Sverige en diktatur? Ja, enligt CBN!

Trött på västmedia som behandlar Putin som en krigsherre när det i själva verket är Obama/USA som starta alla krig i världen. Allt för att behålla sin petrodollarhegemoni. Förstör hela världen gör dom och ingen fattar. Våra politiker gör ingenting. Hänger bara med i spelet. Fega och rädda. Och det värsta av allt är nog att dom flesta är helt okunniga om vad som pågår. Och journalister, ska inte dom gräva fram sanningen. Sverige är ett förstört land. Vem gynnas av det? Svenskarna? Invandrarna? Nej, ingen! Absolut niemand!

KOLLA PÅ DETTA INSLAG OM SVERIGE SOM CBN GJORT

intressant dn dn dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Sverige en diktatur? Ja, enligt CBN!

 1. Helena Palena skriver:

  Bra kommentarer från Facebook:

  Bechir Rabani: Jag hoppas att Sverige joinar avtalet mellan Kina och Ryssland. Vilket jag föga tror, med tanke på våra korrupta politiker. Deras ignoranta val, kan stå oss mycket dyrt!
  ” Dollarn är ond. Det är smutsigt grönt papper färgat med blod av hundratusentals civila medborgare i Japan, Serbien, Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen, Korea och Vietnam ”, enligt en av författarna till förslaget att sluta använda dollar, parlamentsledamoten Michail Degtyaryov i en intervju med Izvestija igår. Förutom alltså att dollarn – precis som hela banksystemet – alltså rent funktionsmässigt är ett rent bedrägeri, ett pyramidspel.
  Degtyaryov sade också att Ryssland redan har ett bilateralt avtal med Kina att tillåta betalning i nationella valutor och att detta visade att sådant steg var möjligt. Vilket givetvis är det enda rimliga, skall det väl tilläggas för sakens skull.
  ” Våra nationella industriella jättar inte kommer att lida några förluster, om de väljer att ingå avtal i rubel eller andra alternativa valutor. Ryssland kommer att gynnas av detta. Vi bör agera paradoxalt när vi handskas med väst. Vi kommer att sälja rubel för konsumenter av vår olja och gas, och senare kommer vi att byta rubel för guld. Om de inte gillar det – låt dem göra det här på sitt sätt om de vill och frysa ihjäl. Innan de anpassar sig, och det kommer att ta dem tre av fyra år, kommer vi att samla in enorma mängder guld. Ryska företag kommer äntligen att bli nationellt orienterade och avsluta kreditekonomin i USA som är öppet fientlig mot Ryssland ”.

  Zevus Mindus Silver är planetens mest undervärderade material.. Silver är manipulerat ner för att hålla upp dollarn. När dollarns kraschar kommer silvret öka till himlen. Silver används i elektronikindustrin, solceller mm. och är därför mer värt än guld vid en dollarkrasch. Det går inte att äta silver eller guld men det är väldigt praktisk att ta med sig om man vill flytta på sig och det går inte att ta med sig odlingslotter.

  Gilla

 2. Anton skriver:

  Den youtube länken försvann visst illa kvickt!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Nä, det var nog jag som gjorde något fel. Klicka på texten. Fick inte in videon i inlägget. Fattar inte varför. 🙂

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Anton: Nej, det var nog jag som gjorde något fel. Klicka på texten. Fick inte in videon i inlägget. Förstår inte varför. 🙂

  Gilla

 5. Monica skriver:

  Men hur kan du lägga ut något så jävligt, Helena?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Monica: Därför att jag tycker att det stämmer. Man kan inte diskutera frågan ens för då blir man kallad både det ena och det andra. Tycker du att det är Ryssland som startar krig. För jag antar att det jävliga är både min text och videon.

  Sanningen blir verkligen en kalldusch när den beskrivs så här pedagogiskt!

  http://hyllat.se/svenskarna-ar-helt-fel-ute/

  Gilla

 7. Holohoaxx skriver:

  Mycket bra att du tar upp detta ämne. Allt handlar om dollarn och om inte ständiga krig förs för att den ska användas av alla i världshandeln så kommer den att kollapsa. Och när det sker så kommer den lilla grupp av parasiter som äger och kontrollerar allt i dollarns värld att förlora. Alla dessa monstruösa lögner de använt som vapen kommer avslöjas inte bara för de människor som redan förstår utan för alla eftersom deras kontrollsystem med kumpaner, lakejer och nyttiga idioter också kollapsar. Så nu måste de som kontrollerar USA hindra Ryssland, Kina, Indien m.fl att starta Eurasian union för annars kollapsar dollarn. Detta har dom gjort flera gånger, senast Libyen som drev på att afrikanska unionen skulle införa en gold dinar som valuta för att runda det gröna dasspappret. Men Ryssland och Kina kommer de inte vinna militärt mot. För såna som ”Monica” ovan kommer det bli ett bryskt uppvaknande. Det enda man får hoppas är att hon är snygg för maken till sömn… (skönhetssömn i så fall).

