HEJA ISRAEL! Gaza är ett fasansfullt koncentrationsläger

Två bubblorBrage Norin – fysiker och kinakännare ger sin syn på läget i Gaza.

Enligt FN-organet Unicef har Israel skjutit ihjäl cirka 200 barn. Några timmar före den senaste ”vapenvilan” fick man in en  fullträff med 18 döda som följd varav 11 var barn. De två senaste dagarna har antalet döda barn stigit avsevärt.

Sjukhus som tar emot skakade och döda har skjutits i spillror. Det gäller att förhindra att skadade får vård. FN-skolor har skjutits sönder och samman. En dag lyckades man döda fyra palestinska barn som badade vid kusten. Två dagar senare sköts fyra barn ihjäl – barn som roade sig i klätterställningar.

En lyckad träff som utmärker sig var en gravid palestinsk kvinna som sköts i magen. Två flugor i en smäll med andra ord. Enligt personer som frivilligt jobbar inom den palestinska sjukvården i Gaza är många av de döda äldre personer – gummor och gubbar. Gamlingarna är obeväpnade.

Israels förluster är tre civila och 53 israeliska soldater plus två amerikanska soldater som stred frivilligt inom den israeliska armen. Varför skjuter Hamas bara mot soldater? Israel ockuperar över ett hundra platser på palestinsk mark. ”Bosättarna” tycker om att bygga bostäder på andras mark. Storisrael är målet. Gud själv har gett dem ett land som sträcker sig ända fram till Bagdad.

Tänk om vi skulle ta lärdom av Israels politik? Tänk om vi svenskar skulle ockupera de bästa platserna i Norge och skicka militär för att ”skydda” de djärva bosättarna.  Så skapar vi ett ”Storsverige”. De norrmän som skickar hemmagjorda raketer mot Sverige kallar vi för terrorister.

Gaza är ett fasansfullt koncentrationsläger. När Ship To Gaza försökte transportera byggnadsmaterial och sanitära förnödenheter till Gaza bordades de på internationellt vatten. Omkring 10 utvalda personer sköts ute  till havs! Det var en modig operation. Tandkräm var en av de artiklar som denna expedition försökte få in i Gaza. Klart att Israel blev förbannad.

Efter andra världskriget befriades koncentrationslägerfångarna av de nationer som bekämpade Hitlerstaten. Idag ser vi bara på när Israel skapar det värsta koncen-trationslägret i modern tid – Gaza. Man måste vara hjärndöd om man tror på att denna folkslakt skapar fred.

Men tunnlarna då? Alla – precis alla i Mellanöstern – vet att tunnlarna funnits där i många år. I minst 15 år har Israel känt till dessa tunnlar. De är rester från en gången tid. Hamas har aldrig någonsin i fredstid använt dessa för att smyga sig in i Israel och skjuta ihjäl civila israeler.

Det är ondskan som får härja fritt – medan världen ser på. Knappast en enda nyhetskanal berättar sanningen om att hela Västbanken är ockuperat av Israel. Landet ser ut som en schweizerost. Mitt i palestinska städer finns dessa ”befriade områden” – med militärt beskydd. Över 130 bosättningar – alla bebodda av religiösa extremister som har ett enda mål i sikte – Storisrael.

Tanken på att det palestinska folket ska få en egen stat med eget territorialvatten, hamn och flygplats – detta väcker ett raseri utan like hos de israeler som är sprängfyllda med religiöst hat.

Hur kan detta få fortgå? Därför att vi är så hjärntvättade av massmedia. Israels ockupation av palestinskt territorium är naturligtvis grundorsaken till konflikten. Stackars alla israeler som vill leva i fred med sina grannar. Stackars alla israeler som kämpar inom den israeliska fredsrörelsen. Vilka hjältar! Det är många israeler som vill kräkas åt skeendet.

Brage Norin höjdare

Brage Norin

svd svd dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till HEJA ISRAEL! Gaza är ett fasansfullt koncentrationsläger

 1. Bengt E skriver:

  Är det inte så att det hela handlar om pengar. Vilka är det som äger det mesta som går att äga på planeten – och var kommer de ifrån? Vem är / var ordförande i styrelsen för Federal Reserve? Var kommer de ifrån som styr de 10 banker som äger FED?
  Lyssnade nyss (live) till Israels ambassadör i Sverige ( Isaac Bachman). Det var ett mycket obekvämt lyssnande till hur bra det går i Israel för att i avslutningen av sitt tal be om att få samla in pengar till återvändande judar för att de skulle kunna leva ett gott liv i Israel under resten av sina liv.
  Alla är på ett eller annat sätt involverade i detta folks förmåga att samla på sig allt som har ett värde. Inte minst är USA i Israels händer – direkt och indirekt. Därför hör vi inte så mycket kritik mot Israel eftersom det kan få ekonomiska konsekvenser.

