Hellstorm! Helvetet på jorden! De allierades slakt på tyska folket

Se uppdatering om denna bok nedan! Numera kan boken köpas på Patriotkompaniethttps://patriotkompaniet.se/1968-2/

Mår illa! Har levt i en förljugen värld i hela mitt liv. Liksom du. Vinnarna bestämmer hur historien ska se ut. Och hur det verkligen gick till får vi veta genom Hellstorm. Har nu varit i dom fasor tyskarna fick uppleva under kiget och efter. Samma illamående vittnar Thomas Goodrich, Ann-Britt Axelsdotter och Pia Hellertz om. Goodrich är författare till boken Hellstorm – The Death of Nazi Germany, 1944-1947. Axelsdotter har översatt den till svenska och Hellertz har skrivit en ingående artikel om förloppet i tidskriften DSM. Här lägger jag upp några texter rakt av. Dumt att uppfinna hjulet en gång till. Du som vill läsa själv kan beställa boken och tidskriften och kolla på nätet efter filmer att beskåda.

Köp boken här!

Hellstorm visar vad det tyska folket utsattes för innan och efter kapitulationen i maj 1945. De segrande länderna, ivrigt påhejade av sionismen, gjorde sitt bästa att utrota och knäcka den tyska befolkningen. Åren efter andra världskriget dog fler tyskar i koncentrationsläger, i slaveri eller under landsflykt än under dedom sex år som andra världskriget varade!

Ann-Britt Axelsdotter: Jag kom på idén att översätta Hellstorm senvåren 2016 när jag tittade på dokumentären Hellstorm. Denna film berörde mig oerhört starkt och jag översatte och lade in svensk undertext till dokumentären på ideell grund. Därefter sökte jag kontakta författaren för att få tillstånd att översätta boken från engelska till svenska. Jag ville helt enkelt bidra till att lyfta fram det tyska folkets egna berättelser om sitt lidande under slutet och efter Andra världskriget, för att balansera den ensidiga bilden som segrarna i kriget matat oss med. Jag fick dock inget svar på denna förfrågan. I augusti 2016 läste jag på Erik Johanssons (Fabian Fjällings) blog att han sökte efter översättare till Hellstorm. Via Fjälling fick jag sedan kontakt med författaren och fick hans auktorisering som översättare.

Pia Hellertz i DSM: ”Jag har läst Thomas Goodrichs ohyggligt avslöjande bok HELLSTORM – The Death of Nazi Germany, 1944–1947. Den beskriver mycket ingående de
allierades och Sovjetunionens fruktansvärda attacker på det tyska folket i slutetav och efter kriget. Det är verkligen hög tid att det tyska folket, som levt med en 70-årig skuld för berättelsen om nationalsocialisternas förintelse får upprättelse. Jag drömmer nu om en Sanningstribunal, en Tribunal för det tyska folketsupprättelse, där alla fakta läggs på bordet för offentlig belysning och där det tyska folket får en offentlig ursäkt från USA, Storbritannien, Frankrike, Polen och Ryssland. Jag är medveten om att en sådan skulle få ödesdigra konsekvenser för ”förintelse-industrin” (Finkelstein, 2001), där ”Holocaustmyten” enligt Norman Finkelstein innebär en enormt lukrativ ekonomisk situation för vissa intressen, exempelvis de judiska organisationerna, de överlevande och deras barn och barnbarn samt staten Israel. Tyskland har i alla år tvingats betala enorma skadestånd. Thomas Goodrich har gjort ett gigantiskt researcharbete som underlag för de ohyggliga avslöjanden han gör. För mig blev boken en chockerande synvända och ett uppvaknande från en 50-årig indoktrinering och desinformation via skola och massmedia, som startade först på 1970-talet. Jag skäms över alla gånger jag i tysthet betraktat en ”tysk” eller ”tyskättling” som kanske varit lite bestämd eller dominerande och tänkt: ”Typisk tysk!” Förlåt, men jag begrep inte bättre…
Jag var, liksom de flesta andra, ett offer för den mytbildning och de lögner som presenterats efter WWII. Exploateringen av nazismens offer – min artikel om boken finns på

