Sedelpressarna i USA körs nu dygnet runt! Det kostar att skapa kaos den muslimska världen. Och sen skylla på Putin!

Två bubblor

Brage Norin – fysiker och kinakännare ger sin syn på läget.

VILKET KAOS!
* Libyen plågas av inbördeskrigets fasor.
* Syrien blöder floder.
* Irak kokar av hat.
* Egypten dömer tusentals till döden.
* Folk flyr från Nordafrika på allt som kan flyta.

Tusentals begravs i Medelhavets vågor. Lik flyter iland dagligen på stränderna runt hela Medelhavet – en marin begravningsplats.

ALLT MEDAN –
vapnen strömmar in i den muslimska världen. Två till tre tusen dollar per månad är normallönen till frihetens krigare. Det handlar om tiotusentals legosoldater som sätts in ”för demokratins skull”.  Befälhavarna tjänar astronomiska belopp.

Många krigare har bytt till en annan befrielsegrupp eftersom deras tidigare arbetsgivare betalade för litet eller för att lönen betalades för sent eller att maten
var sämre. Hundratals artiklar om detta finns att läsa på nätet – för den som vill veta sanningen.

Massor av tunisiska flickor rekryteras till Syrien till de ädla befrielsekrigarna – enligt officiella libyska media. De erbjuds bra betalt. Efter avslutat arbete kan de försörja sina familjer under lång tid. Nöden har ingen lag.

Att vräka in vapen och legosoldater i länder med djupa etniska och religiösa spänningar är som att kasta syra i ansiktet på hela folket. Är det Ryssland
eller Kina som skapar inbördeskrig i Mellanöstern? Svaret är NEJ!

När Bill Clinton var president var dollarn betydligt starkare än Euron. Nu är dollarn 35 – 40 procent svagare än Euron. En sådan dramatisk ändring av valutakurser mellan dominerande valutor har aldrig inträffat. Vad har hänt?

Sedelpressarna i USA har gått varma. Mängden dollar har ökat kraftigt. ”Utspädningseffekten” förklarar den extrema kursförändringen. Flygplanslaster med
nytryckta dollar skickades till Irak och försvann i korruptionens fickor. Flygplanslaster med dollar flögs till Afghanistan. Krigsherrarna blev stormrika. Opiumodlingarna grönskar som aldrig förr.

Husni Mubarak – chefen för Egyptens tortyrregim – blev ägare till över 400 miljarder  dollar. Han var expertpå att spara. Han blev en av världens rikaste personer. Han belönades rikligt för sin följsamhet.

Det kostar en hel del om man vill skapa kaos i hela den muslimska världen. Sedelpressarna i USA körs nu dygnet runt. Hela det globala finanssystemet knakar i sina grundvalar.  Ett nytt system är ett måste – dollarn måste överges.

Det första steget har nu tagits av ”BRICS”-länderna – en ny världsbank och enfrigörelse från dollarn i världshandeln. Brasilien, Ryssland, Indien, China och Sydafrika har berett vägen genom detta initiativ. Snart följer andra länder från Sydamerika, Afrika och Mellanöstern efter. Iran kommer också snart att ta steget. Halva världens befolkning är snabbt på väg att befria sig från Världsbankens terror.

Det amerikanska militärkomplexet är desperat. Nu eller aldrig – ett nytt storkrig behövs. Störta världen in i kaos. Det är bråttom. Men detta kommer att misslyckas! Tro mig eller ej – ondskan kommer inte att segra.

Det kommer att bli flera stora terrordåd som kommer att skaka världen. Men alla lömska försök att hetsa världen in i krig är dömda att misslyckas.

Det amerikanska romarriket störtar snart samman. Ingen vill längre acceptera amerikanska statspapper som säkerhet. Det kommer att gå fort. Det ”fiskala stupet” närmar sig med stormsteg i USA.

Belgien tecknade nyss amerikanska skuldväxlar till ett värde som översteg hela landets BNP. Detta skakade om världen. En finanssvindel utan like är ett faktum. Kina överger nu dollarn. Snart räcker det inte om massor av länder i EU låter sig luras ner i samma stup som snart blir USA:s öde.

Vi är rädda och vi har all anledning att vara rädda. Sluta leva i fantasibubblor. Det blir snart ett socialt kaos utan like. Amortera bort skulderna fortast möjligt. Det börjar bli farligt att vara skuldsatt.

PS. Den som vill läsa om flygkraschen i Ukraina- se bifogad artikel av Pepe Escobar.

