Ska Skarakannibalen få blogga! Göra sig själv till idol!
Isakin och Helle till vänster. Daniel och Michelle i mitten. Michelle och Isakin visar sina rätta jag.

”Hur fan kan staten tillåta att den här idioten på Karsuddens dårhus, får ta bilder på sig själv och lägga ut på internet, samt skriva blogg” undrar Olle Munter. Tror jag tar och instämmer i den frågan. Tycker ni att Isakin Jonsson ska få blogga? Ska inte en brottsling straffas? Det är roligt att blogga. Det är en presterande- och belönings-grej. Man skriver och ger ut och sitter sen och väntar på reaktioner. Är han värd det?

Hans första blogginlägg handlar om mordet på fembarnsmamman Helle Christensen, 40 år. I sin text lägger han hela skulden på Helle. Hon ville dö. Hon tiggde om att få bli mördad. Otrolig läsning. Isakin skar upp halsen på henne. Sågade sen av huvudet och åt av kroppen. Han våldförde sig på liket men fick ingen orgasm. Isakin Jonsson, född 1978, har ett barn. Isakin är känd av polisen sedan tidigare. Han har ett digert brottsregister med bland annat narkotikabrott och stölder. Isakin skriver på sin blogg:

Nått som får mig att skratta hela tiden är ni som kommenterar om tex att ni vill att jag ska lägga ner bloggen m.m.min fråga till er är om ni stör er så jävligt på mig varför läser ni det jag skriver? Det är en jävla massa av er som besöker min sida varje dag så vad är problemet? Hade det funnits någon stake i er och stolthet så hade ni bojkottat min blogg och skitit i mig men ni är bara patetiska hycklare som vägrar erkänna för er själva att jag fyller en funktion och den funktion finner ni intressant.

Michelle Gustafsson, 23 år, skar halsen av småbarnspappan Daniel Stenman och drack av hans blod. Hon kallas för vampyrkvinnan. Nu har Isakin och hon funnit varandra på rättspsyk på Karsudden – och förlovat sig. De blev tillsammans den 13 november. ”Vill du bli min tjej?”, frågade han på en chatt på MSN. Sen bestämde vi oss för att förlova oss, och det gjorde vi den 9 december, säger Michelle Gustafsson.  På sin blogg hade Michelle Gustafsson innan mordet skrivit hotfulla texter om hur hon skulle skära halsen av folk i Stockholms tunnelbana. Hon poserade också på bilder, likt en vampyr, med blodiga läppar, knivar och motorsåg.
Om dom någonsin kommer ut så vill dom leva tillsammans och ha hundar och syssla med sina hobbies som är piercing och tatuering. Man kan undra om dom tänker äta hundarna. Under tiden på psyket får dom gå ut tillsammans och umgås via webcam. Herregud så bra man kan ha det i finkan minsann!

Isakin lägger ut sin diagnos: ”Brottsrubriceringen är mord och Inskrivningsdiagnoserna är psykotisktsyndrom UNS, psykiska störningar och beteende störningar orsakade av flera droger i kombination och sammansatt personlighetsstörnig med främst psykopatiska och sadistiska drag.”

Jag tycker staten ska stänga Isakins blogg. Jag tänker på offrens barn och anhöriga som vet om att han glänser och skryter på sin blogg i raljanta ordalag. Är man psykiskt sjuk och har gjort hemska brott har man väl inget av värde att delge andra. Den makabra storyn valsar runt i utländska medier. Verkligheten är som sagt alltid värre än dikten.

Här fina bilder på det såta paret! Verkar ha hur kul som helst på psyket!

Michelles blogg kan nu beskådas av kreti och pleti! Tjejen började blogga september 2009 och la ut fina bilder på sig själv. Hon kunde ha blivit något, istället hamnade hon i garnet på en kannibal.

DN SvD SvD SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

45 kommentarer till Ska Skarakannibalen få blogga! Göra sig själv till idol!

