Jimmie Åkesson har noll värde! Nobelstiftelsen prisar massmördare!

Här halshugger man folk öppet på ett torg! Idag!

Här halshugger man folk öppet på ett torg! Idag!

Inlägg tillägnat Lennart Carlstedt och alla andra PK-tomtar som har Noll Koll!

Nobelfest i morgon men SD är som vanligt inte inbjudna. Men Nobelkommittens förklaring till det hela håller inte. Se nedan. Vad händer om Jimmie Åkesson blir statsminister i nästa val? Men kanske vi inte får hålla fler val. Nobelstiftelsen underkänner redan en miljon svenskars åsikter! En demokrati med villkorad åsiktsfrihet = demokratur. Glöm inte att Saudi sitter med i FN när det gäller mänskliga rättigheter. Gode gud! Kolla om ni ser någon saudier på Nobelfesten. Från min sida på Facebook.

Yasmina Harrath:
”Saudiarabien högg igår, måndags huvudet av en man som dömts för mordet på sin hustru. Amnesty International säger att det rikets högsta antal halshuggna på två decennier 148 st under 2015, infödd eller utlänning, jämförelsevis med bara 87 st för hela 2014.
Londonbaserade Amnesty säger att antalet avrättningar i Saudiarabien i år är det högsta sedan 192 personer avrättades under 1995.
Likväl är representanter från denna barbariska kultur välkomna på Nobelmiddagen, medans Jimmie Åkesson som endaste partiledare vill skydda Sverige för denna våldsideologi inte alls är välkommen.
Skulle man kunna påstå att moralen är dubbel?”

Och kommentarer på det:

Ulf Claesson I just det här fallet, however, har jag inget emot avrättningen

Lennart Carlstedt Visst är det stötande att Saudi får vara med! Men Jimmie leder ju ett f d nazistpsrti och tror inte på allas lika värde. Så han bör inte vara med.

Janne Pettersson Vad har det med saken att göra? det gällde ett mord på en kvinna!!!

Lennart Carlstedt Vad menar du?

Lars-Erik Litsfeldt Är Jimmie Åkesson lika mycket värd som andra?

Ola Eriksson Åkesson är ju inte ens muslim ! Är Obama bjuden ?

Det lustiga är att det är möjligt för dissidenter och oliktänkande i andra delar av världen att exempelvis få fredspriset genom att ta upp obehagliga samhällsfrågor som kritiserar den styrande regimen i hemlandet, men om man gör desamma här i Sverige blir man istället portad ifrån diverse tillställningar. Länder som Saudiarabien, Nordkorea och Zimbabwe får ha offentliga representanter på plats, trots att det är regelrätta förtryckarstater.

Om Jimmie Åkesson blir statsminister ska han då bli utestängd. Det hela är givetvis befängt, och paragrafrytteriet i sig är helt absurt, motiveringen som Nobelstiftelsens vd Lars Heikensten beskrev till TT lyder helt seriöst: ”Sverigedemokraterna är inte ett parti som alla andra. Partiets bakgrund i högerextremism och företrädarnas agerande i nuet visar på en bristande respekt för den grundläggande demokratiska principen om alla människors lika värde – oavsett hudfärg, härkomst eller religion”.

Alla människors lika värde! Då har alltså Åkesson lägre värde! Och vad har detta med Nobels testamente att göra?

Det finns ingen ”demokratisk princip” om alla människors lika värde! Nobelstiftelsen som anses hysa dom smartaste – eller som i alla fall ska dela ut pris till dom vittraste – är ju själva helkorkade! Demokrati är rakt av ett statsskick. I Sverige har vi en parlamentarisk representativ demokrati vilket innebär en person en röst om vem/vilka som ska styra landet. Nu försöker man ifrån Nobelstiftelsen i sann orwellsk anda utvidga begreppet demokrati till att innefatta FNs (svenska översättnings)-feltolkade paragraf om alla människors lika VÄRDIGHET, säger egentligen det mesta. Kanske bra att hålla sig borta från en församling som bjuder in och ger ”fredspris” till massmödare som Henry Kissinger, Barack Obama och Nelson Mandela. Krigspris skulle låta bättre!

