Var så god Pär A Bellum! Chemtrail-bild från Paris!

I mitt inlägg om militären som raggar folk på Arbetsförmedlingen skrev Pär A Bellum den här något spydiga kommentaren:

”Jag konstaterar att ni inte har en aning om de saker ni har åsikter om. Det är er rättighet men det hedrar er knappast. Lycka till i livet och med chemtrails-spanandet.”

Chemtrail stor

Paris under  bio-chemical weapon attack?

dn dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Var så god Pär A Bellum! Chemtrail-bild från Paris!

 1. Rune skriver:

  Det är kondensstrimmor från flygmotorerna. Vid förbränning skapas vattenånga som syns som strimmor efter flygplanen. Man kan också se det om man riktar en gasolbrännare mot en plåt att det bildas vatten.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Rune: This article explains why the trails being left in the sky by large aircraft cannot possibly be condensation trails (”contrails”). Once this is understood, then we are left with the ominous question: ”What do these trails consist of?”

  High-bypass turbofan engines do not create condensation trails. The ratio of air-to-exhaust is much too high to facilitate the formation of condensation because the majority of air expelled from the back of the engine is not combusted. It is passed through the ”fan” and simply blown out the back without mixing with any fuel at all.

  Turbine engines are the power plant for high-bypass turbofans. Turbine engines are used in other applications besides powering jets. They are also used to power helicopters, yet we never see trails coming from helicopters, and the reason is simple. Turbine engines almost never produce condensation trails.

  http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=6859&an=317#Post6859

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  Pär A Bellum borde lyssna på vad professorer vid Universitetet i Reading har att säga om Chem-Trails. Där tar man det hela på allvar.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/09/engelsk-forskare-forelaser-om.html

  Gilla

 4. anders skriver:

  Till den som inte tror att klimatmanipulering finns, rekommenderar jag att läsa detta. Fördjupa er gärna i vad som menas med att IPCC säger så här:
  ”I höst kommer FN:s klimatpanel IPCC med sin nya rapport, där de väntas ge utrymme för diskussion och utvärdering av klimatpåverkande tekniska lösningar.”
  Utvärdering betyder i klartext att man redan sprutar och nu skall berätta hur utfallet blir.
  http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/miljo/article3640395.ece

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Michael Mattsson: Det är kondenseringsstrimmor (contrails) men framkallade med hjälp av nanopartklar. Vattenatomer fäster på dessa partilkar som sedan, under vissa förutsättningar, skapar moln som i sin tur reflekterar ut en del av solstrålningen. Problemet är bl.a. att det även hindrar värmeutstrålningen från jordytan. Alla vet att molnfria nätter blir betydligt kallare än molniga.

  Så går det när vi låter psykopater med hjälp av galna vetenskapsmän styra vår jord. Här har vi tex en av USA´s främsta rådgivare.

  Gilla

 6. christalbum skriver:

  En artikel från om FN, chemtrails och vädermodifiering:
  U.N. urged to freeze climate geo-engineering projects
  http://www.reuters.com/article/2010/10/21/us-geoengineering-idUSTRE69K18320101021

  Bilder på chemtrails:
  http://christalbum.wordpress.com/tag/chemtrails

  Gilla

 7. Pär A Bellum skriver:

  Wow. Ni behöver verkligen hjälp. Och en ny laddning foliehattar.

  Gilla

 8. Marcus skriver:

  Sjääääääälvklart skulle du även börja gaffla om chemtrails. Denna sista utpost hos en människa som totalt saknar all rimlighet i sin ”argumenation”, besitter en total avsaknad av ett uns kritiskt tänkande och som är rent kunskapsfientlig. Ja en människa som lider av lätta men fullt påtagliga vanföreställningar.

