Skräckblandat! Lätta men fullt påtagliga vanföreställningar!

Kommentar från Marcus under detta inlägg: Var så god Pär A Bellum! Chemtrail-bild från Paris!

”Sjääääääälvklart skulle du även börja gaffla om chemtrails. Denna sista utpost hos en människa som totalt saknar all rimlighet i sin ”argumenation”, besitter en total avsaknad av ett uns kritiskt tänkande och som är rent kunskapsfientlig. Ja en människa som lider av lätta men fullt påtagliga vanföreställningar.

Jag läser din blogg varje dag i rent underhållningssyfte med skräckblandad förtjusning. Brukar använda bloggen för att visa exempel på alla logiska felslut och rena argumentationsfel du ständigt begår samt alla klassiska, till leda använda och utnötta, konspirationsargument du skriver om. Du underhåller verkligen. Sorgligt nog. Du är en skam för mänskligt intellekt och rationellt tänkande. Ja allt som har drivit människan framåt… Väntar på följande stora avslöjande: Palmemordet, Estonia och New World Order…”

Ja, vad ska man säga? Att det finns både det ena och andra på nätet är i alla fall en sak som är klar. Undrar var och när han visar min blogg? Som bloggare är det jag som bestämmer vad som ska publiceras. Jag kan blocka Marcus från att skriva här om jag vill. Vilken makt jag har! Härligt! Halleluja!

svd svd dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Skräckblandat! Lätta men fullt påtagliga vanföreställningar!

 1. Antonia skriver:

  Haha…kul med engagerade folk. 😆 bra mycket bättre än likgiltiga.
  Apropo Palme-mordet.
  Jag lyssnade just en dokumentär om Ebbe Karlsson. Om hans uppkomst och falla. En märklig historia från början till slut. Bland annat hans stora engagemang i Palme-mordet. Jag får en känsla att han rejält blandade bort alla kort i leken och tillslut fick en känsla att kanske han själv hade en finger i spelet.
  Den gick på P3 nu i söndags. Om du inte har hört dokumentären än, lyssna den. Här har du länken:http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/308642?programid=2519

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Bättre det än med likgiltiga. Tänk att bli så upprörd över en sån som mig. Det är nästan rörande. Palme ja! Vill du läsa om någon som vigt sitt liv åt det mordet kan du kolla på Sven Anér. Han har allting så gott som klart för sig. Det är mycket mygel i det hela. Ebbe Carlsson hade säkert ett finger med i spelet. Kolla här:

  http://svenanerpalmemordet.blogspot.se/

  Gilla

 3. zanning skriver:

  Fniss… Det där är en av de bästa kommentarer man kan få som bloggare 🙂
  Personen kan inte längre komma med sakliga argument utan bryter ut i trams och elakheter!
  Vore kul att göra en IQ-mätning just när dom skriver sådär, inte för att de uppvisar någon större skillnad mot normalt, men bara kul 😉

  Gilla

 4. Raoul PETE Joacim Parfalk skriver:

  SYND att CIA o MoZzads Viktigaste STAZIS är NI som Låtsas vara det motsatta;( era LivsStils Tant Goldors ”Revolutioner” är ju STÄNDIGT i Team med WEGGIE Heilare som i RySSland o Ukraina osv så UNDRAS varför ni är så SJUKT KaSSa;(

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Zanning: Sant! Om man kan sin psykologi så ser man att det handlar om omvänd projicering. Han gillar det jag skriver men kan inte ta in det så han kastar skiten på mig istället för att ta den själv. Som vore han en latent homosexuell som inte kommit ut! 😛

  Gilla

 6. MetalHeadViking skriver:

  Hans senare kommentar var ännu värre. Han anklagade alla för att inte ha kritisk tänkande och inte hänvisa till några källor.

  Det spelade alltså ingen roll alla källor man kunde rada upp. Marcus hade redan bestämt sig för att det han tyckte var rätt. Han hade inga argument som kunde säga emot några av uppgifterna som radades upp. Och han var nog inte ens intresserad av en dialog, och att eventuellt övertyga alla andra om att de hade fel.

  Jag ser honom mer som ett troll. Finns ingen anledning att bry sig om dessa. Och du kanske inte borde ge dem så mycket uppmärksamhet.

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Och Obama vill legalisera knark – antagligen för att galenskapen ska utbreda sig alltmer. Det är väl redan så många i hans trakter som ‘majar’ för fullt och dessutom en del ‘kompisar’ som tjänar på det. Men från Afghanistan är det opium som skeppas ut så något samband finns det nog.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Maja: Säkert många företag och karteller som tjänar på knarket! You bet! 🙂

  Gilla

 9. Marcus skriver:

  hej igen!
  Jag är inget troll
  Vi kan ha en seriös dialog om ni vill om detta…dock är min erfarenhet av dessa dialoger ganska dåliga eftersom det inte blir nån dialog utan bara ett skrikande i båda riktningar.
  Jag står fast vid mina uttalande: Ni har inget konkret att komma med, ni har ingen tydlig bild av vad denna konspiration är och syftet, ni är okritiska i ert urval av information samt väldigt naiva.
  Men låt oss ha en diskussion. Absolut. Inte för att det egentligen kommer leda nånstans för nån av oss
  Angående mitt IQ…kan ej kvoten på det..aldrig testat det. Men jag är 35 år, jobbar och läskunnig. Så jag faller nog under normal-intelligensen.
  Ok…spelregler för denna diskussion:
  # En fråga = Ett svar (alltså inte strunta i ett bemöta frågan eller besvara med motfråga samt man får ställa motfråga på svaret)
  # Inget postande av milslånga inlägg med 50 länkar och 25 youtube-länkar som svar. En fråga..ett svar
  # Gärna nån form av källa till påstående
  # Inget personpåhopp, idiotförklarande eller andra klassiska fula argumenationstekniker (ja om ni nu oroar er för att jag är elak)
  # Ni påstår något, därför är bevisbördan på er. Jag kan INTE bevisa att det inte förekommer nån konspiration…lika lite som jag kan bevisa att Gud inte finns eller att Reinfeldt är en utomjording. Däremot kan jag tala för orimligheten)

  Då börjar jag med första frågan:
  1) Vad är det som sprejas och i vilket syfte?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.