Vem är den höge våldtäktaren i SD?

Uppdaterad: Så här skriver SvD:. ”En lokalpolitiker från Bohuslän döms till fängelse i två år för att ha våldtagit en kollega. Han ska ha tvingat sig på kvinnan på ett hotellrum i Stockholm i maj. Han ska även betala skadestånd på 115 000 kronor till kvinnan.” Fråga: Mannen är M och kvinnan KD! Är man kollegor då?

Hänger inte med. Är inte på  nätet så mycket just nu. Läser AB och där drar man stort på att en SD:are legat på en kvinnligt SD:are i Almedalen. Vem är han? För det kan väl inte vara en hon!

Läser på Exponerat om en moderat som sitter häktad för våldtäkt på en KD-kvinna! Det drar inte AB på minsann. Mannen i SD var inte ens folkvald. Tur att nätet finns som sagt var:

”Personen som nu anklagas för brottet var ej folkvald och saknade uppdrag på riksnivå. Hur kan en sådan person vara ”SD-topp”? Efter att han fick reda på anmälan mot honom lämnade han dessutom SD. Kvinnan som gjort anmälan uppger dessutom att hon fått hundraprocentigt stöd av partiet, som även kommer hjälpa henne med juridiken. ”Även partiets säkerhetsavdelningen finns tillgänglig för henne”, uppger Linus Bylund.

Sedan kan man fråga sig varför media inte dragit på stora växlar om Reinfeldts partikamrat Claes Göran Fahlgren, 65, som sitter häktad för våldtäkt mot en 30-årig kvinna från Kristdemokraterna. Hela den affären kan ni läsa på: ”Fredrik Reinfeldts partikamrat häktad för våldtäkt på 30-årig KD-kvinna.”

dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vem är den höge våldtäktaren i SD?

 1. Anonym skriver:

  Flashback verkar (som vanligt) ha svaret …

  Gilla

 2. MetalHeadViking skriver:

  Det intressanta i det här fallet är att kvinnan verkar vara en infiltratör från Miljöpartiet. Det skulle inte förvåna mig om hennes syfte var att skada partiet innifrån.

  Kolla gärna upp Flashback, dom har grävt upp mycket intressant info om henne. Just nu tyder mycket på att SD-mannen är oskyldig.

  SD gör ändå rätt i sin hantering. Det är för tidigt, och vi vet för lite. Men den interna utredningen kommer att bli intressant.

  SDU borde kolla noggrant sina nya rekryteringar. Självklart kommer sådant att ske när ett parti växer snabbt.

  Nigel Farage har haft en mardröm med uteslutningar på löpande band från olika sorters infiltratörer eller individer med andra agendor, än det som UKIP står för. UKIP är ett snabbt växande parti. Så det är ganska självklart att sådant sker.

  Gilla

 3. Adam NätvÄrkselev skriver:

  Helena, folkvald är partinamnet överst på EN valsedel, inte en av partimedlemmar namngiven förtroendevald partipolitiken.

  Gilla

 4. Socorro Franco skriver:

  Svenskt Näringsliv (och därmed Moderaterna) kontrollerar vem som blir socialdemokratisk partiledare och formulerar även partiets politik. Shell kontrollerar Arkelsten och bestämmer vad hon ska säga i riksdagen. Men hon behöver ändå inte avgå. Sverige är korruptionens förlovade hemland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.