Vi lever i en hemsk tid när medlemmar ur högt uppsatta akademiska kretsar dribblar med ord och satser när dom ska förklara sin oförklarliga hållning. Som vore deras hjärnor fyllda med PK-gröt! De kan inte konstruera en mening eftersom dom själva vet hur lätt deras påtalade argument faller. Hur är det ställt egentligen i Sverige när vår tids tänkare hålls i ett järngrepp av politisk korrekthet – tänkare vars uppgift egentligen är att ifrågasätta etablissemanget. Ja, hur är det ställt? Var är alla s k intellektuella?

Nobelfesten förknippas med Sverige. Och vi tänker nog i gemen att det är en nationell angelägenhet. Nä, det är en stiftelse till Nobels ära och minne. En förvaltning av hans testamente. Om Åkesson blir statsminister så blir man illa tvungen att bjuda in honom! För vad händer om statsministern inte dyker upp? Då är tillställningen knappast en statsangelägenhet längre och det är tveksamt om kungafamiljen skulle dyka upp. Risken är överhängande att staten skulle kräva att den lilla skara av män som driver Nobelstiftelsen får stå för kostnaderna för Nobelfesten. Då skulle det nog komma räkningar för hyra av Stadshuset och andra lokaler. Fakturor från Polisen för bevakning och från Stockholms stad för upplåtandet av parkeringar, avspärrningar o s v. Bevakning av alla prominsenser kostar! Undrar vad det skulle kosta att hyra Stadshuset.

Bakgrunden till ställningstagandet är enligt Nobelstiftelsen att Alfred Nobel, i en tid när Europa präglades av kraftigt nationalistiska tendenser, valde att uttryckligen skriva i sitt testamente att inget avseende skulle fästas vid nationstillhörighet, utan att den värdigaste skulle få priset. Alltså handlar det om nationstillhörighet! Man kan ge till en från Nord-Korea om den är värdigast! Vad har detta med vår inhemska politik att göra? Ingenting egentligen om man nu inte vill vränga till det hela! Och det vill man! Frågan är varför!

Sens moral och mycket relevant fråga: Är Åkesson Nobelkandidat?

Mobbning pågår

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Jimmie Åkesson har noll värde! Nobelstiftelsen prisar massmördare!

 1. Brage Norin skriver:

  SD – VILKEN FRAMGÅNGSSAGA
  Åkessons partiledning anklagas jämt för att tidigare ha varit nazister. Jag själv inledde min politiska karriär med att falla för kommunismen. Det tog mig lång tid att slita upp denna livsfarliga tankevärld med rötterna. Jag har fått skåda tillräckligt. Jag har äntligen förstått.

  Nästan alla partier har nu blivit Sverigedemokrater – så lustigt. Det gick på nolltid. Snart framstår Åkesson som en balanserad politiker vad gäller frågan om invandringen. SD måste nu tänka på att profilera sig, eljest får de problem.

  Jag har inte satt mig in i SD:s politik i detalj, men man måste beundra Åkessons enorma mod vad man än tycker om politik. Hur stod han pall för det mest helvetiska stormangrepp från precis alla massmedia? Han gick i väggen – men han kom tillbaka. Det var mycket starkt gjort. Jag beundrar hans enorma mentala styrka. Jag tänker med hjärtat – jag är faktiskt berörd.

  Jag ska läsa på ordentligt om SD:s politik, men jag tror inte att jag lämnar mitt kära FI. Jag är väldigt besviken på män inom politiken. Dessutom tycker jag att kvinnor är så fantastiskt vackra. Dom ser ut som blommor. Massor av kvinnor är dessutom vackra inuti. Dom måste vara skapade av Gud. Vi fick 6 röster i Skogså lilla valdistrikt förra valet. Nu har vi värvat en till – men tyvärr kommer Harry att somna in före nästa val. Vi får nog bara 6 röster på FI i Skogså nästa val.

  Gilla

 2. marianne skriver:

  Jimmie är den bästa och sannaste personen inom politiken!!

  Gilla

 3. SD – VILKEN FRAMGÅNGSSAGA
  Åkessons partiledning anklagas jämt för att tidigare ha varit nazister. Jag själv inledde min politiska karriär med att falla för kommunismen. Det tog mig lång tid att slita upp denna livsfarliga tankevärld med rötterna. Jag har fått skåda tillräckligt. Jag har äntligen förstått. sant.