http://www.piahellertz.com/Forintelseindustrin-Finkelstein.pdf

Vem är författaren?
Thomas Goodrichs födelsenamn är Michael Thomas Schoenlein. Han har tyska, franska och italienska rötter, enligt Metapedia som också beskriver honom som vegetarian och djurrättskämpe samt som en ”oförskräckt trädkramare”. Han lär också vara en hängiven cyklist. I en mycket öppen intervju berättar Goodrich vad som fick honom att skriva boken. Han berättar också att inget förlag ville ge ut den, utom ett litet universitetsförlag, men rektorn som godkänt utgivningen fick sparken och manuset blev liggande i 10 år. Före Hellstorm hade Goodrich skrivit flera böcker och varit en uppburen och ofta recenserad författare. Det tog slut efter Hellstorm. Däremot mottogs han med storm av alternativa media. I intervjun får Goodrich frågan hur han psykiskt orkade skriva den. Jag citerar en del av hans svar i min översättning:
Genom att undersöka och skriva Hellstorm insåg jag att världen var en mycket hemskare plats än jag ens min vildaste fantasi kunde föreställa mig. Jag är inte samma person efter att ha skrivit boken. Jag hörde skriken från de flickor som slaktades av de judiska kommissarierna i Neustettin. Jag hörde skriken från dem som brändes till döds i Hamburg och alla andra tyska städer (jag förstår att han här menar fosforbomberna. Från min egen barndom av sexuella övergrepp5 kunde jag uppleva det heta, salta snusket när de tyska POWs i Eisenhowers dödsläger drack sin egen urin för att undvika döden. Jag kunde kräkas tillsammans med de kvinnor som tvingades kyssa och ha samlag med de ruttnande liken vid de judiska tortyrfängelserna i Polen. Samtidigt som jag lärde mig att frukta mycket i denna värld lärde jag mig också att hata från varje molekyl i min kropp. Visst, att undersöka och skriva en bok som Hellstorm är inte bra för ens fysiska eller psykiska hälsa. Men det hade sina fördelar. Nu inser jag att vår judiska fiende inte bara vill döda oss vita, men också att en otänkbar tortyr är en del av vår framtid. Tyskarna var bara de mest tillgängliga och lätta att förstöra. Nu är planen igång för att begå fullständigt och totalt folkmord mot den vita rasen. Ju mer man undersöker, desto uppenbarare blir den här mordplanen.
Jag vägrar att ignorera detta bevis som ligger mitt framför mina ögon. Läs mer!

Goodrich berättar i intervjun att han som barn blev utsatt för upprepade våldtäkter. POW betyder Prisoner of War. Enligt Genèvekonventionen är en soldat som är satt ur stridbart skick på grund av skada, sjukdom eller fångenskap inte längre kombattant och ska skyddas. Sjukvårdspersonal, präster och liknande som tar hand om skadade får inte heller angripas. Röda Korset har en särställning i Genèvekonventionerna och får aldrig angripas.
Thomas Goodrich redovisar en mängd källor och referenser, dagböcker, brev och skrivna vittnesskildringar som presenteras i en nästan sju sidor lång referenslista och han har angett mycket noggranna fotnoter i hela boken. Goodrich gjorde också intervjuer med ett antal överlevande.

Boken har översatts till svenska av Ann-Britt Axelsdotter och hon har gjort ett fantastiskt arbete. Jag fick korrekturläsa under översättningens gång så jag vet att även Ann-Britt mådde dåligt under processen av översättningsarbetet när hon, på samma sätt som Goodrich, tvingades sätta sig in i de utsatta tyskarnas öden, uppleva och förstå, för att kunna tolka och beskriva med svenska ord. Båda har gjort ett heroiskt arbete som absolut måste få betydelse för att även människor i Sverige ska få en insikt om vad som faktiskt hände under andra världskriget. Att de påstådda ”frihetshjältarna” verkligen inte var britterna, amerikanarna, fransmännen eller ryssarna.”

