Det största bedrägeriet någonsin i mänsklighetens historia: Banksystemet!

Titt på den här filmen. Lär dig hur pengarna skapas och var med och förändra världen. Du lär dig vilka val du ska göra i denna sjuka värld där vi alla vanliga människor i massan plundras av ett gäng som varje sekund blir rikare och rikare.  Detta är det största bedrägeriet någonsin i mänsklighetens historia. Dela filmen och var med och förändra världen så vi får ett system där inte några privata aktörer brandskattar hela världen i sitt Monopolspel: Trycker pengar ur det blå och tar ränta på luften! Snacka dom skrattar hela vägen till banken. Och i banken.

P.S. Varför ska alla länder vara så skyldiga? Varför ska alla länder låna av privata aktörer? När en stat kan issue sina egna pengar hur lätt som helst! Svaret är att då kan inte gänget sko sig. D.S.

svd svd svd svd intressant

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Det största bedrägeriet någonsin i mänsklighetens historia: Banksystemet!

 1. stefan skriver:

  Pengar i vilken form de en är i spelar ingen större roll de kommer ändå representera det de gör.
  Vad representerar pengar, jo de representerar värde ,just nu är formen skuld tvärs emot kristendomen om den har betydelse, kyrkan böjer i alla fall knä för pengars makt och smider sig genom sina smeder. Ett liv utan pengar där man gör saker för varandra så skulle vissa bli utan uppskattning dvs. pengar fast i formen uppskattning och givande, men det skulle märkas rent fysiskt och estetiskt på formen av människan om den är utnyttjad eller över uppsatt envirement do the jobb.
  Bära eller brista är funktionen av naturen i det fallet och i det fallet skulle ingen gå lott lös, vilket de flesta gör idag i uppmärksamhets skalan osv. i sövandets värld. Vad är att leva är en större fråga en pengar, jo pengar å pengar men om de inte fanns vad gör du då? Jag vet vad jag gör därför frågar jag.
  Så egentligen skiter jag i pengar.

  Gilla

 2. stefan skriver:

  Öh ja jag tycker det är bra om alla institutioner faller och vi blir tvungna alla att mötas som människor. Nej vi kommer inte ha ihjäl varandra så funkar vi inte för vi är förts och främst människor som är då faktiskt mänskliga i beteendet.
  Välkomna till att bli människa snart där vi finner varandra och glädje utan tyranner (vanlig gemenskap som föder vår tillvaro i bästa volym så att säga) Tider att se fram emot mina vänner.

  Gilla

 3. stefan skriver:

  De andra spelarna kommer rymmas i mycket liten volym av kvarts enligt min bror muslim och i det har han faktiskt rätt.

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Andra sidan har mer att ge i tävlan en denna fick just kommers brev i gmailen till denna sida lite ovanlig faktiskt http://forexexpo.com/en ….Men texten till mig var lite mer konstig. Så är gräset grönare där en där? nja färgen är helt enkelt skit. Valet kvalet pest eller kolera. Sånt ser man inte när man är i liksom inbjudan i någon verksamhet så att säga som lyfta skrot eller dyligt.

  Gilla

 5. lIsa perdon skriver:

  Spelar ingen roll hur många vi är vi kan inte göra något ändå.

  Gilla

 6. anders skriver:

  Det man kan vara misstänksam mot i artikelns film är guldmyntfot. I ett historiskt perspektiv är det en ännu sämre ide än det som finns idag. Ron Paul, liksom den österrikiska skolan, förespråkar denna väg, och det måste man tänka igenom väldigt noga vad detta innebär. Personligen avslår jag denna ide med guldmyntfot på flera punkter. Den som har guldet sätter reglerna. Och varför har allt guld försvunnit från alla centralbanker till underpris?

  Gilla

 7. Nomo skriver:

  Den filmen är sponsrad dvs inte korrekt menar jag. Dvs köpt. Men sprid det är helt sjukt…
  Bättre här.
  http://positivapengar.weebly.com/videokurs-banking-101.html
  Och Kate https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RJwJENSGnhE#t=123

  Gilla

 8. kao skriver:

  Har sett filmen förut.
  Precis så här är det och det spelar ingen roll vad vi än protesterar mot. Bankerna äger även de styrande, men nu rasar systemet sakta men säkert och även ekonomer börjar läsa Marx’ Das Kapital igen.

  Gilla

 9. Pingback: Bankbluffen | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.