Snart är allting sålt och Sverige ett gigantiskt AB! Ett skal från fornstora da´r!

Stefan Löfven piper till! Nuonaffären är orsaken till Vattenfalls kris och regeringen bär ansvaret. Det menar Socialdemokraterna som kräver att det tillsätts en haverikommission för att bringa klarhet i frågan.

Ja, vem bär egentligen ansvare?. Sossarna har varit med på utförsäljningståget. Det finns ingen hejd. Allt går enligt plan. Bolag och karteller ska äga allt och ingen ska längre ta ansvat för oss medborgare i samhället. Huvudsaken är att några blir skitarika och feta. Bara det att 25 procent av ungdomarna är arbetslösa säger allt. Förmodligen ingår det i planen att förstöra Sverige.

Snart är vårt Vattenfall privatägt och LKAB ska nog säljas det med vad det lider. Det sitter ju en Markus Wallenberg i styrelsen numera. Varför då kan man undra.

svd dn intressan

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Snart är allting sålt och Sverige ett gigantiskt AB! Ett skal från fornstora da´r!

 1. Antonia skriver:

  Jag tänkte också när jag hörde att Vattenfall går back pga Nuonaffären. Nu är det igen vi medborgare som ska betala kalasen.
  De själva har ju fått lön för mödan. Ingen kommer kräva tillbaka deras löner och bonusar för det sketna affären. Det är bara hitta några bortförklaringar eller inget förklaring alls.
  Det är sorgligt vad som pågår och oroande. Och alla gapar åt samma håll.
  Vad är tanken bakom?Och varför?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Allt ska tas ifrån människorna. Politikerna är lättköpta rön för vinden. Tänker på Maud Olofsson som var ansvarig minister vid köpet. Undrar vilka det var som viskade i hennes öra så hon visste vad hon skulle göra! Vattenfall åt svenskarna! Behöver inte alls vara i Tyskland och andra länder och flytta på hela byar! Fy fan!

  Gilla

 3. ÅMÅL skriver:

  Alla nyheter är hemska!
  Nu går jag ut i min trädgård och försöker njuta av sommaren!

  Gilla

 4. Om alla människor 2014 kunde kollektivt bestämma sig för att vända det politiska systemet ryggen och rösta direktdemokratiskt, ta tillbaka sina röster och mandat helt enkelt…och hjälpa till att bygga ett nytt, bättre politiskt system. Vi har ju tjuvar vid makten…ser inte alla det?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Åmål: Finns mycket att göra i trädgården och naturen nu. Synd att det också ska förstöras. Men ha det så underbart du kan medan tider är.

  Tidsskatt: Tänk om om alla människor kunde göra det. Men först måste dom nogvakna upp. De flesta sover ju och tror att vi lever i den bästa av världar. Usch så förrädiskt! Tjuvar vid makten! Tror jag måste skriva om rubriken.

  Gilla

 6. Holohoaxx skriver:

  När man förstår den tabubelagda lögnen förstår man resten.

  Mvh / Holohoaxx

  Gilla

 7. Fru Svensson skriver:

  Holo: Sannerligen! Det man inte får prata om där har vi sanningen.

  Gilla

 8. Anonym skriver:

  Systembolaget kommer INTE att säljas ut, aldrig någonsin.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Anonym: Systembolaget är redan sålt! Staten äger en lite kaka bara för syns skull!

  Gilla

 10. Anonym skriver:

  Systembolaget ägs väl fortfarande till 100 % av svenska staten och bolagsstämman blir därför inte så spännande. Blanda inte (ihop) med t ex Vin och Sprit !

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Anonym: Sant! landa inte äpplen och päron och kalla det för hemkoka! 😛

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Systembolaget lurar dig! Eminent inlägg på Berghs blogg:

  http://www.bergsblogg.se/2011/07/19/systembolaget-lurar-dig/

  Gilla

 13. MetalHeadViking skriver:

  Politiker ska inte leka affärsmän! Så enkelt är det!

  Sälj ut allt, och släpp den fria marknaden loss! Då kommer de bäst lämpade att ta över med sitt eget kapital. Leker man med skattebetalarnas kapital, så blir det alltid lite extra riskspel, då man själv inte behöver stå för förlusterna.

  Nu vill systemet ha in sossarna i regeringen. Därför ser du hur media skriker om detta. Utförsäljning måste ske om Sverige ska klara av den kommande krisen. Det blir bara värre om Staten insisterar, att de ska få behålla ansvaret.

  Gilla

 14. stefan skriver:

  Dom kan ju sälja systembolaget så det blir mindre skulder som ju blir förstås mer skulder sen kan de ändra reglerna så systembolaget är värdelöst i värde/skulder om man nu kan se skulder som ett värde ,ja i sne världen så går det fint för folk har inga problem att se upp till skithål så att säga genom fri konkurrens. Det lär ju vara skuld värden som spekulerar i alla fall så bäst är att få något för skulderna och sen köra skiten åt helvete eller annan valfri plats i vinter gatan eller varför inte ananas skiva som galax ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.