Till boken har Axelsdotter också gjort ett tillägg som bl a behandlar Tysklands juridiska status som nation efter kapitulationen. Utdrag ur prologen till boken Hellstorm
”De hade torterat civila i många byar …”, rapporterade en tysk officer, ”spikat fast en del på ladugårdsdörrarna och skjutit många andra”. Längs med vägarna hann kommunisterna ifatt grupper av flyende människor, drog ner dem från sina vagnar, för att sedan våldta och mörda dem på stället. Det var dock i Nemmersdorf som de mållösa soldaterna fick erfara helvetet på jorden. En läkare, löjtnant Heinrich Amberger, beskriver:

På vägen genom Nemmersdorf, nära bron … såg jag hur en grupp flyende blivit överkörda av de ryska stridsvagnarna: inte bara vagnarna utan också ett stort antal civila, de flesta kvinnor och barn … De hade blivit mosade av stridsvagnarna. Vid kanten av vägen och på lantbrukens gårdsplaner låg massvis med lik av civila som tydligen … blivit systematiskt mördade.

Ett annat vettskrämt vittne tillägger:
På gårdsplanen längre ner mot vägen stod en vagn, vid vars sida fyra nakna kvinnor blivit fastspikade med spikar genom händerna som korsfästa … Bakom … fanns en lada och på bägge portarna var en naken kvinna också korsfäst med spikar genom händerna. I bostäderna fann vi totalt 72 kvinnor, barn och en gammal 74-årig man, alla döda … alla mördade på ett bestialiskt sätt förutom ett fåtal som hade kulhål genom sina nackar. Vissa spädbarn hade fått sina huvuden krossade. I ett rum fann vi en 84-årig dam sittande i en soffa … med hälften av huvudet avhugget med en yxa eller spade.

”Varenda kvinna, inklusive de unga flickorna, så unga som 8 år, hade blivit våldtagna”, berättade en annan åskådare.

Eftersom Jan Gillberg som ger ut DSM vill ge så många som möjligt möjligheten att få ett smakprov på tidningen har han nu en annons om att äldre nummer av tidningen kan köpas för 30 kronor. Mejla till jg@dsm.nu och beställ ett eller flera nummer! Eller varför inte teckna en prenumeration! http://dsm.nu/

Ann-Britt Axelsdotter: Dags att fundera på var man handlar böcker? Adlibris vill inte låta svenska folket få läsa om de allierades brott mot tyska civilbefolkningen:
Hej,
Tack för ditt mail. Vi behöver tacka nej till denna bok och kommer inte kunna lägga in den i vårt sortiment. Återkom om något är oklart.
Med vänliga hälsningar,
Christin, Adlibris Inköp

UPPDATERING:  Mejl från Fabian Fjälling: ”Det var jag som föreslog för Ann-Britt att hon skulle översätta Hellstorm för Granskning Sveriges räkning, när hon kontaktade mig och undrade om hon kunde hjälpa till på något sätt. Jag hade läst boken när den kom ut på engelska och tyckte den var enormt viktig.
Jag satte Ann-Britt i kontakt med min vän Goodrich och förklarade för Goodrich att jag inte känner Ann-Britt, men att hon erbjudit sig att översätta Hellstorm gratis för att GS skulle få översättararvodet för boken. Sedan hörde jag inte mer om saken förrän boken kom ut och Goodrich var rosenrasande. Det blev en lång juridisk process, som jag hjälpte Goodrich ekonomiskt med då jag vid den tiden hade gott om pengar och tyckte det var fel att boken gavs ut om Goodrich inte ville att boken skulle ges ut. Jag erbjöd till och med Ann-Britt 30.000 för det jobb hon erbjudit sig göra gratis, men det ville hon inte, och processen drevs vidare och Goodrich vann, samt skadestånd utdömdes. Som du säkert vet har Ann-Britt gått bort och dödsboet har på något sätt lyckats blockera att Goodrich får några pengar.”

Köp Hellstorm här!

Tyskland fick överleva för att betala skadestånd

http://www.piahellertz.com/HELLSTORM.pdf

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Hellstorm! Helvetet på jorden! De allierades slakt på tyska folket

 1. gmiksche skriver:

  Bra att du tar upp det. Tyskland fick överleva som Tyskland tack vare att det kalla kriget bröt ut snart efter krigsslutet.

