl Bildt bräkte på ovanligt länge. Till slut tystnade hat-orkestern. Sedan var det Syriens president Assads tur. Det sjukaste yttrandet av någon amerikansk president någonsin stod Obama för. Han kallade Assad för en barnamördare. Jag som är buddist i själen rös till genom hela min kropp. Vilken fruktansvärd skam för de färgade i världen. Hur kan någon människa falla så djupt ner i avgrunden?

NÅ – HUR GÅR DET?
Tro mig – det går åt helvetet för alla krigets krafter. Ekonomin är på väg att krascha i land efter land i södra Europa. Inte ens ett underverk kan stoppa detta skeende. Greklands ekonomi kollapsar först. Länder med rena knarkekonomier i Sydamerika står på tur. Den grekiska statskonkursen inleder en dominoeffekt som inte kan stoppas. Bara ett par veckor efter Greklands konkurs slår de amerikanska bankerna igen och förklarar – ”Bank Holiday”. Sedan utbryter ett totalt plundringskaos, som snabbt eskalerar till ett förödande inbördeskrig i USA. Imperiet går under. Exakt så går det. ”The financial Cliff” är inte mitt påhitt. En serie av ekonomer – varav flera mottagit ”Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne” – har länge varnat för den kommande finansiella härdsmältan. Nu är den snart här.

Social oro kommer att prägla EU under ett helt årtionde efter dollarns fall. Det blir liknande utrensningar som efter Hitlerregimens fall 1945. Tysklands leveranser av stridsgaser till Saddam Husseins regim kan inte sopas under mattan. Bomberna i Londons tunnelbanor inte heller. Sprängningarna i mars 2004 i pendeltågen i Madrid måste också upp till ytan. Attentaten genomfördes den 11/3 – exakt 911 dagar efter 9/11-attackerna i New York 2001. De sjuka galningarna som i samarbete med CIA höll i trådarna för det vidriga attentatet tyckte att detta var spetsfundigt. Så fungerar sjuka hjärnor. Alla vet att muslimska unga pojkar var ansvariga för att placera ut paketen med bomber – som sedan exploderade via elektroniska fjärrutlösningar – men vem hade konstruerat de tekniskt avancerade bomberna? Under en följd av år kommer rättsprocesserna att skapa or i Västeuropa.

Den nya värld vi vaknar upp i är en mycket bättre värld. I morgondagens värld blir Tyskland det ekonomiska lokomotivet i Västeuropa. För första gången i mänsklighetens historia får vi njuta av världsfred. När USA faller blir det nästan automatiskt fred i världen. En överraskande sidoeffekt blir att knarkets farsot äntligen börjar ebba ut. Det är så mycket vi kan se fram emot. Det amerikanska romarrikets fall blir mänsklighetens största glädjeämne under detta århundrade. Vad som helst kan hända. Ondskans krafter är desperata. Men deras tid är snart ute. Detta kan vi vara absolut säkra på. Det är någonting som vi verkligen kan se fram emot.

Brage Norin
Med glädje i sinnet: Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till ISIS-skapelsen är det största projekt som CIA arbetat med i hela USAs historia! Blodsdollar!

 1. Detta är en så glasklar analys av världsläget att Nostradamus för alltid kommer att stå i Brage Norins skugga! STOOOOORT TACKKK,!!!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Irina Nasberg: Hatten av och all respekt åt denna man! Stort tack för sanning och verklighet som är inte välkomna i våra dagar…

  Irina menar Brage Norin!

  Gilla

 3. Sebastian skriver:

  Brage, vad händer med Israel?

  Gilla

 4. Kalle skriver:

  Tack för en mycket bra text. Bra att du också får in London 7/7, Madrid, o.s.v. Har själv studerat London 7/7. Visserligen inte lika ingående som 9/11 men tillräckligt för att känna igen mönstret.

  Det är ganska underligt för man påstod att muslimerna tog tåget som gick 07:40 och att man hade bildbevis som styrkte detta. När sedan undersökande forskare som t.ex. Nicholas Kollerstroem kontrollerade fakta, visade det sig att 07:40 tåget hade varit inställt. Den officiella utredningen ändrade sig inte ändå, förrän efter 1 år! Istället påstår man att de då tog 07:48 tåget. Det har dock visat sig att det också var försenat och att detta tåg kom till stationen 16 minuter senare än man påstår att man har bildbevis för de 4 muslimerna.