  Gilla

 8. Gösta Lilja skriver:

  ”Kiev (turk. ”strandbosättningen”), vid Dneprleden, hade en gång runt 700-talets början grundats av khazarerna och utgjorde då ett handels- och administrativt centrum i västra Khazaria. Changard eller Könugård (fornsv. ”Khanens fäste”) var, helt korrekt, det samtida fornnordiska namnet på Kiev. Västkhazarerna började emellertid alltmer fjärma sig från Khazaria under 800-talet. Detta var mest en följd av rabbinismens hårdhänta införande och en enorm invandring av judar från främst Byzans till Khazaria. Det kom att innebära en ökande kulturell och etnisk sammansmältning mellan västkhazarer och andra folk i området som slaver, skandinaver och magyarer. Det framväxande Kievriket utvecklades under slutet av 800-talet till en konkurrent till Khazaria.”

  http://home.swipnet.se/~w-66679/birka/birka052.html

  Det förklarar kanske till en del det engagemang som USA:s politiska och finansiella elit visat genom att medverka till det olagliga falsariet på Majdan?

  Sionisterna i Israel har ju uppenbara problem med det mesta. Modern arkeologi stöder knappast deras anspråk på landet. Bibelforskningen visar att bibelns berättelser är lika fantasifulla som de vittnesmål grundade på ”konstnärlig frihet” som under ed? i domstolar drabbat forskare som forskat på ww2 och Förintelsen. Även resultaten från den moderna DNA-forskningen måste ses som en motgång för sionisterna. Det finns förstås mera. Ulf Ekmans med fru övergång till katolicismen är faktiskt också en sak i det hela.

  Vad gäller EU:s löften om ekonomisk hjälp till Ukraina så har EU under lång tid, citat: ”missbrukat sina institutioner genom att sätta dem i tjänst hos ett globalt finanssystem, som har staplat upp berg av virtuella obetalbara skulder av en storleksordning större än den verkliga produktionen av varor som är nödvändiga för mänsklighetens existens och med enda syftet att ofantligt berika ett fåtal” slut citat. Är det verkligen önskvärt att Ukrainas ofödda barn ska slavbindas in i detta system? Knappast. Den ryska befolkningen på Krim och deras efterkommande är att gratulera.

  Bilder på imperiets demokratiska omsorger på hemmaplan.
  http://twistedsifter.com/2011/02/ruins-of-detroit-yves-marchand-romain-meffre/

  Obamas, McCains och Nulands uppdrag är att värna om USA:s medborgare! Glöm det.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Holo: Libyen ja! Khadaffi var för bra så han fick ett hemskt öde. Han blev sodomiserad av ev kniv. Folk i Libyen hade det bra. Bästa landet i Afrika. Nu – sen dom onda gjort sitt – en ruinhög.

  Gösta Lilja: Ja, glöm det! De går elitens ärenden. Inte dina. Inte mina. Och inte vanliga människornas i kornboden Ukraina heller. Snacka vi är totalblåsta. Det går hemska rykten om Putin och ryssar i Ukraina nu. Putin rider på en björn och vill alla illa ungefär. Allt är bluff.

  Gilla

 10. Det finns givetvis mycket mer att önska vad det gäller öppenhet och frihet i Sverige. Men Sverige är absolut ingen diktatur. Vi som lever i Sverige är tros allt lyckligt lottade vad det gäller mänskliga rättigheter. Kan vara värt och tänka på lite oftare.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  bloggare: Vad menar du med mänskliga rättigheter? En diktatur kan faktisk vara osynlig där man inte skeppas till fängelse. I den osynliga diktaturen blir du osynliggjord om du har fel åsikter. Du får inte synas i medierna t ex. Du blir persona non grata. Men du kanske inte känner till det?

  Gilla

 12. Maja Dacke skriver:

  På tal om … En god vän, gammalinvandrare sedan urminnes, sa till mig för kanske 15-20 år sedan: ”Sverige är en psykisk/mental diktatur.” Jag fick aldrig någon förklaring … då. Nu ser jag allt i backspegeln och förstår det som jag inte såg redan då. Mer och mer kommer upp till ytan …

  Häromdagen hörde jag: ”Tja, vi har inga lagar mot korruption i Sverige eftersom ‘de’ framhåller att här inte finns någon korruption att lagstifta mot …”

  Vad sägs om det?

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Maja: Sverige är en flytande likkista! Allt kan ske och gör det också. Svenskarna är blåögda och så godtrogna. Muttrar vi köksborden men törs inte säga vad dom tycker offentligt. Säger man något får man en stämpel i pannan: Rasist! Det stigmat räcker för en hel ankdamm och blir över.