  En annan sak som PK-media sopat under mattan i alla år och som få känner till:

  Vid segermakternas krigsförbrytarrättegång mot japanska militärer dömdes ett antal till döden och ett större antal till livstids fängelse, av vilka de flesta frigavs efter 10 år. Domstolens ledamöter kom från USA, Storbritannien, Sovjetunionen, Kina (då under Chiang Kai-shek), Kanada och Nya Zeeland (dessa stod bakom de domar som avkunnades) samt domare ur Nederländerna, Frankrike, Indien, Filippinerna och Australien som inte var eniga med majoriteten på alla punkter. I synnerhet den indiske domaren Radhabinod Pal från Bengalen (dåvarande Indien) distanserade sig från majoritetens domslut. Han pläderade på frikännande för alla åklagade på grund av någon lag om de brott som begåtts inte fanns då de begåtts, men också för att de enda som ställts inför domstol var Japaner och deras domare företrädare för den segrande sidan. Bl a hänvisade Pal till den krigsförbrytelse som enligt hans uppfattning bombningen av Hiroshima och Nagasaki utgjorde. Den amerikanska ockupationsmakten i Japan förbjöd publiceringen av Pals avvikande mening i Japan.

  Gilla

 2. Lars Lindeberg skriver:

  De värsta svinen är/var Amerikanarna, de är det fortfarande!

  Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  För GUDs skull låt inte de Amerikanska svinen slippa undan!

  Gilla

 4. Nisse skriver:

  Sanningens flodvåg blir svår för den judiska lögnfabriken att stoppa. I Ryssland ska ske en undersökning om morden på den ryska tsarfamiljen – något som fått judar att börja skrika i falsett om ”antisemitism”.

  Putin har redan kommenterat att 85% av bolsjevikerna i ledande ställning efter ryska revolutionen vare judar. Nobelpristagaren Aleksandr Solzhenitsyn beskrev i boken ”Två hundra år tillsammans” där han visar att judarna låg bakom nästintill all terror i t.ex de riktiga koncentrationslägren Gulag där miljontals ryssar fick sätta livet till. Boken kom ut 2002 men har ännu inte ens översatts till engelska (än mindre svenska – snacka om makt när en bok av en nobelpristagare kan totalt tystas ihjäl).

  Samtidigt håller lögnerna om ”förintelsen” också på att rämna. Sådana som Finkelstein sysslar bara med damage controll – han vidhåller ju fortfarande att den sk ”förintelsen” ägt rum. Men siffrorna från ”förintelselägren” talar sitt tydliga språk där med:

  * De officiella siffrorna från Auschwitz har sjunkit från 4 miljoner till 1.1 miljoner döda (och den siffran är på väg nedåt den med – t.o.m enligt judiskt ”trovärdigt sakkunniga”).

  * I Majdanek har siffrorna sjunkit från 1,7 miljoner till 78 000 döda.

  * I Mauthausen skulle 2 miljoner dött enligt Encyclopaedia Britannica men nu är siffran nere på 14 000 judar.

  Osv osv.
  Men ändå var det sex miljoner judar som påståtts ha dött.

  Tabuna börjar rasa. I Ryssland ska tidningen Russia Insider släppa ”jude-tabut” – så man kan ana att Ryssofobin i svensk media kommer öka exponentiellt.
  http://russia-insider.com/en/its-time-drop-jew-taboo/ri22186

  Gilla

 5. Bosse J skriver:

  @Nisse
  Aleksandr Solzhenitsyns bok Two Hundred Years Together finns t.ex. här på engelska.
  Two Hundred Years Together
  Jag är inte säker på att den är helt komplett men det mesta skall vara med.

  Gilla

 6. Nisse skriver:

  @Bosse
  Jo, det finns ”bootleg”-översättningar till engelska men inget förlag som gett ut den.

  De har lyckats sudda ut nästintill all historia. Allt fler börjar fatta att judarna var bakom ryska revolutionen. Faktum att de även var bakom t.ex den Engelska revolutionen på 1600-talet. Så varför inte sprida lite kunskaper om det med?

