Ukrainas folk vill tillhöra Ryssland! Söker stöd hos Putin

Putin och björnen. Fejkad bild från en amerikansk sida.

Putin och björnen. Fejkad bild från en amerikansk sida.

I vår ensidiga rapportering tror vi att folk i Ukraina vill tillhöra väst. Vara med i EU. Man behöver bara lyssna på Carl Bildt. Men det vill dom inte. Den uppviglade massa vi sett i TV från Kiev är en annan sak. Grupper uppviglade och sponsrade av George Soros.

Ukraina är stort.  Nu sprids det rykten i väst att Putin rider på en björn och vill förstöra och äta upp allt och alla. Gå inte på den valsen!

Stig Fredriksson: ”Putins avsikt är inte att återupprätta Sovjetunionen. Han inser att det inte är möjligt därför att de tre baltiska länderna är medlemmar av både Nato och EU. Men han tänker ta tillbaka ryskt inflytande överallt där det verkar vara möjligt.”

http://rt.com/news/donetsk-republic-protestukraine-841/

Sverige en diktatur?

intressant dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Ukrainas folk vill tillhöra Ryssland! Söker stöd hos Putin

 1. Gregor skriver:

  Och vilket stöd har Helena Palema att det Ukrainska folket vill ingå i nydikturala Ryssland?? Helena ser kanske Putin som en frihetshjälte?? Gamle KGB-chefen som tänker styra i evighet genom att pendla från president- till premiärministerposten och fängsla varje opposition, Pussy Riot och andra. Kanske de rysktalande men det är ju inte det ukrainska folket. Det är då väldigt vad ensidiga man kan vara.

  Tycker du att Ryssland utvecklas i demokratisk riktning nu eller att demokratin snarare är på tillbakamarsch?

  Jag vet, det är inte roligt att titta på västs agerande heller. GMObama ogillar jag väl mer än BUsh, han låtsades vilja saker han sen struntade i, Guantamo, GMO-märkning samt lät Monsanto&co får sin skyddslag och utsåg män därifrån i offentliga organ (och inte minst deras jordbruksförhandlare)

  Visst, genom att ge Snowden en fristad så har demokratin ökat på så sätt vi får veta hur vi alla övervakas. Men det är märkligt hur få som upprörs. Har vi redan ryckt på axlarna år demokrati och yttrandefrihet? Ja kämpar vi inte för den så försvinner den. Och företagens lobbyister styr alltmer av mediauppmärksamhet och politiker med myndigheter…. Det gäller de flesta organ i USA samt EU/EFSA mm i Europa. Och har delvis blivit så även hos oss.

  Men att påstå att ukrainas folk välkomnar Putin ?? VAR i all sin dar har du någon som helst stöd för det påståendet?

  OK, ryska minoriteter i Östra Ukraina vill inte med i EU (jag förstår dem). Men det är inte samma sak som majoriteten ukrainare vill in i Ryssland. Går rysk trupp in så har vi ett tredje världskrig med först större nära rysk trupp, sedan överlägsna västlig vapenmakt och så de oundvikliga taktiska kärnvapen på artillerinivå. Sedan är det lätt det skenar till större kärnvapen och sedan har vi bara ett problem. Hur ska vi så effektivt som möjligt ta död på oss själva och våra närmaste för att slippa de oundvikliga strålskadorna.

  Hur kan man ta så lätt på detta?

  OM nu Nato fegar? Tja. Det enda positiva med det är att de ukrainska åkrarna slipper GMO-majs och soja, men jag tror att budskapet redan är där – Ryssland vägrar GMO, KINA som har mycket egen genforskning har börjat oroas (och förstört GMO-laster) och alltfler länder stoppar antingen GMO eller glyfosaten i sig (som ju säljs av MOnsanto i paket). Tror nog Ukraina inser att GMO är ett misslyckat kapitel? Nåja, Monsantos och Sungentas plånböcker är feta – liksom t ex Barosso.

  Baltstaterna? Ja, inte vill de bli ryska precis. Jag förstår att man nu stänger ryska TV-stationer för att inte ryska enklaver ska vädja till Putin. Tyvärr har integrationen väl inte varit den bästa men vad jag förstår har inte den ryska minoriteten diskriminerats (men rätta mig om jag har fel). Jag vet i alla fall att under Sovjettiden kunde en rysk familj bara gå in i ett fritidsboende och säga att nu bor vi här, bara för er att flytta eller inte komma dit mer. Jag känner till sådana fall, och den ryska svansföringen är hög där som i Ukraina. Skulle Baltsterna invaderas (eller delar därav), hur lång tid har då Finland? Nu har de ett effektivare försvar än vad Sverige har till samma pengar. Det är hög tid att vi återställer något av den ytförsvarande förmåga vi hade tidigare. Det är inte roligt att ha främmande trupp på sitt territorium.

