Kristallklart vatten.

De onda är verkligen onda och driver utvecklingen. Vi är många som ser igenom. Men tyvärr alldeles för få. ”De vill därför ha fullständigt herravälde över oss och bokstavligen radera den känslomässiga betingande grunden i våra själar och förvandla oss till emotionella automater.”

Palanthir

merging_with_water_consciousness_by_omniscience1-d6xm2ij

Tyvärr finns det väldigt lite enighet om vad som är lösningarna på våra problem. Som kan jämna ut ytan och skapa denna enighet – enhet. Det är alltså inte att undvika att adressera problemet som skapar lösningarna. 

Det är där som indelningen finns, av en anledning. Som land har vi inte längre har en gemensam uppsättning värderingar eller principer som skapar en grund för våra beslut. Var och en gör bara den typ av bedömningar som avgör vad som är rätt i sina egna ögon, utan vidare perspektiv på hur detta förhåller sig och påverkar tillvaron i omgivningen, det får någon annan ta ansvar för helt enkelt, och resultatet är givetvis ett växande kaos. Åtminstone så var en gång den förespeglade illusionen den om samhället, som ska binda oss alla tillsammans som individer för att kunna utvecklas, men det har blivit uppenbart att väldigt få av våra moraliskt laglösa – egennyttiga…

Visa originalinlägg 821 fler ord

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kristallklart vatten.

 1. Josef Boberg skriver:

  ”…Tyvärr finns det väldigt lite enighet om vad som är lösningarna på våra problem. Som kan jämna ut ytan och skapa denna enighet – enhet. …”

  Sant… – och jag tycker att det högeligen underlättar att finna de för framtiden hållbara lösningarna – ifall tillräckligt många av oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – fullt ut ÄR medvetna om vad som är huvudproblemet med det sedan 1800-talet pågående pyramidiska ekonomiska styret = det ekonomiska vanstyret av världens alla länder.

  Med en dåres envishet hävdar jag att det är ”lätt som en plätt att över en natt” ändra på det. Lite kort om hur på min blogg här.

  I o f s så kan jag ha fel i det som jag där nedtecknat – men det kan jag ej föreställa mig att jag har. Vad tror Du ❓

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Josef: Lätt som en plätt är det verkligen! Bara att kliva ur systemet och skapa sina egna pengar! Om alla stater klev ur BIS- fångstnätet skulle dom ondas makt braka ihop på en kafferast!

  Gilla

 3. Off topic on the blog – but very much alive in the world…

  It is clear to me that the following is the true position:-

  1. The US is perfectly content to permit Israel to continue building settlements beyond the 1967 borders, without any word of protest or insistence on going back to the internationally recognised border.

  2. That in the context of US foreign policy international law is not to be applied and/or addressed when it comes to the Israel/Palestinian conflict.

  3. That the US position in or on Gaza is the equivalent of a Trojan Horse.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.