  Gilla

 2. Maja Dacke skriver:

  Brage må var en god Kinakännare, men jag undrar hur det är med kunskaperna om Mellanöstern. Läs på olika sajter på nätet/ kolla biblioteken och bilda en egen uppfattning om 1900-talets historia vad gäller Främre Orienten. Det har jag gjort.

  Men jag undrar en sak: I krigstider – såsom denna – fortsätter Israel med sina dagliga lastbilstransporter med förnödenheter (icke vapen o d) till Gaza?

  Gilla

 3. Myriander skriver:

  Men Sverige då? Är Sverige inte ett ockuperat land? Hur många områden är det inte i Sverige som numera bebos av främlingar? Och fler blir det och ingen reagerar.

  Gilla

 4. Stig Palm skriver:

  Jag blir trött av dessa skriverier? Alltid synd om de på Gaza? Helt rätt! Tyvärr får de på Gaza lida för Hamas vad de ställer till med. Vänd på saken, att Hamas lyckats med sina raketer och tusentals barn i Israel dött? Hade snyftreportagen varit lika stora då? Jävla hyckleri är det som pågår!

  Gilla

 5. Schneiderling skriver:

  Inför sanktioner vet ja! Det funkar ju mot Ryssland, eller så inte.

  Gilla

 6. anders skriver:

  Det framgår att det skall finnas olja och gas i området. Detta skall vara en del av anledningen.

  Gilla

 7. Pingback: Rätt att förinta? | Jan Millds blogg

 8. Lennart skriver:

  Tänk om det varit tvärtom att araber ockuperade och belägrade Israel och mördade judiska försvarslösa kvinnor och barn i 66 år, gud vilket ramaskri det skulle varit i judemedia som hjärntvättat oss svenskar i över hundra år. Det är uppenbart att det är sionisterna i Västvärlden som bestämmer, USA och EU är helt infiltrerade av sionistjudar som köpt våra medlöpare till politiker. USA/NATO borde förklara Israel krig och bomba landet till ovillkorlig kapitulation och sedan hänga alla judiska ledare som efter WW2.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Stig: Du kanske lever kvar i villfarelsen att det är Ryssland som är hotet. Skulle tro det. Kolla på bilden med kvinnan och barnet. Tycker du inte att texten stämmer?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Maja: Du kanske lever kvar i villfarelsen att det är Ryssland som är hotet. Skulle tro det. Kolla på bilden med kvinnan och barnet. Tycker du inte att texten stämmer? Klart Israel fortsätter att sälja. Pengarna går alltid först.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Bengt: Tror det var Voltaire eller Orwell som sa att dom man inte får kritisera i ett samhälle är dom som har makten!

  Gilla

 12. Stig Palm skriver:

  Jag lever inte i någon villfarelse om Ryssland efter Sovjets fall. Det stora hotet mot Ryssland, Europa, Australien, Canada och USA är ISLAMs utbredning med import av deras folk till nämnda länder.
  Ryssland och Europa borde gå samman och utrota Islam genom repatriering av dessa muslimer vilka aldrig ger upp sin tro och sharia. ISLAM är ett större hot än kommunism och nationalsocialism.

  Gilla

 13. Catherine Cerna skriver:

  Det som Israel bedriver kallas ” vinna eller försvinna politik”.

  “We can forgive the Arabs for killing our children. We cannot forgive them for forcing us to kill their children. We will only have peace with the Arabs when they love their children more than they hate us.”
  Golda Meir

  Gilla

 14. anders skriver:

  Stig: alla de saker som du nämner som hot, islam, kommunism, nationalsocialism har en sak gemensamt. Det är kollektivistiska strömningar med hierarkisk struktur.
  I den miljön är det en fördel med ett rymligt samvete eller likvärdigt. Det är så toppen nås, för att sedan styras likaledes därifrån.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.