Skära av en penis med en kniv?

Nej! Gud så hemskt. Livstids fängelse – men med möjlighet till villkorlig frigivning efter sju år fick en kvinna från södra Kalifornien i USA. Hon dömdes i fredags för att ha skurit av sin dåvarande makes penis och förstört den i en avfallskvarn. I amerika har man avfallskvarnar i diskhon. Hon dömdes bland annat för tortyr.

Det makabra inträffade 2011 då den nu 50-åriga kvinnan och hennes man låg i skilsmässa. Enligt åklagaren lade kvinnan sömnmedel i makens middag efter ett bråk. När han sov band hon händer och fötter i sängen och skar av hans penis med kniv. Efter nermalningen av penisen ringde hon efter ambulans. Under rättegången har kvinnans advokat hävdat att hon inte var mentalt tillräknelig och att hon led av depression. Enligt BBC har hon utsatts för övergrepp, både som barn och av maken. Att man vill hämnas kan jag förstå. Men det måste ju finnas andra sätt än att förstöra ett könsorgan.

Undrar hur mannen mår? Det måste ju vara döden i grytan. Han är inte kastrerad för sperman finns ju kvar. Men hur få ut den?

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Skära av en penis med en kniv?

 1. ÅMÅL skriver:

  Helena!
  Tack för att du är aktiv på bloggen.
  Gotiska Klubben och Snaphanen har tydligen semester.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Åmål: Tack själv! Har vaknat. Vattnat blommor och släppt ut hönsen. Sen är det kul att snoka runt lite på nätet. Och kanske skriva något själv. Mejlade just Vikingen och frågade om han tänker svara på mina frågor jag ställde. Vill gärna veta vilka agenda Erik Almqvist hade som inte SD har t ex. Vill inte du?

  Gilla

 3. ÅMÅL skriver:

  Jag rekommenderar alla att läsa bloggen ”Bojkotta Aftonbladet”. Man behöver inte hålla med om allt men de dokumenterar många väsentliga frågeställningar och de olika svaren på dem.

  Vikingen är mycket duktig men han har svårt för att diskutera på ett jämlikt sätt.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Åmål: Det blir svårt när man själv tror att man kan det här med NWO. Tror ingen kan det – men det räcker med att följa pengarna. Då kommer man snart till spindelns huvud. 😛

  Gilla

 5. Reb skriver:

  Det är helt SJUKT att hon får livstid för att hon skärde bort den. Sju år är t.o.m för mycket!
  VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DOM

  Gilla

 6. Ronny skriver:

  Hur kunde hon bara få 7 års fängelse för att ha skurit av sin mans penis och kastat den i avfallskvarnen? Som vanligt får kvinnor straff rabatter på sina brott som dom utför (och det pågår även i Sverige), det är rent ut förjävligt. Blaise Fragione en man i södra frankrike som skar av sin otrogne frus älskares penis och sen spolade ner den i toaletten dömdes till 13 års fängelse förra året. Så jag förstår inte varför du ”REB” tycker att Californien kvinnan fick förlångt straff?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.