  I Stephen Zarlengas bok “Lost science of money” skriver Zarlenga faktisk väldigt rakt av vad som skedde vi Engelska revoluitionen.

  Zarlenga berättar hur judar som blev utkastade från Spanien 1492 bosatte sig i Holland och därifrån började ”bomba” England med biblar predikande Calvinism.

  ”The Jewish press of Joseph Athias “claimed to have printed so many Bibles in English that every servingmaid and ploughboy might aspire to own one,” wrote Van Dillen.16 Herbert Bloom puts the number of Athias Bibles at one million, with destinations of England and Scotland. Sending a million Bibles to England had far reaching political effects and Athias was not the only Bible printer. The most notable was Rabbi Manasseh Ben Israel (1604-1657), who began printing in 1627.”

  Detta var avgörande för den Engelska revolutionens uppkomst:

  ”In the mid 1600s lifting this ban became the main objective of sev-eral European Jewish communities acting in concert. Their advance landing party was the over onemillion Bibles that Amsterdam’s Jewish printers sent into England during the prior 30 years, described in Chapter 9. As Hobbes indicated, the Bibles played a major role in undermining the monarchy. ”

  Judarna var utkastade sedan 1200-talet från England och blev efter revolutionen insläppta igen (varvid Bank of England startades – startskottet för Pundet som härskarvaluta – jmf att Federal reservs skapades när Paul Warburg flyttade från Tyskland till USA – startskottet till dollarhegemonin)

  Varför då Calvin? Jo, som Zarlenga också beskriver:

  ”Calvinism’s legalization of usury would be very important to the Jews, condoning their primary monetary activity at that time. ”

  Calvins lära predikade också att ekonomi gick ut på att konkurrera och att samarbete och moralens åsidosättande. Zarlenga skriver:

  ”Calvinism also introduced a doctrine promoting competition. Performance of the terms of agreed upon contracts became the overriding determinant of commercial justice apart from the contents of the contract, or any unfair circumstances which led to their being accepted. This led to an ever widening gulf between morality and the law. The study of economics would eventually come to reject considerations of morality! ”

  Och den som sattes upp att leda revolutionen, Cromwell, var på vippen att bli en judisk Jesus, Zarlnega skriver:

  ”OLIVER CROMWELL AS THE MESSIAH!
  Concurrently with Menasseh’s delegation, a group of “Asiatic Jews” led by Rabbi Ben Ayabel arrived “on a secret mission to conduct an undercover investigation into whether or not Oliver Cromwell was the Messiah,” wrote D’Blossiers ”

  Som sagt – först skapades Bank of England som grund för Storbrittaniens imperievälde. Och iom FED:s skapande 1913 skapades grunden för USA:s dollarvälde när USA tog över från Britterna. Och regissörerna var samma grupp vid båda tillfällena.

  Gilla

 7. Courtenay Barnett skriver:

  Greetings Helena,
  I am working this Sunday in my law office and put a few thoughts on paper which I would like to share with you and all the bloggers here. I was born in Jamaica; educated part in Jamaica and my higher studies were completed at London University onwards. So here:-

  For years I have observed, read and written on world affairs. I had been accepted as a post-graduate student to read International Relations, but I changed my mind and focused solely on a career in the law. My intention at that time was to become a diplomat. However, despite abandoning that ambition and substituting it with an activist practice in the law, I have never lost my interest in world affairs – and would therefore describe myself as a self-educated student of world affairs.
  So – read and/or listen to each piece – and – hopefully there will be a realistic and comprehensive, objective understanding of some of the major tenets which presently drive our world. Not a majority of global here broached, by any stretch of the imagination, but at least a lucid introduction to some of the immediate and major ones – oil – the avowed violation of the concept of sovereignty – US Presidential racism – and so on. I shall confine myself to the post World War 11 period – for that is what the past 30 plus years of my readings have mainly focused on. The list of 5 issues below, for me is a brief refresher course. For all to whom I forward this email – it is also an invitation to share ideas, disagree with me at will, make comments if so motivated to do – and – please do so and tell me where I got it wrong.
  1. The structure of the post World War 11 period based on American ascendance. First – one needs to be acquainted with the name “George Keenan”, who was the US architect of the “Cold War”. He can googled, but I share with you some of his more prescient observations:-