  Jag läser din blogg varje dag i rent underhållningssyfte med skräckblandad förtjusning. Brukar använda bloggen för att visa exempel på alla logiska felslut och rena argumentationsfel du ständigt begår samt alla klassiska, till leda använda och utnötta, konspirationsargument du skriver om. Du underhåller verkligen. Sorgligt nog. Du är en skam för mänskligt intellekt och rationellt tänkande. Ja allt som har drivit människan framåt…

  Väntar på följande stora avslöjande: Palmemordet, Estonia och New World Order…

  Gilla

 9. MetalHeadViking skriver:

  Jepp, hela Reading Universitetet är ett gäng foliehattar.

  Gilla

 10. anders skriver:

  Marcus.

  Rationellt tänkande, som du kallar det, har ju verkligen fört världen framåt.
  Underligt att det är så besvärligt att diskutera saker som så enkelt kan obserrveras och påvisas med prover i vatten och jord.
  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_climatechange49.htm
  Visa gärna i detalj var de logiska felsluten finns så att det går att resonera med dig. Det är svårt att bemöta dina svepande, oprecisa påståenden som inte ens har referens eller backning i argumentation.

  Gilla

 11. Sofia skriver:

  Pär och Marcus ”argumenterar” även i tuben:

  Gilla

 12. anders skriver:

  http://www.veteranstoday.com/2013/12/14/correction-chemtrails-an-exotic-weapon-is-not-geoengineering-for-global-warming/

  http://www.globalresearch.ca/climate-change-geoengineering-and-environmental-modification-techniques-enmod/5357966

  http://chemtrailsplanet.net/tag/germany/

  Det vore intressant att debattera dessa tre artiklar utan det höga tonläge som infinner sig när det finns individer som blankt vägrar att erkänna förekomsten av dessa tekniker, trots patent, forskningsprogram, rena empiriska data och intervjuer med både företrädare för myndigheter och organisationer.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Marcus: Det var Bellum som kastade första stenen i sin kommentar. Tidigare har nog inte ämnet berörts på min blogg. Jo, kanske i en bisats eller så. Kommer inte ihåg. Har skrivit så många inlägg. Så hav överseende. 😛

  Gilla

 14. Penumbra skriver:

  Ahmen sluta med den här löjligt naiva konspirationen! Den är så barnslig att man saknar ord. Att 100-tals passagerarflygplan skulle tankas med något ämne och släppas ut över världen är fullständigt absurt. Finns inte en chans att få in sådana mängder i ett flygplan, inte en chans att 1000-tals inblandade servicepersonal och andra skulle hålla tyst om det. Dessutom, de som håller på med detta blir ju själva offer. De bor ju inte på månen. Lämna den här bulsh–en och lägg din energi på något vettigt.

  ”Tidigare har nog inte ämnet berörts på min blogg. Jo, kanske i en bisats eller så.”

  För övrigt håller du inte reda på vad du själv skriver: https://parnassen.wordpress.com/2012/05/25/chemtrails-over-byn-varfor-rapporterar-inte-media-were-coming-to-take-you-away-ha-ha/

  Gilla

 15. Hans K Nilsson skriver:

  Det känns i tonen på kommentarerna att de som under årtionden ALLTID har tagit sig rätten att TALA om för oss FOLKET hur saker och ting hänger samman börjar känna att skaran som lyssnar och tror på dem håller på att minska markant. Jag kan berätta att känslan är helt riktig. Den tiden är förbi när Svenska folket satt som tända ljus och lyssnade på dsk överheten. Det måste vara ytterst bekymmersamt för dem att VI FOLKET inte längre sväljer ALLT med hull och hår som man har gjort tidigare utan kommer med ifrågasättande. Det kan tom gå så illa för dem att VI vänder dem ryggen helt och då får man försöka överbevisa sina likasinnade att just det som jag har att komma med är den absoluta sanningen och detta blir inte speciellt roligt kan jag tro. Deras högt uppumpade EGO:n kommer då att sjunka ihop som en punkterad cykelslang..