  Gilla

 4. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Lars Heikensten i Nobelstiftelsen har med sitt korkade uttalande offentligt bevisat att förnuft och intelligens inte alls är nödvändiga egenskaper hos en ”akademiker”. Tyvärr lever fortfarande hos allmänheten villfarelsen att en akademisk titel automatiskt signalerar idel ädla egenskaper, medan verkligheten visar att avund, karriärstrider, trakasserier, kvinnoförakt och andra mindre ädla egenskaper är legio i den akademiska världen. Det har många inom densamma har erfarit på det personliga planet. Det finns all anledning att sprida denna kunskap eftersom en övertro på diverse ”förståsigpåare” oftast undergräver både självförtroende och tillit till det egna förnuftet hos icke-akademiker. I ett land som vittrar sönder under ledning av en handlingsförlamad överhet
  vore detta mycket beklagligt.

  För övrigt: är det någon som har gjort en sammanställning av Nobelprisen sedan dess början
  och sett vilken klan som fått de flesta (om man räknar alla ”grenar”?)

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Är man för eller emot att krossa det svenska folket?
  Där är brännpunkten.

  När man ser på det nuvarande etablissemanget i Sverige ser man in i en giftorms mun.
  Ormkroppen slingrar sig långt tillbaka i tiden och byggstenarna är baserat på rofferi i lönndom.
  Frimurarna är till stor del judisk; därför har de favoriserat varandra när det gäller makt och pengar.

  Hemliga, mäktiga sällskap har hetsat de svarta mot vita, kristna.

  Ett färskt otäckt exempel på hatbrott, svart mot vit:

  http://www.thegatewaypundit.com/2015/12/horror-two-white-men-doused-with-gas-set-on-fire-in-baltimore-shocking-video/

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Ser inte Alfred Nobel ut att vara nordisk?
  Dock, en annan etnisk grupp kontrollerar hans gigantiska förmögenhet.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Sofia: Nobel var svensk! Är Åkesson Nobelkandidat? Grunna på detta! Springande punkten i det akademiska blurret: Bakgrunden till ställningstagandet är enligt Nobelstiftelsen att Alfred Nobel, i en tid när Europa präglades av kraftigt nationalistiska tendenser, valde att uttryckligen skriva i sitt testamente att inget avseende skulle fästas vid nationstillhörighet, utan att den värdigaste skulle få priset.

  Gilla

 8. Johnny Andersson skriver:

  Etablissemanget gör bara bort sig när de utesluter Åkesson från middagen. De visar att de är ett etablissemang utan demokratiska principer.

  Gilla

 9. Benny skriver:

  Man undrar ju om en vit president i USA hade kommit undan med massmord med hjälp av drönare utan kritik från Nobelstiftelsen? Hur kunde detta ske egentligen och varför agerar inte ledningen mot sina kollegor i Norge som omedelbart borde dra tillbaks priset från Obama? Detta är ju egentligen en enorm skandal som borde rört upp himmel och jord bland alla pk-journalister. En intellektuell kollaps eller ett tecken på att man är mer rädd om sina smäckjobb än vad man vill erkänna i journalistkretsar? Frågorna hopar sig men ingen av kräken till ”journalister” vågar så mycket som att säga ett pip, vilket återigen bevisar vilka ryggradslösa kräk det är.

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Det är bara vi själva som kan ge oss människovärde:

  Gilla

 11. Gunilla skriver:

  Lär aldrig bli problem då jimmy Åkesson aldrig blir Statsminister,,har läst mycket sista tiden om detta parti skulle vara trevligt att läsa om någon annan fråga än just invandringen. Fast det är väl så det är ett enfråge parti. Finns faktiskt många fler angelägna ämnen i politiken än just bara invandring.

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Med tanke på nobelstiftelsens register så är mobbingen av Åkesson en personlig merit för honom.
  Sofia har redan placerat huvet på spiken!
  En annan sak som jag inte kan låta bli att irritera mig på, detta ständiga hackande på Nordkorea!
  Är det någon här som har varit i Nordkorea, läst något om Korea förutom i judemedia då?
  Skall något land framhållas som ett dåligt exempel är det väl Sverige av idag!?
  Frågan blir, kommer Israel att betala ut rikliga pensioner till eventuella överlevare?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.