 1. Antonia skriver:

  Staten ska stänga av hans blogg och alla andras intagna med. Inte så konstigt att brott ökar att Malmö är rena vilda västern, när bestrffningen är rena semester med gratis internet, god mat, träning och permition. Och man kan dessutom utbilda dig till det mesta med.
  Jag förstår inte vitsen längre varför man ens ska lägga ner dyrbar resurser att utreda och döma.

  Gilla

 2. gotiskaklubben skriver:

  Det känns inte riktigt som vi befinner oss i början av en kultur.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Bra kommentar! Instämmer. Rena lyxen väntar brottslingen. De får bättre mat än skolbarnen till och med. Nä, det finns ingen måtta på något längre.

  Gotiska: Allt flyter i ett limbo. Ingen har ansvar för något längre. Vad som helst går för sig. Isakin och Michelle ville bli något. Så många piercingar och tatueringar säger något. Nu är dom kändisar. Får synas. Mission fulfilled. Kaka söker maka. Men tänk om dom kommer på idén att bita strupen av varandra.

  Gilla

 4. Anonym skriver:

  Gör hundmat av fanskapet.

  Gilla

 5. Anonym! Jäkla djurplågare!!!:-(:) Why not a slow Garrothering?

  Gilla

 6. Åke skriver:

  Dom som är dömda till rättspsyk är det synd om därför har dom mer rättigheter än exempelvis skattebrottslingar som sitter på kåken. Ulf Olsson, Helén och Jannice mördaren bloggade från rättspsyk och hade en liten fanclub som trodde på hans konspriatonsbloggande. Se på Thomas Quick, han är dömd till rättspsyk för sadistiska våldtäkter av småpojkar. Han bloggar också. Tänk sen alla som inte är lika öppna med vilka dom är eller var dom befinner sig. Folk borde vara mer källkritiska på internet. Btw så är det synd om brottslingar i Sverige. Brottsoffren och deras anhöriga ska liksom bara stå ut med att deras rättigheter är noll värda jämfört med dom dömdas.

  Gilla

 7. Åke skriver:

  Är det inte dags att Sverige bara ta lärdom av sina bistra erfarenheter av vad slappheten kring kriminalvård inneburit för samhället?
  Justitieministern Lennart Geijer tyckte inte vi skulle ha några fängelser än mindre döma någon. Det var ju liksom synd om alla. På den vägen är det.
  Alla väljer sina handlingar oavsett bakgrund. Väljer man att begå grova brott så ska det få kännbara konsekvenser. Många jämför med USA och säger att inget blir bättre bara för att man har kännbara straff. Vad vet man om det? Hur skulle det sett ut om dom i-n-t-e haft sitt straffrättssystem?
  Tredje gången gillt vore ett fullkomligt logiskt system i Sverige med tanke på att man dömer återfallsbrottslingar till patetiska straff utan hänsyn till tidigare brottslighet. Då skulle man ge dom två helt legala chanser att bättra sig.
  Straffen är till för att hålla farliga personer inlåsta men även för att avskräcka. Idag kan vilken typ av brottsling som helst kalkylera med att åka fast utan att det får några större konsekvenser för dom mer än att dom behöver sitta inlåsta ett tag.
  Sen om dom döms till rättspsyk, ja då finns inga som helst begränsningar. Till och med oövervakad permis. Eller han Sundsvallspedofilen som till och med skaffade en lägenhet där han kunde våldta barn fast han satt inlåst på rättspsyk.
  Hela rättssystemet och rättskedjan är en nationell katastrof som ingen makthavare tycks vilja göra något åt trots att svenskarna kräver ändring.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Åke: Märkligt att man kan få glassa mer på rättspyk! De som inte är fullt ut ska vårdas. Men vari består vården. Visst är det släpphänt!. Om en intagen får bra kontakt och personkemin stämmer med läkaren och han skriver fint om brottslingen så kanske han/hon är ute efter ett par år. Tror en sån som Isakin är manipulativ. Han visste vad han gjorde. Han ville inte bli intagen på riktiga fängelset utan ville komma till psyket. Förmodligen med baktanken om att snart få komma ut. Titta på bilderna av honom. Nytagna. Han poserar som en rockstjärna. Han fotar sig själv. Nu är han någon. Vad var han innan?