  Gilla

 16. Marcus skriver:

  1) vad är det som sprutas ut?
  2) varför sprutas det ut?
  3) vilka ligger bakom detta? land, organisation, privatperson, säkerhetstjänst?
  4) vad har detta för effekter och vad är dess syfte?
  5) hur löser man det rent logistiskt? var finns de ”vanliga” piloterna som rapporterar om oidentifierade flygplan?
  6) Å varför begår man en hemlig operation dagtid över bebyggelse och inte istället över havet nattetid.

  Jag vet…det finns forskningsprogram, ev patent, tekniker och även myndighetspersoner som har gjort vissa uttalande…MEN..det betyder inte att det förekommer å pågår en hemlig global konspiration med oklart syfte av okänd grupp. Jag menar..det forskas, finns empiri och uttalande för ”beamning ala Star Trek” också..men det betyder ju knappast att det är ett verkligt faktum.

  Vädermanipulering är ett faktum ja…men i lokala begränsade mindre sammanhang. Om jag inte minns fel kan man tillsätta nån form av silverkomponent för att det inte ska regna t ex.

  Nä ni har ingenting att komma med. En forskare som säger något, ett hemligt dokument, en konstig YouTube-video….det bevisar ingenting! Extrema påstående behöver mer omfattande beviss. Å kom nu inte med argumentet att jag ska kolla upp bevis själv. Nej…ni påstår något…ni får lägga fram bevis. Ni är naiva, saknar kritiskt tänkande och har låst er vid tanken att det måste vara på detta sätt

  Gilla

 17. Toerosen Michael skriver:

  Jag förstår eran tvekan… Jag förstår hur svårt det är att akseptera denna galskap… och tro mig, vi är många som förtvivlar…

  Lika förbannat…..

  Det har sprayats Chemtrails över Sverige och Norge dom senaste 12 åren – mer eller mindre dygnet rundt. Jag ser dom varje natt från mitt hem (eller hör dom när himmelen är helt täckt). Vänner har studerat planen med hjälp av stjärnkikare och det är flygplan utan beteckningar som oftast flyger på 10.000 meters höjd. Enligt pålitliga källor pratar vi om Nato plan.

  Om du tveckar – vänligen läs detta:

  For those who still believe that chemtrails and geoengineering the weather is just nonsense and merely a conspiracy theory, then take notice of the following story.

  BRUSSELS – Melanie Vristchan, public information director of the European Coalition against Covert Harassment, describes how she was subjected to unlawful arrest and attempted psychiatric commitment only days after she was in contact with the Chairman of the Human Rights LIBE Committee of the European Parliament concerning EUCACH testimony regarding a proposed EU law to ban HAARP, chemtrails, and new physics implant mind control technologies.

  http://eucach.wordpress.com/2013/11/20/european-commission-regulation-proposition/

  Klicka för att komma åt declaration_events_301213_en.pdf

  Fråga dig själv, varför ville dom arrestera Melanie Vristchan och försöka att plassera henne på en mentalinstitution om CHEMTRAILS och dets negativa påverkning på jorden och människor bara är en konspirations teori?

  Gör så här när solen skiner och himmelen är blå (det händer iblant) – hitta en stol och sätt dig på terassen. Hold öga med himmelen över dig. När dom börjar flyga vill du själv se hur dom jobbar utöver kvällar och sena natt timmar. Du vill också se hur Chemtrails fungerar…

  Och prata med dom som dyrkar mat i sin egen trägård och som brinner för detta. Dom kan berätta för dig vad som inte gror längre….

  Och ta reda på vad MONGELLONS sjukdom är och hur många barn som har detta i dag….

  Mvh Michael Toerosen

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Michael: Tack så mycket för ditt inlägg i frågan. Det är inte lätt att ha insett vad som pågår och så träffar man människor som är helt duperade av tingens ordning. Människor som kallar en för foliehatt fast det är dom själva som går omkring med hela skallen instoppad i en vadderad tehuva. Gode gud!

  Gilla

 19. Pingback: Skräckblandat! Lätta men fullt påtagliga vanföreställningar! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.