  Ett litet land som Sverige som tagit och ska ta emot så stor invandring, och som tar resurser från vårt svenska försörjning, törs ingen knysta något emot.
  Tänk dig en fest där det kommer 20 objudna gäster. Hur blir den festen? Hur har våra pensionärer det? 800 000 som måste leva på bidrag.

  Vår Renfeldt som ska ta hand om oss svenskar står och lovar Obama – som av någon anledning helt plötsligt och helt hysteriskt damp ner här i september – att Sverige ger alla Syrier automatiskt PUT! Vad handlar sånt om? Kriga på ni USA! Sverige ställer upp och tar hand om skadorna.

  Tänk alla svenska pass som valsar runt. När jag hämtade mitt nya pass i höstas sa jag till polisen att jag hade tänkt sälja mitt gamla. Svaret: Nej, det går inte! Vi har full koll! Tjo flöjt! På den bogen är det. 😛

  Gilla

 14. Pingback: Ukrainas folk vill tillhöra Ryssland! Söker stöd hos Putin | Helena Palena

 15. Verkligen ett intressant inslag av CBN. Om någon tvivlar på demokratins verkningsgrad i Sverige vill jag härmed hänvisa tll ”Per Kvist Mpbloggar palmemordet” samt poängtera att en ”demokrati” innebär att folkets vilja genomdrivs.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Martin: I en demokrati har man ju yttrandefrihet för det första. Men om inte det funkar då är det ju ingen demokrati. Det är pengarna som talar. Hur går det med ditt Vetenskapliga parti? Ställer ni upp i valet i år.

  Gilla

 17. Vi har ännu inte fått tillräckligt stöd och inte tillräckligt med aktiva och inget annat av de mindre partierna har hjärnkapacitet nog att joina Valsamverkanspartiet, men så är ju inte heller hjärnkapacitet något speciellt vanligt inom svensk politik heller….

  Men visst kan du rösta på Vetenskaplia partiet, men jag rekommenderar istället att du röstar på ett av de mer demokratiska och fredliga partierna i riksdagen som vill ur EU och de facto kommer över 4% istället. Dvs. V eller SD.

  Se det som en skademinimering!

  Gilla

 18. Ställer du upp på Vetenskapliga partiet?

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Martin: Måste man inte vara smart för att platsa där? Vad säger du om PDF? Vill du in i riksdagen med partiet? Så här mellan skål och vägg: Vilken fråga brinner ni mest för? 😛

  Gilla

 20. Jo. För att styra inriktningen på Vetenskapliga partiet bör man givetvis vara väldigt smart och kunna tänka logiskt i flera steg, kunna ta till sig diagram och analysera dem väl. 🙂

  Men att veta om sina begränsningar ex. IQ-nivå är också väldigt intelligent. Då kan man bidra väl ändå med det man faktiskt kan.

  Värre är ju om man inte inser sin begränsning och ändå vill vara med och bara tyckla saker i blindo som man läst i ex. Aftonbladet och sedan styra blint med sådant, då går det som med de flesta andra partier. Dvs. underkänt.

  Är man ex. ingen bra talare, stammar eller försäger sig lätt eller blir blyg och vet om det kan man då kan man istället ex. arbeta med mer handfasta saker. Det finns massvis med uppgifter i ett parti som passar olika personer.

  Partiet de Fria undersöker och ställer intressanta frågor till politikerna om ex. de hemliga Bilderbergherrarna som talar fritt med varann utan demokratisk insyn, men PDF är som de flesta andra partier, ex. Fi och Piratpartiet, inte byxade att ta sig in i riksdagen eftersom de inte förstår vikten av valsamverkan mot 4%-spärren.

  Om PDF mot förmodan skulle göra det, skulle de givetvis vara varmt välkomna in i Valsamverkanspartiet tillsammans med Vetenskapliga partiet. Fråga dem gärna om varför de inte har samarbetssförmåga nog att valsamverka! 😉

  Gilla

 21. OlaP skriver:

  Det största hotet mot vårt samhälle är det statliga våldsmonopolet.
  Den hjärntvättade och rättslösa svensken – uppväxt med ständiga förbud och inskränkningar, kommer alltid ha svårt att acceptera att USA är demokratin där du med riktiga vapen får ta dej den självklara rättigheten och friheten att försvara liv & egendom, Sverige däremot är diktaturen där en plastbit som skjuter plastkulor omfattas utav vapenlagen, och du får inte bära med nånting öht som du kan försvara dej med då det strider mot det statliga våldsmonopolet.

  Gilla

 22. anders rolèn skriver:

  Vi är små och betydelselösa i sammanhanget. Om du kan tänka dig en modell av vår galax på 100.000 mil i diameter då är sträckan mellan solen och jorden 0,15 mm så sluta bråka med varandra! AR

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.