  Hela Sverige är en nationell katastrof. Det är mycket som flyter. Har skrivit ett inlägg om det. Ska hitta länken.

  Gilla

 9. Bankers skriver:

  Staten är dess institutioner kan man ju säga då.

  Gilla

 10. skvitt skriver:

  Jag vet inte om jag har lust att kolla den där bloggen. Men en sak är klar, skriver han makabert och våldsfixerat på bloggen så bäddar det i vart fall inte för utskrivning. I vart fall inte om rättsväsendet har förståndet med sig, vilket inte alla gånger är fallet.

  Sen ett påpekande, rättspsyk är vård och sjukhus, fängelse är straff. Det visste du nog, men skrev lite slarvigt.

  Grattis till din fina placering på listan http://botd.wordpress.com/growing-blogs/?lang=sv

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 11. Edward Ulfertz skriver:

  Jag har inte läst Isakins blogg och är lite kluven i frågan.

  Yttrandefrihet och tryckfrihet är friheter vi måste värna om ifall vi ska förbli en demokrati.
  Utan dessa friheter skulle inte heller Helena Palenas blogg få finnas.

  Kriminella skall enligt lag frihetsberövas.
  Huruvida yttrandefrihet och tryckfrihet tillhör det som de kriminella ska berövas, kan diskuteras.

  Om Isakins sjuka ideer sprider sig till unga, osäkra individer som anammar hans ideer är det naturligtvis fruktansvärt.

  Men man kan ju alltid hoppas att hans läkare läser vad han skriver, så att han aldrig kommer att anses ”frisk”.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  skvitt: Han kan avslöja sig genom språket. Det har du rätt i. Det har jag har läst är inte till hans fördel. Han ska vårdas. Kanske nutida vården är lika med sociala medier. Vad vet jag. Tror dock inte lagstiftningen hänger med i den här frågan. Tycker du ska kolla på bilderna dom tagit och lagt ut på sig själva. Säger också en del. Tror såna bilder kan inspirera någon annan att vilja bli som dom faktiskt. Samhället är verkligen sjukt idag så vad som helst kan hända.

  Edward: Dra ingen parallell till mig när du vill hylla det fria ordet. Här talar vi om det är så lämpligt att människor som är sjuka och som gjort grova brott ska få blogga och vika ut sig. Uppmanar också dig att titta på bilderna det såta paret lagt ut på sig själva. Tror du kommer att ändra uppfattning sen. Att uttrycka sig i skrift är en sak – men bilder därtill blir lite annat. Isakins språk avslöjar honom. Inte till hans fördel att blogga om läkäarna läser. Vilket jag tror att dom inte gör men man kan ju hoppas.

  Gilla

 13. Gregor skriver:

  Jag som hade velat dejta vampyrkvinnan Michelle. Nu hann en psykopat före. satans också.

  Gilla

 14. Torbjörn skriver:

  Sverige är sjukt. Riktigt sjukt. Glöm dock inte att det pågått och pågår en medveten kamp hos många politiker, samhällsdebattörer och journalister för att omdana Sverige till detta sinnessjuka avgrundssamhälle. De bär en stor del av skulden. Man förstör inte sitt eget samhälle om man är normalt funtad. Förr i tiden så hade man förmodligen upptäckt dessa två särpersonligheter i tid och spärrat in dem såsom otillräknerliga. Det var i det gamla Sverige. Hade de mot all förmodan lyckats begå dessa brott så hade de varit dömda till döden och avrättade, sinnessjuka eller ej. Då kunde samhället stryka ett streck och gå vidare. Nu kan vi inte det, och därför tär det på oss alla. Den sinnessjuka Kannibalen och lika sinnesjuka Vampyren kan utnyttja att det sinnesjuka samhället möjliggjorde för dem att sitta och häckla omvärlden samt odla myten om sig själva.

  Gilla

 15. stefan skriver:

  Snälla skriv något nytt så man slipper se dessa fula nyllen..

