Militären vägrade sätta igång ett anfall! Frysa äpplen går bra

Äppelblom med humla

Foto: Helena Palena

Har en hemlig konversation med en smart kvinna på Facebook.Hon har en hög position i ett annat land men skriver svenska. Hon måste vara anonym. Kallar henne Real Wool. Vi diskuterar bl a hur alla politiker kan spela med i ränkspelet om världen. Förmodligen av rädsla.

Real Wool:
Det är det som kommer att ske borta hos Obama. Hur ska enskilda personer i kongressen våga rösta emot allt lobbande, mutande och hotande?

Helena P:
Sant! Alla kan tydligen köpas p g a rädslan! Sorgligt! Så finns det egentligen något hopp med tanke på vad dom lyckats komma undan med genom historien.

Real Wool:
Men så finns det någon modig som bara bryter allt och så faller dominobrickorna – kanske en önskedröm, men varför inte. Jag läste någon rapport från tyskt håll om myteri att militären VÄGRAT sätta igång ett anfall. Det var i slutet av augusti. Men tänk om det var sant och tänk om det helt enkelt skulle VÄGRA lyda order.

Helena P:
Ja! Så blir det! Alla imperier faller. Så även USAs. Det är ödesbestämt. Med nätets hjälp går det vägen. Börjar en börjar alla. Gud så härligt. Det finns hopp!

Real Wool:
Nätet har en enorm betydelse.
Bara ”dom” inte släcker det

Helena P:
Ha, ha…! Men dom kan inte släcka det. Nätet är inte en linjär bana. Består av noder (knän) så ingen har kontoll över hela nätet berättade en nörd för mig. Underbart! Men världen kan ju explodera i en big bang till men då är ju alla problem lösta och då behöver ju ingen nu levande bry sig. Storebror har problem i sina försök att domptera oss alla och införa Global diktatur.

Har du gott om äpplen kan jag tipsa om att man kan frysa in äpplena. På bilden syns blommorna på mitt Gyllenkrok Astrakanträd. Äpplena är väldigt goda och det är inga skador alls i år. Inga prickar från rönnbärsmalen o s v. Har kokat äppelmos. Nu fryser jag in också. Klyfta äpplena och ner i plastpåsar. Sen in i frysen så kan du göra goda äppelkakor i vinter. Så himla gott!

intressant svd dn

…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.