A simple search reveals that MH17 was in fact diverted 200km north from the usual flight path taken by Malaysian Airlines in the previous days – and plunged right in the middle of a war zone. Why? What sort of communication had MH17 received from the Kiev air control tower?

Brage Norin höjdare

 Brage Norin

svd svd dn intressant Bli en prepper

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Sedelpressarna i USA körs nu dygnet runt! Det kostar att skapa kaos den muslimska världen. Och sen skylla på Putin!

 1. Torbjörn skriver:

  Tyvärr är jag pessimistisk angående att storkriget skulle gå att stoppa denna gång. Det fanns väldigt många som var medvetna om sionisternas makt och agenda redan vid 1:a världskriget, ryska revolutionen, 2:a världskriget och allt elände som följde efter det, och fram till nu. Äger man media så har man en väldig fördel. Visst finns internet i dag, och alternativ information sprids otroligt snabbt, men det märks även i Ukraina-krisen/MH17 att mainstream-media har ett stort övertag angående vilken information som påverkar den genomsnittlige svensken som hämtar sin dagliga dos gravt vinklade/manipulerade nyheter från DN, Expressen, Aftonbladet, SVT och TV4 osv.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Instämmer! De onda är så fräcka så det finns inte ord. Gravt manipulerade västnyheter! I rådande läge får man ändå tacka för att nätet finns så man kan finna likasinnade att deppa ihop med.
  Läs det här inlägget vad globalisterna planerar och gör:

  http://varstundisverige.blogspot.se/2014/07/goran-rosenberg-dns-man-ingen-grans-for.html

  Gilla

 3. Lennart skriver:

  Instämmer med Torbjörns klara och summariska historia ovan. Det verkar som de onda krafterna har mycket större framgång än den goda sidan och det är de onda som driver utvecklingen medans de flesta goda inte förstår vad som händer och varför det händer för de informeras av de onda via MSM. För att förenkla resonemanget. Det som tar 50 år att åstadkomma i fredstid tar bara fem år i krigstid enligt ledande sionister.

  Gilla

 4. Benny H skriver:

  Det ser verkligen hopplöst ut. Krigshetsarna i Washington ylar för full volym ivrigt påhejade av lakejer som Bildt och Wolodarski. Historiens dom (om vi överlever) blir hård mot dessa gangsters. Den eskalerande krisen för dollarn och hela USA:s fake-ekonomi driver fram desperata åtgärder och false flag-operationer som MH17. I USA finns en ganska stor oponion som vill att USA ska bli ett normalt land som inte parasiterar på resten av världen med sina petrodollar som bara göder den ultrarika promillen av befolkningen i USA. Man inser givetvis bland skurkarna i Vita Huset att det är bråttom, innan gemene man i USA, trots hjärntvätten får upp ögonen för vad som håller på att hända. Vad som aldrig rapporteras om i svensk media är hur långt förfallet gått t o m i till för några år sedan välmående städer i mellanvästern och nordvästra USA. Hela landet förfaller ekonomiskt medan man i Washington fortsätter trycka upp egentligen värdelösa dollar som man prånglar på resten av världen och fortsätter leka världspolis utan någon som helst trovärdighet.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Benny H: La upp din kommentar på Facebook! När man sett igenom ränkspelet så blir det ofattbart hur dom onda kan få fortsätta. Men dom äger som sagt sin Reutertratt fullt ut. i Sverige det det ju betecknande nog Ekot!

  Gilla

 6. Pingback: Vi lever i ett dårhus! Amerikanska imperiet sjunger sin svanesång! | Helena Palena

 7. Benny H skriver:

  Helena, för att ytterligare belysa varför det barkar åt skogen med USA:s ekonomi så har jag en sida att länka till som visar industriproduktionen och dess värde för olika länder. Grafen visar att det forna industrilandet USA ligger på strax under 20% vilket beror på att man exporterat sin industri eller i huvudsak lagt ner den. Och det är förklaringen till varför man gått över till en ekonomi byggd på sedelpressar och spekulation. Mycket lite av reellt värde skapas numera i USA förutom då forskning som till stor del lutar sig på import av forskare från andra länder, då det amerikanska skolsystemet som allt annat fallerar. USA importerar i stort sett allt, bilar, elektronik, energi, humankapital etc och betalar med gröna i stort sett värdelösa papperslappar man kallar dollar, vilka det finns alldeles för många av. Självklart skulle USA falla in i ett totalt kaos om man inte längre kunde importera allt från resten av världen utan tvingades som alla andra länder göra rätt för sig. Länk:http://data.worldbank.org/indicator/NV.IND.TOTL.ZS/countries/RU-SE-US-1W-EU?display=graph

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.