  Gilla

 16. Pingback: Fråga Sveriges ledande kannibal « Gotiska Klubben

 17. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Blir mer och mer övertygad om att Sverige ska förstöras. Alla händer jobbar på det ovetande om varande. Som om det vore styrt av en osynlig hand; that is to say Skuggregering! 😛

  Helt klart har en tjej som Michelle (och Isakin) blivit skadad av medias alla budskap, vampyrfilmer och annat äckligt. Och kan någon förklara varför man vill ha ringar i näsa, mun och öron. Jag ryser! Och tatueringar på hela kroppen. Det måste vara något fel.

  stefan. Det kommer! Förstår precis vad du menar.

  Gilla

 18. Anne skriver:

  Om man är psykisk sjuk kan man lika lite straffas för det som om du skulle om du gick en hjärtinfarkt. Yttrandefrihet är vår grundlag. Om din närmsta anhörig skulle få en demens och bli aggressiv etc. Skulle du vila att han hon skulle hamna i finkan?

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Anne: Vilken jämförelse! Det är knappt det går att svara på din långsökta liknelse. Sitter man i fängelse har man inte tillgång till Internet. Varför ska man då ha det på psyket?

  Gilla

 20. Gunnar skriver:

  Nej det är inte rimligt att sådant innehåll förs ut via en blogg. Det tycker jag inte.

  ———————–
  Var snäll o kolla att det går att kommentera på min blogg. Nån som inte lyckas med det har meddelat det i gästboken.
  Tack!
  ———————————————–

  Gilla

 21. Markus Andersson skriver:

  Att sådant här får hållas är säkert ingen slump. Det ger sken av att det råder någon sorts låtgå system här i landet, men det är en lögn. Att mörda någon oskyldig, våldta liket, äta människoöron osv går bra så länge man bara ger sig på fattiga torpare. Det kostar ingenting, är ju ” bara kul ” för den perversa mediaklassen och alla dess lakejer.
  Men prova att ifrågasätt det heliga talet 6, så mobiliseras alla kontrollsamhällets brutala krafter mycket snabbt. Nysta i politiska mord och terrorattentat så blir man betraktad som brottsling och i bästa fall bara som avskyvärd fåne.
  Börjar man rota i alla HUNDRATUSENTALS barn som försvinner varje år i Europa unionen så kommer statens rättstjänare snabbt till undsättning för lögnen och täpper till munnen på sanningssägaren.
  Engelsmannen Bryan Gerrish har grävt i detta. I toppen av EU.s maktelit våldtas, skändas och mördas barn, och systemet skyddar detta. Det är satt i system, det handlar om en omfattande grym och vidrig slavhandel med Europeiska barn.

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Gunnar: Då är vi två!

  Markus: Usch! Usch! Om detta borde vi blogga. Har varit på G. Har fått rapporter om detta av min vän Lasse. Han har full koll. Det är fan otroligt att man göder och föder upp barn till pedofilerna. Allt har spårat ur. Och det är världens korruption inom EU. Ingen gör något. Jo, man slänger naturligtvis ut dom som visslar för hårt i pipan.

  Gilla

 23. Olle Munter skriver:

  Kannibalens blogg är nu borta. Vampytkvinnan eller den plåtskodda Michelles blogg finns däremot kvar och hon har lagt upp jättebilder på sig själv. Kanske nåt för Gregor?!

  Gilla

 24. Markus Andersson skriver:

  Ja blogga om det Helena, du är ”karl” nog för denna uppgift, till skillnad från stora flertalet andra ”särringar” som inte sällan på pappret är av hankön.

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Olle: Vilken är Gregor? Bra! Killen satt och svarade på frågor som den värsta doktor. Han var dryg och arrogant i tonen och är det även på psyket enligt domen/diagnosen. Ska mejla en grej till dig.

  Markus: Det kommer! Det är mycket som ska ut.