  Kollerstroem har bevisat, utom allt tvivel, att p.g.a. det inställda tåget och dessa bevisade förseningar så kunde de 4 påstådda självmordsbombarna inte ha hunnit med att gå ombord på fler än ett av dessa tåg.

  Vidare talade alla vittnesmål om att det var fötterna som skadats. Tågen hade hål i golven. Hade det nu varit ryggsäckarna så skulle skadorna ha kommit på hela kropparna. Det är flera vittnen som påstår att de inte alls sett någon där man från officiellt håll påstår att självmordsbombarna satt.

  Nej, det är sjukt allting. Det vore en dröm som skulle gå i uppfyllelse om dessa psykopater kunde försvinna. Så mycket smärta och lidande de ligger bakom och så lite vi får höra om det. Hoppas innerligt att du har rätt.

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  FÖRSÖK ATT BESVARA SEBASTIANS EXTREMT KOMPLICERADE FRÅGA OM ISRAEL.
  Försöker jag tänka logiskt med hjärnan blir allt i Mellanöstern ett enda stort kaos. När jag håller på att vakna på morgonen (medan hjärnan fortfarande sover) händer det ibland att får insikter som jag har lärt mig lita på. Om hjärnan arbetar i sömnen och plötsligt överlämnar information till mig när jag vaknar – eller om något mystiskt händer – den frågan lämnar jag öppen. Mitt svar på din fråga om vad som händer med Israel – bygger inte på mödosamt logiskt tänkande. Det känns som om min inre ”kristallkula” har gett mig svaret. Jag litar fullständigt på min mystiska inre röst – min ”intuition”. Jag har så många gånger misstagit mig när jag släppt lös logiken i hjärnan, men min inre kristallkula misstar sig aldrig. Jag upprepar det gärna – den misstar sig ALDRIG!

  1: ”The financial cliff” är nära förestående. USA slits sönder inifrån. USA demonterade sina sex kärnvapen i Sydafrika strax innan Nelson Mandela blev vald till president. Afrika blev därmed en kärnvapenfri världsdel. När USA plötsligt drabbas av sitt öde, står Israel där med sina cirka ett hundra kärnvapenstridsspetsar. USA kommer inte att ha en chans att frakta hem alla dessa kärnvapen. Läget är allvarligt. Israel är världens mest kärnvapentäta land. Det blir i stället i FN:s regi som Israels kärnvapen kommer att demonteras.

  2: Alla ”bosättningar” kommer snabbt att överges. Palestiniernas dröm om ett fritt Palestina kommer äntligen att kunna förverkligas. Jerusalem blir en stad där världsreligionerna kommer att kunna leva sida vid sida. Denna efterlängtade fred öppnar dörren till ett långvarigt fredsrike på jorden. Tro mig – denna fredsprocess blir inget långvarigt historiskt skeende. Det kommer att gå överraskande snabbt. Tro det eller ej – freden i Mellanöstern är mycket nära förestående.

  Det som ingen kan inse med hjärnans logik blir verklighet, Vi får snart ringa ut de tusenåriga krigens helvete från jordens alla håll och kanter. För första gången i mänsklighetens historia får vi fred på jorden. Oj vad jag längtar.

  Brage Norin . Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 6. Rolf Löfgren skriver:

  En intressant artikel om hur många människor som USA dödat sedan WW2. De flesta civila vad jag förstår.
  http://www.sott.net/article/273517-Study-US-regime-has-killed-20-30-million-people-since-World-War-Two

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Jerker: Dystopiskt. Ja riskabelt att dra in oss i krig mot islamister, med tanke på att vi säkerligen har en hel del av den varan i vårt land.
  Vet inte om jag har samma positiva syn på tiden efter en eventuell dollar-krasch dock. Ser inte USA- landet som den primära fienden utan vissa destruktiva element – med ”näsa för affärer” – som verkar inte bara i USA utan i hela västvärlden. Dessa verkar för att knuffa våra länder ner i avgrunden – den ekonomiska såväl som den rasliga. Samtidigt som de vill höja U-länderna.
  Så jag undrar om inte en eventuell framtida ekonomisk krasch kan vara början på en svår tid för de vita folken. Och världsfred… jag vet inte, har vi haft det någon gång i historien? Tror det ligger lite i människans natur att kämpa för sin tillvaro, vilket ofta kolliderar med andra människors kamp för sin tillvaro.

