Kent Ekeroth styr Avpixlat med järnhand

Det här med järnrören! Varför fick Erik Almqvist lämna SD men Kent Ekeroth vara kvar? Det funderar jag på. Visserligen var Erik mest aktiv men å andra sidan filmade ju Kent. Då är det svårt att spela framför kameran. Dock hör man Ekeroths röst: Vi försvarar oss! Vi försvarar oss! Han har en dialekt med ett lätt rullning på rr:en. Vem såg till att Expressen fick filmen undrar jag också över? Var det Ekeroth som fixade det sen dom kom in i riksdagen och han märkte vilken bra politiker Erik var? Så han ville detronisera honom för att själv få glänsa? Ja, inte fan vet jag. Kanske Ekeroth är fredad för allt eftersom han förmodligen är sionist.

Kent Ekeroth har förnekat att han är inblandad i det redaktionella arbetet med den SD-vänliga sajten Avpixlat. Ändå har han mejlat instruktioner till redaktionen, skriver AB. SD-ledningen ska nu ”höra sig för” om Ekeroths engagemang i Avpixlat.

Kent Ekeroth – som sitter i riksdagen – lånar ut sitt bankgiro för donationer till sajten Avpixlat. En sajt som beskriver sig själv som ”oberoende Sverigevänlig webbplats”, för att dom som står bakom sajten ska kunna vara anonyma. Enligt Ekeroth är det så långt hans engagemang i sajten går. Han har flera gånger hävdat, bland annat till Skattemyndigheten, att han inte är inblandad i det redaktionella arbetet bakom sajten. Men enligt källor till AB har Kent Ekeroth skickat flera mejl, med instruktioner om hur sajten ska skötas, till redaktionsmedlemmar.

”Vi måste verkligen se till att kunna nå varandra, samt att starta tidigare på eftermiddagen. Seriöst…
”Vi måste verkligen se till att kunna nå varandra, samt att starta tidigare på eftermiddagen. Seriöst…”, skrev Kent Ekeroth den 20 maj i år till en redaktionsmedlem.
”Kom igen nu – gör sidan intressant och levande. Just nu ser det dött ut.”, menar Eneroth i ett annat mejl. Han är också missnöjd med att redaktionen inte svarar i telefonen och den 22 januari skriver han: ”Vad är det med moderatorn? Varför tas sådana inlägg bort om de inte är hotfulla”.”

Ekeroth har också mejlat länkar till Youtubevideor som en stund senare dykt upp på Avpixlat. I ett mejl till AB skriver Ekeroth att han inte är en del av redaktionen, men han medger att han ”har mycket goda kontakter med Avpixlat”. SDs pressekreterare Martin Kinnunen säger till TT att SD-ledningen kommer att ”höra sig för” med Kent Ekeroth om hans relation till Avpixlat och om något i den relationen förändrats.

Avpixlat är med andra ord en hårt styrd sajt. Det ska vara kritik mot muslimer och invandring. Det blir för ensidigt. Tycker Fria Tider är bättre. Där tar man även in artiklar som är kritiska mot Israel och amerikansk politik t ex. Det skulle aldrig Avpixlat göra. Säger något om upplägget. Dock skriver inte någon av sajterna om dom verkliga orsakerna till att nationerna ska upplösas: Bank- och petrodollarsystemet.

dn svd intressant sr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Kent Ekeroth styr Avpixlat med järnhand

 1. R Ericsson skriver:

  Det finns ju också FRIA TIDER och Exponerat – detta här med AP Ekenöten är mindre intressant.
  Dom har sitt speciella upplägg för att dom inte ska bli attackerade

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  R Ericsson: Skrev om Frita Tider i inlägget. Såg du inte det. Vilka har sitt speciella upplägg?

  Gilla

 3. Richard skriver:

  Löjligt. Om jag ser saker som bör ändras på säger jag också till. Oavsett om det gäller layout eller moderering. Hela debatten kring detta är menlös.

  Gilla

 4. MetalHeadViking skriver:

  Kära Helena Palena.

  Nu är det inte meningen att vara elak mot dig. Men jag hoppas att du kan ta lite konstruktiv kritik du med.

  Almqvist fick lämna SD för att han talade ut en annan agenda än den som SD officiellt försöker föra fram. Man kan tycka vad man vill om det, men Åkesson blev den största förloraren på det. Almqvist var Åkessons kronprins. Nu måste de leta efter en annan ersättare för framtiden.

  Almqvist är fortfarande lojal mot partiet och behåller sina goda kontakter med SD och inte minst Ekeroth.

  Ekeroth läckte ingen videoklipp. Det vet vi redan sen tidigare. Jag har själv skrivit om vem det var som läckte klippet till Expressen. Han fick lämna partiet några månader senare under odramatiska omständigheter. Verkar inte som att någon märkte att en ung ambitiös man som var besviken på att hans politiska karriär inte gick som han ville, var den som försökte förstöra partiet.

  Ekeroth är inte ”sionist”. Hans bror fråntogs ett pris som han hade fått. Så Sionisterna har förkastat Ekerötherna som ett gäng ”outcasts”. SD å andra sidan är pro-Israel. Precis som jag och alla som studerat NWO. NWO:s slutliga mål är att förinta Israel och Thora-judarna. Tror ni på något annat så, sorry, men ni behöver göra lite mer hemläxa.