  Gilla

 26. Josefin skriver:

  Oavsätt vad man tycker och inte tycker om hela den här historien så kan jag inte undgå att fråga vad fan du menar med följande mening?!
  ”Är man psykiskt sjuk har man väl inget av värde att delge andra”
  Det var bland det dummaste jag hört. För det första psykiskt sjuka är inte automatiskt brottslingar. För det andra psykiskt sjuk inefattar en jävla massa diagnoser allt från Panikångest och depression till bipoläritet och psykoser mm. För det tredje se dig omkring i t.ex. bokaffärerna det fullkommligt myllrar av böcker skriva av personer med olika psykiska sjukdommar som har en jävla massa av värde att säga!

  Med andra ord om du själv blir t.ex. deprimerad någon gång i ditt liv så kan du lägga ner din blogg för då saknar allt du säger värde? IDIOTI!!

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Josefin: Bra att du reagerade! Väntade bara på din kommentar. Tycker bara att en sån dåre som Isakin inte ska få blogga. Han tror själv att han är en guru där han sitter på sin blogg och svarar på frågor. För övrigt stavas sjukdom med ett M!

  Gilla

 28. Erika skriver:

  Jag reagerade också på att meningen “Är man psykiskt sjuk har man väl inget av värde att delge andra”, jag får väl hoppas att inte du eller någon i din närhet någonsin drabbas psykiskt då. Det du säger med den meningen innebär ju att alla som har depressioner, är bipolära, har schizofreni, ätstörningar eller demens inte har något av värde att ge andra människor? Skitsnack, vad har du för syn på människor egentligen som uttalar dig så?
  Är en del värda mer än andra?

  Sen reagerar jag också på att du drar in Isakins barn i ditt inlägg, vad fyller det för syfte? Kan du förklara det för mig, för jag förstår inte varför du tvunget skulle lägga upp att han har ett barn?
  Jag kanske är korkad, men jag anser att barnet inte hör hemma i texten huruvida han ska få blogga, leva, ha ett förhållande eller djur.

  Gilla

 29. Helena Palena skriver:

  Erika: Se tidigare svar. Barnet är anonymt. Ej namngivet.

  Gilla

 30. irriterad skriver:

  MÅste få slänga in en kommentar ang detta ” Så många piercingar och tatueringar säger något.”

  Och
  ” Och kan någon förklara varför man vill ha ringar i näsa, mun och öron. Jag ryser! Och tatueringar på hela kroppen. Det måste vara något fel.”

  Bara för man har många piercingar och tatueringar betyder de väl inte att man har ett mordiskt tänkande eller sätt eller vad du nu vill påpeka.

  JA har ringar/stavar på kroppen men de gör mig inte kriminell för de eller mindre värd eller som du nu skrev ”fel på”
  Alla är vi olika Och gillar olika men dra inte alla över en kant

  (ALdrig hört om dom här personerna, och försvarar dom INTE..utan reagerade snabbt på okunnigheten Och ordval”

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Ordet är fritt! Och man får göra som man vill. Och tycka som man vill!! Jag ryser i alla fall när jag ser en ring i tungan – och sen hur många som helst både här och där! Ryser en gång till!

  Hört talas om energibanor och chakran i kroppen?

  Gilla

 32. Ida skriver:

  Isakins dotter är 11 år. Hur roligt tror ni att det skulle vara att vara dotter till en kanibal som dessutom går ut i media och ”skryter” om vad han har gjort… Helt sjukt att det är tillåtet!

  Gilla

 33. Piller skriver:

  ”Är man psykiskt sjuk har man väl inget av värde att delge andra. ”

  Är du dum i hela huvudet eller?

  Gilla

 34. Helena Palena skriver:

  Piller: La till detta för det menade jag underförstått: ”Är man psykiskt sjuk och HAR GJORT HEMSKA BROTT har man väl inget av värde att delge andra. ” Men det kunde du inte läsa in. För det krävs det kanske lite mer.

  Gilla

 35. Johanna skriver:

  hon har snott din text

  Johanna: Tar bort länken eftersom hon som snodde mitt blogginlägg har raderat det hela.

  Gilla

 36. P-O Karlsson skriver:

  Varför ge Isakin ett vanligt straff? Livstids halshuggning jäms efter knäna med ett kvastskaft, samt att få öronen fyllda med kattskit, det är lösningen!