  Gilla

 8. Michael Thudén skriver:

  Jag är lite mer ambivalent än Brage. Jag vill och hoppas att han har rätt men kollar man bakåt i tiden har imperier alltid sett till att väta bordet när deras härskarvaluta hotas. Skrev om det Brage skriver fast lite mer dystopiskt här:
  USA-Shylock har hamnat i ett hörn

  Ocg, japp, Brage har helt rätt i att dollarn ör en kombinerad vapen och knarkmyntfot. Det har också historeiska rötter från Opiumkriget då Britterna gjorde Kina till en knarkarnation, För att köpa opium var Kineserna tvygna att skaffa Pund. På samma sätt håller knarkhandeln dollar under armarna idag. Skrev om det här:
  Afghanistan – det tredje opiumkriget

  En sak man jag först på sista tiden kopplat ihop är de enorma medvetna massmorden i Indien genom svält var ett direkt resultat av att Britterna gjorde Kineserna till knarkare på 1800-talet. Indierna fick inte längre odla ris utan var tvugna att oda opium.

  The oligarchs who ruled Britain during the Irish Genocide 1845-1852 perfected starvation genocide in India. They ruled through The British East India Company (BEIC) for 200 years . The 5 million starved in Ireland pales in comparison to the 50,000,000 starved in India during BEIC rule. Wiki provides Timeline of major famines in India during British rule. The British historical alibi sounds almost as bad as the truth. ”It was caused due to the widespread forced cultivation of opium (forced upon local farmers by the BEIC as part of its strategy to export it to China) in place of local food crops, resulting in a shortage of grain for local people in Bengal.”
  http://henrymakow.com/2015/06/irish-potato-famine-was.html

  Man kan bli mörkrädd när man läser ovan och samtidigt livsmedelsverkets Therese Frisell säger
  – Om det skulle vara möjligt att nämna någon försörjningsgrad så är den lika med noll
  Sveriges självförsörjningsgrad är 0

  Så kollar man historiskt så blir dystopisk. Men kanske är det just för att alltfler kollar bakåt som det blir allt svårare för psykopaterna att upprepa samma sak en gång till. Så Brage kan ha rätt – vi är i ett vägskäl nu och utgången för vilken väg vi väljer beror på hur många som vaknar. Det finns i alla hopp för att det kan gå som Brage tror.

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  NYA TANKAR MÅSTE FORMULERAS KLART FÖR ATT KUNNA FÖRSTÅS
  MADRID
  De fasansfulla sprängningarna som genomfördes i pendeltågen i Madrid den 11:e mars 2004 – ägde rum exakt 911 dagar efter 9/11-attackerna i New York 2001. Niohundraelva – 911 – dagar efter ”Nine-eleven” i New York – slog döden till i tågen i Madrid. Det var elektroniskt fjärrutlösta avancerade högexplosiva bomber – sådant som alla unga muslimska pojkar är experter på.
  Denna märkliga och unika kompetens är enligt CIA bevisad ”bortom varje tvivel”.

  FRÅGA 1): Är det någon person som tror att detta professionella CIA-attentat genomfördes – utan att den spanska säkerhetstjänsten och flera höga politiker i Spanien på något sätt var inblandade eller informerade?

  FRÅGA 2): Varför tillät inte säkerhetstjänsterna och de högsta politikerna i Tyskland och Frankrike att liknande terrordåd skulle få äga rum även i deras länder?

  LONDON
  Klockan 08:50 i morgonrusningen den 7:e juli 2005 small det i tre pendeltåg i Londons tunnelbanor. Med cirka 20 sekunders mellanrum exploderade de tre bomberna efter varandra. Tre knapptryckningar – med 20 sekunders mellanrum – that´s all.

