Vi lever i ett dårhus! Amerikanska imperiet sjunger sin svanesång!

Två bubblorSkickade ett mejl till utvalda personer med detta innehåll:

”Bortom ridåerna av lögner som svensk Bonnier- och Goldmann-Sachs ägd media kablar ut. Bortom den infantila retoriken hos Sveriges på ytan “demokratiskt valda” men i verkligheten Wallenberg-ägda Alliansregering är det ganska enkelt. Loppet är kört för det amerikanska imperiet och det är därför Sverige och andra imperiemedlemmar översvämmas av ryssofobisk retorik.” Läs mer om den amerikanska svanesången här!

Vi lever i ett dårhus! Reinfeldt gav 100 skattemiljoner till syriska terrorister! Mer om det här!

Två svar inkom:

Hej!  Ja, jag vet att vi lever i ett komplett dårhus! Man vet inte vad som väntas,.. efter valet kommer det nog att ”skena” åt helvete. Då om inte förr kommer man att inse; invandringens pris på ekonomin, brister i statskassan, infrastruktur kostnader på vägar & järnvägar, polisens urusla organisation och dess brottsutrednings resultat, avvecklad arme utan försvarskapacitet, inga Svenska läkare eller tillräckligt utbildad personal inom sjukvården (dom finns i Norge),.. Brister i kommunens kassor p g a asylboenden och dess totala kostnadsbild (advokater p g a överklagan, tolk kostnader,  sjukvårdskostnader, boendekostnader, utbildningskostnader, socialbidrags kostnader mm.

Indragningar av vad Svenska befolkningen har skapat inom fritid, kultur, sport, badhus, organisations bidrag. Höjda energiskatter på el och drivmedel, försvagad svensk industri som följd, bråk och ”tjabbel” om jordbruk, ekologiskt, krav, utsläpp av grisar och nötboskap, mer rovdjur i markerna,.. ja man kan fylla upp ett gäng A 4;a sidor med vad som komma skall,… Jo och en massa kravaller, i våra fina förorter till våra större städer,..  Apropå 100 000 000 så skänker vi det dagligen i U-hjälp också,.. utan riktig slutanvändarkoll, vänta får Ni se!  mvh Olle

I svaret från Lasse nämns Ian – det är Wachtmeister. Han varnar i sina inlägg på Facebook för Putin!

Man skyller på Ryssen därför att de gamla (Ian m.fl.) tror att Ryssen av idag är den Ryss som fanns under Kommunist tiden. Inget kan vara mer fel. Jag var med i en organisation som hette Svenska Nato kommittén och vi ville på 1970 – talet att Sverige skulle vara en del av NATO för att försvara oss mot ett aggressivt Sovjet. Då blev vi istället misstänkliggjorda som krigshetsare. När Warszawa pakten lades ner skulle även Nato ha avvecklats.’

Lasse

Västmedia kastar all skuld på Ryssland och Putin! Och folk i gemen tror på mediebilden. Och så finns det såna som mig som ser ett annat mönster. Att allt i själva verket går enligt plan för den osynliga skuggregeringen som styr oss alla i sin nit att ha kvar petrodollarsystemet. Som idogt försöker få igång ett WW3 med alla medel.

Sedelpressarna kör så det ryker i USA!

svd svd dn dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vi lever i ett dårhus! Amerikanska imperiet sjunger sin svanesång!

 1. Erik skriver:

  Jo, visst går väl folk på det litet grann, men är de redo att betala för det? Är de redo att sluta upp mot ryssen på riktigt? Det tror inte jag, det är bara brus och buller utan substans. Ryssarna däremot kommer skydda sin stat och sitt land. Jag tror inte några sanktioner biter på dem.

  Gilla

 2. anders skriver:

  En intressant sida av historieskrivningen som inte presenteras av skola och universitet:
  https://mail.google.com/mail/?tab=wm#sent/1478d091e4c2f128?projector=1

  Gilla

 3. anders skriver:

  Det är väsentligt att förstå djupet av hur långt psykopatiska personer är beredda att gå, och att allt är tillåtet i deras värld. Det går inte att bedöma handlingarna efter normala moraliska lagar, då dessa individer inte har en känslomässig återkoppling på deras handlingar.

  Erik: du resonerar utifrån logiska slutsatser i det korta loppet, några år. Koppla bort alla moraliska aspekter och gör en projektion som sträcker sig 50-200 år med avseende på hur inducerade händelser påverkar de mentala och undermedvetna processerna i samhället dvs gruppdynamiken i sin helhet.

  Gilla

 4. Lennart skriver:

  Läste en utmärkt geopolitisk artikel som förhoppningsvis är av intresse:

  http://www.globalresearch.ca/the-elite-the-great-game-and-world-war-iii/25160

  Gilla

 5. THIS IS WORTH LISTENING TO…

  Gilla

 6. anders skriver:

  Mer historia om Ukraina:

  Gilla

 7. anders skriver:

  En möjlig förklaring på det amerikanska planet över svenskt territorium:
  http://www.zerohedge.com/news/2014-08-03/day-after-mh17-crash-russia-scrambled-interceptor-pursuit-us-spy-plane

  Gilla

 8. Someone posted this…

  ” I thought this was rather poignant, on BBC radio Scotland this morning there was heated debate over Palestine/Israel, anyone one man who’d visited Gaza, said that a journalist had told him this. Palestinian children are writing their names on their arms, legs and torso’s when asked by a foreign journalist why they were doing this, the reply was, when I’m blown up, they’ll know who I am and they’ll collect all my body parts, with my name, and bury me.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.