  Helena Palena säger att Ekeroth ”styr Avpixlat med järnhand”. LOL!

  Vet du vad Helena, jag styr också Avpixlat med järnhand! Hahaha! Jag har också klagat på design, på att de inte svarar, jag har tipsat dem om YouTube-klipp, och nyhetstipps. Då måste jag ju rimligtvis vara ”Mannen bakom Avpixlat!!!”

  Helena, det är jag som styr Avpixlat med järnhand! Jag har till och med finansierat dem! Och ibland när Avpixlat publicerat mina nyhetstips och YouTube-klipp, så kan man till och med säga att jag ”styr det redaktionella arbetet”.

  Synd bara att Fria Tider blivit infiltrerade. Jag skickade färdiga artiklar till FT förr i tiden. Och de publicerade dem utan större problem. Men sedan nyrekryteringen har de uppenbarligen infiltrerats. Ty sedan dess vägrar de publicera känsliga artiklar jag skickar dem. Visar på en tydlig förskjutning av agendan hos dem.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Richard: Menlös var ordet! De som styr spelar ut alla mot alla. Ingen ska veta vad som gäller. Så kan man också se på det hela.

  Metal: Som man ropar får man svar. Det verkar som du tror att just du sitter inne med den rätta sanningen. Men nu är det så infernaliskt att svaret till Richard gäller även dig. Vilka har infltrerat Fria Tider tro? Nä, skulle inte tro att Almqvist har så höga tankar om Ekeroth (inte innerst inne). Spela teater kan man alltid göra. Måste man göra mellan varven.

  Ur vilken agenda talade Almqivst? Och i vilken talar SD? Vill se skillnaden på pränt. Du verkar ju sitta inne med svaret.

  ”SD å andra sidan är pro-Israel. Precis som jag och alla som studerat NWO. NWO:s slutliga mål är att förinta Israel och Thora-judarna. Tror ni på något annat så, sorry, men ni behöver göra lite mer hemläxa.” Varför vill man förinta Israel och Thorajudarna? Är det Lucifer som bestämmer?

  Gilla

 6. ÅMÅL skriver:

  Ingen av oss, som inte sitter i toppen av maktpyramiden, vet vad Världshärskarna har för planer.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Torah är ett vittnesbörd om hur Gud har gripit in för att straffa eller hjälpa judarna genom historien och handlar alltså i grund och botten om förhållandet mellan Gud och det judiska folket.

  Så gott eller ont bara välja båda kan ju väljas efter behag.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Torah
  Om nu det som står är sanningen om dessa grupperingars sinnelag eller hur man ska säga. Och om Thora var samma ord som Torah vet jag ju inte förstås heller men det verkar vara så.
  God bless all in all directions då Ra hehe.. Tydligt så hålls dårskap högt av världen.
  Observera jag läser och försöker förstå men fattar ingen logik i det hela annat en högmod och allt det där leder väl till sitt slut alltid eller?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Åmål: Så är det nog! Ett bra tips är dock att följa pengarna! MetalVikingen svarar inte på mina frågor.

  Stefan: ”God bless all in all directions då Ra hehe.. Tydligt så hålls dårskap högt av världen.” Ha, ha… jag skrattar. Bra meningar. Min heter Ra! Bästa guden/gudinnan. Resten är bara maktgalenskap och elände. Om det vore något bevänt med härskarna så skulle jorden vara ett paradis för alla. Istället är det ett helvete för dom flesta. Och värre ska det bli. För dom är vi för många på jorden så därför måste elimineringen fortsätta.

  Gilla

 9. MetalHeadViking skriver:

  Gällande Almqvist, så har Åkesson förklarat det flera gånger. Det är bara att gå tillbaka till intervjuerna från i vintras i ämnet, så får man det svart på vitt.

  Vilka som har infiltrerat FT vet jag inte. Det jag vet är att det inte är samma tidning som för två år sedan.

  Självklart så är det Lucifer som styr över dom. De tror på det själva. I Albert Pikes brev till Mazzini avslöjar han att Sionismen och Anti-Sionismen är lika kontrollerade. Madame Blavatsky är modern till den hedniska New Age-rörelsen. Och hon förklarade den hedniska synen på judarna. Må jag påminna er om att Hitler gick till sängs med Blavatskys bok under kudden.

  Studera gärna Brittisk-Israelism. Den Svarta Adligheten betraktar judarna som impostörer. De ser sig själva som de ”riktiga judarna”. Därav kallas de ofta för de som tillhör ”Blodlinjerna”. Kom ihåg att Israel precis som USA idag styrs från City of London Corporation. Sionismens uppgift är helt enkelt att öka Anti-Sionismen och i längden även antisemitismen. En kraft som vi tyvärr kommer att få räkna med i framtiden.

  Regions of Saturn:

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Metal: En kraft som kommer att förgöra skapelsen. människorna och jorden. För vad! Det blir ju bara en liten spillra kvar att styra över. Vilka ska `då slava åt dom kan man undra?. Blodlinjer! Herregud! Kennedy hade också en blodlinje men bröderna klev av och ville göra gott för människorna. Bort med dom! Fy h-e!

  Gilla

 11. Verkar helt klart vara en sioniststyrning. Kent kanske har kopplingar till Israels rasistiska apartheidregim? Kan vara viktigt att kontrollera om man leder SD I valet 2014 och man vill ge bra signaler. Svenskarna gillar ingen typ av extremism.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.