  “We should cease to talk about vague and unreal objectives such as human rights, the raising of the living standards, and democratization. The day is not far off when we are going to have to deal in straight power concepts. The less we are then hampered by idealistic slogans, the better.”
  ( i.e. he is speaking here of what imperialism actually is – and – I observe that this is not an a mere aberration. To better understand what I am conveying – please watch the youtube video of General Westley Clarke below).
  ― George F. Kennan
  “Were the Soviet Union to sink tomorrow under the waters of the ocean, the American military-industrial establishment would have to go on, substantially unchanged, until some other adversary could be invented. Anything else would be an unacceptable shock to the American economy.”
  ― George F. Kennan

  2. One needs to understand that the basis for making sustainable argument is to back same with unassailable empirical evidence. Any properly trained scientist would have been taught this. The empirical evidence of US/NATO global aggression is there for all to see.

  3. On a smaller scale I forewarned of what Libya would become after the imperialists attacked that country.
  In Pazambuka, the largest all Africa online news publication, my article was published:-

  https://www.pambazuka.org/human-security/natos-neo-colonial-war-whither-international-law

  4. On a non-racist – and progressive note, the same publication accepted my submission on President Trump:-
  https://www.pambazuka.org/democracy-governance/president-trump-and-past-and-present-cognitive-dissonance

  5. And – as a catalyst for global conflict, I explained my views and observations on the Iraq invasion, in this piece. I was invited to give a public lecture, which I did, and it was the US State Department official in attendance who asked the most questions of me ( but – details of that for another time):-
  https://www.globalresearch.ca/oil-conflict-and-the-future-of-global-energy-supplies/1781
  HAPPY READING.
  Courtenay

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Very interesting reading! But my blog is not an university. Too much reading in one post. I find your writing about Donald Trump very interesting. We think that America is a land of whites, reds and blacks. Once it was – but you point out what 300 years of breeding has made the country into. According to you Trump is a Nazi – or favours those powers. Yes he does because there lies the power – NWO/Jeusits/Sionist you name it. But it cooks down to the control of the money. The power steers both the right and the left side. I have written that many times. Read for example Antony C Suttons books:

  Wall Street and the Rise of Hitler
  Wall Street and the Bolshevik Revolution
  America’s Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones

  I posted this before but look at it again. Especially the pictures. The world is controlled by a satanic cult determined to degrade and enslave humanity. The promotion of war, gender confusion and migration should be seen in this light.

  https://www.henrymakow.com/2018/01/nazis-rescued-chabad-lubavitch.html

  Gilla

 9. Fabian Fjälling skriver:

  Jag har översatt Hellstorm igen, i samarbete med, och med tillstånd av Goodrich, till skillnad från Ann-Britt.
  Goodrich drev en seg rättsprocess mot Ann-Britt angående stölden av boken, vilken Goodrich vann.
  Du får gärna länka till vår sida där vi säljer boken, och gärna byta ut bilden mot en jag kan skicka som är det omslag Goodrich vill ha.

  mvh,

  Fabian Fjälling
  fabian.fjalling@patriotkompaniet.se
  https://patriotkompaniet.se/1968-2/

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  Bra Helena att du tog upp slakten pa Tyska folket och Tyskland! Nu fattas det bara att den kristna kyrkan i Sverige dras fram i rampljuset!Dar sitter en ost-tysk judinna som arkebiskop och juden Bonnier som biskop i Skara! Har i USA sa har Demokraterna stulit makten och de ar inget annat an Socialister/kommunister!De haller pa att gora USA kommunistiskt. Judarna bakom!

  An en gang det var bra att du skrev om Tyskland! Forsoker skicka en video om Merkel men jag vet inte om du far den! Jag ar 80 ar gammal och bor i Nashville sedan 1993! Ps.NATO ar krigsförbrytare! Ds

  Lars

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.