  GPS visade att en bomb inte togs med ombord på tunnelbanan som var avsett. En pojke stal paketet och tog bussen. När det visade sig att pojken satt i en dubbeldäckare trycktes det en fjärde gång på den elektroniska fjärrutlösaren. Hela bussen exploderade.
  Alla fyra pojkarna satt vid sina paket. Det fanns inga att förhöra.

  VARFÖR BLUNDAR ALLA? DÄRFÖR ATT ALLA ÄR RÄDDA!!!
  FRÅGA 3): Hur länge ska den CIA-organiserade terrorn fortsätta?
  SVAR: Så länge vi är rädda för sanningar och hukar oss för lögner.

  Jag lovar er – Tony Blair sover oroligt. Han och alla andra ondskans krafter sover mycket oroligt. Sanningens hackare har kommit över information som kommer att skaka många länder i världen på några sekunder – när den offentliggörs. Tro mig – detta kommer att göras när tiden anses
  vara lämplig. I samband med den ekonomiska kraschen släpps denna politiska vätebomb.

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  ALLA SOVER SNART OROLIGT – OM NÅGONTING ÄR SÄKERT SÅ ÄR DET JUST DETTA.
  Det är ett förvirrande kaos som plötsligt har brutit ut. Alla pusselbitar ligger utslängda på golvet. För att få ordning på pusslet måste man se skeendet ”von oben”. Då framträder den färdiglagda pusselbilden klarare. Om man tittar för noga på en pusselbit i taget blir man till slut totalt förvirrad. ”Fragmenterad information” skapar kaos i hjärnan. Listiga lögnare använder ofta denna metod.

  Jag upplever själv att varje enskild pusselbit faller på plats om man sätter in dem i det globala skeendet. Detta kräver nästan böcker. Men vem läser långa analyserande skrifter fulla med källhänvisningar – nästan ingen! Det går bara att snabbskissa vad som sker – för att få fram en helhetsbild av det globala skeendet. Detta är en utmanande uppgift. Låt mig göra ett försök.

  1: Trippelalliansen mellan den ryska björnen, den kinesiska draken och den indiska tiger har bildats på mycket kort historisk tid. Den största industriella satsningen i hela mänsklighetens historia ”Den nya sidenvägen” är ett försök att sprida den kinesiska framgångssagan i Asien.
  Hela receptet är ett win-win koncept. Massor av stater i Asien har hoppat på tåget.

  2: USA har på kort historisk tid satts i en astronomisk konkurs. De rika stal allt och folket är nu utsuget till sista blodsdroppen. Det finansiella stupet är mycket nära förestående. Det betyder att läget inom EU börjar bli desperat. Bland annat Deutsche Bank i Tyskland är nedlusat med värdelösa amerikanska statsskuldväxlar. Ett fall av dollarn slår fruktansvärt i hela EU.

  3: USA är totalt splittrat – rakt in i CIA. Ingen håller i rodret och skutan stöter på grund gång på gång. Våldet i alla dess former eskalerar snabbt överallt i USA. Folket är beväpnat upp till tänderna. USA:s politik börjar bli desperat. Obama är fullständigt slutkörd.

  4: USA:s strategiska förluster kan radas upp på ett pärlband. USA är snabbt på väg in i kaos.
  Indien, Irak, Iran, Syrien, Afghanistan, Libyen – listan är lång på amerikanska politiska katastrofer. USA:s anseende i världen har nått historiska bottennivåer. (Det är bara i den förljugna Västvärlden som USA fortfarande åtnjuter förtroende – men även där börjar det svikta).

  5: Det globala skeendet kan enkelt sammanfattas: God morgon öst – God natt USA..

  6: EU hänger i vågskålen. Ska Wall Streets ”banksters” dra med sig EU i avgrunden? Historiens girigaste avskum har bara en enda chans kvar att överleva ännu en tid – att lägga under sig EU. Snälla Västeuropa låt oss gå ihop i en gemensam ekonomisk och militär allians. EU måste skakas om för att närmandet österut ska kunna stoppas. Nästan all amerikansk utrikespolitik handlar om denna helt avgörande fråga. Ett närmande mellan EU och Asien är den värsta av alla tänkbara mardrömmar för Wall Streets sjuka gangsters.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.