  Gilla

 37. Helena Palena skriver:

  Johanna. Ja, har du sett på fan. Det är väl inget svårt att bli en bra bloggare om man håller på och snor hela tiden. Skrev en kommentar att hon borde länka till mig. Annarrs tänker jag kontakta den som står för Nattstad.

  Gilla

 38. Daniel. skriver:

  Ska staten stänga den här bloggen också i så fall? Att bli domstolsöverlämnad till psykvården är inte ett straff på samma sätt som ett fängelsestraff.
  På psykiatriska kliniker finns olika avdelningar, slutna och mer öppna där frigång tillåts. Dessutom finns ju på denna blogg kommentarer som liknar brott en psykiskt sjuk människa kan begå. Och dessa skrivs nog oftast inte från insidan något av våra psykiatriska sjukhus.

  Gilla

 39. skit ner dig skriver:

  Låter som Helena är ganska efterbliven!

  Gilla

 40. Anna skriver:

  ”Men det kunde du inte läsa in. För det krävs det kanske lite mer.”

  Vore bättre om du kunde stå för att du skrivit något felaktigt, Helena, istället för att försöka bortförklara dig och idiotförklara andra. Hur gammal är du egentligen?

  Gilla

 41. Helena Palena skriver:

  Anna: Vad är det som är fel? Förstår inte. Skrev det där inlägget för länge sedan. Uppdatera! Och bli lite hövligare i tonen annars kastar jag ut dig.

  Gilla

 42. Vidar Mellevik skriver:

  Japp, här ser vi ännu en dömare som fått för sig att hon vet en massa om människor bara genom att läsa vad media skriver. Hoppades det var en 5-åring, men med tanke på formuleringar och ordval är det nog dessvärre en nästan vuxen person.
  Dessutom tycker uppenbarligen denna författare att en som begått ett brott (vilket som helst?) ska bestraffas med psykisk tortyr på det vis att inte få uppleva någon glädje. Man kan ju undra vad författaren tror vi får för samhälle när dessa torterade fd brottslingar kommer ut. Eller vi kanske ska ha ett samhälle där alla som gjort något olagligt ska sitta inspärrade och torteras hela livet?
  Hitler, släng dig i väggen. Här kommer Michelle!
  Citerar Jesus här (utan att vara kristen):
  ”Låt den utan synd kasta första stenen.”

  Gilla

 43. Robin skriver:

  Mår dåligt över hur rättsystemet i Sverige fungerar. Daniel som Michelle mördade var en barndomskompis till mig. Han var en rastlös själ med ett väldigt stort hjärta som hade mycket kvar att ge.Nu 4 år senare är hon ute och jobbar på en tatueringsstudio som att inget har hänt. Vi måste sluta tycka synd om dessa sjuka individer dom blir aldrig friska ,känner ingen ånger och dom är definitivt inte färdigbehandlade. Går alltid att skylla på droger omständigheter mm men i grunden så är detta bara ett hjälpmedel för en sjuk människa att få leva ut sina fantasier det är ingen utlösande faktor och inget som kan försvara en sådan handling. /Robin

  Gilla

 44. anders skriver:

  Det är inte en fråga om att straffa. Det är att var och en skall ta KONSEKVENSERNA av sitt handlande. Det ligger nära till hands att se psykopatiska tendenser i det här sammanhanget.
  Lyssna på den här föreläsningen och gör en egen bedömning:

  Gilla

 45. Dude skriver:

  Har suttit med Michelle och Isakin på Karsudden. Huruvida Isakin är psykopat eller inte kan jag inte uttala mig om (han höll sig mest för sig själv, som jag), men hans diagnos tyder på det. Michelle dock verkar fullt ”psykiskt frisk” trots sitt brott. En pojkflicka är min uppfattning. Mycket social, men ändå distansierad. Hon föreföll ganska trevlig men socialt utmanande på badutflykter m.m. Kan inte uttala mig mer, hade inte så mycket med dem att göra (en liten aning med Michelle då hon var mest aktiv på utflykter, sporter och sådant).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.