Se Maramö och sen dö! Ny badtunna för gemensam strategi mot SD som får 18 procent 2014!

Centern hänger verkligen på snöret! Alliansen ska träffas hemma i Annie Lööfs by Maramö. Hon bjöd in redan i Almedalen. Nu ska dom dra upp riktlinjerna och hur dom gemensamt ska arbeta för att ”Sverige kan bli ännu bättre”. Vojne! Vojne! Gissar att dom kommer att bestämma vilket av partierna som ska sno den och den punkten från SD. Göran Hägglund har ju redan helt plötsligt blivit EU-kritisk. Men han blev det inte på naturlig väg. Han gör det som en omvändelse under galgen. Att han inte skäms. Han vågar också göra det för David Cameron har gått före. Hägglund är som en häst som tar rygg på en som ligger före i loppet. Jesus! Ska väljarna gå på det.

När det gäller Annie Lööf och henns walk-over till Ankersjö och Federley undrar man ju. Nä, hon är för ung. Verkar inte fatta vad som krävs och pågår. Om dom tror att det räcker med en badtunna del två i en annan by i Sverige tror jag dom är helt ute och cyklar. Det har gått för långt med att förstöra Sverige. SD kommer få minst 18 procent i valet 2014. Hans Bergström, tidigare chefredaktör på DN, tippar 12 procent. Vad tippar du?

dn svd intressant svd svd svd dn dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Se Maramö och sen dö! Ny badtunna för gemensam strategi mot SD som får 18 procent 2014!

 1. SD = snarare över än under 20.

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Jag tippade 20% till valet 2010 för var och varannan man talade med skulle rösta SD. Men det är som oftast folk är kaxiga innan men blir darrhänta och knäsvaga när de står där i sanningen ögonblick. Jag är glad att det finns något annat att rösta på än Landsförrädarna inom 7Klöver.

  Gilla

 3. Philip A. Ohlund skriver:

  Jag tippar 15 procent för SD och 20 procent för Vänsterpartiet.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Philip: Nej V får inte så många röster. Tror vi går mot två stora partier som i Amerika. Det blir SD mot moderaterna!!! Gud så kul! 😛

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Jag är inte hardcore i politik, trots att det är viktigast av allt. Men politiker är en opålitligt släkte som lovar stort och håller tunt.
  Sen kan jag undra att hur många valperiod är det optimala. I Sverige kan ju en sida ha makten väldigt länge. Som socialdemokraterna har ju haft makten från 1932 till 1976 oavbrutet. Sen igen från 1982 till (1991 med avbrott till 1994) 2006.
  Sånt präglar nog folket mer än vad det är nyttigt. Hjärntvätt skulle jag kunna säga.
  Det är kan vara nyttigt om makten svänger lite bara den inte svänger jämt och ständigt. Men det vore inte helt fel att sätta en tak hur länge en parti kan a makten i ett svep.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.