  En poäng till Putin för sitt GMO-motstånd, men inte vill jag ha honom för nära, på Gotland t ex… Jag inser förstås att sannolikheten för det är mindre än för ett kärnvapenkrig. Räkna med att silosar och ubåtar kan börja förberedas snarare än vi tror.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Gregor: Logik kära Watson! Logik! Det är ombytta roller i världen. Vad folk vill i Ukraina får vi aldrig höra. Hur skulle det vara om det sargade gamla Sovjetriket får vara ifred och läka sina sår. Bygga upp sig utan inblandning från västs bankkartell! Hur skulle det vara? Läs gärna kommentarerna under det här inlägget:

  https://parnassen.wordpress.com/2014/04/06/sverige-en-diktatur-ja-enligt-bbc/#comments

  DET KALLA KRIGET PÅGÅR ÄN!

  http://blueshift.nu/hur-nato-besegrade-europa/

  Gilla

 3. Det är nästan pinsamt att se Bilderbergmötets deltagare husera så fritt i svensk politik utan att folket straffar dem och deras partier på valdagen. V och SD är hyffsat bra vänster och höger alternativ till de krigsivrare som finns i de andra partierna, anser jag.

  Givetvis vore Vetenskapliga partiet ännu bättre, men folk saknar ju både hjärnkapacitet och stake idag, tyvärr.

  Gilla

 4. Monica skriver:

  Sorry Helena,
  Gå inte på det som sagt!
  Ukraina – hur många gånger har du varit där? – vill absolut inte bli ryskt. Glöm det.
  Det är bara i öst de är lite underutvecklade och av propaganda lurade. I Kiev och västra Ukraina är det bara väst som gäller. Allt annat är katastrof. Du borde åka dit.

  Gilla

 5. Gösta Lilja skriver:

  Hittade den här bilden bland mina nedladdade filer. Enligt kartan består praktiskt taget hela Ukraina av förläningar. Inledningsvis från huset Romanov och senare från bolsjevikerna.

  Ätten Romanov var en del av det gamla Europas maktsfär, dåtidens odemokratiska EU med andra ord. Bolsjevikerna i de första sovjeterna kom till stor del från USA och Wall Street.
  Inget nytt under solen alltså.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Monica: Har sett en uppgift att 75 procent av befolkningen i Ukraina vill tillhöra Ryska Federation. Den rapportering vi har fått initialt har varit från Kiev. Uppror där som är sponsrade av globalisterna som vill tillbaka in i kornboden igen och roffa åt sig av rikedomarna. Läs min kommentar till Gregor. Varför ska EU/USA slå in en kil i gamla Sovjetområden? EU har samma aktörer bakom sig som gjorde revolutionen och gick in och tog över Ryssland 1917. EU har exakt samma upplägg som Sovjetunionen hade. Där var det med kommunistiska förtecken. Nu kör man med kapitalistiska. Det handlar om kontroll över oljan och banksystemet. Bättre i väst! Nej, vi är slavar i ett system men dom flesta ser det inte. Det bästa vore om väst kunde låta folken i öst få läka såren och bygga upp sig själva igen.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Gösta: Nej, inget är nytt under Solen. Man gör allt för att trigga igång WW3. Den 7 mars skrev Iskra News att wolkswagenbussar utan registreringsskyltar lastade 40 lådor med guldtackor som sen flögs till Federal Reserve i New York. Man skeppade helt enkelt iväg Ukrainas guld. Inte ett ljud om det i amerikanska medier och inte här heller.

  Gilla

 8. Gösta Lilja skriver:

  USA:s jagare Donald Cook är på väg in i Svarta havet. Imperiet behöver kanske ett nytt Pearl Habor.
  Det vimlar av politiker, typ ståuppkomiker, men det tycks bara finnas en riktig statsman idag.

  Läs mera: http://swedish.ruvr.ru/news/2014_04_09/Putin-toppar-Independents-lista-over-varldsledare-8455/

  Och det var ju inte han som stod på torget i Kiev och propagerade för en fascistisk statskupp. USA har, tillsammans med EU, finansierat och erkänt den nya, icke folkvalda regimen och har därmed ingen som helst rätt att förvägra krimborna och andra att gå och rösta på något bättre.

  Gilla

 9. Pingback: Putin utsedd som världens bästa ledare! | Helena Palena

 10. Josef Boberg skriver:

  Om hur det går får Wi som fortfar att andas se i sinom tid.

  Gilla

 11. Eaqhan skriver:

  Nog för att fascisterna är starka i Ukraina, men de är det bara för att de får så massivt stöd från väst. Och trots det är de i minoritet. fascistregeringen har svagt stöd bland befolkningen och i valet mellan fascism och Ryssland väljer de Ryssland. Det är enda garantin mot fascismen.

  Väst har aldrig tagit hänsyn till folkviljan. Det har inte heller någonsin fascister gjort.

  Man behöver inte gilla Putin om man inte vill. Men att i det här läget smutskasta honom förlorar bara demokratin och folket i Ukraina på. Och till och med vi i övriga Europa förlorar på sikt om fascismen får breda ut sig.

  /Skvitt

  Gilla

 12. Gösta Lilja skriver:

  Lite ukrainsk historia från den förträfflige Stefan Lindgren på Nyhetsbanken. Här får vi bl a lära oss att tyskarna under förra seklet planerade att döpa om Simfernopol till ”Gotenburg” och Sevastopol till ”Theodorik.”

  Klicka för att komma åt tysk-ukraina.pdf

  Gilla

 13. Pingback: Människor sköts i massgravar | eaqhan

 14. Helena Palena skriver:

  Josef. Ja, den som lever får alltid se!

  Eaghan: Bara bra om folk bråkar och slåss. Att så split är NWO fenor på. Lättare att styra då!

  Gösta: Intressant! Ruserna gör sig påminda i dom germanska själarna minsann. Blodet ropar. 😛

  Gilla

 15. Pingback: När man inte glömmer | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.